PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=715075}
7,4 263  oceny
7,4 10 1 263
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
powrót do forum gry Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

Pc

ocenił(a) grę na 9

Dwie sprawy po pierwsze wyjdzie to tez na Pc.
Druga sprawa Wyjdzie pudełkowa wersja ?

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

aha
TA odwróciło by uwagę, Sądzę ze madara by tylko ocienił jego sharingana coś powiedział o nieumiejętność a shisuji pomógł by Sasuke i Naruto. Ac kol-wiek był by drugim Minato i tobiramom z ogniem.
O wymyśliłem, Ulubiona wioska?

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Heh...
Konoha-gakure, oczywiście, jak każdy ^^
O, mam coś! Konoha czy Akatsuki? ; )

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

aha. Ja tam ją lubię ale tez podoba mi się wioska fal i trawy, deszczu.
I ciekawi mnie wioska Dźwięku.
Mh....................... konoha pewnie był bym ramdomem w Akatsuki daję mi dużo możliwości. W akatsuki pewnie bym był silny i miał bym przechlapane bo chcieli by mnie zabić. Chyba jednak w akatsuki(szpieg itp), Pewnie wybrał bym ten moment powstawania(czyi tobi pewnie by chciał mnie zabić) A ty?

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Ale wioska Dźwięku już nie istnieje, w każdym razie.
Ja oczywiście bym wybrał Akatsuki. I co, że chcieliby cię zabić xD ? Przecież byłbyś potężny, w dodatku miałbyś partnera i ochronę od samej organizacji.
Heh, myślę, że to nie ty byś musiał wybrać wtedy ten moment, w którym byś dołączył, zwłaszcza jeśli chodzi o powstawanie ^^
Dobra, twoja kolej ; )

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Nie jestem pewien sprawdzę, nie nadal istnieje trudniej z jej powstaniem data.
no w sumie.
Ulubiony klan, gra z uniwersum, zwierze do przywołania?

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Mój ulubiony klan to Uchiha, po nim jest Uzumaki (tylko dzięki Naruto, a tym bardziej Nagato ^^).
Właśnie nie wiem... albo NS3 albo Revolution, ale chyba to drugie...
Ulubione pupilki do przywołania to wszystkie, które pzrywołał Pain/Nagato:
-Ptak (zbliżony do pterodaktyla)
-Jaszczur (kameleon)
-Miś (panda)
-Nosorożec
-Robal (stonoga... albo wij, nie wiem xD)
Dobra, to może teraz... No dobra, kiedyś musiało dojść do tego pytania - ulubiona fryzura? (Tylko nie mów, ze nie ma w czym wybierać, bo to japońskie uniwersum ^^). Podaj u obu płci, żeby nie było. Wg mnie: Madara i Temari.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Mój ulubiony klan to haku(wiem ze nazwę ma), Uchika i Uzumaki, Kiby i nara.
Przywołać to chyba to stworzenie danzo, ostryge, psa, ptaka(bielik tez by mógł być)

Jak na japonie mało.
Kakashi Hatake/Yahiko/Utakata/Zaku Abumi
Zaku Abumi/Rin Nohara/Temari/Pakura/Matsuri.

.... Która strona konfliktu ma rację i która saga z naruto jest twoją ulubioną?

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

No pewnie, że rację mają Madara i Obito, ale to tylko moje zdanie. Chociaż ja bym to zrobił w trochę inny sposób, np zamiast tego Mugen Tsukuyomi, to bym na miejscu Obito i Madary niszczył za pomocą Dziesięcioogoniastego każdą wioskę, która rozpoczęłaby wojnę i by się ciołki ogarnęły ^^
Ulubione imiona? xD Tylko postaraj się nie wymieniać aż tak dużo ; )
Moje to Naruto, Madara, Nagato.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Mema, Kakasi,(serio kto miał taki pomysł), Obito,Tobi.
Najlepsza śmierć w Naruto?
U mnie to będzie; Śmierć Hanzo i zabuzy.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Cóż, menma to brzmi dla mnie jak jakieś nazwy bułek xD
Najlepsze śmierci? Ciekawe xD Gaara, Nagato, Itachi, Shisui.
Najfajniejsze lub najklimatyczniejsze walki w Shippudenie?
Sasuke vs. Itachi, Sasuke vs. Danzo, Kakashi vs. Obito, Madara vs. Kage.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Rozumiem ze walki z anime to:
Pain vs Utakata, Jinuriki vs Naruto, Minato vs Tobi, kaksi vs 7, wszystkie proza ostatnią walki dejdary, Gara w 2 mizukage(na marginesie powinien być 3 ale co ja tam wiem)
A na marginesie chciał bym zobaczyć całą walkę Yugito z hidanem.
A pójdę na łatwiznę walka ze zwykłego naruto;
Rok lee vs Garra, Grra i lee vs Kidimaru, 4 dźwięku vs Sasuke. Sakura vs 3 Dźwięku. Ostatnia walka w anime, Kakashi vs Sasuke i naruto (bardziej to Ova)

