PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1353
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Opinia

ocenił(a) serial na 8

I jak podoba Wam sie nowy film? będziecie go oglądac? ja wczesniej ogladalam Kiedy sie zakocham to był moim zdaniem najlepszy film spośród wszystkich jakie obejrzałam. Myśle, że ten mu nie dorówna choc tez wydaje mi sie być fajny.... :)

madzia124

Kiedy się zakocham był cudowny :)
La Que No Podia Amar też będzie fajny i dużo będzie się działo ;);)

ocenił(a) serial na 8
Susanitaaa

zgadzam się z Toba tymbardziej, że w pierwszym odcinku już bardzo dużo sie działo, jak i w innych do tej pory :)

madzia124

Tak,Tak nie chcę tu spoilerować ale dużo się wydarzy :D

ocenił(a) serial na 8
Susanitaaa

ja tak bardzo chciałabym przeczytac co się bedzie potem działo ale jak narazie daje rade zeby sie powstrzymac ;p ciekawe jak dlugo heh... ;p

madzia124

hehe ja już muszę wiedzieć ;D

madzia124

Nic nie przebije "Cuando me enamoro", mam nadzieję, że LQNPA się rozkręci.

cocco03

Na pewno znajdzie się jakaś telka co to przebiję.. spokojnie ;p

ocenił(a) serial na 8
Susanitaaa

Ale na pewno nie będzie tak wielu fajnych aktorów, których oglądało się z przyjemnością. Każda rodzina była super... bez wyjątku :) No cóż teraz pozostaje nam czekać na kolejny odcinek LQNPA ;))

madzia124

KIEDY SIĘ ZAKOCHAM było i jest i będzie moją najwspanialszą telenowelą. LQNPA fajnie się zapowiada, ciesze się, że jest tutaj JOSE RON Czyli Matias z CME :-) JAKIE ON MA CUDNE OCZY! :) Oraz większość, których znam z innych telenowel ,np. Jorge Salinas, czyli Rogelio, a pamiętam go z niezapomnianej dla mnie telenoweli "Mariana de la noche"(zaklęte serce):)
Trochę tak tutaj podobnie , bo tam to Cezar Evora był później na wózku i był surowy , a był najbardziej wyrazistą postacią zakochaną w protce -Marianie (Alejandra Barros) ;) a jego "rywalem" był właśnie Jorge Salinas ;)
Tak więc trochę podobne.
Szkoda tylko, że ... JOSE- CZYLI GUSTAWO....SPOILER...

umrze :(((

ocenił(a) serial na 8
Nadia2

proszę nie piszcie co będzie potem, nie tu :) ja również się ciesze ze gra Matias z CME, szkoda ze wiecej aktorów z tej telenowali nie gra ale coz :) ja niestety nie znam innych aktorow bo w sumie na tym programie ogladalam tylko CME i teraz ten LQNPA. Ale wydaje mi się ze aktor grajacy w CME Matiasa lepiej wygladal niz teraz w tej fryzurze :) choc rozniez mu dobrze ;) a Wy jak uwazacie? Za to główna bohaterka przypomina mi Anne Muche... ;D

madzia124

Mi się podoba:)) Kocham CME ale telki mają to do siebie że się kończą ( zresztą nic nie trwa wiecznie chyba że Moda na Sukces:))) )...a ta telenowela mi przypadła do gustu i to bardzo:))

ocenił(a) serial na 8
loczek0660

teraz jak oglądam LQNPA to wydaje mi sie jakby trwala tak króciotko pewnie datego ze CME trwało 2h. Ale znow 2h to troszke duzo i mozna przez ten czas wiele zrobic. A teraz jak sie robi coraz cieplej to czasu brakuje na seriale

madzia124

Tu się zgodzę z Tobą:))

loczek0660

Dobrze, że CME z Moda na sukces nie miało nic wspólnego. To by dopiero było. ;)

cocco03

Poprostu Renata co 5 odcinków hajtałaby się z Agustinem i Jeronimem...:)) i jeszcze z Matiasem:))

loczek0660

Któraś z kobiet musiałaby się z nią wymieniać, być taką Taylor. ;)

cocco03

Roberta bądź marina:))

madzia124

napisałam spoiler i zrobiłam duuuuży odstęp ;)
Główną protkę znam z SORTILEGIO (negatywną grała postać) i z Teresy (oglądałam po hiszpańsku,zaraz gdy się zakończyło w Mexico;), ale tam jak dobra, była zbyt miła,naiwna, tu jest bardziej wyrazista i przypomina mi takie połączenie tych dwóch bohaterek jakie grała

