PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1353
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Opinia

ocenił(a) serial na 8

I jak podoba Wam sie nowy film? będziecie go oglądac? ja wczesniej ogladalam Kiedy sie zakocham to był moim zdaniem najlepszy film spośród wszystkich jakie obejrzałam. Myśle, że ten mu nie dorówna choc tez wydaje mi sie być fajny.... :)

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Czytałam w gazecie, że w najbliższym odcinku Rogelio powie wszystko Vanessie :D Będzie się działo xD Na szczęście to już jutro, więc jakoś wytrzymamy.
A co do serialu powiem tak... Od baaardzo dawna żaden serial tego typu mnie nie wciągnął (z tego co pamiętam to ostatnim serialem, który tak naprawdę pokochałam była "Gorzka Zemsta", czyli ile to już lat?? 6-7? Nie pamiętam.) A Zakazane Uczucie jest świetne i bardzo mnie zainteresowało ;P Oczywiście, że będę oglądać dalej :)

ocenił(a) serial na 8
Borysoth23

Borysoth23 a ogladałaś Kiedy się zakocham? jesli nie to zachecam Cie do obejrzenia wszystkich odcinkow w necie. NA PEWNO nie bedziesz załowała. Jest to super telka, super to nawet mało powiedziane!! Ona jest boska!! =))))

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Nie nie oglądałam jej ;) ale musi być niezła skoro większość z was tak ubolewa nad jej końcem ;P No i skoro polecasz :D Może się skuszę, nie wiem. Na razie jednak jestem zafascynowana Zakazanym uczuciem, więc nie chcę sobie dokładać jeszcze innych seriali.

ocenił(a) serial na 8
Borysoth23

No tak czasem lepiej poswiecic sie juz jednej telce :) Ale gwarantuje Ci ze nie pozalujesz, jest on o miliardy lepszy od LQNPA a jak wiesz ten tez jest fajny ;) Naprawde zachecam CIe do obejrzenia odrazu po zakończeniu tego :))))
A jak Wam podobały się dzisiejsze odcinki? ;))) Dużo się działo ;P jednak nie mogłam z wieksza uwaga ich dzis obejrzec :( Dokladnie nie obejrzalam watkow w ktorych ciostka Any opowiadala o jej matce....
Teraz pozostaje nam tylko czekac na długo oczekiwany slub ;P i jeszcze na reakcje wszystkich a szczegolnie Vanessy na wiesc o ślubie Rogelia z Ana :D
Kurcze zal mi tego Gustava :(((
Podobała mi sie stanowczosc Any Pauli dzisiaj ;p i to jak wynegocjoowala by Rogelio schowal także swoj bat :P

madzia124

a ja tam sto razy bardziej wole Rogelia-cukiereczek:-) niz Gustava-mam juz dosc tych glownych bohaterow z ,,sercem na dloni,, ten ma chociaz charakter,a przy tym te jego spojrzenie zmieniajace sie w zaleznosci od tego na kogo patrzy- uwielbiam ostatnia scene z dzisiejszego 2 odcinka

ocenił(a) serial na 8
smila

Nie to ze bym uwielbiala Gustava tylko nadzwyczajniej w swiecie jest mi go zal.... A co do Rogelia no jakos tak nie mam przekonania do tego ze moglby on byc z Ana Paula... ale w sumie widze ze zmienia sie on pod jej wplywem, tak inaczej na nia patrzy. Widac ze staje sie innym lepszym czlowiekiem :))) Ciekawe jaki przedział wiekowy ich dzieli...

madzia124

zazwyczaj mi strasznie przeszkadza w telkach ze glowny bohater jest sporo starszy od swojej ukochanej np.eva luna -fuuuj. tutaj wogole mnie to nie razi wrecz przeciwnie :-)ja na miejscu Any brala sie za niego nawet za takiego zrzede na wozku. ze wszystkich telenoweli ktore ogladalam Rochelio najbardziej odpowiada mi pod wzgledem wygladu i charakteru, no ale moze dlatego ze kreca mnie tacy niegrzeczni (ale nie podli)faceci

smila

Ja tez się upajam Rogeliem. Jak patrzy na Ane Paulę to aż ciarki przechodzą. Scena, w kórej jedli loda była bardzo sympatyczna choc taka odmienna i jak na razie nie pasująca do Rogelia. Wkurza mnie, bo Gustavo swoim ponownym pojawieniem sie w życiu Any zrobi sporo zamieszania.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

No i bardzo dobrze, bo skoro nie mają być razem, to niech się coś w tej teli dzieje. Co za słodko to niezdrowo:)

petit_fleur

Tak, ale chodzi mi o to, że Gustavo nie jest taki krystaliczny jak sie wydaje. Choć to w sumie ciekawe. Wkurza mnie to, ale jednoczesnie gdyby tego nie było to telcia byłaby bez sensu.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Ja bardziej lubię Gustava, ale Rogelio też jest spoko. I nawet jeśli któryś z nich nie jest czysty, to dobrze, bo chociaż jest jakaś akcja.

