PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=715075}
7,4 263  oceny
7,4 10 1 263
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
powrót do forum gry Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

Pc

ocenił(a) grę na 9

Dwie sprawy po pierwsze wyjdzie to tez na Pc.
Druga sprawa Wyjdzie pudełkowa wersja ?

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Tia, tworzenie własnej postaci byłoby wypasione. Ale dali coś podobnego w Revolution. Będzie można przed walką lub w story modzie zakładać różne akcesoria postaciom. Będzie ich mnóstwo, po prostu tona! Będzie można nawet założyć maskę ANBU, wyobrażasz sobie Mecha-Naruto z maską ANBU, albo Obito xD Poezja!
Przewaga żywiołów... To brzmi jak jeden zarąbisty plan. Ale wydaje mi się, że Revolution jest trochę zbyt ogólną grą na takie bajery.
I miło, że dali nowe paski statusu (HP, czakra, drzewka, wskaźnik powera), fajnie wyglądają ^^ . Niby takie małe, a cieszy.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Ciekawi minię w jaki sposób by się odblokowuję się te ciuchy. Ciekawe czy będzie to liczone jako nowy struj do wyboru (jak w tekenie). Będzie można robić głupie żarty dzięki tym akcesoriami.
No w szumię
NO to przegapiłem, chyba co cześć zmieniają. No ten jest w porządku. Tylko nie wiem czy tryb z pieczenią da rade altimejtoiwi czy uwolnieniu.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Na pewno, bo żeby móc zapieczętować przeciwnika, trzeba mieć Zryw Wsparcia, a on jest na prawdę NIEZWYKLE przydatny. Wiesz, jak te supporty wtedy spamią? Jak się to dobrze rozegra to można z nimi przeżyć walkę z całym HP. Poza tym pieczęć blokuje dwa drzewka i połowę czakry oraz zabiera parę kresek zdrowia, co jest dziwne. Powinni lepiej zrobić, że gdy przeciwnik spada na ziemię ze sporej wysokości to parę kresek HP mu spada. Tak samo jak uderzy w kraniec pola bitwy...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Nie grałem w demo. Zryw działa ze saporty stają się każdym ? Fajnie ze dali piecenczię ale w sumie racja. A jaki tryb wypróbowałeś jako pierwszy.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Powiem, jak to działa. Są trzy typy drużyny: Ostateczna Technika, Przebudzenie i Zryw Wsparcia.
Typ Ostatecznej Techniki - to można robić Ultimate, Ultimate drużynowe i Ultimate synchroniczne, czyli wszystkie ultimaty xD
Typ Przebudzenia - to można budzić szał u KAŻDEJ POSTACI pod analogiem i jak się napełni pasek burzy, to można zrobić Prawdziwe Przebudzenie (takie, jak po przytrzymaniu Y w NS3). Tutaj jeszcze ma funkcje specjalne szał pod analogiem, bo np Mecha-Naruto wtedy zmienia się w powłokę Kuramy z 5 ogonami, a prawdziwe przebudzenie u niego to Mecha-Kurama xD
Typ Zrywu Wsparcia - Od razu na początku walki możemy wcisnąć kombinację YYB, a nasi pomocnicy przejdą w taki tryb, że będą przychodzić zawsze jak ładujemy czakrę, bądź uciekamy (blokując przeciwnika) i kiedy robimy na wrogu kombosa (wtedy atakują z nami). Po napełnieniu paska burzy można zapieczętować wroga, jak mówiłem wcześniej.
Jednak typy te działają na takiej zasadzie, że jak np. wybierzemy Typ Przebudzenia, to nie możemy korzystać z ultimate ani ze zrywu lub pieczęci. Tak samo gdy wybierzemy Tryb Ultimate, to nie możemy użyć Przebudzenia, ani Pieczęci...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

A jaki styl przypadł tobie do gustu.
Ciekawy balans jak się zastanowię to każdym da się spamić.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Powinieneś już zgadnąć mój ulubiony Typ ^^ Oczywiście Typ Przebudzenia, gdyż uwielbiam epickie, długie i zażarte walki.
I nie, nie da się nimi już tak spamić, jak w NS3, już jakoś to twórcy naprawili, zresztą sam zobaczysz ; ) Choć tak, Przebudzenie wciąż jest trochę zbyt spamerskie, ale na Typ Ultimate twórcy coś wymyślili, co utrudni spam, zobaczysz ^^

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Napisałeś coś ? Bo mi twierdzi ze tak, ale nie widzę nowego komentarza co jest granę ?

