Jestem trochę wkurzony i to na MAXA
Violetta będzie z Leonem bezsensu - jestem z bulwersowany, dlatego że Diego był bardziej odpowiedni dla niej, bardziej romantyczny, te nocne rozmowy przez kamerę, zwierzenia i pomoc. Leon jest bardziej oschły.
Tomas - to nie prawda że powróci, bo nie powróci.
Diego będzie z Nati
Ludmiła z Federico
ale najlepsza akcja to Angie, ponieważ wkurzyło mnie to że German ją wykluczył a tak wielce był zakochany, a jednak w 59 odcinku żenił się z Esmeraldą, tylko że Jade przeszkodziła im, no i German nie będzie z Angie tylko z Jade
Matias znajdzie miłość u siostry Esmeraldy
Maxi będzie z tą co będzie z Leonem przez pewien czas, bo Camila będzie znów z Brodway a Fran z Marco, Ale wracajac do Angie, ona będzie z Pablo, w sumie można było się domyśleć ale w ostatnim odcinku 2 sezonu w ogóle jej nie ma.
Następny szok to że Gregorio zmieni się całkowicie na dobre, i okaże sie że jest ojcem Diego!!!! No i nareszcie Ramalo przełamie przestrzeń osobistą i będzie z Olgą MASAKRA jakie to wszystko pokręcone. A wy co sądzicie o tym, też widzieliście wszystkie odcinki ????
Tak, specjalnie robie naswietlone zdjęcia, ze mi poł fejsa nie widać. Mam do ciebie pytanie: jak masz na imię?
Rozumiem. Ma to sens matematyczny. Zaraz, co ja gadam. Nie ma to sensu. Nawet matematycznego. Śliczna jesteś. ;)
Asia. <3
A moją literą. :D Angie, Alonso, Asia... ^^
Wiesz z greckiego to początek, a czasem wspolczesnie określa sie tak osoby towarzyskie, takie jakby wzory, autorytety.
Samiec alfa. LOL. :D Nie zwracaj na mnie uwagi. Mam głupawkę o tej porze. Mój mózg budzi się po dwudziestej trzeciej. Właśnie piszę rozdział. Najlepsze efekty mam w tych godzinach. :>
Mi tez odwala. Ustawilam siebie na profilowce i to w kolorze, brechtam sie z reklamy stymena, permena i brawerana i rysuje kwiatki, serduszka itp na rękach.
Dobrze, że nie mam długopisu pod ręką. Mam krótkie spodenki od piżamy, więc nogi zaraz małabym całe wymazane. xD
Czemu, cholerka piszemy w dwóch miejscach? xD No cóż. :D
To nie prawda, jesteś o wiele ładniejsza ode mnie. Jeszcze zdjęcie zrobiłam bez makijażu to w ogóle. Włosy jakieś takie roznegliżowane. Niefotogeniczna jestem. :D
Jedyne zdjęcie, na który wyglądam jako tako było zrobione z trzy lata temu. Jak nie więcej.
http://iv.pl/images/84970374328394245783.jpg
Gdybym ja miala pokazać ci moje najlepsze zdjęcie to byloby z mojego chrztu. Fakt jest taki, ze jestem bardzo nie fotogeniczna. Gdy ktoś inny robi mi zdjęcie zawsze jakoś glupio wychodze.
Np na tym zdj, ja to ta najbardziej na prawo
http://lelewelzelechow.net/galeria.php?folder=421&zdj=42
Co ty chcesz? Nie mam zarzutów co do twojego wyglądu. Co innego z moim krzywym ryjem. Kurde, chciałabym mieć znów osiem lat. Zero pryszczy, zero zmartwień. Pełen luz. Dzieciństwo. Pełnia życia.
http://iv.pl/images/53840812525494877194.jpg
LOL. Wiem, czasu się nie cofnie. Chcę na emeryturę!
Tak. Za sześćdziesiąt parę lat będę wolnym człowiekiem. Będę żyła pełnią życia emeryta! <3
Idę spać. Dobranoc. :)
I Ty też, pamiętaj. ;)
Z chrztu? xDD
Ja wychodzę zawsze głupio, nie ważne kto robi. Takie jest życie. :D
Naty będzie z Maxim
Jade nie będzie z Germanem, pójdzie do więzienia.
Matias będzie z panią prokurator
Angie wyjedzie do Francji
Skąd ty masz takie dupne informacje? ~M.
Ej, ale ona w sumie nie siedziała na koniec 2 sezonu z tego co pamiętam. Miała iść do więzienia, ale jeszcze nie poszła... Niech ktoś mnie poprawi jeżeli się mylę...
Nie, faktycznie tak było. Jeszcze tuż przed przedstawieniem się rzucała na Germana z tekstami typu "Te amo". A później nie wiem, co się z nią stało.
Ja nie wiem, mi się wyłączyło tuż przed pocałunkiem Naxi i włączyło na pocałunek Marcesci ;) ~M.
Ja to odcinki po PL mam do nadrobienia... Chyba 7 osttanio widziałam xD A w ten weekend też nie nadrobię. No truuudno :)
Czy tylko ja pamiętam (mowa o wyżej wymienionej akcji z Jade), ze w 80 odcinku nieopodal Germana byla wciaz ta laska Matiasa i to była też taka zasadzka na Jade,która chciała zrobić coś Germanowi. ~J