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

-Naruto vs. Sasuke (Dolina Końca),
-Naruto, Tsunade, Jirayia vs. Orochimaru i Kabuto,
-Naruto vs. Neji
Ulubiona technika sharingana i rinnegana?
Rinnegan - Shinra Tensei (gdyż odeprze KAŻDĄ technikę i gdy użytkownik użyje ją na maksimum, może zmieść całą wioskę, niczym bombą nuklearną... tyle że bez ognia i promieniowania xD). Ale serio, ja kocham KAŻDĄ technikę rinnegana, więc myślałem którą napisać przez jakieś 10 minut xD
Sharingan - (Poza Stylem Płomieni, to...) Susano'o albo Amaterasu. (Z sharingana są jeszcze: Izanami, Izanagi, Tsukuyomi, Iluzja, Yasaka Magatama, uderzenie miecza Totsuka), więc wybieraj... ; )

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Wiedziałem ze takie dasz.(po przeczytaniu pytania)
Rningan - Shinra Tensei i Technika przywołania plus technika spoler zwana l-i-m-b-o.(pisze się w całości ale nie chcze ci dać spojleru)
Sharingana: Kamui, Susano, Technika z surikenem jak będzie to się dowiesz o co mi chodzi.
ps. zabawny jest tan metor.
Najlepszy i najgorszy antagoniszta:
Najlepszy: Madara
Najgorszy: dazo,neji(zgadnij co ma na myśli)

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Właśnie wydaje mi się że coś czytałem o tym całym Limbo. Coś tam że tworzy takiego twojego "kolna" w jakiejś innej rzeczywistości, coś tam coś tam, nie pamiętam xD Nie ważne, nie gadaj ^^ Jak bd chciał wiedzieć to mam wikipedię od Naruciaka.
Najlepszy: Madara, Obito, ? Sasuke
Najgorszy: Danzo, Sakura (też zgadnij co mam na myśli ^^)
Sorra, ze podobne dałem, ale jeśli chodzi o tą kwestię, to mamy podobny gust.
Pewnie albo go sam nie lubisz, albo po prostu jego charakter jest egoistyczny i kolo jest zadufany w sobie, da? ; )
Jeśli byś mógł, to jaką postać byś uśmiercił w Naruto? W sensie że teraz, jak mają tą wojnę, bo ja - oczywiście - sakurę ^^ Poza tym chciałbym na to zobaczyć reakcję Sasuke. Bo Naruto wiadomo, rozpłacze się nawet nad martwym wrogiem (czyli prawidłowo).

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

aha.
Tak, niby ma jakąś dobroć ale kit z tym jak większość jego zachowań była czysto samolubna np. Kradniesz sharingana. I jeszcze kit wciska ze to dla dobra wioski.
.....
Mogę w tym oszukiwać ale dobra, Trzuchikage nie życzę mu śmierci ale jest najsytszy na polu bitwy.(nie licząc zombi), ciekawi mnie reakcje innych kage na jego śmierć, ta tyle wystarczy.