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Powinieneś już zgadnąć mój ulubiony Typ ^^ Oczywiście Typ Przebudzenia, gdyż uwielbiam epickie, długie i zażarte walki.
I nie, nie da się nimi już tak spamić, jak w NS3, już jakoś to twórcy naprawili, zresztą sam zobaczysz ; ) Choć tak, Przebudzenie wciąż jest trochę zbyt spamerskie, ale na Typ Ultimate twórcy coś wymyślili, co utrudni spam, zobaczysz ^^

To napisałem. Pewnie jakiś lag przeszedł.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Ta epickie to są(mam nadzieje ze każdy coś fajne ma) czy dzięki temu walki są długie, tego bym nie powiedział choć zależy od graczy z tego co widziałem uwolnienia wyglądają teraz (jakaś część) jak walka z bosem.(co mi odpowiada)
Ta ciekawe muszę to sprawdzić(czyli dopiero 16). Zastanawiam się tez jaki pierwszy tryb przetestować.

Ta dziwny lag, a tak przy okazji pokazuje teraz twoją wiadomość i nadal nie znam przyczyny (Mówi się trudno)

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Dobra, kij z lagiem, niech wraca do domu xD
Ja w każdym razie zalecam najpierw sprawdzenie Typu Przebudzenia.
A tak btw to wersja demo jest tylko w angielskim dubbingu, przez co uszy krwawią niemiłosiernie. Znacznie bardziej wolę japoński dubbing i nienawidzę angielskiego duba. W porównaniu do japońskiego jest okropny xD Tak więc nie dało się czerpać pełnej przyjemności z ultimatów w demo.
No i oczywiście grę na polski język tłumaczyć będzie Cenega, czyli już chyba z góry zmienię język napisów na angielski, bo w demo są polskie napisy. Tyle, że one tłumaczą DOSŁOWNIE WSZYSTKO! Tłumaczą nazwy technik! Rasengan - Wirująca sfera, Amaterasu - Bogini Dnia, Raikiri - Przecięcie Gromu (myślałem że Ostrze Błyskawicy, ale co ja tam wiem). Tia, Amaterasu już nigdy nie będzie takie samo ;_;

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Przemyślę propozycję
Ta angielski dubbing jakoś nie pasuję.
Nie tłumaczenie chyba się zgadza z oficjalną wersją już tłumacze autor nie zaznaczyła ze japońskie są prawidłowe wiec każdy kraj ma w ojczystym (o Bogini Dnia to mnie nie pytaj), z angielskimi tez byś chyba miał nazwy przetłumaczone (chyba). Mi tak to nie przeszkadza z powodu tego ze czytam wersję JPF, tą na necie i oglądam animę. Więc mnie to tam aż tak nie kuję w oczy jak dużą cześć fanów. Dla mnie powinni dać w opcjach wybór czy chcemy polskie czy japońskie nazwy technik.(wiem ze technicznie to te same). Grunt byś zrozumiał akcję, ja tam pogram se na polskiej by sprawdzić jakie jest.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

