1. Ludmiła poczuję coś do Diego i będzie zazdrosna o chłopaka Violetty
2.Diego jest naprawdę zakochany w Violetcie i nie będzie przestrzegać planu Ludmiły
3. Violetta i León wrócą do siebie, ale w 67 odcinku czy wtedy zerwą (nie do końca zrozumiałam)
4.Począwszy od odcinka 67 będzie wiele pocałunków Violetty i Leóna
5.W ostatnich odcinkach Naty i Maxi będą parą
6. Angie zakocha się w nowej osobie, ale w końcu bierze ślub z Germanem (plotka)
7. Federico wraca z jego podróży z You - Mix do Buenos Aires odwiedzić przyjaciół i przyjaciółki
8. Federico zakochuje się we Francesce i będzie rywalizować z Marco, ale nadal będzie coś czuł do Violetty (plotka)
9.Federico znowu zamieszka w domu Violetty (plotka)
10. Matias żałując swojej podróży wraca do Argentyny aby być z Jade
11.Violetta odzyska swój głos
12. German dowiaduję się, że Violetta straciła głos i każe jej zrezygnować z You - Mix (plotka)
13. Olgi nie będzie w 2 cz Violetty
14. Olga mówi Ramallo, że za długo czekała aż on zademonstruje jej swoją miłość, mówi mu, że nie jest już nim zainteresowana i chcę się związać z Cardoso, dlatego nie będzie jej w 2cz. (plotka)
15.Ludmiła i Naty nie będą przez chwilę przyjaciółkami bo Ludmiła nie powiedziała jej o planie uknutym z Diego (plotka)
16. W 2 będzie też nowa płyta, całkiem nowa
17. Plan Jade, Matiasa i Esmeraldy przybiera do akcji, więc Esmeralda musi doprowadzić do swojego ślubu z Germanem, albo Jade i Matias powiedzą Germanowi, że Esmeralda chciała ukraść/ukradła jego fortunę
18. W drugiej części Violetty 2 pojawi się 3 lub więcej nowych postaci, jedną z nich będzie Sofia grana przez Clarę Sabtini
19. Angie odkrywa, że German to Jeremias, i domyśla się, że dlatego Pablo go zwolnił (Plotka)
20. Studio On Beat bankrutuje, więc Antonio zgada się na propozycje Jackie by sprzedać i dokonać rozbiórki Studio. (Plotka)
Co do tych plotek może są prawdą może :D
O boże oczy płoną! Oczy płoną! Oczywiście z tego przechodzącego gorąca na ten widok.
1. Bardzo prawdopodobne. ;d
2. Możliwe, po tym jak się ostatnio zachowywał. ;p
3. Hmm, w sumie, wolałabym aby później do siebie wrócili, bardziej od 75 już by między nimi "iskrzyło", a pod koniec sezonu wrócili do siebie, to by było pewne, ze już by się nie rozstali. :>
4. No spoko, mnie pasuje. :D
5. To możliwe, oni do siebie pasują. Chociaż Cami i Maxi słodko razem wyglądali. :P
6. Hm, paring Angie i Germana jest bardzo oczywisty. A to się raczej wydarzy, jak to przystało na argentyńskie telenowele. ;>
7. 100% True.
