PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Camila i Maxi?

ocenił(a) serial na 3

Ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=scNGMXlR0JI mnie zmartwił! Oczywiście, Fran i
Marco - suuper! Ale Camila robi słodkie oczy do Maxiego! Czy ktoś wie coś na ten temat?
ponieważ jestem niezmierną fanką Naxi, więc mnie to ciekawi.... Z góry dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, a czuć od niego zapach seksu i jego boskości. Każda by chciała mieć możliwość to wdychać.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja już zbieram na samolot do Hiszpani!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Cieszmy się, że tylko do Hiszpani, bo do Argentyny to bym chyba nie wytrzymała lotu w oczekiwaniu na niego jeszcze te parę godzin w samolocie. To by były katusze.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiem... Chyba bym słuchałą tylko w kółko Entre tu y yo, Te esperare i Verte de lejos oczywiście w jego wykonaniu, a pasażerowie mieliby mnie całkiem dość, tak bym się motała!

A propo: Powiesz mi co z tą LIBI?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Libi, Libi, Libi. Ta Libi, co jak się pokazała to Maxi i Broduey od razu włoski poprawiają i się na nią szykują. Nic więcej, bo jej się Andres spodobał.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Aaaa ta, co miała ochroniarza? Co się w Oldze zakochał, czy to jeszcze jakaś inna... Nie pamiętam imienia tamtej za cholerę...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ta co miała ochroniarz to była Emma i chodziła z Andresem, ale później była zazdrosna o tą Libi.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

OMG! Czas wrócić do oglądania następnych odcinków ^^ Ale mi się ostatnio nie chciało jakoś ;p

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oglądaj, oglądaj. W trzydziesty którymś, chyba siódmy, ale mi nie ufaj, bo ja zawsze coś mieszam jest dobra scenka Francesca, Marco, Andres, Libi i ogółem oni tam coś ćwiczyli chyba.
Znasz hiszpański?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Odrobinkę ;) Ale ogarniam mniej więcej o co im kaman (po co jest google tłumacz, nie? ;P)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak! Google tłumacz jest tak boski, że jak mam by tłumaczył z "hiszpański" na "polski" to od czasu do czasu pisze po angielsku.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Najlepsze tłumacznie życia: podemos - puszka :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wiem, wiem, wiem. Widziałam. Co prawdę od zawsze myślałam, że to znaczy "możemy", ale próbuje się przyzwyczaić, że w hiszpańskim zachodzą zmiany w języku.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

To takie smutne: puszka maluje kolorami z duszy (ej, a może to w tej puszce trzyma się kolory duszy? ;>)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To tak jak w puszkach coca-coli jest radość, którą mamy się dzielić! To na pewno to.

użytkownik usunięty
KeThA

Pszeeeż to proste. Na pewno nie ma tłumaczenia bezpośrednio z hiszpańskiego na polski, ale na przykład jest z hiszpańskiego na eglish, z angielskiego na nasze. Toteż tłumaczymy. Podemos przetłumaczymy na angielski jako "can". A jak wiadomo, "can" to również puszka. Proste.

ocenił(a) serial na 10

Ken to był chłopak Barbie. <błyskotliwa odpowiedź>

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Czyli w wolnym tłumaczeniu "ten, który zawsze może. Co dzień i o każdej porze"

ocenił(a) serial na 10

Ależ oczywiście. Widzisz jak ładnie rozszyfrowałyśmy tą puszkę?

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Ale to by się odnosiło raczej do boskiego Tomiego, a nie do jakiegoś tam byle jakiego... Leóna czy jak mu tam. Wniosek - to Tomas napisał tą piosenkę. A Vilu, gupia, zaraz do Leóna poleciała, zdzira.

ocenił(a) serial na 10

Tomas napisał tą piosenkę i wszedł do mózgu Violetty, aby jej ją przekazać, ale niestety przez przypadek coś nie tak zrobił i wyszło, że we śnie śpiewała to z Leonem.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Przypadkiem nadepnął na jakiś nerw i całkiem jej mózg zrypał. A to beszczelny

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No niestety trzeba przyznać, że przestawiacz myśly z niego nieudolny.

MagdaJulka

a ty jesteś głupia

ocenił(a) serial na 10
camix

Spoko.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ale dzisiaj ludzie szaleją z komplemetowaniem Ciebie :) Aż robię się zazdrosna!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Co nie! Jestem "fejm"

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ależ ty się robisz "Popjular" :)

MagdaJulka

No i co że Camila robi do Maxiego słodkie oczka? Pasują do siebie i tyle !! . A ta cała akcja z Nati to zdarzenie jednorazowe

ocenił(a) serial na 3
camix

Jeżeli zdarzeniem jednorazowym nazywasz 40 odcinków latania za dziewczyną...
Natomiast jeden pocałunek to według twojej hierarchii zapewne wieczność?