No właśnie w angielskim nazwy Jutsu nie są tłumaczone dosłownie, sprawdzałem. A poza tym chodzi o to, że gdy pisze zamiast Amaterasu to Bogini Ognia, to nie wiadomo, jaka to technika i trzeba to sprawdzić samemu w praktyce...
A tak to na początku jasne, że się wybierze polski, żeby się na 100% rozumiało, co się dzieje w fabule.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Aha, ja tam będzie wiedział (z intuicji). Ale rozumiem problem, kampanię na bank przejdę po polsku raczej z japońskim wojs-aktingiem.
ps. U itackiego miałbym mały problem ale u reszty dam radę po polsku.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Ooo, i właśnie się dowiedziałem, że w Revolution nie będzie już podziałów rozgrywki na Team Battle i Single Battle, teraz będzie można po prostu wybrać supporty, bądź ich nie wybierać! xD Dowód: http://www.saiyanisland.com/2014/07/naruto-storm-revolution-team-vs-single-battl es-confirmed/

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

O, ciekawe. Pewnie ci bez saportów dostają swoje bonusy. Pewnie to sprawdzę. Zakładam ze to duża zmiana ale w sumie w kampanii były takie sytuacje.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Ciekawe, jak się będzie grało bez supportów. Mowa o Typach (Przebudzenie, Ultimate itd.). A może bonus postaci bez supportów polegałby na tym, że mieliby oba typy; Ultimate i Przebudzenie jednocześnie, to byłoby super.
A co do dosłownego tłumaczenia na polski Jutsu, to jasne, że większość się zna, ale dochodzą nowe postacie oraz nowe Jutsu, więc na pewno prawie każdy będzie miał z tym problemy...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Nie wiem nić nie zdradzili w tej sprawię. Ale na skrinie na to nie wygląda. Morze wtedy dostajesz uwolnienie jak ci hp zejdzie.
Nie jestem pewien czy każdy biedzę miał problem przy konochamaru i Irucę będą proste techniki choć u niektórych może być coś skomplikowanego np, madar i Czwarty hokage(nowi) tu już może być drobny problem tak, samo itachim którego techniki mają podobne nazwy.(polsku)

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

No i oczywiście Shisui.
I nie wiem jeszcze czy wiesz, ale jest to ostatnia część serii Naruto Storm, zakończona oczywiście z hukiem xD Mam nadzieję, że CC2 zrobi jeszcze jakieś gry Naruto, bo świetnie im wychodzi. Dlatego też kupiłem tą grę na Steama - żeby mieć ją już forever and ever. Bo jak kupisz na konsolę to grasz, póki ci płyta lub konsola nie padnie...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Co myślałem ze przed ostatnia. To jakom markę teraz dadzą(wiesz kinówek nie pokazali, wojna się jeszcze nie skończyła). Ja kupuje na stimię bo w sumie wyboru nie mam, ale dobrze wiedzieć. No z konsolami jest problem.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

No i mogliby dać Painowi takie przebudzenie, w którym jedno z tych jego ciał przywołuje trzy "zwierzątka" z rinneganem i się nimi steruje, zamiast przebudzenia, które robi powietrze.Nie no, zwiększa obrażenia... bardzo!

