Jestem trochę wkurzony i to na MAXA
Violetta będzie z Leonem bezsensu - jestem z bulwersowany, dlatego że Diego był bardziej odpowiedni dla niej, bardziej romantyczny, te nocne rozmowy przez kamerę, zwierzenia i pomoc. Leon jest bardziej oschły.
Tomas - to nie prawda że powróci, bo nie powróci.
Diego będzie z Nati
Ludmiła z Federico
ale najlepsza akcja to Angie, ponieważ wkurzyło mnie to że German ją wykluczył a tak wielce był zakochany, a jednak w 59 odcinku żenił się z Esmeraldą, tylko że Jade przeszkodziła im, no i German nie będzie z Angie tylko z Jade
Matias znajdzie miłość u siostry Esmeraldy
Maxi będzie z tą co będzie z Leonem przez pewien czas, bo Camila będzie znów z Brodway a Fran z Marco, Ale wracajac do Angie, ona będzie z Pablo, w sumie można było się domyśleć ale w ostatnim odcinku 2 sezonu w ogóle jej nie ma.
Następny szok to że Gregorio zmieni się całkowicie na dobre, i okaże sie że jest ojcem Diego!!!! No i nareszcie Ramalo przełamie przestrzeń osobistą i będzie z Olgą MASAKRA jakie to wszystko pokręcone. A wy co sądzicie o tym, też widzieliście wszystkie odcinki ????
Diego będzie z Nati? Maxi będzie z tą co będzie z Leonem przez pewien czas? Oglądałaś 2 sezon po hiszpańsku?
My już wiemy wszystko na temat drugiego sezonu, nie martw się. ;)
Diego nie będzie z Naty. Diego forever alone. Naty z Maxim. ;p
German nie będzie z Jade. Angie wyjedzie do Francji.
Ta kobitka to od Matiasa to nie jest siostra esmeraldy...
Maxi nie będzie z "tą co będzie z Leonem". Będzie z Naty. Tylko będzie jeszcze jeden z dupy wzięty całus Caxi. ;p
Angie nie będzie z Pablo
Też? Nie wygląda, żebyś widziała wszystkie odcinki, skoro piszesz takie rzeczy. :)
Angie w drugim sezonie wyjeżdża prawdopodobnie do Francji, a Naty i Maxi calują się w 80 odcinku. Skąd w ogóle takie info? Fakt, niektore rzeczy sie zdarzą, ale reszta to chyba jakieś wymysly fanek.
Maxi z Larą?
German z Jade?
Diego z Nati?
Była w ogóle jakaś siostra Esme w serialu?
Ogólnie co do drugiego sezonu wszystko jest już jasne i ma plotek tylko jasne, określone fakty dla tych, którzy obejrzeli 2 sezon w oryginale. Został już wyemitowane wszystkie odcinki (w Argentynie). :P
HAHAHAHAH! Człowiecze, co ty oglądałeś? Gadaj co chcesz, ale żadnej Diety nie chcemy (ha, dobre, nie? :D)
DIego NIE BĘDZIE Z NATY!
MAtias nie u siostry Esmeraldy tylko u pani Komisarz.
Enszi nie była z Paplem, Maxi nie był z żadną Leóna dziewuszką (sądzę, że chodzi ci o Larę, ale NIE!)
Kochanieńki, coś ci się całkiem pokiełbasiło. :D
Będzie Naxi, NAXI, a nie jakieś Diety i nie wiadomo co xD
Z uszanowaniem,
Ja!
chciałaś mnie zobaczyć, specjalnie dla Ciebie avatar xD I tak nic nie zobaczysz na nim, więc mi wszystko jedno :D
wiesz, chyba wrzucę inne zdjęcie zaraz xD Od tej pory na avkach będę JA :D Niech wszystkich olśni me "piękno". Miałaś kiedyś zdjęcie swoje na avatarze?
Po 1: Chyba pryszczatej osoby nie widziałaś
Po 2: Chyba grubej osoby nie widziałaś
Po 3: Przestań marudzić, mów wszystkim jak piękna jesteś, aż w końcu w to uwierzą! ^^
Po 1: Jak pół tubki fluidu wylewam na fejsa, to pryszcza nie widać, ale on jest.
Po 2: Wiem, ze ode mnie są grupsze, ale WSZYSTKIE gimbuski tak mówią, a w szczególności te szczuplejsze.
Po 3: Niech ci będzie, przecież urodziłam się by błyszczeć!
Kurcze to faktycznie mi się porąbało, ale tak z twierdziłem, czyli że Diego będzie sam, nie ja nie chcę by Violetta byłą z Leonem bezsensu, jakoś przestałem go lubić po tym jak traktuje właśnie Vilu, czyli że Angie odejdzie i nie będzie ani Germanem ani z Pablo. No nie fajnie bo to przeważnie dla niej oglądałem Violettę bo związek Vilu i Leon dla mnie jest nijaki.
