Czyli Ludmila 2 w Studio. Nie wolno dotknąć włosków, nie wolno dotknąć ubrania, każdy kogo mija chce mieć z nim zdjęcie
(w jego głowie) i każdy chce zdjęcie z jego autografem.
Rozmowa z Violettą mnie rozwaliła
- Gdzie będziesz mieszkać?
- W twoim domu.
Scena z Ludmilą była fajna.
czyli juz jest odcinek? lece ogladac :D
blagam nie mowcie ze zrobili z Fede taką france ;o zaraz wracam! ;p
Ja jednocześnie oglądam i pisze. Najlepsze są zajęcia z psychologiem i jak Jackie udaje Angie i że podlizuje się każdemu albo Beto jak Jacki ;D Jestem z Pablo..... coś tam coś tam... i wskazuje zadowolona na Beto (Angie), nie usłyszałam co mówił, a teraz zaczynają ćwiczenie z zaufania i Leon przyszedł do Lary (laska mu sponsora załatwiła), ma wybierać ona albo Violeta. Pablo złapał Angie zamiast Gregorio albo rozmowa która był wcześniej
G: Violeta zaśpiewaj.
V: Dobrze, będzie mi akomponował (odwraca się do Diego)
G: Jasne.
V: Nie mówiłam do Ciebie.
Czy jakoś tak to szło.
tak to jak udawali było swietne xD ale lepsza bła rozmowa Diego z Ludmi, ten moment jak na sie orientuje ze Leon ich podsłuchuje xD
i minki Germana w strone Diego xD
a Fede troche nie rozumiem z jednej strony nie tykac,za chwile rzuca sie na Viole, a jak ona chce go przytulic to juz nie O,o
no wiem ale jak on ją przytulał to tez mógł mu sie look popsuć, tak samo Adreasa odpychał a jak wszedł Maxi to sie uściskali
no tak, szczerze nie sądziła ze poddadzą jego postac takiej zmianie ;o
teraz wydaje mi sie ze wszystko albo wiekszosc przypuszczen o 2 czesci 2 sezonu to wymysly fanów
Nie wszystkie. Niektóre wydaje mi się, że się sprawdzą np. Fran zerwie z Marco, ale nie z tego powodu co oni podają. W ogóle jak nazwać Federico i Ludmile? Femila?
Luderico?
tak ale duzo faktow w tych plotkach moze byc poprzekrecane
ale wgl nawet taki zmeniony Fede jest całkiem uroczy :D
Wiem i wygląda lepiej niż w pierwszym sezonie. Wtedy jak rozmawiał z Ludmi w zapowiedzi wyglądał bosko. Ogółem zaczynam dostawać lęku wysokości jak widzę Xabianiego. Np. po Hoy Somos Mas koło Fran i Samuela albo jak stał koło Camili i Fran jak dziewczyny rozmawiały z Violą o jej odejściu ze Studia. Jeżeli Lodovica ma 170 cm wzrostu i jest od niej o głowę wyższa to jak ja (156 cm) bym wyglądała koło niego?
mial wgl fajną stylówke, tyle go nie było w serialu troche sie za nim stesknilam i zapomnialam ze jest taki slodki :D
a co do MArco to ja juz od pewnego czasu przygladam sie o ile jest wyzszy od dziewczyn najbardziej jak stoi w poblizu Violi bo ona jest prawie mojego wzrostu i chcialabym wiedziec jak to wyglada ale chyba troche sie boje ;o
Ale Viola zawsze jest w tych botkach na koturnie i wygląda jakby była wzrostu Camili i Francesci. Ja przyglądam się ich ma wzrostu jakoś od 39 odcinka jak rozmawiał z Violą i Cami o tym, że Fran jest smutna. No ale przy nim nawet Broduey, którego miała za wysokiego i dobrze zbudowanego wygląda na niskiego.
ze tez on musi byc taki wysoki -.-
to oznacza ze moge conajwyzej zostac jego krasnale ogrodowym.
w sumie tak, Viola i te jej botki, od perwszego sezonu w nich prawie ciągle łazi!