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Ta dobry pomysł, Sai'owi chyba dają ze walczy tymi olbrzymami z farby(tuszu). A więc to obronę zwiększoną, w sumie rzadko mam potrzebę uwalniania się Painem. Ja bym chętnie zagrał ciałem od przywołania i tego od maszyn. Zastanawia mnie jak ciało Peina (Yahiko) może kontrolować pogodę.(chyba wiem jak). Z resztą u Pejna jest mnóstwo możliwość jakie dać mu uwolnienie.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Nom, widać, że twórcy się trochę z niektórymi przebudzeniami rozleniwili, choć możliwości były ponad oczywiste. Jeśli się zastanowić to każdej postaci można nadać jakieś fajne przebudzenie. I ciekawe czy dadzą synchroniczne ultimate dla Naruto i Hinaty w jednej drużynie, bo widziałem gdzieś w grafice screen, w którym (jak w jednym z ostatnich odcinków Shippudena) Naruto trzyma Hinatę za rękę, mając tryb czakry Kuramy, a Hinatę otacza ta cała czerwona "aura" Kyuubiego, więc może coś będzie...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Tą logikom z Hinatom mogli by każdemu z konchy 11 mogli dać altimejt z naruto, aczkolwiek wątpię by tak zrobili. Z Hinatą morze dadzą, nie wiem. Swoją drogą ciekawe czy dużo jest tych drużynowych altimejtów. A co do przebudzeni morze być problem z postaciami z pierwszej serii, choć jak by się zastanowić jest trochę możliwość jak to zrobić dobrze i efektownie.
ps. Ciekawe czy dadzą te przemowy przed dobiciem przeciwnika.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Dadzą je, spoko. Hańbą by było, gdyby ich nie dali. I to nie przemowy. To wspomnienia i myśli postaci w danej chwili, tak to wygląda. Będą, bo w demo już je miałem.
I niekoniecznie musieliby dawać wszystkim mieszkańcom Konohy ultimate z Naruto, bo Naruto i Hinata są przecież nową parą, o to chodzi, więc powinni coś mieć.
A co do postaci z pierwszej serii, to myślę, że dadzą im movesety z Naruto Generations, ale nie wiadomo...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Właśnie jak je zrobić bez altimejta ?
E, nie nie są parą bardziej mają status to skomplikowane.
No morze je ulepszą skoro to ostatnia cześć.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Właśnie na tym polega ich urok, że da się je ujrzeć tylko z ultimatem.
Może i nie są parą, ale na pewno Hinata jest bliższa Naruto niż ktokolwiek inny z 11 Konohy.
Nie sądzę, żeby je ulepszyli. Fakt, to ostatnia część, ale już i tak sporo zrobili, a w takim czasie to by im się raczej nie udało tyle nowych movesetów zrobić. W każdym razie ja i tak nie widziałem movesetów z Generations, więc mi to tam w sumie obojętnie ^^ .
Zauważ też dość krótki odstęp czasowy między NS3FB, a Revolution. No niby teraz gry robi się szybciej, ale bez przesady. Mi i tak to, co już zrobili odpowiada w 100%. I fajnie też, że zwrócili uwagę na spam "graczy" i coś postanowili w tym kierunku zrobić.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Napisałeś jeden czy dwa komentarze.
Ta jestem za ich paringię ale nie jestem pewny czy Sakura czasem nie jest na podobnym poziomie. Ale już se wybrałem ich altimejt.
Mogli tez ją dłużej robić ja nie miał bym nić przeciwko ale ciekawe ile tych zmian w praktyce będzie.
No ze spamem fajnie.
Irytuję mnie fakt ze na stimię podają cenę w euro bo to daję pewne złudzenie.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Cenę w € wystarczy pomnożyć przez 4, dodasz jeszcze parę złotych i już masz cenę w PLN.
I albo mi się wydawało, albo pamiętam, ze gdzieś w grafice się jeszcze natknąłem na zdjęcie z ekranu wyboru postaci w Revolution i po spojrzeniu na sterowanie, (A - wybierz, B - wróć itd.) było tam też LT i RT - zmiana techniki O.o . Nie jestem na 100% pewien, czy to prawda, czy to tylko fan-made, ale fajnie by było ^^ .
I w sumie mogę Ci polecić pewną stronkę. Na niej kupisz kody do wprowadzenia je na Steamie żeby odblokować grę, dla której przeznaczony jest kupiony przez Ciebie kod. Ceny są tam nie dość, że też w ZŁ, ale i same gry są ZNACZNIE tańsze. Np. obie części gry Dead Island ze wszystkimi DLC kupisz tam za 30zł. Link: https://www.g2a.com/ . Spoko, to zaufana strona, już kilka rzeczy na niej kupiłem ; ) Może niedługo się tam pojawi Revolution...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Na taj stronie Naruto ma trzy ceny. Nie wiesz jak dokładnie to dział ? Może się przyda, ale chyba nie warto czekać tam na Naruto bo dadzą go po premierze raczej.
Wiesz ze to jest do zmiany strojów, czyli pewnie dadzą to jako oddzielne struj a nie jutsu w sumie sprawdzę.
http://madarauchiha.com/wp-content/uploads/2014/04/naruto-storm-screen.jpg albo Dobra nie mogę znaleźć ale to wygląda tak ze masz pół ekranu postacie i do wyboru dział z postaciami. (które widziałeś ?)