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Nom teraz pewnie bedzie sie dopiero rozkrecac :P I bedzie rozkwitalo uczucie Any i Rogelia.
Jak tam wasze wrażenia po ślubie? :)))

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Ana Paula ma przepiękną suknię, szkoda tylko, że minę taką kwaśną;) Widać, że Rogelio coś do niej czuje, ale nie chce się przyznać nawet przed samym sobą...

ocenił(a) serial na 9
madzia124

Wrażenia- super;) bardzo mnie zaskakuje na plus ten serial, nie jest taki jak się spodziewałam na początku, bardzo fajnie że między Rogelio i Ana rozkwita uczucie..w końcu coś innego, w innych tylko dobry łączy się z przedobrą bohaterką i przeważnie jest mdło i przewidywalnie.. przy okazji polecam piękną piosenkę Corre z głównymi bohaterami (uwaga sceny z przyszłych odcinków;))
http://www.youtube.com/watch?v=IcaZOz74odE&feature=fvwrel

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Dzisiejsze odcinki były świetne :) Ślub to już w ogóle mega ;) Rozwaliła mnie scena jak przed wyjściem do ślubu Miguel namawiał Paule, żeby nie wychodziła za Rogelia. Złapał ją za rękę i zaczęli biec... A po chwili odwrót i Paula wyrwała się i zaczęła uciekać, a on z powrotem za nią :D haha nie mogłam z tego!
Najbardziej mi się się dzisiaj podobało jak Paula przywaliła Vanessie :P W życiu bym nie pomyślała, że tak postąpi. Myślałam, że na ostrzeżeniu się skończy, a ta jak nie odwinie :D Dla mnie tym jednym czynem Paula zwyciężyła wszystko :P
No to teraz ślub już mamy za sobą :) Wystarczy nam czekać na ich rozkwitające uczucie ;P U Rogelia nie jest już trudno go zobaczyć :D Zobaczymy jak długo to zejdzie u Pauli :)

ocenił(a) serial na 8
Borysoth23

Widze ze dzis coraz wiecej komentujacych :)))) A jednak mialam racje ze slub wywola wiele radosnych emocji :)
Dobra była ciotka Any na slubie a jej radość kiedy Ana powiedziala ,,tak" :P:P

madzia124

Ana cudnie wyglądała. Jakie emocje kiedy Rogelio ja zobaczył w sukni :) a potem jak Ana uderzyła Vanessę, bardzo dobrze, że jej pokazała! Co będzie nią pomiatać ta zołza. Ciotka Rosaura stwierdziła, że Efrain jest przystojny hahaha :D

cocco03

Nie wiem, czy to już było, ale mnie rozwaliło, gdy Rosaura mówiła do Rogelia po imieniu, a ten do niej, że tylko AP może mówić do niego po imieniu, a dla niej on wciąż jest panem Rogeliem, albo jakoś tak :D:D:D:D Ale policzek, który otrzymała Vanessa od AP należał się jej :)

jagodajulia

Tak to już było ;) Ja myślę, że Rosaura kocha Anę Paulę na swój dziwny sposób, jednocześnie jest ona dla niej przepustka do wygodnego życia. Jakby nie było coś dla dzieci swej siostry poświęciła.
A Vanessie sie należało. Z tym zamknięciem to troche przesada, ale Rogelio chyba chciał się upewnić, że nie przeszkodzi mu w ślubie.

cocco03

Ja uważam, że Rosaura jest okropna. Przecież to dzieci jej siostry, jak nie chciała się nimi zajmować to OK, a teraz tylko w jakiś sposób niszczy im życie... Wg mnie jeszcze zyskała, a udaje pokrzywdzoną i chorą ciotkę. Może taka zła do końca nie jest, ale jej nie znoszę...

jagodajulia

Ja też jej nie lubię, bo ma wredny charakter, a miła jest tylko wtedy gdy chodzi o pieniądze. Jednak przez lata zajmowała sie dziećmi siostry i chyba tak źle im nie było. Wiadomo, teraz zaczęła świrować. Udaje chorą, knuje za plecami Any Pauli, jakby nie było to ona jest wspólniczką Bruna, a to jest niewybaczalne.