MagdaJulka

MagdaJulka: Maxi jest właśnie ładny ładniejszy nisz cały Tomas

ocenił(a) serial na 10
camix

Wiem, że ładniejszy niż Tomas XD Co do Caxi to to jest przypadek - podobała mu się ledwo kilka odcinków, a Naty 35.

ocenił(a) serial na 3
camix

Facundo, szalony :) Dziewczęta go kochają. Czas mu to uświadomić!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie uświadomicie mu tego. Z koleżanką będziemy stać z wielkim brystolem oczojebnym "Xabiani" i będziemy rzucać stanikami XDD

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

O, to przynajmniej da się was odnaleźć :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A jak! Klaudia jeszcze o tym nie wie, ale ja już się ogarnęłam ile kosztują takie oczojebne brystole (bo są o dziwo droższe od innych) oraz mam cały pomysł. Klaudia kocha Marco, więc myślę, że się zgodzi, a jak nie to siostrę poproszę.
Mrrr... Kupi się nowy biały stanik i napisze na nim "Te quiero Xabiani ♥". Możnaby go założyć na jakiegoś misia, bo nie wiem czy stanik sam doleci do sceny.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Klaudia to twoja kuzynka, czy koleżanka?
Zróbmy akcję "Kochaj Marco" i wszyscy będziemy rzucać rzeczy Xabianiemu, niech się czuje doceniony chociaż raz ;p Będzie lepszy niż Jorge ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahahhahahaha, trzeba zebrać tłum.
Klaudia to koleżanka, Julka to siostra, Wiktoria to kuzynka i często razem coś robimy. Czasami jest jeszcze Gabi, ale to rzadko. Razem kochamy Violettę, ja i Klaudia kochamy przede wszystkim Xabianiego, tylko ja dodatkowo Rugga. Wiki lubi Leona i jej się to nie zmienia, a Julka nigdy się nie miesza w te nasze sprzeczki, bo twierdzi, że wszyscy chłopacy są świetni, chociaż kiedyś powiedziała, że najbardziej jej się podoba i z wyglądu, i postać Federico, czyli Ruggero.
Po krótce wyjaśnione.

Ej, ja racjonalnie myśleć nie mogę jak przeczytałam na jakimś blogu, że Marco podrywa każdą i zaciąga do łóżka.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Na jednym było, że Marco prześladował Violettę. Wyśmiałam. JAK MOŻNA tak zepsuć jego postać? On ma być zawsze pozytywny!
Albo przed wejściem będziemy rozdawać kartki z napisem: Xabiani i serduszka. Wiesz, żeby wiedział, że go kochamy! <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak.
Kupię z 10 małych misiów i napiszę na każdym Xabiani.

Xabiani wchodzi na scenę, a tu deszcz misi.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jeeeaaa, myślę że zaliczyłby gwałtowny wzrost samooceny, i jeszcze wielkie transparenty z napisami "Xabiani", jak będzie już Ruggero to reszta może mieć z jego imieniem transparenty - zezwalam. Polska publiczność podobno najlepsza - ci dwaj nie zapomną nas nigdy! <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahahahahhahahahahah, zwłaszcza po deszczu staników albo misiów. Jeszcze nie wiem dokładnie.
Jakby był Ruggero to bym nie wytrzymała, że takich dwóch przystojniaków ta stoi, a ja muszę być tak daleko od nich i wbiegłabym na scenę.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja biegn razem z tobą. Dawaj z dwóch końców i spotkamy się po raz pierwszy na scenie obok Xabianiego i Ruggero :D
Tych dwóch tak blisko - tak dużo szczęścia na raz <3 O mamuniu!
Ja proponuję rzucać i jednym i drugim ^^ Nie rozdrabniajmy się ;p

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A jak! Jak nam zabraknie staników to będziemy z ludzi ściągać!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja swojego nie dam, jak już mówiłam ;p Chyba, że założę pięć... Hmm, not bad idea ;D Nie zabraknie, obrabujemy wcześniej sklep z bielizną ^^ Mamuniu, jak ja bym chciała ten koncert! Chociaż z drugiej strony pewnie rodzice by mnie w końcu nie puścili, bo bym musiała gdzieś tam nocować, i bym cierpiała w swym pokoju, kiedy wszyscy byliby na koncercie ;(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie wiem, co bym zrobiła by namówić mamę na ten koncert, ale jestem pewna, że musiałabym na nim być.
Takie widowisko beze mnie?
Przecież żadna dziesięciolatka nie rzuci stanikiem.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ponieważ zapewne go jeszcze nie ma ^^
Tyle że ty spod Warszawy jesteś, a najprawdopodobniej tam byłoby to coś, to miałabyś większe szanse niż ja spod Wrocławia :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

I tak teraz wszystko dzieje się w Łodzi lub w Gdańsku. Na Łódź jeszcze mam szansę, że mogłabym tam pojechać.
PS Super avatar.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No WIEM! ;D
Gdańsk jak dla mnie 0 szans. Właśnie oglądam Camilę z mopem na głowie ^^ Zabawny widok ;p

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Które z mopem na głowie, bo już nie pamiętam?
Pamiętam wiaderko na głowie.