PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

irytuje się tym ,że mam 17 lat (prawie jestem dorosła ) a oglądam ten serial ,,,,powiedzcie mi ile wy macie lat (chyba to serial dla dzieci )

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja mam taką książkę do grania klasycznego, ale zazwyczaj walę akordami ^^ Wiesz, bo jak nauczysz się na jednym instrumencie to następne już łatwiej idą...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Moja siostra ma taki wypasiony keyboard od Yamahy, gdzie można włączyć tryb nauki, można włączyć sobie akompaniament, albo jedną z zapisanych melodii grać tylko prawą ręką, podczas gdy to, co się normalnie gra lewą, gra samo ;) I inne bajery, metronom, albo że na ekraniku wyświetlają się nuty, a oprócz tego układ klawiszy, jakby ktoś nie umiał czytać nut, takie tam. Na normalnym pianinie niewiele zdziałam, a tu jadę cholernie szybki "Petit chien" Szopena, w trochę spowolnionej wersji, bez problemu xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ale super :D Szalona pianistka! ^^

tears_in_heaven4

Ohoho ja też okolice Cze-wy . ;d

KeThA

hehehe nie jesteś (chyba) chora w końcu jesteśmy nastolatkami więc trzeba poszaleć a jeszcze jedno gdzie obejrzę 2 sezon online ??

ocenił(a) serial na 3
ada565

capitulosdevioletta.blogspot.com :) Wspierajmy się!

KeThA

yyy mam wejsc na tą stronkę i co dalej wlaczyc (nie umiem hiszpanskiego i nic tam nie rozumiem ))

KeThA

ooo juz znalazłam ...a tam są jakieś limity albo trzeba się logować czy mg sb do woli oglądać ???

ocenił(a) serial na 3
ada565

Możesz oglądać do woli :D Tylko się nie uzależnij! :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A do roli Agus? Albo Amber?

ocenił(a) serial na 5
ada565

Oj nie jest jeszcze tak źle ;D Mi w tym roku stuknie 19 ;)

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Wiola z blogspota :D Wita Cię Carmen E. Dopiero teraz ogarnęłam ^^ Nie jesteś taka stara. Ja moją siostrę, która ma 20 zamierzam namówić do oglądania i wydaje się, że jestem na dobrej drodze :D

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Nigdy nie pomyślałabym ze to ty kryjesz się pod tym nickiem ;D Moja 25 letnia siostra stwierdziła że jak tam występują tacy przystojniacy to ona też zacznie to oglądać :D

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

To ja :D Konto mam od 2010, więc wiesz... Mój pseudonim "artystyczny" powstał niedawno :P
Moja sis. też chyba tylko dla przystojniaków zacznie oglądać. Ja cię błagam, żaden tam nie jest brzydki!

ocenił(a) serial na 10
Violetowa00

Wiola z blogspota? U Ciebie jest Leonetta, Naxi, a Fran podoba się Braco?
Ja jestem Francesca, dawniej Bonnie Mccullough na blogspocie i ty mi komentujesz każdy rozdział. Nie skojarzyłabym, gdyby nie Ketha.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiem, jestem cudowna :D Ja skojarzyłam dopiero po tym, ze ma 19 lat ^^ To ona, że tak za nią odpowiem. Magda, podrzuć linka!

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Poznałaś mnie po tym ze mam 19 lat? Niezła jesteś :P

ocenił(a) serial na 10
Violetowa00

No, no. Też jestem zdziwiona jej zdolnościami

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ten geniuuuusz! < skromnie spuszcza wzrok> Ja mam takie dziwne odpały ^^ Jak jest taka gra "Cichy przyjaciel" na obozach się w nią gra, że dajesz komuś liściki i prezenty to zawsze zgadywałam, kto jest moim po piśmie. A Wioli wiek jakoś zapamiętałam ^^ Wpadł mi do głowy to skojarzyłam....

