PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620533}
8,3 23 tys. ocen
8,3 10 1 23243
Far Cry 3
powrót do forum gry Far Cry 3

Po raz już kolejny okazuje się że to co jest mocno reklamowane jest często niedopracowanym niewypałem i ma pełno błędów które aż psują czerpanie przyjemności z gry i to się właśnie tyczy gry AC III którą oceniłem na 7/10.O FC III dowiedziałem się przypadkiem przez filmik na YT
i postanowiłem zagrać w tą grę na początku grało mi się przyjemnie,a gdy już ogarnąłem cały ten ogrom przestrzeni zacząłem się tak świetnie bawić że okazało się że w końcu znalazłem grę która znów sprawiła że budziłem się tylko po to by zagrać w nią i zrelaksować się w
wyśmienitej scenerii rajskiego klimatu.Far Cry 3 to dla mnie gra o której nic nie wiedziałem nic nie słyszałem by potem dowiedzieć się że Ubisoft wypromował nie tą grę co było trzeba,moim zdaniem to FC III jest lepszą grą niż AC III po pierwsze fabuła i cała przestrzeń jest po prostu wyśmienita,odkrywanie terenów i zdobywanie ich ma głębszy sens niż to było w AC III zresztą sami się o tym przekonacie,tak samo polowania nie jest tylko po to by czerpać z niego kasę tylko po to by powiększać swój ekwipunek i to jest właśnie piękne,to co powinno być w AC III jest tutaj w tej grze wszystko ma tu sens nie będąc tylko głupim dodatkiem,same postacie są wręcz znakomite Vaas,Citra czy też nasz kompan na drugiej wyspie który robi tak samo wielkie wrażenie jak Vaas chodż jest po naszej stronie,nie mówiąc już że grafika jest tak wyśmienita że nie raz gdy patrzyłem się na jakąś kobiecą postać to mi się.....No dobra mógłby tak pisać i pisać i pisać i choć gra zasługuje na mocną 9/10 to jednak ja nie mogę dać tej grze taką ocenę bo zbyt dobrze się bawiłem by teraz nie docenić tą grę która znów mi dała frajdę z grania dlatego daje 10/10.Ah jak ten ogień się pięknie rozprzestrzeniał no i te tatau i paseczek umiejętności i te oczka nie zdradzę jakiej postaci bo radze każdemu zagrać w tą grę ;D.Serdecznie polecam i pozdrawiam

użytkownik usunięty
DemiaN

Porównanie gier z dwóch różnych gatunków nigdy nie będzie zbyt obiektywne, ale jak dla mnie Far Cry 3 jest o wiele lepszy od AC 3. FC 3 jest lepszy niemal we wszystkich elementach. Ma lepszą fabułę, ciekawsze postacie i dialogi, ciekawszą rozgrywkę i o niebo lepszą oprawę graficzną. W Assassin's Creed 3 grałem tylko przez kilka godzin i rozgrywka zdążyła mnie znużyć, za to Far Cry mnie uzależnił.

użytkownik usunięty

Dla mnie lepsza fabule ma asasyn, ale gameplay zdecydowanie FC 3

użytkownik usunięty

Dla mnie asasyn to odgrzewany kotlet. Już po raz kolejny dostajemy to samo z trochę inną fabułą i innym światem.

użytkownik usunięty

No mowie, dlatego fabula mi sie podobala, nie gameplay

ocenił(a) grę na 10
DemiaN

Pierwsze trailery FC3 widziałam jeszcze rok temu, mniej więcej w tym samym okresie co ACIII. Nie sądzę, aby Ubisoft wypromował nie tę grę, bo promocja FC3 była również całkiem konkretna. Być może akurat byłeś tym odbiorcą, do którego promocja nie trafiła.

ocenił(a) grę na 9
martenka

Możliwe chodź nie mogła być zbyt konkretna ta promocja jeśli AC III był promowany na galach UFC w TV i trudno było go nie zauważyć kiedy FC III nie widziałem w telewizji czy na sportowych galach.Moim zdaniem FC III był słabiej promowany przez co widać jaka gra miała być nr.1 a jest akurat na odwrót.Pozdro

DemiaN

moim zdaniem zdecydowanie Far Cry 3 .

użytkownik usunięty
DemiaN

Far cry 3