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Tzn jak ja to widziałem to tam były wszystkie postacie jakie się pojawią w Revolution, więc możesz spróbować wpisać w grafice "Naruto Storm Revolution full character roster". Przy odrobinie szczęścia powinieneś się na to natknąć.
A co do tej strony (G2A) to nie musisz kupować tam Naruto, tak tylko podesłałem, jakbyś chciał coś kupić sobie na Steama, tam cena jest prawie zawsze niższa niż na Steamie.
Działa to tak, że wybierasz tam sposób płatności kartą (są wszystkie możliwe dostępne), podajesz kilka info i automatycznie płacisz. Potem dostajesz na maila klucz do gry, którą kupiłeś na G2A, wpisujesz go na Steamie i masz ją.
I przysięgam, to nie było do zmiany strojów, zmiana strojów jest pod LB i RB, a "zmiana Jutsu" była pod LT i RT, czyli pod spustami...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

O tak ma to wyglądać http://images.saiyanisland.com/data/617/Naruto-Storm-Revolution-Roster-1.jpg http://images.saiyanisland.com/data/617/Naruto-Storm-Revolution-Roster-2.jpg I co sądzisz ?
Może skorzystam. Podobno jest tam dobry system poczytam o tym później.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Wygląda ciekawie. Gdyby tylko zamiast liczb podali tą całą "kategorię" postaci, to byłoby super. Nie wiem, czy to na pewno lepsze rozwiązanie, ale hej, wezmę to. Pewnie zrobili tak, bo im się już postacie nie mieściły na ekranie xD I się nie dziwię.
Ciekawe w ogóle co to za podziałka. Pierwsza to pewnie Konoha, ale dalej...?
No, ale przynajmniej łatwiej będzie znaleźć żądaną postać, pewnie dlatego to zrobili.
A G2A polecam, bo GALAKTYCZNIE tanio O.o

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

1. Koncha
2. Albo piasek albo sojusznicy http://images.saiyanisland.com/data/617/Naruto-Storm-Revolution-Roster-2.jpg
3. Źli lub Akatsuki http://images.saiyanisland.com/data/617/Naruto-Storm-Revolution-Roster-3.jpg
4. Młode postacie. http://images.saiyanisland.com/data/617/Naruto-Storm-Revolution-Roster-4.jpg
Te dziwne kwadraty, to chyba zapisane postacie czy coś.
Ta tam kupię coś jak dostane resztę z naruto.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Te zablokowane postacie wyglądają mi bardzo złowieszczo... chyba mam jakąś paranoję, że np. żeby mieć WSZYSTKIE postacie odblokowane z NS3, trzeba NS3 posiadać. Nie wiem, skąd te głupie schizy, pewnie po prostu za bardzo czekam za tą grą xD I tak pewnie się wszystkie postacie odblokuje się po przejściu Story moda.
I Sasuke raczej nie powinien być w tych złych, tzn był w Ataksuki, ale to było coś osobistego.
I ciekawe, co oznaczają te NIEBIESKIE puste pola. Pewnie to, że to będzie support, albo coś...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Tak, raczej masz paranoję by na rekach ich wynieśli jak by tak było, chociaż na stimię przejadą w patce z 3 częścią. Super zaraziłeś mnie. Nie to zwykła paranoja.
No nie wiem, chociaż nie wiem kto jeszcze tam będzie.
Ta raczej sapoty choć mnie dziwi ze w pierwszej Seri są 3 ciekawe kto tam będzie. (naliczyłem się 14 saportów czyli jeden tajemnicy)

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Supporty Konohy to pewnie: Shizune, Fu i Torune.
I nawet przyznam się, żem wczoraj napisał do CC2 sugestię, żeby dali Przebudzenia:
Pain - Przywołanie trzech zwierzątek z rinnegami.
Orochimaru - Transformacja w Białego Węża.
Tobi (Wielka Wojna Ninja) - Przywołanie Posągu Gedo.
Nie wiem, co z tego będzie, ale skoro można coś zasugerować, to dałem coś od siebie ^^ .
I widziałem że nawet Konan ma mieć nowy moveset, wypas! xD