No wiesz. Brat mojej mamy ma 190 coś, a jego żona trochę ponad 160. Wiesz, może będzie się czuł jak twój opiekun i ma taką kruszynkę, o którą trzeba się troszczyć, pielęgnować i kochać ;)
tak, mowie szczerze zawsze podobały mi sie pary gdzie dziewczna jest sporo mniejsza od faceta ale jednak dla mnie prawie 30cm rózicy to duuużo :o
trudno naucze sie chodzic w 20 centymetrowej szpili, boze co ja gadam zabilabym sie przy pierwszej próbie wejscia po schodach ;o
Mnie to się zawsze marzyło by chłopak był sporo wyższy ode mnie, ale nigdy nie myślałam o ponad 30 cm, ale z drugiej strony - co za różnica. Skoro miłość nie patrzy na wiek to i na wzrost też.
tak najwyżej zawsze gdy będzie chciał mnie pocałowac bede musiała wchodzic na drabinke xd albo co sie będę wysilać on będzie kucać ;p
Xabiani silny chłopak. Skoro na En Vivo podnosi Martinę to i żeby mnie pocałować może mnie podnieść albo ewentualnie upaść na kolana. Zresztą jeżeli będzie pocałunek Marcesci to się dowiemy jak to można zrobić.
czekam na ten pocsłune juz od dawna! ale moze juz wkrotce
strasznie lubie zdjecie Xabi ma je tez na twiterze jak podnosi Tini, wyobrzam sobie na jej miejscu taka mnie tylko pewnie z 2 razy ciezsza xd
Ja tam myśle, że ważę tyle co ona, tylko że jestem niższa, dlatego nie mam takich chudych nóg. Myślę, że jakby chciał to by Ciebie podniósł, Karolinko.
tak tylko jeszcze musiałby chciec ;p ale pracuje nad tym :D ;p
narazie tylko śledze go na twiterze i jaram sie kazda adchodzącą i przeszła sceną MArcesci ale to dopiero poczatek!
w sumie zastanawia mnie ile wazy Tini, bo ile mozna wazyc i miec takie dwa patyki zamiast nóg :o
Ja już chce go pocieszać, bo z tego co wiem w Umixie z Lodo mówił coś o cierpieniu z miłości. Niestety nie mogętego znaleźć w internecie ;c
Jak dobrze rozegrasz tą gre to będzie Cię nosił.
tak tez tak myśle :D
ale w serialu jako Marco moze byc z Fran pozwalam mu o to ne jestem zazdrosna, ma nawet byc jako Marco z Fran, głownie to własnie ich watek mnie teraz przyciaga i Naxi (chociaz u nich teraz cicho) i zaintrygował mnie paring Luderico :D
Femila brzmi zabawniej.
Też mu daje moje pozwolenie na bycie z Francescą, ale tylko jako Marco. Gorzej z tym, że Xabiani twierdzi, że nie jest romantykiem, co przy mnie i moch przemyśleniach, moich wizjach idealnych związków może być zgubą, ale po jego twitterze widzę, że ma przemyślenia filozoficzne jak ja.
tak tez to zauwazylam filozof z niego niezły, wlasnie to by bylo najgorsze jakby nie mial w sobie nic z Marco, mysle ze na pewno gdzies tam jest troche romantyczny prosze ! ;p
tak Fedemila brzmi o wiele smieszniej xD ale tak sie zasanawiam czy w takim wypadku wgl dojdzie do Diemiły, czy to byly jednak tylko plotki
Nawet jeszcze się nie rozkręciło u Femili, a ty już podważasz Diemile. Może ogółem na koniec połączą Diego i Francesce?
Na swoim asku na pytanie czy jest romantykiem odpowiedział, że nie.
a to byl sprawdzony i pewny ask?
nie od Fran z daleka wszyscy, ona jest dl Marco i tylko dla niego!
nie no bo tak sobie myśle, że w sumie Ludmile rzadko sie ktos spodoba ale jak juz to np Tomasa sie uczepila na cały pierwszy sezon ;d
Był sprawdzony ask, bo Xabi go podał na swoim twitterze i napisał, żeby jeżeli ktoś chce to pytał ;D
Wiesz, widział takie zdjęcie, gdzie był jakiś finałowy występ i oni byli ustawieni Maxi, Naty (Naxi), Broduey, Camila (Bromila), Ludmila, Federico (Femila/Luderico), Francesca, Diego (Diegesca?) Marco i Andres (tego nie skomentuje, a na dole stali i za rączki się trzymali, patrzyli sobie w oczy Viola i Leon
Oczywiście to niczego nie dowodzi, oprócz tego jak będą ustawienie, ale kto wie?
