PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ile wzrostu ?

ocenił(a) serial na 9

Ma Martina, Mercedes, Clara i Jorge ? Ci aktorzy mnie męczą, bo na Internecie różnie podają :) A
chciałabym wiedzieć dla własnej informacji. Jeżeli taki temat był to przepraszam, jednak szukałam
i nie znalazłam lub przeoczyłam .

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Martina ma 1,65
Mercedes ma 1,73
Jorge ma 1,82
O Clarze to nie wiem ile ma, ale wiem, że Pablo ma 1,76, a Lodovica 1,70,

Próbuje dowiedzieć się ile wzrostu ma Ruggero i Xabiani.

MagdaJulka

Jak znajdzie ile Xabi i Rugg mają wzrostu bede ci tak wdzieczna, ze slowa tego nie opiszą ;D a wgl zawsze wiedzialam ze Tini jest niska, myslalam nawet ze niszcza ode mnie a tu 5 centków wyzsza xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No, na to wychodzi. Ja wiem tyle ile przeczytam, a nie wiem ile w tym prawdy ;)
Cały czas szukam wzrostu mojego Xabiego i Ruggero, ale znaleźć nie mogę.

MagdaJulka

Wlasnie tez tego nigdzie nie moglam znalesc ;/ niby nie wiadomo ile prawdy bo zawsze te liczby troche sie roznią ale mniej wiecej chociaz sie wie ;>

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Xabuś wyższy od Horhe, Rugguś niższy :D Myślę że X. ma 185, a R. 180.Tak na me oko!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Sara nawet po zdjęciach na oko wzrost umie ocenić ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jestem taka zajefajna :D Ej, dawaj piszemy do Xabiego i Rugga ile mają wrostu ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Już o tym myślałam, ale na twitterze, czy gdzie?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Twitter, bo na fejsie to mają pewnie tak zaawalone, że nie zauważą ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No, byli nawet na twitterze pół godziny temu, ale pewnie już wyszli.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Doobra, można odłożyć to do jutra :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A żebyś wiedziała. Do naszej siódmej, dziewiątej. Wtedy często siedzi Xabiani i Samuel, u nich która wtedy jest? 4?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Właśnie też się zastanawiam, jak wchodzę na twittera i paczę, a oni posty zameiszczają o nieludzkiej porze! I jeszcze trzy godziny do tyłu... Spania nie mają? :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie wiem. Sama siedzę o tak zwanych "nieludzkich godzinach" często, ale dziwi mnie, że oni wracają z takiego Violetta En Vivo, a tu piszą o takich godzinach.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Oj tam, nieważne :D Ważne, że w ogóle są. Ja tam nie mogę teraz siedzieć w nocy, bo dziadkowie...

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Takie "Oh, hi! Actually I have one question: how tal you are? Besos! Ich"

KeThA

Swietna dedukcja Sherlocku ;p ;D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

U Jorge zawsze waha się między 1,80 a 1,82. Sama uwierzyła w 1,82 nie wiem czemu XD

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

http://violettomaniaczka.blogspot.com - chciałaś jakieś opowiadanie:D Ja po przeczytaniu pierwszego rozdziału na głównej (czyli ostatniego) już czzuję, że będzie dobre :) masz porwanie!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Zajrzę do niej jak będę na fonie, bo z telefonu lubię czytać opowiadania, mimo że strzela fochy i sam się wyłącza. Po roku bycia ze mną już nie wytrzymuje.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Dobra, nie wytrzymam, ciekawe jak daleko dobrnę tego opowiadania...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No ciekawe. Julka mówi, że czytała to opowiadanie XD

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Już trzecia para to zrobiła. Chyba od Julki na nie nawet trafiłam :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ta? Chyba muszę zacząć czytać, kto się u niej poleca na blogu :D

KeThA

Widze ze fabula tam sie szybko rozwija xd

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A jakie pary TO zrobiły?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Caxi, Leonetta i Samuel z Ludmiłą :D Czekam na dalsze wydarzenia. Uwaga! Leon się oświadcza, już mieszkają razem (19 lat mają) i są rzazem na wycieczce we Włoszech :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A czemu nie? Raz się żyje, zróbmy sobie dzieciaka i zaręczmy to będą przeżycia życia.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Pamiętaj, że można się tylko kOMpać i że seks po pijaku to świetna rzecz!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Zawsze wiedziałam, że moja pani od polskiego mnie w błąd wprowadza i że słowa kOMpać się wzięło się od komputer ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

i to już po raz drugi. Mówiłam ci, że musisz iść jej wygarnąć:P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Muszę, muszę i chyba nie będę czekać do końca wakacji tylko wpadnę do jej domu.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Dawaj, tak dalej!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Znam adres pani z gimnazjum, pani z klas 4-6, brakuje tylko pani z klas 1-3 ;c Trzeba go zdobyć. Robimy włam do starej szkoły i zakradamy się, by go zdobyć.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

A może coś z komputerami? Wiesz, stukasz szybko w klawiaturę i już - wuala gotowe!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Z pewnością podała adres na faebook'u :D

KeThA

Wyczuwam upojne chwile na tych wakacjach w nastepnych rozdzialach xd

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Już niedługo Maxi zaręczy się Cami, a Samuel zdradzi Ludmi! Najlepsze onformacje od Juli. ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ej noo! Julka, nie spojleruj, wciągnęłam się! :D

MagdaJulka

Alez obroty akcji chyba bede musials przeczytac dzis calosc zeby nic nie stracic ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Już nowy dzień - nie zdążyłaś :D Czytasz to jeszcze? ja jestem w 15 rozdziale ;D

KeThA

Czytam ale nawet nie pokolei licze ze natrafie na najlepsze fragmenty ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Nie łudź się, całe opowiadanie to geniusz. Tak ZA Obserwowałam. Cytuję zacną autorkę :D

KeThA

Czytaj poki mozesz za niedlugo za takie bestsellery trzeba bedzie placic ;p i to nie malo!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

18 rozdział. Kituję. Idę spać. Czuję, jak moja poprawnosć ortograficzna spada na łeb na szyję. Niedługo będę pisała jak ona... ZOstawiam to sobie na jótro (cbo)

KeThA

Mi najbardziej przypadly do gustu powiedzonka typu "o kurczaki" albo "o w morde" xD chyba przejda na stale do mojego codziennego slownika xd

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Koffam było lepsze :D
Ej, Naty przespała się z Napo! Nie było napisane, że zrobili TO tylko, że się przespała. Jej reakcja? - Ojapierrrydole

KeThA

Haha xd umieram xd a czytalas o chlopaku "jadzacym na desce" xd i nie wiem czy on jadl czy jechal na tej desce xd

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Haha, dobre, jeszcze nie dobrnęłam. Teraz u mnie Andres się żali, że wszyscy maja za sobą pierwszy raz tylko nie on i tak mnie zastanawia... Oni sobie wszyscy takie rzeczy mówią? :O :D

KeThA

Przyjaciele bez tajemnic xd