Ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=scNGMXlR0JI mnie zmartwił! Oczywiście, Fran i
Marco - suuper! Ale Camila robi słodkie oczy do Maxiego! Czy ktoś wie coś na ten temat?
ponieważ jestem niezmierną fanką Naxi, więc mnie to ciekawi.... Z góry dzięki :)
Boże, Maxi jest okropny! Kiedy Dj mówił o dobrych cechach Camili, ten wszystkiemu zaprzeczał, a tu nagle mu się podoba.
Magdo, co ty nagle po półtora miesiąca stary temat wyciągasz?
Maxi jest zajefajny ^^ Uwielbiam jego postac! <3
nono, Maxi poza serialem, z jego własnym wyglądem to dupera jest. ;D
W serialu też źle nie wygląda, ogólnie podoba mi się on, jego postać, głos itditditd. ;d
Ja żałuję, że on tak rzadko śpiewa... Straszliwie mi się jego głos podoba :) Mogliby właśnie dać pośpiewać innym aktorom poza Tini, Jorgem, Mercedes i Lodo...
Widziałaś "On beat" i moment, w którym on śpiewał, a po nim zaraz Xabiani. Mi się wydawało, że to on śpiewał ich obu fragmenty, ponieważ Facundo ma zupełnie inny głos niż w "Ahi Estare".
Bardzo podobnie brzmiało, ale da się rozróżnić, że najpierw śpiewa Facu, a później Xabi. ;)
No, no. Dobra, ja ruszam dupę z domu, bo już mi odbija i głupoty tylko pisze.
Ja też. ^_^
On ma genialny głos, podobnie jak Leon, pasuje do ballad i szybszych utworów. :3
A Ruggero... Jak śpiewa to... to... Tego się nie da opisać! Ja czekam aż będzie piosenka którą zaśpiewa TYLKO Maxi, albo z jakąś jedną osobą towarzyszącą. Lub z Naty - ona też ma świetny głos a rzadko ją dają :(
Oj tak, a na tym występie w 2 sezonie, jak miała wyprostowane włosy, bez tego hiszpańskiego seplenienia, jak nie ona! Zaskoczyłam się kiedy ją zobaczyłam i usłyszałam. Niech dadzą taki duet Maxi&Nati, jakaś piosenka o miłości czy coś w tym stylu, ciekawie by pewnie wyszło. ;3
Poprawił mu się wygląd w drugim sezonie, ale to jest jedyna poprawa. Kobieciarz - lata za każdą.
Nie... Jakoś tak ^^ Spotka swoją miłość i się zmieni. DO tej pory nie znalazł nikogo odpowiedniego. I chcę dodać, ze on NIE latał z Andreą, tylko chciał udowodnić,że ona do niego stroi różne miny za plecami Andresa.
Tak, ale chciał być nawet ze swoja kuzynką i specjalnie gadał jej głupoty o Andresie, żeby tamtej się nie spodobał na pewno.
Ja go jakoś tak ogólnie lubię :) Pozytywna z niego postać jest, ale jak sobie chcesz. W każdym razie w jednym się zgadzamy: Ma być Naxi ;D
Nie w jednym. W jednym się nie zgadzamy. Ja nie lubię Maxiego, a ty tak.
Tak to... Marcesca, Naxi, Leonetta, Xabiani, Ruggero, Leomas (xddd) itd
Oj tam, oj tam. Lepiej szukać podobieństw w całość, bo według filmwebu mało nas łączy.
Nie sądzę, żeby aż tak wiele nas dzieliło :) No, ale najważniejsze, że mamy jakiś wspólny punkt - Leomasa <3
Boże broń! Postanowiłam o nim zapomnieć... Oddaję go tobie i Leónowi, żyjcie sobie szczęśliwie! Tylko obawiam się, że nie dodałam CIę do mojej piosenki :( Na 20.000 wyświetleń bloga przy następnej piosence już o tobie wspomnę. Piosenk będzie o podbojach Tomasa ;D
Oczywiście, że tak :) To Boże Broń było to tego, że miałabym cię nienawidzić :P
Uff... Wiem, że mnie lubisz, usłyszałam jak śpiewasz, mogę już umierać spokojnie ;D Wiem, bo łączą nas skoki narciarskie, a nic więcej do szczęścia nie trzeba ;)
Skoki narciarskie łączą ludzi <3 Ja tak bym się nie cieszyła za słuchania mojego głosu, ale wiersze natomiast piszę G-E-N-I-A-L-N-E :D Szczególnie o Tomasie ...
Ależ wiem ;D Ja się specjalizuję raczej w prozie, nie wiem czy widziałaś mój nowy rozdział, w którym uległam drzemiącej we mnie od dawna pokusie dania Diego po pysku. I stało się ;)
Uuu, idę czytać :D Jak Diego dostał w morduchnę swą to mam podwójną motywację :D
No dziękuję Ci, że moje wypociny nazywasz wywodami :D Ostatnio kazałą mi babka mówić coś przed klasą ( w ogóle nie ogarniałam o co jej chodzi) i gadałam od rzeczy, a później mi powiedzieli, że to brzmiało, jakbym prowadziła wykład, że powinnam zostać adwokatem i że potrafię zrobić coś z niczego, czyli gadać na temat którego nie ma:P
Akurat problemu z gadaniem nie miałam nigdy :) Ile by mnie osób nie słuchało. Gorzej jest, jak mnie ktoś przed wystąpieniem np. przed szkołą rozśmieszył i zaczynam się na środku śmiać ^^
To ja obawiam się, że możesz mnie nienawidzić za romansowanie z twoim mężem, ale on taki seksowny jest.
Leomas łączy ludzi, to para która nadała moje życiu sens i mogę spokojnie żyć w przekonaniu, że są ludzie dla siebie stworzeni
A zwłaszcza, gdy jest tak cudowna, że mi tego niby odciągania, czuć to ich przyciąganie między nimi, którego nawet fizyka nie wytłumaczy.
Ja jednak mam na to definicje.
Prawdziwej miłości nigdy nie powstrzymasz.