Dziwną rzecz znalazłem kto to http://naruto.wikia.com/wiki/Nine-Tailed_Naruto_Clone warto o nim szukać informacji?
A faktyczne pytanie skoro ty mnie zapytałeś o włosy to ja o struj?(knocą mi się pomysły)
Mój będzie naruto z filmu następnego, Memy i struj Obito(dorosłego) i tego jak się z zetsu połączył. A mudur to Kiri-gakure.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Miałem na myśli Nejiego, bo zapytałeś żebym zgadnął, czemu go nie wymieniłeś, ale teraz już zakładam że nie trafiłem.
Coraz ciekawsze pytania xD
No więc: Madara (jak zwykle), Naruto, Obito, Pain (z tymi prętami wygląda jak kozak xD)... No i jeszcze Naruto w stroju Hokage wygląda kozacko.
Lol, zaraz padnie pytanie o ulubione oczy ; ) Nie no, dobra... ULUBIONY WZÓR SHARINGANA!!! Moje top to:
1. Sasuke (Wieczny Sharin)
2. Itachi (Mangekyou Sharin) (zauważyłeś, że on ma jakby 2 wzory Mangekyou, niewiele różniące się od siebie? Np. http://img.youtube.com/vi/FWPkVHZgzJk/0.jpg , lewe i środkowe...)
3. Obito (Mangekyou Sharin)
Trochę tego nie kumam... każdy sharin ma po 3 techniki wzrokowe... więc czemu Obito ma tylko 1? Dlatego, że ma tylko 1 oko? Jakoś Shisui po tym jak jedno oko odebrał mu Danzo, był w stanie utworzyć Susano'o... ale cóż, może po prostu... TO BYŁ SHISUI! xD

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Z obito to będzie ..... nie ważne. On ma jakby w każdym oku inną fazę dla tego z jednej techniki ma jakby kilka choć to i niema kilku.
Shisui mh....................................
1. Obito(sharingan)
2.Naka jest Mangekyō Sharingan.
3.Kisame za teks Klera B

Dobra ulubiony But z naruto?(...)
W sumie nie mam bo mnie buty prawie nie obchodzą ale fajne ma Madar, Obito,Kaschi(cy oni nie noszą same sandały)

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Serio... SERIO? Buty? Człowieku, ja nawet na te ich buty nie patrzę xD I tak jak dla mnie w tym Naruto każde sandały te same.
Dobra, jadziem... ulubione głosy postaci! Moje to:
1. Kabuto Yakushi
2. Madara Uchiha
3. Sasuke Uchiha
4. Itachi Uchiha
5. Naruto Uzumaki
Widzi? Można? Można. Ale żeś z tymi butami wyskoczył... xD

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

1.Mema
2.Tobi
3. Madara
Ulubiony dziwka przy technice.
To tak wtedy gdy zabuza smoka używał
Rashenga
Tysiąc siewek.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Teraz to już kompletnie pytania nie rozumiem... "Ulubiony DZ*WKA przy technice? Wut? To jest jakiś kiepski dowcip? xD

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Trochę tak. Chodziło mi o dźwięk jaki wydaje technika.
No pomysłu nie miałem.
Ulubiony filer?

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Właśnie wydawało mi się że może chodzić o dźwięk, ale odrzuciłem tą hipotezę, bo to byłoby nieco dziwne pytanie xD
Pomysłu nie miałeś? Podziwiaj! Ulubione zęby... nie no, bez jaj ; ) Cholera, nawet mi się pomysły kończą xD Może... ulubione ciało Paina (poza Yahiko, bo jego by wszyscy wybrali ^^). Moje to ta... "pani" od przywołań, bo przywołania ma prze-kozackie ^^
A bo ja ci tam filery pamiętam xD
Btw wyszedł nowy pack strojów... TRÓJKA AKATSUKI (NAGATO, KONAN I... CZY TO PTAK? CZY TO SAMOLOT? NIE, TO YAHIKO... CAŁKIEM DOSŁOWNIE... BEZ RINNEGANA... Z TECHNIKAMI RINNEGANA XD) oraz Kushina (Road to Ninja - Jonin Outfit). Jednak miałeś rację, to nie był zmodowany strój, to była jego próba generalna...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Ja lubię ścieżka przywołania i tom roboty-cną
Z yachiko mam mieszane uczucia, ale to zawsze coś.
Ulubione Dlc?
Moje to p....... 2 i 1. Ta mogą być no i może te z Jincuriki ale nie mam ich.(strojów.)