Nadia2

Ja lubię widzieć na zaś co będzie się działo z głównymi bohaterami:))

loczek0660

Ja też, nie psuje mi to zabawy z oglądania, a nawet ją podkręca;) choć rozumiem takie osoby, które tego nie trawią.

cocco03

Telcia GIt Jak Dla Mnie Fajnie Że Zdecydowali Się Coś Dać Z Salinasem Po Tylu Latach Przerwy.. Co Do Jose Rona Moim Zdaniem Wygląda Tutaj O Wiele Lepiej Niż W CME Bardziej Męsko ;) ;)

Oficerka

Według mnie tez wygląda lepiej niż w CME, tam był prawie łysy.

madzia124

Ja uważam, że Jose Ron lepiej wyglądał w CME niż w LQNPA... Główna bohaterka wcale mi Anny Muchy nie przypomina. Ana Brenda przypomina mi Vanessę Hudgens.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Dla mnie moze lepiej wygladał Jose Ron w CME bo sie do niego takiego przyzwyczailam i dlatego. Teraz jak tak patrze to wyglada tu równie dobrze :)))

madzia124

...Jose jest po prostu bardzo przystojny i męski ;) ACZKOLWIEK , w LQNPA wygląda super! Nadal widzę w nim Matiasa z CME , jego wrażliwość , a zarazem zawziętość, w CME miał jeszcze cudowną -jak dla- mnie zazdrość o ukochaną,dlatego bardzo chcę by i tu tak powalczył :)))

A dot. flaki z olejem - nie zgadzam się! Jose RON to aktor z charyzmą i wściekła jestem , że dopiero w 10odc. ujrzy ukochaną, bez sensu, wszystko kręci się w okół Rogelia , Bruna i wrednej-kłamliwej ciotki...!
Beznadziejne jest dla mnie, iż Rogelio ufa ciotce Any Pauli ?!
I Cynthia... ANA ją broni, a ta niczym wariatka na nią wrzeszczy...

ogólnie to ANA BRENDA (CZYLI ANA PAULA W SERIALU) nie potrafi tak prawdziwie oddać uczuć...przykładowo scena ,gdy mówi przez sen "nie...Rogelio jest zły..." - absolutnie dla mnie szok - to było tak udawane w sensie aktorskim...porównując z Silvią Navarro, Ana wypada jako ta dobra , zbyt przesłodzona i nie prawdziwa, zaś gdy pokazuje swój mocny charakter, to jestem na tak;)

LOCZEK :) JA TEŻ LUBIĘ WIEDZIEĆ CO BĘDZIE NA PRZÓD ;-) Pozdrawiam

Nadia2

chciałam poprawić, lecz nie idzie - Ana Brenda jest zbyt "przesłodzona" i nienaturalna grając zupełnie pozytywną postać, jako negatywna bohaterka jak np. w Sortilegio jest b.dobra.

ZWRÓĆCIE UWAGĘ - PODOBNE TU - BICZ, OSOBA DRUGA ITD.;) -

http://www.movieposterdb.com/posters/12_03/2011/2012381/l_2012381_49b0f1f6.jpg
i TU:
http://dianagarces.info/cine/wp-content/uploads/2011/03/MarianaDeLaNoche0.jpg

;))

ocenił(a) serial na 8
Nadia2

Jak w 10 to juz w sumie niedlugo :)) ale pewnie ich milosc bedzie wystawiona na duzo prob i przeszod. Choc nie wiem tego bo staram sie nie czytac odcinkow ;p a powiedz mi czy jest tu limit jesli chodzi o komentarze?

madzia124

Czytałam, że podobno od 2 kwietnia LQNPA o 17 i 18... Ktoś jeszcze o tym słyszał?

jagodajulia

Hmmm. Pierwsze Słysze Skąd Wzięłaś Tą Rewelacje ??

