PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

irytuje się tym ,że mam 17 lat (prawie jestem dorosła ) a oglądam ten serial ,,,,powiedzcie mi ile wy macie lat (chyba to serial dla dzieci )

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven3

HA! ale w którą stronę! :D:D szachmat :3

Enterraz

Sorry, ale nie gram w szachy. Wszyscy mnie ogrywają. Na wschód.

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven3

dlaczego na wschód?

Enterraz

Bo ludzie ze środkowo-wschodniej Polski są dziwni. Nie to co południowy zachód ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven3

Dziękuje ;) Osoby w kierunku na wschód od Warszawy pozdrawiają.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven3

Ale z Ciebie szpieg ;D

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Z całym szacunkiem - Dolnyśląsk najlepszy :D

KeThA

Ogólnie, Śląsk rządzi. Dolny, Górny, Opolski, każdy Śląsk jest spoko! xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven3

Też może być :D

KeThA

Znaczy wiadomo, że Górny najlepszy ;D Ale tak w ogóle fajnie u nas jest.

MagdaJulka

Boże, jakie to słodkie ! <3 Cudowni są ! a tak wgl. niech Jorge sobie jakąś ładną dziewczynę znajdzie ! tyle by było cudownych zdjęć ! Mrrah :D

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Oj tam Mi aż tak bardzo to nie przeszkadza. Miłość nie wybiera. Trzeba kochać i nie żądać, że osoba, którą kochamy będzie piękną królewną.

MagdaJulka

Tak, tak najważniejszy jest charakter, ale... ona mi po prostu do niego nie pasuje :D

BTW. Dopiero niedawno założyłam tu konto i mam ten je**ny limit.. szkoda bo nieraz są naprawdę bardzo ciekawe konwersacje :D Nie wie ktoś czy da się to jakoś "obejść" ? XDD

użytkownik usunięty
sylww52

Po trzech bodajże miesiącach usuwają limit. PODOBNO. Tak na razie to możesz jedynie mieć więcej kont. Mówię ci to ja, która mam 4 konta ;D Z numerkami.

ocenił(a) serial na 10

Tak. Ja już jestem po trzech miesiącach. W sobotę będzie czwarty i mogę normalnie linki dawać i pisze bez limitu, dlatego wszędzie się udzielam.

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Widzę właśnie ;D Ja jakoś pod koniec tego miesiąca będę mogła pisać bez limitu, już się cieszę.

ocenił(a) serial na 10

Ja z początku to się nie ogarnęłam, że nie mam limitu i piszę, i piszę, a tu mi wyskakuje, że dobowy limit przekroczony.

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Nie da się go obejść, ale po trzech miesiącach on się kończy i można dodawać linki ;)
Ja miałam 4 konta jak miałam limit na każdym tem avater i ta sama nazwa tylko miałam jedną dodatkową literkę np. MagdaJullka. Każdy ogarniał, że to ta sama osoba.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja nie zauważam, kiedy zmieniacie konta, bo te same avatary to mi wszystko jedno :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja już nie zmieniam konta, bo nie mam limitu.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Aa to znią zachwycam się Naxi, a z Tobą Marcescą i Federico :) Rozumiem ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie. Raczej myśle, że Naxi też ze mną.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Oookay, czyli wszystko z tobą :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Raczej tak. Julka się mało wypowiada.

ocenił(a) serial na 6
ada565

ja ma pół roku do osiemnastki. W tym wieku jest chyba najwięcej. Starszych też nie mało, zgadałam się tu bliżej z 3 studentkami

violettaonline.ar
mundovioletty.blogspot.com (polski blog)

ocenił(a) serial na 6
ada565

13

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Ja mam 15 i bałam się, że jestem najstarszą osobą oglądającą "Violettę". Ale na szczęście nie! Ufff...