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Myślę, że ty już chyba wiesz, co powiem, nie ; ) ?
A więc: Variety Pack 3 i te samurajskie zbroje, widać, że włożono w nie sporo pracy.
MAM!!!!! Najbardziej NIELUBIANA technika.
Moja to wiadomo, Sexy Jutsu, ma być zabawna, a jest irytująca. Że to jeszcze obrażenia robi...
Druga to... to... Klonowanie Cienia, już tym rzygam xD Za to bardzo chętnie zobaczyłbym kilka nowych technik Drzewnych u Madary i technik Rinnegana... ewentualnie jeszcze sharingana u Śaśke ^^

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

aaaaa.
Harem no jutsu.
http://naruto.wikia.com/wiki/Earth_Release:_Tearing_Earth_Turning_Palm
http://naruto.wikia.com/wiki/Earth_Release:_Rock_Lodging_Destruction
Najciekawszy Ozywienieć?
http://naruto.wikia.com/wiki/Toroi
ojciec garry.
http://naruto.wikia.com/wiki/Dan_Kat%C5%8D

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

No Madara... a poza nim, to Siedmiu Mieczników z Kiri-Gakure.
Najbardziej lubiana i nielubiana postać z wyglądu.
Lubiana: Itachi
Nielubiana: Gai

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Lubiana: Wszyscy jincuriki
Nie lubiana: sasuke(z Początku shibudena to był taki szok ale już się przyzwyczaiłem) I lee i ojciec gaja.
Największy zawód w Naruto.
Struj sasuke po 2 latach(pierwsze odczucia)

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

To, że Sakura wciąż żyje... poważnie. Moim zdaniem Sasuke powinien ją zabić już dawno temu, nad Mostem Samuraja.
Najbardziej lubiany Miecznik z Siódemki z Kiri-gakure.
Mój to Zabuza... ewentualnie Mangetsu.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

oj przesadzasz.
Ameyuri Ringo, Zabuza Momochi, Kushimaru Kuriarare,Mangetsu Hōzuki,Chōjūrō
Jaki ze tych mieczy chciał byś władać
Ja Nuibari albo Kiba.
i co sądzisz o http://naruto.wikia.com/wiki/Kinkaku_Force

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Trochę za dużo wymieniasz...
Ja albo Kibę, albo klasyczny miecz Zabuzy... jeśli bym to w ogóle dźwignął xD
Właściwie nie mam co o nich sądzić, na tej wiki piszą tylko o ich jednym dokonaniu, więc nie umiem odpowiedzieć.
Jeśli mógłbyś wybrać, to z jaką postacią byś się chciał spotkać z uniwersum Naruto w rzeczywistości?
Cóż, osobiście ja na pewno nie z Madarą xD Tym bardziej z Itachim, gdybym tylko zagadał, olałby mnie zwyczajnie : ) Więc może niech będzie... Naruto albo... a kij, niech już będzie Madara ^^

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Ups. Tak jakoś wyszło.
Aha
Wiem raczej obito albo utakata ewntualnie Yagura i shikamaru. Ale w sumie jako fan pewnie bym się ucieszył na gatek z ramdomem.
Ulubiony Mizukage?
ps. co sądzisz o tej walczę https://www.youtube.com/watch?v=cHT0aazhwbA
Gierka w fazie alfa ale uznałem ze ci o niej napisze. http://arean.pl/GameProject

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

No pewnie, każdy fan bez względu na wszystko by się ucieszył...
Wspominałem już, że nienawidzę tego całego Edo Mizukage, więc Mei.
I ta walka dowodzi, że w walkach dominuje fart i lepszego gracza nie wyłonisz za chiny ; )
Nienawidzę gier przeglądarkowych, ale myślę, ze może tą byłbym zainteresowany... może...
A gdybyś miał wybór, jaką postacią chciałbyś BYĆ z Naruto, to kim?
Ja albo Madarą, Itachim albo Nagato.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Ja tam lubię Yagure.
Obito Nawet w tej gierce go używam albo shikamaru.(choć pewnie był bym ramdomem)
Jaką postacią nie chciał byś być ja Ebisu bo dziwnie się zachowuje(?)