Oczywiście że tylko dla niej, uwielbiam ją!!! Jako jedyna w serialu jest tak prawdziwa nie sztuczna, wie co robi i jak ma postąpić, nie wiem czy oglądać dalej Violettę jeśli tak wszystko ma się potoczyć, samo to że odejdzie ze studia.
? Nie no, tych fanów Enszi jest za dużo xD A Naxi?! Serial się ogląda dla Naxi, a nie jakiejś no... ^^
Osaczaja nas fani Angie, jeszcze jest ich pelno na blogerze. Zgodze sie z Toba, a Naxi?, a Marcesca?
Wiesz, ja zawsze Naxi najbardziej kochałam i nadal kocham. Marcesca też jest w mym sercu, ale mniej :D Właśnie o Naxi ostatnio powstało w cholerę opowiadań, jak ja zaczynałam to było jedno, cyfrą 1, a teraz wszędzie są xD Może ja tak to widzę, bo moje wypocinki czytają fanki Naxi właśnie,więc wiesz, mam jakby dojście do nich, no ale sporo powstało, nie da się ukryć :D
Racja kiedys nie bylo zadnych opowiadan o Naxi, a teraz... Ba, ja sama pisze o Naxi. Jednak z tego co zauwazylam to blogerzy uwielbiaja opowiadania o tej parze. Nawet najgorsze blogi z Naxi maja tysiace odwiedzin i komentarzy.
Szkoda tylko, że więszkość Naximaniaczek pisze do bani xD Gorzej niż np. ja. A to już wyczyn! ^^ Dużo czasu zajmuje przesiewanie tych lepszych blogów, żeby chociaż dało się je czytać. Bo naprawdę, niektórych się nie da, no! :D A ja czytam twoje opowiadanie xD
Dziekuje, choc nie sadze ze moje opowiadania sa az tak dobre.
Jednak zobacz, ze niektore opowiadania o Naxi, sa i tak lepsze od tych Leonetty z sytuacjami typu cioza, gwalt, czy porwanie.
Najlepsze jakie czytam:
http://naxidestino.blogspot.com/
http://naxi-the-beginning-of-big-love.blogspot.com/
no i twoje.
Wgl. napisałyśmy baaardzo podobne miniaturki -> wielkie umysły myślą podobnie xD
Uwielbiam te dwa blogi, jedne z mych ukochanych o Naxi.
Ta miniaturke, chyba z miesiac temu napisalam. Mial byc to epilog do tego bloga, ale jednak postanowilam skonczyc ta historie znacznie weselej. Juz mam obmyslona cala fabule.
Ja swoją pisałam gdzieś pomiędzy 28 sierpnia, a 15 września xD Ale usunęłam z bloga, bo jestem głupia. Nieważne, później znowu wrzuciłam :D
Te dwa bardzo lubię, ale wolę pierwszy xD Liczę tam na moje Lenarico *.* Mam fazę na Lenarico na blogach (które, nieskromnie mówiąc, jest mym pomysłem) bo Femcię uwielbiam w serialu, a w opowiadaniach wolę ich.
Jeje, wreszcie cos pozytywnego. Zdradzę ci, że nie przeczytałam twgo ostatniego rozdziału wybacz. Mam straszne zaległości na blogach :(
Ja podobnie, czytam ale nie mam czasu skomentowac.
Ogolnie autorka pierwszego bloga jest taka craze, pasowala by do filmweba.
Lenarico jest slodkie, ale rzadko bywa na blogach.
Ja tez Cie musze przeprosic, ze od pewnego czasu nie komentuje Twych rozdzialowa. Mam pelno nauki, babka od matmy sie na mnie uwziela.
To ty w ogóle czytasz me "dzieło"? Miło :D Nie przejmuj się, rozumiem, mam tak samo xD
Sapphire jest zaczepista ^^
Też uważam, że są uroczy. Właśnie piszę o nich miniaturkę. Są jednym z moich lepszych pomysłów (jak zawsze skromna ja), ale serio tak... to się w nich zakochałam! Nie, w serialu bym ich nie chciała, ale w opowiadaniach owszem.
W której ty w ogóle jesteś klasie? 2 gimnazjum? Rozumiem Cię z matmą, Na mnie się nie uwzięła, ale sama nie ogarniam xD
Tak czytam, jednak musze nadrobic komentowanie.
Sapphire czasem rozwala mnie swymi komentarzami ,, Tomas splodzil jednorozca?" Rylam ze smiechu godzine.
Tak chodze do 2 gimnajum i to katorgi. Ostatnio duzo chorowalam i mam straszne zaleglosci.
Zaraz mi sie pewnie limit skonczy, a to juz trzecie konto.
Wejde na filmweba Weroniki, ale ciiii