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Dobra kupiłem.
Możliwe.
Aha, Trochę późno, to można im wysłać sugestię.
To ostatnie to chyba dali.(wiem ze któremuś nie pamiętam któremu).
Ta ma mieć z kąt to wiesz. W sumie fajnie bo ma słabe (rzadko nią gram)

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Widziałem zdjęcia z gameplaya Konan na oficjalnej stronie CC2: http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/naruto_r/character/ . Niestety cała strona jest po japońsku, ale powinieneś sobie poradzić ; ) Na samym dole nieco po prawej masz fotki z gameplayu wybranej postaci. A po lewej stronie masz zakładki, które zawierają kolejne postacie.
Chociaż z tego, co widzę to Konan będzie raczej miała nowy moveset do Przebudzenia jednak. I Pain też jakoś podejrzanie wygląda na tych zdjęciach xD

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Ino nie poprawili. tak samo ten grubszy z jej drużyny (Nie umiem jego imienia zapisać). Kiba niedoli mu wojennej głowy(chyba ze altimejcię). U tobiego ukroili 2 jego formy. Zmienili letko grafikę albo tak mi się wydaję. To z Pein'em to ci się raczej wydaję.
Dziwne pokazali 83 postacie(liczę z tymi ukrytymi). Ale nie wiem kogo mi brakuję.
NO ciekawe.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Na pewno brakuje supportów. Poza tym nie dali jeszcze starego Madary, Itachiego itd.
A tak wgl to ożywieni Hokage mają mieć nowe movesety, u Trzeciego wygląda to ciekawie... No i u Minato ^^ .
Poza tym to nie jest jeszcze OFICJALNA liczba postaci, gra jeszcze nie wyszła, więc nie osądzaj. O ich liczbie pogadamy, jak gra będzie już dostępna do zainstalowania na Steamie (16 września, godzina 19-20).

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Ta no w szumie ale twórcy twierdzili ze jest ich ponad Sto.
Ta chyba mają zmienione ale zastanawia mnie ta małpa u trzeciego.
TA czekam skoda ze nie można grać od 12.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Ty tam cicho siedź, ja tu umieram, czekając na tą grę ; )
O ile dobrze pamiętam to Trzeci też miał Sage moda... chyba. A z resztą kto tam już nie ma "legendarnego" rinnegana i niespotykanego Sage moda, wszyscy już to mają prawie, to już nie jest takie legendarne, jak w połowie Shippudena : (
W ogóle Sakura ma dziwne poczucie humoru. W ostatnim odcinku powiedziała, że wreszcie IM dorównała. Albo to ze mną jest coś nie tak, albo to ona ma coś na bani. Dogoniła? Ich? Ta, walnęła w taras i dogoniła, ona ich tak na prawdę nigdy nie dogoni, bo nie zna technik tylko szarżuje jak byk przed siebie nie myśląc. Gdyby była walka na serio Naruto vs Sakura albo Sasuke vs Sakura w anime, to na pewno nie ona by wygrała, bądźmy poważni. I muszę zobaczyć jej mordę, jak Naruto zdobędzie moc Sześciu Ścieżek a Sasuke Rinnegana, ojsra się po uszy ^^ I tyle jeszcze wiem z mangi, ale nic więcej o mandze nie mów, wcześniej mi ktoś zaspoilerował z tymi ich nowymi mocami.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

