Czyli Ludmila 2 w Studio. Nie wolno dotknąć włosków, nie wolno dotknąć ubrania, każdy kogo mija chce mieć z nim zdjęcie
(w jego głowie) i każdy chce zdjęcie z jego autografem.
Rozmowa z Violettą mnie rozwaliła
- Gdzie będziesz mieszkać?
- W twoim domu.
Scena z Ludmilą była fajna.
Nieee, to zdjęcie mi nie pasuje z tym chłopakiem co się Lu całuje
Znaczy to ona, ale ogólnie nie pasuje to miejsce itd. do fabuły serialu.
Poza tym Lu się wgapiała w Fede ;D A później z tym zdjęciem "Ooo" :D Boskie!
W zapowiedzi to było chyba, nie? Bo nie pamiętam.
Ale było takie "Feeedeee" <333 Kochane ^^
Było, Karolina kiedyś coś takiego napisała, mi też przez głowę przeszło (chyba wszystkie możliwe pary mi przeszły:P Łącznie z Diego z Camilą) i się śmiałyśmy z tego, bo jakby... Oni za sobą nie przepadali :D
Słitaśna parka <3 Czekam!
Diego i Cami goszczą prawie jako para (albo zaraz będą parę, bo nie pamiętam) na jednym blogów, które czytam. Dopiero co wprowadza tą parę :*
fanka-violetty-opowiadanie .blogspot. com/
W ogóle w zapowiedzi Ludmila zachowuje jakby podibał jej się Fede, a Viola powiedziała do Leona, że także go kocha ;o
własnie chcialam o tym napisac , nie wiem czy to z toba gadalam ale podrzucialm kiedys na forum pomysl na Fede i Ludmi i tu prosze :D ;p (chociaz znajac Ludmi pewne ma w tym jakis zamiar)
wgl zrozumialas co ona powiedziala po tym jak Fede dał jej zdjęcie?
Powiedziała ooo... bo jej się spodobało. Czy mi się wydaje po zapowiedzi czy Fran chce zerwać z Marco zapowiedzi.
a no chyba ze tylko tyle powiedziala myslalm ze poprostu nie usłyszalam xd
jezu naprawde czuje ze cos wisi w powietrzu miedzy nią i Fede, ale chociaz on nie wtraci sie do Fran i Marco, a co do nich to nie zrozumialam co mówi niestety
ale Fran znowu pieknie zaspiewała Hoy somos mas <3
Ale Pablo się nie spodobało Hoy Somos Mas.
Najpierw jest scena, że Fede i Ludmi rozmawiają i ona mu mówi, że jest supernova jak ona, a później Fede gra i Ludmila się nim jara i nie może uwierzyć jaki jest Federico. A Fran mówi coś o Marco Violi i że chyba to jest moment, aby to wszystko zakończyć.
tak widziałam jego wywód ale według mnie śpiewa pięknie i lubie ich wersje Hoy somos mas,
tak to z supernovą zrozumiałam nie wiem czemu mnie to rozśmieszyło nawet xd
Cami tez cos mówiła w zapowiedzi następnego odcinka o Fran i Marco, w sumie Fran jak mówiła Marco ze musi wyjechac to mówiła jakos ze został im tylko tydzień czy coś, wiec pewnie chwila w ktorej ma niby wyjechac (ja wciaz nie wierze ze wyjedzie) się zbliża wiec mozliwe ze z nim zerwie w sumie :o
Ej, ja dziś słuchałam hitów Eski i teraz po myśli, że może z nim zerwać zaczęło mi latać po głowie coś "to nic nie znaczyło, to nie była miłość". Taki nowy hit. Ogółem ta twoja propozycja... Tyle pieprzenia, że go kocha i zrywa z nim, bo wyjeżdża. Zacznę przytulać telefon myśląc, że tak go pocieszę.