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja pamiętam taką grę w mafie. Ja ciągle strzelałam kto może być tą psobą z mafii i ich zabijałam. Ale przynajmniej dzięki temu zabiliśmy całą mafie.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Tak! Uwielbiam tę grę! Moje siostry starsze jak były w wieku nastoletnim, a ja jeszcze podlotek to doczepiałam się do ich towarzystwa i graliśmy :) Nigdy nie zapomnę, jak rozpoznałam dziewczynę z mafii,bo usłyszałam skrzypienie krzesła, kiedy było "mafia się budzi" :) Ale bym se pograła teraz...

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Ja bym ciebie nie poznała :D Chyba że po tym że uwielbiasz Naxi ;P Ja nie grałam ani w Cichego przyjaciela ani w mafię więc nie wiem o co kaman ;(

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Patrz, bo ja się dobrze maskuję ^^ Ukrywam swą osobowość na odpowiednią chwilę :P

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Kurcze a mnie tak łatwo rozpoznać :D Nawet jak mam inny nick :P

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Ej, no przecież Magda ci pisała, że by cię nie poznała, to przeze mnie cię rozpoznali ^^ Wybacz, ale musiałam ;D

ocenił(a) serial na 5
KeThA

A myślałam że uda mi się zakamuflować :D

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Nie przy mnie ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A ty chyba u mnie już byłaś? Pytałaś w komach jak zmienić nazwe na bloggerze, ale ja niestety mogę odpowiadać tylko na fonie i zapomniałam xd

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Daj lepiej linka do siebie do bloga, bo mi się nie chcą wyświetlać linki do blogów jak ktoś ma google plus.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

violettas-life.blogspot.com ;) Już ci chyba dawałam, jak ci mówiłam, że u mnie Fede jest z Larą. Nie pytałam natomiast o to, jak zmienić nazwę nie bloggerze, a przynajmniej nie pamiętam :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To musiałam Cię z kimś pomylić. U mnie też Lara jest z Federico ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja ciągle czekam na Ciebie, żeby poczytać :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oj. Ja jestem kaleką, jeśli chodzi o pisanie.

ocenił(a) serial na 10
Violetowa00

Moja siostra też ma 19 lat, idzie na studia, ale i tak czasem ogląda ze mną odcinki, czasem się dopytuje o niektóre rzeczy i powiedziała, że w szkole bez przerwy nuci sobie Verte de Lejos , które jej najbardziej przypadło do gustu ;)

ocenił(a) serial na 10
ada565

Ja(Magda) mam 14, Julka ma 12. Głównie ja się wypowiadam o tym na forum, a też parę moich znajomych uznało, że jestem na to za stara, no ale wiem, że starsze ode mnie osoby to oglądają.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Myślałam, że to konto jednej osoby :D Powiedz mi, zachwycam się z Tobą (Magdą) Federiciem i Marco, czy z Julką? :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ze mną. Julka rzadziej niż ja pisze na forum. No i to ja mam takiego bzika, że codziennie oglądam filmiki z Marcescą. Ona ich też kocha, ale wydaje mi się, że najbardziej lubi Naxi.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

dafaq to kiedy z kim gadałam? XDDD załóż młodej oddzielne konto

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Jak jakieś dłuższe rozmowy to raczej ze mną. Julka to tylko wejdzie na konto, pojedzie po kimś i nie chce jej się sporo siedzieć.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

dziwne to :3 to oznaczajcie się jakoś

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Po co? Za dużo roboty przy tym.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

~J
~M

:D:D

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Tak, tak. Patrz jakie słodkie
http://www.youtube.com/watch?v=WA0zoQA97Ak
~M

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

niestety, mam coś zje.bane i w tej chwili działa mi tylko filmweb, translator i gadu :<<<

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

A to takie piękne! Podemos wrzucony nie przez tą dziewczynę tylko przez LatinoWebVideos jak Tini i Jorge latają na takiej huśtawce.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

obejrzałam
aaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<333333333

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

No, no. Cudowne ;3 Zwłaszcza jak on się do niej próbuje zbliżyć, a ona się odsuwa, aż w końcu się poddaje i razem śpiewają.

Enterraz

Nawet skomentowałaś, Milena Milens ;D

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven3

cholera, jeszcze trochę i dowiecie się gdzie mieszkam XDD

Enterraz

W woj. mazowieckim, 20 minut drogi do Warszawy?