1. Ludmiła poczuję coś do Diego i będzie zazdrosna o chłopaka Violetty
2.Diego jest naprawdę zakochany w Violetcie i nie będzie przestrzegać planu Ludmiły
3. Violetta i León wrócą do siebie, ale w 67 odcinku czy wtedy zerwą (nie do końca zrozumiałam)
4.Począwszy od odcinka 67 będzie wiele pocałunków Violetty i Leóna
5.W ostatnich odcinkach Naty i Maxi będą parą
6. Angie zakocha się w nowej osobie, ale w końcu bierze ślub z Germanem (plotka)
7. Federico wraca z jego podróży z You - Mix do Buenos Aires odwiedzić przyjaciół i przyjaciółki
8. Federico zakochuje się we Francesce i będzie rywalizować z Marco, ale nadal będzie coś czuł do Violetty (plotka)
9.Federico znowu zamieszka w domu Violetty (plotka)
10. Matias żałując swojej podróży wraca do Argentyny aby być z Jade
11.Violetta odzyska swój głos
12. German dowiaduję się, że Violetta straciła głos i każe jej zrezygnować z You - Mix (plotka)
13. Olgi nie będzie w 2 cz Violetty
14. Olga mówi Ramallo, że za długo czekała aż on zademonstruje jej swoją miłość, mówi mu, że nie jest już nim zainteresowana i chcę się związać z Cardoso, dlatego nie będzie jej w 2cz. (plotka)
15.Ludmiła i Naty nie będą przez chwilę przyjaciółkami bo Ludmiła nie powiedziała jej o planie uknutym z Diego (plotka)
16. W 2 będzie też nowa płyta, całkiem nowa
17. Plan Jade, Matiasa i Esmeraldy przybiera do akcji, więc Esmeralda musi doprowadzić do swojego ślubu z Germanem, albo Jade i Matias powiedzą Germanowi, że Esmeralda chciała ukraść/ukradła jego fortunę
18. W drugiej części Violetty 2 pojawi się 3 lub więcej nowych postaci, jedną z nich będzie Sofia grana przez Clarę Sabtini
19. Angie odkrywa, że German to Jeremias, i domyśla się, że dlatego Pablo go zwolnił (Plotka)
20. Studio On Beat bankrutuje, więc Antonio zgada się na propozycje Jackie by sprzedać i dokonać rozbiórki Studio. (Plotka)
Co do tych plotek może są prawdą może :D
Nie no, nie domyśliłam się, że Violetta odzyska głos.
A tak w ogóle to już dokładnie znane są daty zejścia się Violi i Leona?
Słyszałam, że ma się pojawić jakaś Sofia i Matylda, ale myślałam, że to plotka ;)
Jeżeli w ciągu tych 27 odcinków będę widzieć Violkę chodzącą za rączki z Diego to kwaitki przez okno polecą. Na szczęście nade mną mieszkają jacyś imprezujący codziennie ludzie, których będą podjerzewać, że to oni rzuacają
ok XD ale z diegiem miała być tylko kilka dni a Angie już usłyszała, że to podstęp, więc zaraz powie violi. Odwilżodwilż!!
Oj tam, ale by mnie wkurzyć to zrobią, że ona nadal będzie z "Diegusiem". To tak jak Naty podsłuchała Ludmile i się wkurzyła, ale jej wybaczy bo ten reżyser lubi mnie wkurzać, a póki będzie latać za Ludmi to Naxi nie będzie
ale w drugim sezonie ludmiła jest zresocjalizowana, nawet nieco namawiała naty żeby spróbowała. Myślisz że do starej ludmiły wyjechałąby z pretensjami że jej nie powiedziała czegoś co nie dotyczy niej?
Mam prośbę, jak masz chwilę zapisz mi tekst angielskiego ser mejor, śpiewanego przez camilę, w internecie nie ma dobrego tekstu a z angielskiego jestem co najmniej kaleką
Spróbuje jak będę na kompie, aczkolwiek nie jestem zbyt dobra z angielskiego, może będzie też jakiś filmik z tekstem jak Marcesci "We Can" jest kilka filmików z tekstem.
To know and to believe that we can do it
In each and every thought I know I can
And so together we'll turn into millions
And all our dreams will finally come true
Let me hold your hand and come with me
Your heart will do the rest and you will see
There's nothing in the world you can't achieve
If we fly higher
We are dreaming in true colors
We're not different from the others
We shall love and love and love and reach the sky so high
You should know that we are brothers
We're not different from each other
We shall love and love and love and love together
We are gonna sing out loud and join our voices
We are gonna fly so high where everything's better
Side by side we stand forever
And if you believe, we'll change the world together
We are one
All together
We are one
http://www.youtube.com/watch?v=SMW7XTFehOk
diego i ludmiła skumali się, żeby zniszczyć Violettę. Ona się dowiaduje o tym w 75odc i jest zrujnowana
tzn plotka? XD najpierw omówmy plotki;
6. pod koniec mają być ponoć zaręczeni. Zakocha się w nowej osobie, Jeremiahu, ale to German XD o innych nic nie słyszalam
8 i 9; Federico ma odegrać dużą rolę w drugim sezonie i już wcześniej wypuszczałam podejrzenia, że bd rywalizował z Marco. Przemyślałam to konkretnie i to jest właściwie jedyna sensowna rola dla niego, wic to jest baaardzo prawdopodobne.
12; tak, czytałam to już gdzieś. jako fanka zainteresowana, uważam że można to potwierdzić.
