PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10038717}
6,0 24 tys. ocen
6,0 10 1 24348
5,4 19 krytyków
Wzgórze psów
powrót do forum serialu Wzgórze psów

Serial z mega rolą Więckiewicza. Trochę gorzej wypada Kościukiewicz. Ale klimat trochę też skandynawski. Muzyka jak dla mnie wymiata. Lubię takie. Klimat woow. Takie kino lubię.

ocenił(a) serial na 7
Dawid_Baluch

Z odcinka na odcinek coraz bardziej błyszczy tutaj Jaśmina Polak. Można powiedzieć że te końcowe odcinki należą tylko do niej. Na początku wydaje się, że jest tylko postacią w tle, ale później wybija się na prowadzenie. Staje się magnetyczna, i ciężko oderwać od niej wzrok. Więckiewicz klasa, w każdym filmie (np. Kos) gra rewelacyjnie.

ocenił(a) serial na 9
king_sensi

Tak, Jaśmina Polak zagrała w tym serialu rewelacyjnie. Postać, którą gra jest bardzo wiarygodna... widać, jak bardzo jej zależy na odnalezieniu prawdy W przeciwieństwie do Kościukiewicza, na którego nie mogłem patrzeć. Książki Żulczyka nie czytałem, przyznaję się bez bicia. Jednak nie wydaje mi się żeby bohater z książki był tak strasznie irytujący. I ogólnie Kościukiewicz pokazał się w tym serialu jako leszcz bez talentu. Obym go już nie musiał oglądać w żadnym dobrym serialu. Niech gra w teatrach w jakichś przedstawieniach a od filmów to się go powinno odsynąć bo on nie jest dobrym aktorem.

Dawid_Baluch

No cóż, napisałeś wszystko co sama chciałam napisać, 100% zgodności

Dawid_Baluch

Za muzę to bym powiesił za pyta. Mega wq...wiajaca

ocenił(a) serial na 6
Piotr_Osa_Ossowski

Dokładnie to samo czuję. Aż mi się nie chce oglądać i ciągle tę jękosmęty wyciszam