Ma Martina, Mercedes, Clara i Jorge ? Ci aktorzy mnie męczą, bo na Internecie różnie podają :) A
chciałabym wiedzieć dla własnej informacji. Jeżeli taki temat był to przepraszam, jednak szukałam
i nie znalazłam lub przeoczyłam .
Martina ma 1,65
Mercedes ma 1,73
Jorge ma 1,82
O Clarze to nie wiem ile ma, ale wiem, że Pablo ma 1,76, a Lodovica 1,70,
Próbuje dowiedzieć się ile wzrostu ma Ruggero i Xabiani.
Jak znajdzie ile Xabi i Rugg mają wzrostu bede ci tak wdzieczna, ze slowa tego nie opiszą ;D a wgl zawsze wiedzialam ze Tini jest niska, myslalam nawet ze niszcza ode mnie a tu 5 centków wyzsza xD
No, na to wychodzi. Ja wiem tyle ile przeczytam, a nie wiem ile w tym prawdy ;)
Cały czas szukam wzrostu mojego Xabiego i Ruggero, ale znaleźć nie mogę.
Wlasnie tez tego nigdzie nie moglam znalesc ;/ niby nie wiadomo ile prawdy bo zawsze te liczby troche sie roznią ale mniej wiecej chociaz sie wie ;>
Xabuś wyższy od Horhe, Rugguś niższy :D Myślę że X. ma 185, a R. 180.Tak na me oko!
Jestem taka zajefajna :D Ej, dawaj piszemy do Xabiego i Rugga ile mają wrostu ^^
A żebyś wiedziała. Do naszej siódmej, dziewiątej. Wtedy często siedzi Xabiani i Samuel, u nich która wtedy jest? 4?
Właśnie też się zastanawiam, jak wchodzę na twittera i paczę, a oni posty zameiszczają o nieludzkiej porze! I jeszcze trzy godziny do tyłu... Spania nie mają? :P
Nie wiem. Sama siedzę o tak zwanych "nieludzkich godzinach" często, ale dziwi mnie, że oni wracają z takiego Violetta En Vivo, a tu piszą o takich godzinach.
Oj tam, nieważne :D Ważne, że w ogóle są. Ja tam nie mogę teraz siedzieć w nocy, bo dziadkowie...
U Jorge zawsze waha się między 1,80 a 1,82. Sama uwierzyła w 1,82 nie wiem czemu XD
http://violettomaniaczka.blogspot.com - chciałaś jakieś opowiadanie:D Ja po przeczytaniu pierwszego rozdziału na głównej (czyli ostatniego) już czzuję, że będzie dobre :) masz porwanie!
Zajrzę do niej jak będę na fonie, bo z telefonu lubię czytać opowiadania, mimo że strzela fochy i sam się wyłącza. Po roku bycia ze mną już nie wytrzymuje.
Caxi, Leonetta i Samuel z Ludmiłą :D Czekam na dalsze wydarzenia. Uwaga! Leon się oświadcza, już mieszkają razem (19 lat mają) i są rzazem na wycieczce we Włoszech :D
A czemu nie? Raz się żyje, zróbmy sobie dzieciaka i zaręczmy to będą przeżycia życia.
Zawsze wiedziałam, że moja pani od polskiego mnie w błąd wprowadza i że słowa kOMpać się wzięło się od komputer ;)
Muszę, muszę i chyba nie będę czekać do końca wakacji tylko wpadnę do jej domu.
Znam adres pani z gimnazjum, pani z klas 4-6, brakuje tylko pani z klas 1-3 ;c Trzeba go zdobyć. Robimy włam do starej szkoły i zakradamy się, by go zdobyć.
A może coś z komputerami? Wiesz, stukasz szybko w klawiaturę i już - wuala gotowe!
Już niedługo Maxi zaręczy się Cami, a Samuel zdradzi Ludmi! Najlepsze onformacje od Juli. ;)
Już nowy dzień - nie zdążyłaś :D Czytasz to jeszcze? ja jestem w 15 rozdziale ;D
Nie łudź się, całe opowiadanie to geniusz. Tak ZA Obserwowałam. Cytuję zacną autorkę :D
18 rozdział. Kituję. Idę spać. Czuję, jak moja poprawnosć ortograficzna spada na łeb na szyję. Niedługo będę pisała jak ona... ZOstawiam to sobie na jótro (cbo)
Mi najbardziej przypadly do gustu powiedzonka typu "o kurczaki" albo "o w morde" xD chyba przejda na stale do mojego codziennego slownika xd
Koffam było lepsze :D
Ej, Naty przespała się z Napo! Nie było napisane, że zrobili TO tylko, że się przespała. Jej reakcja? - Ojapierrrydole
Haha xd umieram xd a czytalas o chlopaku "jadzacym na desce" xd i nie wiem czy on jadl czy jechal na tej desce xd
Haha, dobre, jeszcze nie dobrnęłam. Teraz u mnie Andres się żali, że wszyscy maja za sobą pierwszy raz tylko nie on i tak mnie zastanawia... Oni sobie wszyscy takie rzeczy mówią? :O :D