14; szczerze wątpię
15; to prawda, bo to się stało w ostatnich scenach 40 odcinka
19; nie mam pojęcia, więc pewnie zbędnie odpowiadam pod tym numerkiem ale postanowiłam byc skrupulatna xdd
20; obiło mi się o uszy ale to jak już to nie stanie się na pewno, nie wierzę, nie mieliby jak zorganizować przecież tego finałowego koncertu dla uczniów. Poza tym Studio ma nadal istnieć w drugim sezonie, przecież ma się w nim pojawić ta Mora
1,2; niech tarantula sobie bd zazdrosna, ale zaraz się rozstaną- mają być tylko kilka dni razem- i może się zejdą bo diego od początku czuł też coś do ludmiły, powiedział coś w tym stylu
3,4,5: JUPIJAJEEEEEEEEJ!!! Cóż innego mogę powiedzieć? Czekam na to jak na zbawienie
7,8,9- ekstra, uwielbiam federico i mimo że franarco jest cudowne, uważam że doskonale pasuje do franceski
10,17; cóż, to mnie średnio interesuje, tzn nie budzi takich emocji
11; do przewidzenia
13;Olgaaa? :O to moja idola, o nie o nieeee
16; wiem że mówiłam co innego ale to rzeczywiście było oczywiste xd
18; kim bd ta sofia???
a masz jakieś informacje dotyczące wyjazdu Fran?
Koleś, który wpadnie w oko Angie to Leonardo,
A co do Fran to wszędzie szukam, na razie nic nie mam, ale jak coś znajdę umieszczę w tym wątku
a sofiaa? może ktoś coś wie, patrzyłam i jest prześliczna, muszę wiedzieć co ona tam bd robić
Ja słyszałam, że ma w końcu nie wyjechać, ale na temat drugiej części drugiego sezonu jest tyle plotek, że nie wyrabiam xd
No trzeba poczekać na 2 cz Violi wtedy wszystko będzie jasne, ale nie mogę uwierzyć, że tylko 40 odcinków i to już koniec.
Będzie mi brak tego serialu, rozterek bohaterów i wg, przezywania radości i smutku razem z nimi :(
Szkoda, że nie bd 3 sezonu :(
Nie, ale wiesz co przykuło moją uwagę, że aktor, który gra tego Cardozo czy jakoś tak ma takie samo nazwisko jak aktorka, która ma grać Sofię, rola po znajomości? To tylko moje przypuszczenia...
wiesz, jak by u nas było na planie dwóch kwiatkowskich, niekoniecznie od razu podejrzewaliśmy nepotyzm. Może po prostu zbieg okoliczności. Jeśli nie, i jest np jego córką albo bratanicą, cóż wszystko okaże się po jej grze. Ojciec martiny jest producentem telewizyjnym a jednak dzięki temu że ma talent nikt nie mói że zdobyła rolę po znajomości.
Jest producentem ?!
O kurde nie wiedziałam...
No tak jak napisałam to tylko moje przypuszczenia, niekoniecznie musi to być prawdą
nom, z początku wydawało mi się że prezenterem ale doczytałam i jednak producentem xdd jak szukać to konkretnie. Od ojca dowiedziała się o przesłuchaniu. Gdyby nie poszła wtedy na niego, nie wyobrażam sobie tego serialu bez martiny
a zainteresowanie od moje pojawiło się pod koniec lutego, a "riserczowałam" o martinie, jorge i serialu od marca
lalala.
oby nie wprowadzili motywu każdy z każdym bo jesli vilu i leon i maxi i naty nie bedą razem tylko znowu zacznie sie skakanie z kwiatka na kwiatek ze tak powiem to chyba sobie odpuszcze ten serial
U! Ktoś wreszcie myśli jak ja! Boże, zabije jeśli ona będzie z Federico. Zwłaszcza po tym jak już się zakochałam w nich jako parze jak on się uczył dla niej włoskiego!
No to sie wkurzę jeśli ona bd z Fede
Lubie go, ale wydaje się taki no trochę dziwny
To, że oboje są z Włoch to nie znaczy ze od razu mają być parą
Jeśli Marcesca się rozpadnie załamie się
To moja ulub. parka w 2 sezonie serialu
Popieram, chociaż bardzo polubiłam Federico, nie widziałabym go z Fran. Też uwielbiam Marco. A Fede... Fede mógłby być na przykład z Cami, nie przepadam ani za Brodueiem, ani za tym całym DJem.
Ale po tym rapie dla przyjaciół już go nie ma, a miał ładny głos. W refrenie jak śpiewał było słychać.
W necie niestety nie ma za bardzo filmików jak śpiewa ;( Pozostaje Cunado me voy z przesłuchania ;)
Całkowita racja. Także lubię Federico, ale nie widzę niczego w nixh, co by miało oznaczać, że będą parą. Taki Marco latał za nią (nie musiał długo, bo ona już w 3 czy 4 odcinku o nim ciągle gadała), ale się starał i nadal się stara. Najbardziej mnie denerwuje, że muszę czekać 2 miesiące na jego reakcje, że Fran wraca do Włoch. Co do Fede to może sobie znaleźć inną, bo wcześniej się Francescą nie interesował, a teraz już za późno. Jest zajęta.
Tak ;) Pociąg "Francesca" odjechał ;) Jakby nie było Maco to może, ale na szczęście jest i wg mnie to najlepsze co Fran w życiu spotkała ;) Fede będzie na pewno w 56 odc ;)
Tak, bo ma scenariusz na od 56 odcinka dalej ;)
Ale ja już mówiłam, za późno przybiegł na peron, teraz biletu nikt Ci nie sprzeda.
Tak, specjalnie wszystkie wykupiłam ;) Fede? Błagam Was... Nie chcę go znienawidzić! Ja go kocham <3