Oficerka

To prawda:) Wszyscy to już wiedzą. To potwierdzone info...

madzia124

limit na komentarze? pierwsze słyszę ;)) no chyba, że są obraźliwe itp. ;)

jagodajulia -na prawdę dwa odcinki o tej porze? a co z tym, który leci przed nim?

ogólnie to jestem sceptycznie nastawiona do postaci i Rogellia i Any , nie podoba mi się to ;/

Nadia2

Nadia2, tak o 17 i 18 będzie Zakazane uczucie, a o 19 będzie Eva Luna.
I jest limit na komentarze madzia124, doczytała, że początkowy limit wynosi, który trwa miesiąc: 6 komentarzy na dobę. Z każdym miesiącem limit się zwiększa.

jagodajulia

jagodajulia - dziękuję za odpowiedź :))
już nie wiem co oglądać :/ nadal tęsknie za CMA i<3 i te godziny ..., w dodatku

nie potrafię się przemóc, z tym A.P. i R. ;

Nadia2

Nadia2, de nada :)

Ja już się wkręciłam w Evę Lunę :) EL ma tylko 114 odcinków. Jeju, mnie en aktor Gil zniechęcił do oglądania, bo go nie znoszę, ale jakoś daję radę znieść jego obecność na ekranie.

Co do LQNPA i Any Pauli i Rogelia, to uważam, że to dobre rozwiązanie. Nie wiem, czy aż taki hp UWAGA SPOILER, bo Rogelio i tak nie wyzdrowieje... Jednak może w trakcie oglądania, jeżeli się zdecydujesz sama przekonasz się do tej pary ;)

jagodajulia

jagodajilia - oglądałam po hiszpańsku, dlatego wiem co będzie, stąd mój smutek.... :(

zgadzamy się! - GIL to mizeria z grubą warstwą śmietany i oczu jaszczurki.... widziałam go w 5 serialach i zawsze grał postać negatywną ;p

Nadia2

Nadia2 , ja w oryginale tak 5/10. Czasem coś tam przeczytała. Jeszcze na wakacjach, a później to nic prawie...

Tak, zgadzamy się :) Gila nie znoszę i wg mnie wcale nie jest przystojny i coś ma z tej jaszczurki...

madzia124

Mnie tez przypomina trochę Muchę. Szczególnie gdy się uśmiecha.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Jak po dzisiejszych odcinkach?? :))) troszke się działo nie? ;p moze tez dlatego ze były dwa odcinki. Wkoncu moment kiedy Gustavo i Ana Paula sie spotkali :))) B.ładna scena z tymi papugami :) ale jak dla mnie za szybko troszke sie do siebie zblizyli moglo sie to troszke ciagnąć... hmmm... chocby do 3 czy 4 spotkania ;) Ciotka Any Pauli tez pokazala pazurki ;/ A Rogelio znow sie stal tak okropny ;/

madzia124

Gołębiami :) wiesz mi się wydaje, że tak się zbliżyli, bo nie mogli sie doczekać spotkania. Tak długo nie mogli sie zobaczyć, wiec jak już się to stało to nie mogli się opanować.:) Nie cierpie tej ciotki. W ogóle nie szanuje ani Any ani Miguela. Żeruje na nich, udając chorą, a oni nic nie podejrzewają.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

No tak gołębie co ja z tymi papuzkami heh ;p Masz racje moze i dlatego tak sie stało ;p Też nie cirpię tej ciotki ale przynajmniej nie bedzie taka jak Fina z ,,Kiedy się zakocham"... chyba heh :P Kurcze nie obejrzałam dzis 2 odcnikow bo dopiero jestem w domu ;/ musze jak najszybciej nadrobic.... tylko ciekawe kiedy zostana dodane. Mam nadzieje ze te odcinki dzis były równie ciekawe ;p

madzia124

madziu124 - ta scena, gdy GUSTAVO & ANA P. była PRZEPIĘKNA! Nie chcę Ci spoilerować...

ciotka Any Pauli to udająca sucz.!