Mi też się podobało Hoy Somos Mas. W ogóle ta scena Viola i Leon na koniec wydaje mi się, że to będzie jakiś sen.
badzo mozliwe, zreszta tu taka szczęsliwa niby z Diego i nagle z takim tekstem do Leona? mozliwe ze sen ;p
nie wiem zabecze sie jak Fran zerwie z Marco, ale tylko takie mam przypuszczenia, wgl wkurza mnie to ze tak mało sie im ostanio poswieca czasu w odcinkach, chce juz obejrzec nastepny i by pewna ze nie rozejdą się!
Też będę ryczeć i chyba pierwszy raz zrobię tak jak na filmach. Wezmę dużą łyżkę, duże lody i będę żreć i płakać i będzoe zajebiście. Jutro na szczęście dowiemy się, że jednak nie zerwała.
jak Bridget Jones! tak musze to wiedziec! musze chce juz ale trudno jakos wtrzymam! błagam niech nie zrywaja przeciez bede wyła tak ze jeszcze całą rodzine pobudze ;o
a wgl co powiesz o Ven y canta Naty? na pewno lepsze od wycia Cami ale mi sie nie podobało osobiscie ;/
Nie podobało mi się, ale było o niebo lepiej od Camili. Jestem ciekawa jak Ludmila to zaśpiewa, ale pewnie na koniec wyjdzie, że każdej źle wychodzi oddzielnie i będą razem pracować i wyjdzie im cudownie. Mi się wydaje, że każde piosenki są dopasowane do sytuacji bohaterów.
mozliwe, to moze one specjalnie tak kiepsko to spiewaja? chociaz nie Cami zawsze miala taki piskliwy glosik xD
tez czekam na Ludmi i jak jej pojdzie, bo ona ma z nich tam najlepszy glos, wiec jesli to spieprzy to znaczy ze wszystkie tak robiły celowo ;d
Mnie się wydaje, że te grupy i wybrane dla nich piosenki.mają ukryty cel.
Ven y Canta - mówi o jednoczeniu się podczas śpiewania, a grupa jest tak dobrany, że się nienawidzą albo sobie usługują. Wyjdzie im dobrze dopiero jak wszystkie postanowią razem zaśpiewać i będzie to ich praca grupowa.
Hoy Somos Mas - jest o tym, że tutaj wszystko ma sens, bo są razem. Myśle, że wyjdzie im dobrze i spodoba się Pablo jak rozwiąże się sprawa z wyjazdem Francesci. Wtedy będzie mogła to zaśpiewać i czuć sens tej piosenki.
Habla Si Puedes - głównie śpiewa Leon i Diego, a piosenka mówi, by powiedzieć prawdę, kto na prawdę czyni Cię szczęśliwą, kogo na prawdę kochasz. To jest dobrane dla Violetty, by przestała udawać, że coś czuje do Diego, bo tak na prawdę tylko Leon ją uszczęśliwia.
Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale zawsze szukam głębszego sensu.
ale to możliwe, to serial muzyczny i tu teksty piosenek maja za zadanie oddawac obecna sytuacje, mam wiec tylko nadzieje ze sprwa z wyjazdem Fran szybko sie rozwiaze!
a co do Violi to zaczyna mi sie o dziwo nawet pdobac jej zwiazek z Diego, w sensie wole Leonette ale Diego i Viola maja swoje słodkie momenty i za kazdym razem mysle wtedy, ze tu taka szczęśliwa, heheszki i tak dalej a tak naprawdę kocha Leona bo to przeciez wiadome i to mnie w niej wlasnie irytuje, chociaz w sumie teraz Leon nie lepiej sie zachowuje wie ze dalej kcha Viole wiec po co bawic sie uczuciami Lary?
