PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

1. Ludmiła poczuję coś do Diego i będzie zazdrosna o chłopaka Violetty
2.Diego jest naprawdę zakochany w Violetcie i nie będzie przestrzegać planu Ludmiły
3. Violetta i León wrócą do siebie, ale w 67 odcinku czy wtedy zerwą (nie do końca zrozumiałam)
4.Począwszy od odcinka 67 będzie wiele pocałunków Violetty i Leóna
5.W ostatnich odcinkach Naty i Maxi będą parą
6. Angie zakocha się w nowej osobie, ale w końcu bierze ślub z Germanem (plotka)
7. Federico wraca z jego podróży z You - Mix do Buenos Aires odwiedzić przyjaciół i przyjaciółki
8. Federico zakochuje się we Francesce i będzie rywalizować z Marco, ale nadal będzie coś czuł do Violetty (plotka)
9.Federico znowu zamieszka w domu Violetty (plotka)
10. Matias żałując swojej podróży wraca do Argentyny aby być z Jade
11.Violetta odzyska swój głos
12. German dowiaduję się, że Violetta straciła głos i każe jej zrezygnować z You - Mix (plotka)
13. Olgi nie będzie w 2 cz Violetty
14. Olga mówi Ramallo, że za długo czekała aż on zademonstruje jej swoją miłość, mówi mu, że nie jest już nim zainteresowana i chcę się związać z Cardoso, dlatego nie będzie jej w 2cz. (plotka)
15.Ludmiła i Naty nie będą przez chwilę przyjaciółkami bo Ludmiła nie powiedziała jej o planie uknutym z Diego (plotka)
16. W 2 będzie też nowa płyta, całkiem nowa
17. Plan Jade, Matiasa i Esmeraldy przybiera do akcji, więc Esmeralda musi doprowadzić do swojego ślubu z Germanem, albo Jade i Matias powiedzą Germanowi, że Esmeralda chciała ukraść/ukradła jego fortunę
18. W drugiej części Violetty 2 pojawi się 3 lub więcej nowych postaci, jedną z nich będzie Sofia grana przez Clarę Sabtini
19. Angie odkrywa, że German to Jeremias, i domyśla się, że dlatego Pablo go zwolnił (Plotka)
20. Studio On Beat bankrutuje, więc Antonio zgada się na propozycje Jackie by sprzedać i dokonać rozbiórki Studio. (Plotka)

Co do tych plotek może są prawdą może :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wody... WODY!!! Uhuuhu!
Me encanta!

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

O boże oczy płoną! Oczy płoną! Oczywiście z tego przechodzącego gorąca na ten widok.

MagdaJulka

hej :) no ja tez słyszałam ze ma byc 3 część :D

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

1. Bardzo prawdopodobne. ;d
2. Możliwe, po tym jak się ostatnio zachowywał. ;p
3. Hmm, w sumie, wolałabym aby później do siebie wrócili, bardziej od 75 już by między nimi "iskrzyło", a pod koniec sezonu wrócili do siebie, to by było pewne, ze już by się nie rozstali. :>
4. No spoko, mnie pasuje. :D
5. To możliwe, oni do siebie pasują. Chociaż Cami i Maxi słodko razem wyglądali. :P
6. Hm, paring Angie i Germana jest bardzo oczywisty. A to się raczej wydarzy, jak to przystało na argentyńskie telenowele. ;>
7. 100% True.
8. Możee. :D
9. Raczej tak. ;d
10. To kochajace się rodzeństwo. :3
11. To było do przewidzenia. ;p
12. Wątpię, Germanowi za bardzo zależy na Violi.
13. Oby to nie była prawda. ;/
14. Nie nie nie!!
15. Obyyy. ;d
16. Mhm. :>
17. Ciekawy zwrot akcji.
18. To jest pewne. ;p
19. bardzo prawdopodobne. ;d
20. Ale pewnie nasi zdolni i bystrzy nauczyciele sobie w tym poradzą. :P

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

5. Cami i Maxi razem słodko? Słodko? Nie. Bleeeeeh. Sorry, nie trawię tego parringu ^^ Musiałam wyrazić swe niezadowolenie ztego, że w ogóle do ich pocałunku doszło. Jakby nie patrzeć, kiedy to oglądałam było tylko takie "Bleee" "Fuuu" "Pfff" Itp ;)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Zwolenniczka Naxi rozumiem. ;d
Nie no, rozumiem, to moje zdanie, dla mnie oni razem uroczo wyglądają. :>

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Cholernie zapalona, że tak powiem :D Tak samo Marcesci oraz Federico! Miło poznać :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oo tak. Marcesa genialna! Federico też dobra dupa. Ciekawi mnie ta plotka walki Marco oraz Federica. :3
Również miło. :D

