irytuje się tym ,że mam 17 lat (prawie jestem dorosła ) a oglądam ten serial ,,,,powiedzcie mi ile wy macie lat (chyba to serial dla dzieci )
Ja mam taką książkę do grania klasycznego, ale zazwyczaj walę akordami ^^ Wiesz, bo jak nauczysz się na jednym instrumencie to następne już łatwiej idą...
Moja siostra ma taki wypasiony keyboard od Yamahy, gdzie można włączyć tryb nauki, można włączyć sobie akompaniament, albo jedną z zapisanych melodii grać tylko prawą ręką, podczas gdy to, co się normalnie gra lewą, gra samo ;) I inne bajery, metronom, albo że na ekraniku wyświetlają się nuty, a oprócz tego układ klawiszy, jakby ktoś nie umiał czytać nut, takie tam. Na normalnym pianinie niewiele zdziałam, a tu jadę cholernie szybki "Petit chien" Szopena, w trochę spowolnionej wersji, bez problemu xD
hehehe nie jesteś (chyba) chora w końcu jesteśmy nastolatkami więc trzeba poszaleć a jeszcze jedno gdzie obejrzę 2 sezon online ??
Wiola z blogspota :D Wita Cię Carmen E. Dopiero teraz ogarnęłam ^^ Nie jesteś taka stara. Ja moją siostrę, która ma 20 zamierzam namówić do oglądania i wydaje się, że jestem na dobrej drodze :D
Nigdy nie pomyślałabym ze to ty kryjesz się pod tym nickiem ;D Moja 25 letnia siostra stwierdziła że jak tam występują tacy przystojniacy to ona też zacznie to oglądać :D
To ja :D Konto mam od 2010, więc wiesz... Mój pseudonim "artystyczny" powstał niedawno :P
Moja sis. też chyba tylko dla przystojniaków zacznie oglądać. Ja cię błagam, żaden tam nie jest brzydki!
Wiola z blogspota? U Ciebie jest Leonetta, Naxi, a Fran podoba się Braco?
Ja jestem Francesca, dawniej Bonnie Mccullough na blogspocie i ty mi komentujesz każdy rozdział. Nie skojarzyłabym, gdyby nie Ketha.
Wiem, jestem cudowna :D Ja skojarzyłam dopiero po tym, ze ma 19 lat ^^ To ona, że tak za nią odpowiem. Magda, podrzuć linka!
Ten geniuuuusz! < skromnie spuszcza wzrok> Ja mam takie dziwne odpały ^^ Jak jest taka gra "Cichy przyjaciel" na obozach się w nią gra, że dajesz komuś liściki i prezenty to zawsze zgadywałam, kto jest moim po piśmie. A Wioli wiek jakoś zapamiętałam ^^ Wpadł mi do głowy to skojarzyłam....
Ja pamiętam taką grę w mafie. Ja ciągle strzelałam kto może być tą psobą z mafii i ich zabijałam. Ale przynajmniej dzięki temu zabiliśmy całą mafie.
Tak! Uwielbiam tę grę! Moje siostry starsze jak były w wieku nastoletnim, a ja jeszcze podlotek to doczepiałam się do ich towarzystwa i graliśmy :) Nigdy nie zapomnę, jak rozpoznałam dziewczynę z mafii,bo usłyszałam skrzypienie krzesła, kiedy było "mafia się budzi" :) Ale bym se pograła teraz...
Ja bym ciebie nie poznała :D Chyba że po tym że uwielbiasz Naxi ;P Ja nie grałam ani w Cichego przyjaciela ani w mafię więc nie wiem o co kaman ;(
Patrz, bo ja się dobrze maskuję ^^ Ukrywam swą osobowość na odpowiednią chwilę :P
Ej, no przecież Magda ci pisała, że by cię nie poznała, to przeze mnie cię rozpoznali ^^ Wybacz, ale musiałam ;D
A ty chyba u mnie już byłaś? Pytałaś w komach jak zmienić nazwe na bloggerze, ale ja niestety mogę odpowiadać tylko na fonie i zapomniałam xd
Daj lepiej linka do siebie do bloga, bo mi się nie chcą wyświetlać linki do blogów jak ktoś ma google plus.
violettas-life.blogspot.com ;) Już ci chyba dawałam, jak ci mówiłam, że u mnie Fede jest z Larą. Nie pytałam natomiast o to, jak zmienić nazwę nie bloggerze, a przynajmniej nie pamiętam :)
Moja siostra też ma 19 lat, idzie na studia, ale i tak czasem ogląda ze mną odcinki, czasem się dopytuje o niektóre rzeczy i powiedziała, że w szkole bez przerwy nuci sobie Verte de Lejos , które jej najbardziej przypadło do gustu ;)
Ja(Magda) mam 14, Julka ma 12. Głównie ja się wypowiadam o tym na forum, a też parę moich znajomych uznało, że jestem na to za stara, no ale wiem, że starsze ode mnie osoby to oglądają.
Myślałam, że to konto jednej osoby :D Powiedz mi, zachwycam się z Tobą (Magdą) Federiciem i Marco, czy z Julką? :D
Ze mną. Julka rzadziej niż ja pisze na forum. No i to ja mam takiego bzika, że codziennie oglądam filmiki z Marcescą. Ona ich też kocha, ale wydaje mi się, że najbardziej lubi Naxi.
Jak jakieś dłuższe rozmowy to raczej ze mną. Julka to tylko wejdzie na konto, pojedzie po kimś i nie chce jej się sporo siedzieć.
niestety, mam coś zje.bane i w tej chwili działa mi tylko filmweb, translator i gadu :<<<
A to takie piękne! Podemos wrzucony nie przez tą dziewczynę tylko przez LatinoWebVideos jak Tini i Jorge latają na takiej huśtawce.
No, no. Cudowne ;3 Zwłaszcza jak on się do niej próbuje zbliżyć, a ona się odsuwa, aż w końcu się poddaje i razem śpiewają.