irytuje się tym ,że mam 17 lat (prawie jestem dorosła ) a oglądam ten serial ,,,,powiedzcie mi ile wy macie lat (chyba to serial dla dzieci )
Boże, jakie to słodkie ! <3 Cudowni są ! a tak wgl. niech Jorge sobie jakąś ładną dziewczynę znajdzie ! tyle by było cudownych zdjęć ! Mrrah :D
Oj tam Mi aż tak bardzo to nie przeszkadza. Miłość nie wybiera. Trzeba kochać i nie żądać, że osoba, którą kochamy będzie piękną królewną.
Tak, tak najważniejszy jest charakter, ale... ona mi po prostu do niego nie pasuje :D
BTW. Dopiero niedawno założyłam tu konto i mam ten je**ny limit.. szkoda bo nieraz są naprawdę bardzo ciekawe konwersacje :D Nie wie ktoś czy da się to jakoś "obejść" ? XDD
Po trzech bodajże miesiącach usuwają limit. PODOBNO. Tak na razie to możesz jedynie mieć więcej kont. Mówię ci to ja, która mam 4 konta ;D Z numerkami.
Tak. Ja już jestem po trzech miesiącach. W sobotę będzie czwarty i mogę normalnie linki dawać i pisze bez limitu, dlatego wszędzie się udzielam.
Widzę właśnie ;D Ja jakoś pod koniec tego miesiąca będę mogła pisać bez limitu, już się cieszę.
Ja z początku to się nie ogarnęłam, że nie mam limitu i piszę, i piszę, a tu mi wyskakuje, że dobowy limit przekroczony.
Nie da się go obejść, ale po trzech miesiącach on się kończy i można dodawać linki ;)
Ja miałam 4 konta jak miałam limit na każdym tem avater i ta sama nazwa tylko miałam jedną dodatkową literkę np. MagdaJullka. Każdy ogarniał, że to ta sama osoba.
Ja nie zauważam, kiedy zmieniacie konta, bo te same avatary to mi wszystko jedno :)
ja ma pół roku do osiemnastki. W tym wieku jest chyba najwięcej. Starszych też nie mało, zgadałam się tu bliżej z 3 studentkami
violettaonline.ar
mundovioletty.blogspot.com (polski blog)
Ja mam 15 i bałam się, że jestem najstarszą osobą oglądającą "Violettę". Ale na szczęście nie! Ufff...
Najstarszą? Proszę Cię :D Widzisz, jesteś w średnim wieku, jeżeli chodzi o oglądających Violeee :D
no wiem, dlatego się cieszę :-DDD. Najgorsze jest to, że moi rodzice uważają, że jestem za stara na DC i powiedzieli, że mam nie oglądać (ale po kryjomu jakoś mi się udaje :))
ja mam 15 :D i tylko domownicy wiedzą że oglądam ^^ nawet moja mama raz do mnie powiedziała: "ej 16 godzina jest, nie oglądasz Violetty?" :D chociaż ona mnie rozumie xD swoim znajomym w życiu nie powiem, chociaż mam podejrzenia że jedna z moim kumpeli też ogląda :P no i jest jeszcze moja 13 letnia sister z którą oglądam :p Tylko że jak śpiewam sobie jakąś piosenkę z V. to ona też zaczyna i nie mogę sobie sama pośpiewać ;(
Jak nie ma nikogo w domu to wyjemy razem "w moim świecie" (ona po hiszpańsku, ja po włosku :P) albo "te creo". Jest to też trochę dziwne że 15 dziewoja łazi i śpiewa piosenkę z serialu z DC :p (ostatnio bez przerwy śpiewam "destinada brillar" xd )
ja jeszcze nie znam na pamięć tych piosenek ale świetnie brzmią ,dopiero jestem na 12 odcinku 1 sezonu a 2 nie moge znalezc na necie :(
Bo są tylko po hiszpańsku na tej stronie, co ci ją wyżej napisałam :) Ja jestem na 28 odcinku 2 sezonu :D Na pamięć się ich szybko nauczysz, same w ucho wpadają :D
Ostatnio nuciłam sobie Tienes Todo a mój kolega myślał że coś brałam bo nuciłam w "dziwnym języku".
Haha, mi mój kumpel jak mam odpały leci z takim tekstem: Nie wiem co brałaś, ale bierz połowę :D A moja sis. jak oglądałam po hiszpańsku myślała,że to chiński. Ale ona jest dziwna, to się nie liczy ^^
No przecież chiński jest podobny do hiszpańskiego :D Ty masz lepiej bo mi każą odstawić całkiem :D
no więc nie jestem najstarsza :D mi strasznie podoba się Violetta a bardzo lubię jak w serialu gra jakas ładna postac przyjemniej sie wtedy oglada ( gdyby grał kotos inny pewnie bym sie nie skusiła ) czasem jest taki głupkowaty ,czasem smutny mozna sie tez wiele nauczyc poprzez smiech przede wszystkim
Ja mam prawie 15 lat i również "publicznie" się nie przyznaje do oglądania Violetty poza internetem. Lubię nucić pod nosem "Te Creo", "Habla Si Puedes" . Ostatnio na koniec roku szkolnego szłam przez podstawówkę i tam dzieci 9-10 lat miały album z Violetty i wklejały naklejki. Poczułam się wtedy tak dziwnie -,-
No bo to jest straszne, że kogoś może kręcić powklejać sobie parę naklejek i wydawać na to kasę.
Młoda dupa :) Przynajnmiej masz jeszcze całe życie przed sobą... A ja? Zbliżam się do końca ;(
Ja? Jestem dwa lata od Ciebie młodsza. A może trzy... Nie wiem. Mam czas, by poznać Xabianiego.