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Ja na pewno nie chciałbym być Orochimaru...
Z jaką postacią chciałbyś najbardziej uniknąć konfrontacji w rzeczywistości xD ?
Ja z Sakurą, to na cholerne pewno xD A poza nią to jeszcze z Orochimaru nie chciałbym się zbytnio widzieć...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Sasuke, Orohimaru, Madara.(i każda z bestjI)
Nie mam pomysłu ulubiony kazekage? Ja tam Garre lubię.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Poważnie? Wiadomo, że każdy woli Gaarę...
Niech będzie ulubiony Hokage, tu jest w czym przebierać ^^
Dla mnie Minato.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Minato. a drugi ma fajne moce.
Ulubiony rajkage dla mnie pierwszy wygląda interesująco.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Interesująco, ale i tak na pewno wolisz Ay'a, jak zresztą wszyscy... tak, tak samo z Tsuchikage...
Ulubieni członkowie klanów: Uchiha, Uzumaki, Hyuuga.
Madara Uchiha
Nagato (Uzumaki)
Hinata Hyuuga.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Obito, shisui Uchiha
Uzumaki: Karina(żartuje) Sef wygląda interesująco. Menma Uzumaki
Hiuga: siostra Hinaty(chyba)(http://naruto.wikia.com/wiki/Hanabi_Hy%C5%ABga) sporo ich jest Hinata też jest fajna.
ps. Ja tam lobię 2 bardziej od 3 ale zaczynam zmieniać zdanie.(kamień)
Ulubiony członek klanu Aburame Clan i Inuzuka clan
Torune
Hana Inuzuka

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Ale po jednym miałem na myśli -,- Tak to gdybym miał wymienić moich WSZYSTKICH ulubionych zamiast tych najbardziej ulubionych, to wyglądałoby to następująco:
Uchiha: Sasuke, Obito, Madara, Shisui, Itachi, Izuna.
Hyuuga: Neji, Hinata
Uzumaki: Nagato, Naruto, Karin.
Czyli wszystkich głównych protagonistów tych klanów i jaka jest zabawa wszystkich wymieniać, zamiast po jednym?
Shino i Kiba, to bardziej niż oczywiste...
Ulubiony użytkownik Rinnegana (+ UZASADNIENIE CZEMU!). Tylko NIE pod względem charakteru.
Nagato - gdyż posiada rozmaity arsenał ciekawych technik Rinnegana. Niezbyt doświadczony, ale zna swoje możliwości oraz nie lekceważy przeciwnika.
I sorra za niektóre nieprzyjemne wypowiedzi w twoją stronę, ale jestem dzisiaj CHOLERNIE wkurzony.

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Bez przesady wymieniłem głownie po 1.
Aleś się wkurzył.(mnie głowa boli) Pytać cię co się stało?
Mój ulubiony to spoler wiec podam miejsce drogie.
Obito może czysto teoretycznie użyć technik pajna używa 6 jincuriki jako swojej straży przybocznej.
jedynie nie mógł robić tego triku co pajn bo nie miał tyle mocy by to zrobić.
Ulubiona Bestja pot względem mocy?
U mnie to .................... mh..................
Biłem się między 3(koral i stromy) a 1. ale jednak to 2 jest chyba bardziej potężne. Dla czego bo tak ma uwolnienie Magnezu i wiatru najpotężniejsze uwolnienia. Kontroluję piasek dzięki czemu jest niemal nie pokonany. Poza tym fajnie śpi w grze czy to nie fajne. Ale ma tez wady jest otyły, uparty jak kurama. Chociaż jego historja jest ciekawa zwłaszcza ta rozmowa ...............
I za to ze inaczej wygląda u niego tryb hakry bestji.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Mniejsza z tym.
A mi się wydawało że żeby móc wykonać techniki Nagato, Paina itd. to trzeba mieć Rinnegana na oba oczy, nie tak to właśnie działa? Przynajmniej tak mi się wydaje.
Ja to bym chciał wiedzieć, jakie moce ma Kurama, ale z ataków w Revolution wnioskuję, ze potrafi świetnie kontrolować czakrę i używać wiatru, a wiatr nie jest moim ulubionym stylem w Naruto.
Więc niech będzie Matatabi (Dwuogoniasty), bo jest taka... ognista ; )
Niepokonany... ale zależy dla kogo ^^ Bo w sumie jest w Naruto kilkadziesiąt postaci, które mogłyby stłumić jego moce machnięciem ręki, ale to już chyba inna gadka, wiem o co ci chodzi.
No to niech będzie ulubiona Biju za młodu (pod względem wyglądu. No, chyba że wiesz o nich coś ciekawego, wtedy możesz poprzeć swój wybór tego typu argumentem).
Ja mam wahania między Kuramą a Shukaku...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Nie jednym okiem jest to bardziej męczące i mas mniej chakry i siły niż jak byś miał dwa.
Mały 7-ogoniasty(chomei) to taka fajna larwa + dla autora ze dał jej te ogony. O małych bestjach wiem niewiele nie licząc tego ze są słabsze od dorosłych i ze nie muszą do tej postaci powracać po śmierci.
Ulubiony użytkownik wiatru?(....)
Garra wiem ze trochę tu uszykuje bo widzimy tylko jak tego ożywa tylko jak wyzwala moc demona.
ps. Moc kuramy to bodajże czytanie emocji i władanie wiatrem i ogniem(filer).
pps. ja tam zdecydowanie za ziemią nie przepadam.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