8. Możee. :D
9. Raczej tak. ;d
10. To kochajace się rodzeństwo. :3
11. To było do przewidzenia. ;p
12. Wątpię, Germanowi za bardzo zależy na Violi.
13. Oby to nie była prawda. ;/
14. Nie nie nie!!
15. Obyyy. ;d
16. Mhm. :>
17. Ciekawy zwrot akcji.
18. To jest pewne. ;p
19. bardzo prawdopodobne. ;d
20. Ale pewnie nasi zdolni i bystrzy nauczyciele sobie w tym poradzą. :P
5. Cami i Maxi razem słodko? Słodko? Nie. Bleeeeeh. Sorry, nie trawię tego parringu ^^ Musiałam wyrazić swe niezadowolenie ztego, że w ogóle do ich pocałunku doszło. Jakby nie patrzeć, kiedy to oglądałam było tylko takie "Bleee" "Fuuu" "Pfff" Itp ;)
Zwolenniczka Naxi rozumiem. ;d
Nie no, rozumiem, to moje zdanie, dla mnie oni razem uroczo wyglądają. :>
Cholernie zapalona, że tak powiem :D Tak samo Marcesci oraz Federico! Miło poznać :P
Oo tak. Marcesa genialna! Federico też dobra dupa. Ciekawi mnie ta plotka walki Marco oraz Federica. :3
Również miło. :D
Właśnie mnie też. CHolera, trza było nie czytać plotek :D
Dla mnie wygrywa Marco! Ale jeżeli by Fran miałabyć niezdecydowana jak Vilu to bym padła ;/
Kocham Federico (uhuh, Ruggero też ;p) ale mówię NIE dla Fedecesci, Franerico, czy jak tam chcecie :D
Czy ty nie masz jakiegoś opowiadania na blogspocie, które czytam?
Dużo czytam, więc to możliwe.
Nie, nie mam. Miałam założyć ostatnio, ale wakacje, brak czasu.. ;<
Plotki to zło. Tak nakręcają, a czasem nic z tego nie wychodzi. ;<
No Fran z Fede nie byliby najlepszym rozwiązaniem. Oni mają zabójczo podobne rysy twarzy. ;d
Mogliby grać rodzeństwo :P
Ale tak serio... Jak nie znałam jeszcze postaci Fede, bo nie oglądałam na początku po hiszp. i widziałam filmiki, jak śpiewa: Te esperare na tej ławeczce (miny chłopaków tak btw. są tam genialne :P) lub śpiewają Ven y canta to byłam pewna, ze to para będzie! A tu proszę! Natomiast kiedy pojawił się Marco dla Fede nie ma miejsca. No chyba, że w moim sercu <3 Ja go pocieszę!
Ej, a tak w ogóle, ponieważ u mnie za wolno działa net, by załodować jakieś zdjęcie, a ponad 600 zdjęć z Violetty nie chce mi się przekopywać, by ich znaleźć to zadam to pytanie Tobie.
Kto ma większy nos? Federico czy Marco?
No właśnie maję podobne rysy, a to niedobrze.
No na przykład jakby takiego zdradzić to by było od razu widać, że to nie tego dziecko.
No o najważniejszych rzeczach przy wyborze mężczyzny.
Chociaż.... Jakby była z Marco i wyszło by rude to też dziwne.
Oj wiem, ale nie wszystkie ;D
Magdo, masz rację, rude dziecko z ich związku byłoby dość.... dziwną opcją. Ale oni jeszcze się nie pocałowali, więc wątpię, czy Fran myśli o tym w takich kategoriach :D
Już pisałam. Trzeba myśleć przyszłościowo. No i czekam na tego całusa, mrraww
Nie są źli. Ja rok temu farbowałam się na rudo i w tym roku też, bo kocham ten kolor włosów.
Chodziło mi o to, że lepiej wybierać nie pasującego wyglądem do siebie partnera. Może aż tak różnic nie będzie widać.
Wiem, wiem. Chociaż Fran znając życie nie szła by od razu z nim do łóżka, co lepsze, nie miałaby zamiaru zajść w ciążę. :P A z dwóch osób o czarnych włosach, dziecko o rudych włosach.. Dziwne. :P
Ja nie mówię, że szłaby z kimś do łóżka. Myślę przyszłościowo.
Zawsze mi to mama mówiła. Ucz się. Myśl przyszłościowo.
W Violetta 2 promo 5 jest taki moment że Leon.rzuca kwiatki za siebie. Było to czy nie ?
Kurczę nie wiedziałam, że mój post bd taki popularny, jest u Lady Cuks na blogu i na jakimś koncie na facebooku
ahh, fame
juz nieumie sie doczekac tego 10 marca :D ogladałam na youtube czy tam niema jakis zwiastunow i znalazłam jeden filmik gzie spiewaja nowe piosenki .. ale nic ciekawgo tylko piosenki :( niewiecie moze gdzie by mogły byc jakies zwiastuny ? obejrzałam juz chyba z 20 stronek :P ale zadnego zwiastunu niema :(