blagam nawet gdyby juz (blagam nie !!) połączyli Diego i Fran, to czemu Marco dostał Adreasa? no czemu ??!! xd
nie za duzo nowosci mi wystarczyłaby jako nowa para Fede i Ludmi, Marco i Fran zostawmy w spokoju ;p
ta sobie mysle ze najwiekszym zaskoczeniem od tworców mogłoby byc gdyby serial sie skonczyl parą Viola i Diego, chociaz wiem ze to niemozliwe ale wyobrazasz sobie w jakim by wszyscy byli szoku :o ;pp
Wyobrażam to sobie., ale Violetta nic nie czuje do Diego. O ile Tomasa darzyła jakimś uczuciem, tak Diego nie. Cały czas myśli o Leonie, co jest według mnie jej złą cechą. Są osoby, które ją za to kochają, że jednak myśli o Leonie, z nicku nie będę wymieniać. Kiedyś napisałam, że jest osoba, która uważa Marcesca za przesłodzoną, ale nie pamiętam nazwy, a Kecia odpowiedziała, kto, wuęc tym razem dam znać, że nie mówię, o kim mowa (nie obgaduje Cię Saro)
Marcesca jest normalna para, maja normalne problemy zazdrosc itp, a nie ze ona kocha obu -.-
mysle ze Viola nic ne czuje do Diega ale na pewno sie jej podobał, bo jeszcze jak była z Leonem nie raz zdarzyło jej sie snić o Diego.
Bo Violka jest całkowicie poryta i jej nikt nie ogarnie ;)
Boże... POłączyć mojego Fedusia z Ludmiła... Nie wytrzymam! Ale od Marcesci wara! Żadnego Diega!!!!
no to o 5kg mniej niz ja a jest wyzsza wiec wszystko jasne ;o
a ja jestem bogiem, bo przewidzialam taki paring Fede i Ludmi :D ;p moze nawet im nic z tego nie wyjdzie (chociaz nawet mogloby) ale na pewno zapowiada sie ciekawie :D
Tak, ale skoro Federico zmienił się w Ludmile to można wykluczyć kolejne plotki, że jakiś chłopak zmieni Ludmile (choć i tak w to wątpiłam). Co do Marcesci to fajnie, że są taką idealną parą, idealne dopasowanie.
Ale Ludmila będzie z niego dumna dzisiaj jak będzie grał na tej gitarze, ciekawe co zrobi, "Naty przynieś wodę"?
Kiedyś się chyba nawet z tobą śmiałam z tego, bo że oni się tak kłócili w 1 sezonie :D
Gratuluję pomysłu!
byłam pewna ze skoro ma być Diemila, to nie bedą się narazie skupiac na zyciu uczuciowym Ludmi, a tu prosze wpadli na moj pomysł :P
wielkie umysły myślą podobnie xD
dziewczyno jakbys policzyła sobie bmi pewnie by ci wyszla niedowaga ;p
naprawde napij się mleka, pełnotłustego mleka! :d
Jestem jej wzorstu, a co do wagi... Może lepiej nie wspominać :D
Ale przy naszym wzroście (moim i Tini) powinno się ważyć 55 kg, a nie 50...
Póki jem nie martwie się o anoreksje, ale zachowam sobie Wasze rady o mleku do serca ;)
Ostatnio gdzieś czytałam, że Tini waż y 44-45 kg (!) i mierzy 167 cm. Co do wzrostu to ja w wieku 12 lat mam tyle, a ważę jednak ciut więcej.
Fede jest naprawdę inny, ale jednak porównaniu z Ludmi to oboje są zupełnie różni.
Lu ma znaleźć prawdziwą miłość, ostatnio nawet widziałam jaj zdjęcie z tym kolesiem. Urodą nie dorównuje Leonowi czy Marco. A Lu na tym zdjęciu wyglądałam zupełne nie jak ona! Bez makijażu, włosy lekko spięte, delikatny i niewinny wyraz twarzy.
W 47 znów "powrót" Leonetty. Pokazywali to na końcu zapowiedzi następnego odcinka.Viola powiedziała do Leona "ja też cię kocham" i zaczęli się przybliżać. To sen albo Violetty, albo Leóna, albo Diego. Wnioskuje, że to sen, za względu na ubrania postaci i miejsca zdarzenia; Studio On BEAT
León podniósł zdjęcie Violetty, które wypadło JEJ z szafki. Później to zdjęcie wyciągnęła Lara, prawdopodobnie z plecaka Leóna i zapytała się coś w stylu "Co to jest? Dlaczego masz JEJ zdjęcie?" itd. ;)
To jest przebieg akcji wg bocznego obserwatora ze śladową znajomością języka hiszpańskiego ;)