AAAAAaaaa.
Sage moda ma 8 osób w tym 3 to zwierzęta. No to i tak lepiej niż z ssj u sajan. A riningana chyba miały 4 osoby.
Ta później tego pożałuję. Jej raczej chodziła ze teraz przynajmniej może im towarzyszyć i nie być kulą u nogi(...). Wygrała by jak by ich trafiła, a Naruto nie był w Sage mod (czyli 10 %). No ale przynajmniej umie przywoływać slimaki, to już coś.
Ona e... sam zobaczysz.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Tak, wiem, to też zostało mi zaspoilerowane - zdobędzie zakazaną umiejętność Tsunade: Byakugo no Jutsu. Dzisiaj nawet nie można wejść w grafikę bez bycia zaspoilerowanym, nieprawdaż? Ale to i tak nic w porównaniu do Naruto i Sasuke. Bo to cholernie zżera czakrę. Ale za to jest "mega" dobrą medyczką (tylko ze względu na tego jej ślimaka). I ktoś tam jeszcze powiedział, że przerosła samą Tsunade. Pozostawię to bez komentarza. Jak mogła przerosnąć Tsunade, nie mając jeszcze Byakugo no Jutsu? Siłą na pewno też nie przerosła, nie ma mowy. Niech gada o przerośnięciu Tsunade jak zdobędzie jej umiejętności.
No niby 4 rinnegany, a dojdzie jeszcze Sasuke i znając życie też jeszcze Naruto.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Teoretycznie to ją przerosła zobacyż w dzisiejszym odcinku(chyba), ale w odcinku powiedzieli ze jest chyba silniejsza od Tsunade a nie z ją przerosła. Poza tym minimalnie ma lepiej bo nie musi utrzymywać swojego wyglądu jak to robi Tsunade(cała pomarszczona itp). Wic ta technika u niej mniej zera chakry.
Ja czytam mangę więc spojleów nie dostaję ale wiem o co chodzi.
Z rininganem bym ci wymienił ale nachodzi to na wiedzę z mangi więc ci nie powiem kto go ma.
Mały spoler Naruto go nie dostanie to było by słabe.(znaczy fajne ale i słabe, wiesz o co mi chodzi ?).

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

No wiem, kiepsko by było. Ale rinnegan do Sasuke słabo też pasuje. Ale w każdym razie lepiej niż do Naruto. I oby coś się fajnego działo w tym odcinku, chcę zobaczyć walkę Madary i Hashiramy no i Obito i Kakashiego na pierwszym miejscu.
Ale moim zdaniem na samym końcu Shippudena ktoś umrze z głównych postaci, tak mi się wydaje. Może Kakashi, może Sasuke, może nawet Naruto, kto to wie xD Ale jeśli już ktoś kipnął w mandze to nie mów.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Jego riningan będzie miał pewne ograniczenia (o których ci nie powiem) sam zobaczysz jak to wyjdzie. Ta z tego co pamiętam to raczej nie powiń schrzanić odcinka.
Dobra. (...)
Jest już po angielsku odcinek.
A unikaj informacji o kinówce lepiej.
ps. chętnie w grze bym zobaczył starcie Kakasi vs Obito.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Nawet wydaje mi się że już widziałem pewną część końcówki, a gdzie? W grafice! Bo szukałem tapety z Naruto jakiejś fajnej. Ale i tak nie napisze, co widziałem, bo jeszcze Tobie zaspoileruję mimo, że jesteś z mangą na bieżąco xD Dodatkowo wystarczyło tylko wejść do Narutopedii. Chciałem też pamiętam zobaczyć techniki Madary, a na co się natknąłem? Mugen Tsukuyomi (Tylko manga) i w ten oto sposób bombki zostały strzelone. Jestem przeklęty! Zawsze zostaję zaspoilerowany. Ale cóż, życie toczy się dalej.
No, w grze starcie Kakshi VS Obito będzie się odbywało na mapce specjalnie wykreowanej na potrzeby tej walki - Przestrzeń Kamui, która będzie też dostępna we FREE BATTLE, supcio!
I Obito będzie miał epicki moveset ^^ Tak samo Madara i nowy Kakashi, te trzy postacie będą wymiatać movesetami...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Wiesz może znać nie koniecznie użyć choć tam nie napisali ze Mianto klony umie. Są większe możliwe spolery uwierz.
O fajnie, chętnie na tej mapie pogram.(z kot wiesz ze taka istnieję)
Co sądzisz o wężu Saskę ?