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Właśnie mnie też. CHolera, trza było nie czytać plotek :D
Dla mnie wygrywa Marco! Ale jeżeli by Fran miałabyć niezdecydowana jak Vilu to bym padła ;/
Kocham Federico (uhuh, Ruggero też ;p) ale mówię NIE dla Fedecesci, Franerico, czy jak tam chcecie :D
Czy ty nie masz jakiegoś opowiadania na blogspocie, które czytam?
Dużo czytam, więc to możliwe.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie, nie mam. Miałam założyć ostatnio, ale wakacje, brak czasu.. ;<
Plotki to zło. Tak nakręcają, a czasem nic z tego nie wychodzi. ;<
No Fran z Fede nie byliby najlepszym rozwiązaniem. Oni mają zabójczo podobne rysy twarzy. ;d

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Mogliby grać rodzeństwo :P
Ale tak serio... Jak nie znałam jeszcze postaci Fede, bo nie oglądałam na początku po hiszp. i widziałam filmiki, jak śpiewa: Te esperare na tej ławeczce (miny chłopaków tak btw. są tam genialne :P) lub śpiewają Ven y canta to byłam pewna, ze to para będzie! A tu proszę! Natomiast kiedy pojawił się Marco dla Fede nie ma miejsca. No chyba, że w moim sercu <3 Ja go pocieszę!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ej, a tak w ogóle, ponieważ u mnie za wolno działa net, by załodować jakieś zdjęcie, a ponad 600 zdjęć z Violetty nie chce mi się przekopywać, by ich znaleźć to zadam to pytanie Tobie.
Kto ma większy nos? Federico czy Marco?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Emmm... Wydaje mi się, że Federico :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No to nie dziwie się, że tyle dziewczyn się kręci.

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

No właśnie maję podobne rysy, a to niedobrze.
No na przykład jakby takiego zdradzić to by było od razu widać, że to nie tego dziecko.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

O czym ty myślisz? :O

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No o najważniejszych rzeczach przy wyborze mężczyzny.
Chociaż.... Jakby była z Marco i wyszło by rude to też dziwne.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Rudzi nie są źli. xd
Są też rude dupyy. ^^

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Oj wiem, ale nie wszystkie ;D
Magdo, masz rację, rude dziecko z ich związku byłoby dość.... dziwną opcją. Ale oni jeszcze się nie pocałowali, więc wątpię, czy Fran myśli o tym w takich kategoriach :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Już pisałam. Trzeba myśleć przyszłościowo. No i czekam na tego całusa, mrraww

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

Nie są źli. Ja rok temu farbowałam się na rudo i w tym roku też, bo kocham ten kolor włosów.
Chodziło mi o to, że lepiej wybierać nie pasującego wyglądem do siebie partnera. Może aż tak różnic nie będzie widać.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Wiem, wiem. Chociaż Fran znając życie nie szła by od razu z nim do łóżka, co lepsze, nie miałaby zamiaru zajść w ciążę. :P A z dwóch osób o czarnych włosach, dziecko o rudych włosach.. Dziwne. :P

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

Ja nie mówię, że szłaby z kimś do łóżka. Myślę przyszłościowo.
Zawsze mi to mama mówiła. Ucz się. Myśl przyszłościowo.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

jednak pisząc o teraźniejszości, po co wyskakiwać z przyszłością? :>

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

Nie wiem? Bo chciałam rozruszać drętwą atmosferę, która nagle nastała.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

W Violetta 2 promo 5 jest taki moment że Leon.rzuca kwiatki za siebie. Było to czy nie ?

ocenił(a) serial na 10
niewidzialna_3

Jak będę na kompie i zobaczę ten fragment to ci powiem. ok?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ok. Nie ma sprawy ; )

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Kurczę nie wiedziałam, że mój post bd taki popularny, jest u Lady Cuks na blogu i na jakimś koncie na facebooku
ahh, fame

Sissi_Annie_Romy

A jaki ten spisek ??????/

Sissi_Annie_Romy

Ludmiła i Diego sa siebie warci nie cierpie ich -.- ..

Sissi_Annie_Romy

juz nieumie sie doczekac tego 10 marca :D ogladałam na youtube czy tam niema jakis zwiastunow i znalazłam jeden filmik gzie spiewaja nowe piosenki .. ale nic ciekawgo tylko piosenki :( niewiecie moze gdzie by mogły byc jakies zwiastuny ? obejrzałam juz chyba z 20 stronek :P ale zadnego zwiastunu niema :(

ocenił(a) serial na 3
Gwiazda10

Nie ma zwaistunów, ale można sobie obejrzeć po hiszpańsku i wszystkow wiadomo, jak się skończy xD