Gustavo jest wrażliwy, szlachetny ale i dumny, nie sprzeda się za pieniądze!!!

madzia124

Śmieszy mnie jak ciotka Any latała z ta kawą dla Bruna, a potem Rogelia. "pańska kawa, pańska kawa don Rogelio" hahaha. Tylko się wydziera i chciałaby piekną kreacje na bal. Taka stara niech lepiej w domu siedzi, a nie zabawy jej w głowie. :D

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Ja dzisiaj zaczęłam dopiero oglądać i przyznam, że jak na razie mnie nie zaciekawił, j podczas oglądani porównywałam go do kiedy się zakocham, szkoda, ze nie będzie następnych odcinków :(

ocenił(a) serial na 8
Daniela_Lujan_87

Cocco03 masz racje he ciotka jest dobra ale swoje za uszami ma i pewnie nie raz nas negatywnie zaskoczy ;/ ciekawa jestem jak potocza sie losy Gustawa ;/ (nie czytam dalszych oscinkow ;p) Szkoda ze nie był a Ana Paula na tym przyjęciu, ze tak to nazwe. Jak rowniez szkoda ze jego siostra tak reaguje... ta okropna scena z pocałunkiem ;/
Daniela- wiesz zawsze inaczej jak oglada sie od poczatku a w trakcie, nie zna sie od poczatku losów bohaterow i nie dosc ze trudno sie polapac to nie wie sie tez o co tak naprawde chodzi. Ale zawsze mozesz nadrobic zaległe odcinki i byc moze spodoba Ci sie :)))

madzia124

Tak na pewno wywinie niejeden numer, ale spotka ja kara. To wiem na pewno. Ja też do przodu nie czytam. Widziałam tylko koniec ostatniego odcinka.
Siostra Gustava jest nieufnie nastawiona do Any.
Tak sobie myślę co kombinuje Rogelio, że zgodził się być z Vanessą.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Tez jestem tego ciekawa... mysle ze moze chce sie tak jakby na niej "odegrac" tzn. chce aby ona pomyslala ze on ja kocha chce z nia byc a w rzeczywistosci on ja potem zostawi bo chce aby ona poczula to co on czul wtedy kiedy ona go opuscila. No nie wiem tak jakos mi sie wydaje ;p;p he Chociaz mysle ze nie byloby mi wtedy tej Vanessy szkoda... uwazam ze jest ona zla osoba. Nie wiem w sumie czy wierzyc jej ze kocha ona Rogelio. Trudno mi ja ocenic ;/ Tak samo jak siostra Rogelia... tez jest troszke dziwna. Jest w sumie czesto niemila... np. sytuacja w której miała za złe Anie Pauli kiedy ona ja bronila. Zadaje sie z tym co u niej pracuje (zapomnialam imienia ;p) Z drugiej zas strony stała sie pewnie taka przez brata ale jednak pieniadze tez maja dla niej duze znaczenie :/

madzia124

Vanessa jest ciężka do rozgryzienia. Z jednej strony pragnie wyrwać się od Rogelia, ale nie podoba sie jej, że David nie jest tak namiętny jak Efrain. Z tym zaś nie może byc, bo jest biedny.
Jest wygodnicka, chciałaby mieć i jednego i drugiego.

madzia124

madzia124 - Twoje przemyślenia są jak najbardziej poprawne. Jestem przekonany , że Rogelio chce się odegrać na Vanessie i potraktuje ją tak samo, jak ona jego. Ciekawe tylko czy Ana Paula za niego wyjdzie...

ocenił(a) serial na 8
devilll2305

Wydaje mi sie, ze wyjdzie za niego zmusi ją do tego ,,obowiazek" pomocy bratu i nacisk ciotki, która tak wymysla co to ona dla nich nie zrobila ;p I pewnie beda mieszkac na tej hacjendzie razem a wtedy Rogelio pokaze dopiero Vanessie ze moze byc z inna i tym samym w jakis sposob ja zrani (jesli w ogole ja to ruszy, bo bardziej chyba wkurzy). Mysle ze pewnie Gustavo uwierzy siostrze w to co mowi ona o jej ukochanej (choć moze pewnie na poaczatku nie bedzie wierzyl) ale jak jeszcze zobaczy ze wychodzi ona za Rogelia którego nie kocha a kocha niby go to juz w ogole pewnie ich drogi sie rozejda i nie bedzie chcial jej znac. Choć sadze ze moze jednak beda ze soba utrzymywac kontakty beda wiedzieli ze musieli sie tak poswiecic dla dobra innych ale trudno bedzie im sie spotykac bo Rogelio im to uniemozliwi. Kurcze ale tworze he pewnie dlatego ze nie czytam dalszych streszczen :P

Daniela_Lujan_87

Uważam, że porównywanie nie ma sensu. Przecież to są dwie różne telki...