Też mnie to cały czas zastanawia. Lara jest spoko i może w końcu z nim zerwie, bo bawi się tylko nią, jej uczuciami i mam ochotę rzucić telefonem jak kolejny raz jej mówi, że jest dla niego ważna albo że ją kocha.
tak a i tak mysli o Violi, za duzo z Violą przebywał teraz są po jednych pieniądzach.
a wgl zawazyła ze zwiazek Laryi Leona czy Diego i Violi są bardziej "związkowe" niz Leona i Violi, mam na mysli to ze Leonetta miało mało takich zwyczajnych scen kiedy sie nie kłocą albo kiedy ona mu sie nie wyżala, tylko kiedy po prostu idą na jakąs randke, gadają , on wpada do niej na mozna to nazwac "rodzinna impreze"
Tak, zauważyłam to. Jednak nawet German stwierdził, że wolał Leona od tego chłopaka, Diego.
tak ale Germa wgl dobry jest, piąteczki sobie z nim zbija takie ziomeczki xD a tu sie okazuje ze jednak go nie lubi, no popatrz popatrz wcale nie było widać po tych spojrzeniach które mu rzucał jak Diego śpiewał z Violą :P
No przecież późnoej im jeszcze brawa bił, a to jego spojrzenia... To dlatego, że ogrodnik... źle przyciął trawnik... Jestem tego pewna!
tak tez tak mysle ;p
ale może German nie lubi Diego, ale Olga się nad nim rozpływała w zachwytach ;pp
Co tam Olga. Zdanie ojca się liczy XD Widziałaś jak on był ubrany? Wszyscy w garniturach i sukienkach, a on? Brak mi słów.
styl badboya obowiazuje zawsze ;p
ale fakt mógł chociaż tą swoja koszule załozyc!
a Esmeralda strasznie ładnie wyglądała, nie przepadam za nią ale musze jej to przyznac i ten naszyjnik no cudo *.*
Ale z początku myślałam, że ma na sobie krótką sukienkę i za każdym razem jak ją stół trochę zasłaniał albo kanapa to tak myślałam.
ja sie skupilam na naszyjniku, ale chyba to co miala a sobie lepiej wygladalo w ryginale czyli jako długa suknia ;p
wgl zauwazylam ze teraz Ramallo tak sie wyluzował ze nawet do garniaka nie ubiera krawatu ;p i wgl co on robil jak byla scena ze Jade stoi przy stole i za chwile podpełz Matias, Ramallo byl tam jakby w tle i w pewnym momencie zdawalo mi sie jakby byl juz po paru drinach xD
Jak patrze na Ramallo z tą jego nową fryzurą to zawsze mam wrażenie jakby się upił, ale nie wiem, nie przyglądałam się co robi.
chyba rzucil sie na kanapeczki czy cos ale wygladal jakby przed chwilą rzucał się tak na pare kieliszków w drinkami w środku ;d
Może obejrzę tą scenę, ale teraz nie mogę. U mnie z fona się nie da oglądać na capitulosdevioletta, a Julki telefonu nie będę ruszać ;D
Boże... Co oni z nim zrobili? :O Nie mogę w to uwierzyć!!!
Mój kochany, wspaniały Feduś... Matko kochana... On... Ludmiła. Te jego włoski (León był świetny jak mu fryzurkę rozwalił)
Idę płakać nad nieszczęsnym losem kochanego w 1 sezonie Fedusia.
Żartuję, genialny jest ^^
zasnęłam wczoraj chyba po 4 i wstałam dzis o 9 bo musiałam, miałam umówiona wizyte u fryzjera xd
wiec teoretycznie cos tam spałam :p
Ja tam poszłam spać około 12... Wcześnie - bo neta mi wyłączyli! Nie miałam co robić ;(
Nowy Fede super :) Mam pytanie troszkę z innej beczki, ale nie chce zakładać nowego tematu. O czym Leon rozmawiał z Vilu (wtedy jak on przyszedł do niej do domu)
O tym, że słyszał plan Diego i Ludmily, ale nie wie co knują. Violka mu powiedziała, że on jest teraz szczęśliwy i żeby jej dał też. Tak w skrócie.
http://www.youtube.com/watch?v=fN9Jvi9q8eY
Federico w drugim sezonie, przetłumaczona rozmowa z Ludmilą.