To po części miałem rację ^^
Jeśli chodzi o TECHNIKI wiatru, to Danzo. A jeśli o ulubioną postać, władającą Fuutonem, to Naruto.
Ulubiony użytkownik Stylu Ognia (pod względem technik).
Madara... albo Shisui, nie mam pojęcia, który xD Ale dobra, niech będzie Madara, i tak ma najlepsze i najbardziej unikalne techniki Katon wg mnie, jakie istnieją w trym całym uniwersum.
Zgaduję, że wybierzesz Obito, tak? ; )

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

aaa tak skąd wiedziałeś, wyjaśnię chociaż ma niewiele technik to nie źle je foczy z kamui.
A drugi to roshi z lawę.
To pod względem wody.
yagura bo ma to lustro wody i pewien .....

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Wg mnie najciekawiej stylu Suiton używa Mei, a po niej Yagura.
Najciekawszy użytkownik stylu Raiton (Błyskawicy) raz jeszcze - pod względem technik.
Mój to oczywiście Kakashi, po nim u mnie w rankingu jest Sasuke ^^

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

Mam tak sam. (znam więcej ich technik rajton)
Została ziemi
to wnuczki tsuchikage albo Dejdara.

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Ja jako użytkownika stylu Doton najbardziej lubię Kakashiego. Jakoś nie przychodzą mi do głowy żadne godne zapamiętania techniki tego stylu używane przez kogoś innego...
Dobra... Ulubiony soundtrack z pierwszej i drogiej serii Naruciaka ; )
Naruto - Orochimaru's Theme
Naruto Shippuden - albo Denkousekka (Lightning Speed), albo Kokuten... ewentualnie może być też Kouen (Crimson Flames)...

ocenił(a) grę na 9
BadMichael07

https://www.youtube.com/watch?v=DX68lwJx-P0 https://www.youtube.com/watch?v=8z2NN1jSyas
https://www.youtube.com/watch?v=Px-dj95e0Yk https://www.youtube.com/watch?v=Qmf1l5z8kIQ
Taaa chyba to.
Był coś takiego jak ulubiony pojedynek?
Każda walka saske z naruto(sporo tego)
https://www.youtube.com/watch?v=u16pQRd5ops

ocenił(a) grę na 8
kirmarks

Jasne że było coś takiego, nawet chyba jako jedno z pierwszych.
... Ulubione oczy ogólnie, czyli łącznie ze wszystkimi Dojutsu (np. sharingany, rinnegany itd.), zwykłe kekkei genkai, nawet zwykłe oczy (maksimum 3).
1. Rinnegan
2. Wieczny Mangekyou Sharin Sasuke
3. Oczy Kyuubiego u Naruto (gdy ten się ostro... rozzłościł ^^).
Dobra, teraz ty wymyślasz dwa, bo w poprzedniej wypowiedzi zapytałeś o zaistniałą już wcześniej rzecz ; )