Ma Martina, Mercedes, Clara i Jorge ? Ci aktorzy mnie męczą, bo na Internecie różnie podają :) A
chciałabym wiedzieć dla własnej informacji. Jeżeli taki temat był to przepraszam, jednak szukałam
i nie znalazłam lub przeoczyłam .
No ale ja Ciebie proszę :D O, chyba właśnie Samuel zdradza Ludmiłę, uwaga! Szykować się :D
W ogóle, pojawiłaś się niedawno Karolino a już dobrze zgrałaś się z forum :D Lubię cię! Magdę kocham (czytasz to, koteczku?) ale ciebie lubię :D
Bo ja wiem? Gdzieś od lipca, początku chyba.
A nie, 31 maja założyłam pierwszy temat :D Ale później zaczęłam konwersować, więc myślę, że pod koniec czerwca/początek lipca ;D
Nie zebym zdradzala fabule opowiadania otworzylam na pierwszym lepszym rozdziale i trafilam na zabojczy fragment "-ta bulka swieza z jakiego sklepu? (...) Dzielilo nas kilka centymetrow w koncu odpowiedzial - Ze spozywczego, u Jaski..." padlam ze smiechu i leze dalej xd
To zacznij od początku, nie wiem, co wtedy zrobisz. Ja już płaczę :D Chcesz obejrzeć trochę gifuf? :D
Ja zawsze chetnie jesli na gifach jest ktos kogo lubie podziwiac ;D wlasnie zaglebiam sie w lekture prawie oderwac sie nie moge gdyby nie te wybuchy smiechu ;p
-Dziękuję. Maxi tak słodko wygląda , jak je tego loda!
Nie wytrzymam tak dalej! :D
Ej, już Viola z Leónem i Maxi z Cami mają za sobą TO, że zacytuję ^^ A poprawność stylistyczna jest cudowna! I pamiętaj, ze pisze się krutkie, a nie krótkie!
No wiem. Ludmiła i Samuel też TO zrobili. Doszło do TEGO, że dokładniej się wyrażę (mam nadzieję,że ta dziewczyna nie czyta forum ^^)
Ja czekam na TO z dywanem. Już niedługo! Matko, przeraża mnie to opowiadanie. A ja myślałam, że moje jest słabe ^^ Ale samoocena skoczyła w górę :D Znowu!
Przeraza? Mnie tak wciągnelo ze kobieto ;D ja pisze tylko do szuflady a mi tez samoocena skoczyla ;p