ocenił(a) serial na 3
amandol8

Najstarszą? Proszę Cię :D Widzisz, jesteś w średnim wieku, jeżeli chodzi o oglądających Violeee :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

no wiem, dlatego się cieszę :-DDD. Najgorsze jest to, że moi rodzice uważają, że jestem za stara na DC i powiedzieli, że mam nie oglądać (ale po kryjomu jakoś mi się udaje :))

ada565

ja mam 15 :D i tylko domownicy wiedzą że oglądam ^^ nawet moja mama raz do mnie powiedziała: "ej 16 godzina jest, nie oglądasz Violetty?" :D chociaż ona mnie rozumie xD swoim znajomym w życiu nie powiem, chociaż mam podejrzenia że jedna z moim kumpeli też ogląda :P no i jest jeszcze moja 13 letnia sister z którą oglądam :p Tylko że jak śpiewam sobie jakąś piosenkę z V. to ona też zaczyna i nie mogę sobie sama pośpiewać ;(
Jak nie ma nikogo w domu to wyjemy razem "w moim świecie" (ona po hiszpańsku, ja po włosku :P) albo "te creo". Jest to też trochę dziwne że 15 dziewoja łazi i śpiewa piosenkę z serialu z DC :p (ostatnio bez przerwy śpiewam "destinada brillar" xd )

paulina25174

ja jeszcze nie znam na pamięć tych piosenek ale świetnie brzmią ,dopiero jestem na 12 odcinku 1 sezonu a 2 nie moge znalezc na necie :(

ocenił(a) serial na 3
ada565

Bo są tylko po hiszpańsku na tej stronie, co ci ją wyżej napisałam :) Ja jestem na 28 odcinku 2 sezonu :D Na pamięć się ich szybko nauczysz, same w ucho wpadają :D

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Ostatnio nuciłam sobie Tienes Todo a mój kolega myślał że coś brałam bo nuciłam w "dziwnym języku".

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Haha, mi mój kumpel jak mam odpały leci z takim tekstem: Nie wiem co brałaś, ale bierz połowę :D A moja sis. jak oglądałam po hiszpańsku myślała,że to chiński. Ale ona jest dziwna, to się nie liczy ^^

ocenił(a) serial na 5
KeThA

No przecież chiński jest podobny do hiszpańskiego :D Ty masz lepiej bo mi każą odstawić całkiem :D

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Sądzę, że bierze pod uwagę uzależnienie :D

ocenił(a) serial na 8
ada565

Ja w tym roku kończę 18 :D i bardzo lubię ten serial.

sosna1680

no więc nie jestem najstarsza :D mi strasznie podoba się Violetta a bardzo lubię jak w serialu gra jakas ładna postac przyjemniej sie wtedy oglada ( gdyby grał kotos inny pewnie bym sie nie skusiła ) czasem jest taki głupkowaty ,czasem smutny mozna sie tez wiele nauczyc poprzez smiech przede wszystkim

ocenił(a) serial na 3
ada565

E tam. Główny powód: Xabiani, Ruggero, Facundo i Jorge :D 4 główne powody ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mrrrraaww Ruggero i Xabiani

ada565

Ja mam prawie 15 lat i również "publicznie" się nie przyznaje do oglądania Violetty poza internetem. Lubię nucić pod nosem "Te Creo", "Habla Si Puedes" . Ostatnio na koniec roku szkolnego szłam przez podstawówkę i tam dzieci 9-10 lat miały album z Violetty i wklejały naklejki. Poczułam się wtedy tak dziwnie -,-

ocenił(a) serial na 10
neeveertouch

No bo to jest straszne, że kogoś może kręcić powklejać sobie parę naklejek i wydawać na to kasę.

MagdaJulka

Czułam się dziwnie z tego względu bo oglądam to co 10 latki ... xD

ocenił(a) serial na 10
neeveertouch

Oj tam, oj tam. Bywa. Dziesięciolatki oglądają różne seriale. Ja mam 14.

MagdaJulka

ja też mam 14, prawie 15 :D

ocenił(a) serial na 10
neeveertouch

No ja jeszcze do piętnastki mam trochę czasu. Rocznik 99.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Młoda dupa :) Przynajnmiej masz jeszcze całe życie przed sobą... A ja? Zbliżam się do końca ;(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja? Jestem dwa lata od Ciebie młodsza. A może trzy... Nie wiem. Mam czas, by poznać Xabianiego.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jesteś psem?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Dzięki :)) ;p Nie, żatuję tylko.