PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Camila i Maxi?

ocenił(a) serial na 3

Ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=scNGMXlR0JI mnie zmartwił! Oczywiście, Fran i
Marco - suuper! Ale Camila robi słodkie oczy do Maxiego! Czy ktoś wie coś na ten temat?
ponieważ jestem niezmierną fanką Naxi, więc mnie to ciekawi.... Z góry dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Boże, Maxi jest okropny! Kiedy Dj mówił o dobrych cechach Camili, ten wszystkiemu zaprzeczał, a tu nagle mu się podoba.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Magdo, co ty nagle po półtora miesiąca stary temat wyciągasz?
Maxi jest zajefajny ^^ Uwielbiam jego postac! <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

nono, Maxi poza serialem, z jego własnym wyglądem to dupera jest. ;D
W serialu też źle nie wygląda, ogólnie podoba mi się on, jego postać, głos itditditd. ;d

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Ja żałuję, że on tak rzadko śpiewa... Straszliwie mi się jego głos podoba :) Mogliby właśnie dać pośpiewać innym aktorom poza Tini, Jorgem, Mercedes i Lodo...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Widziałaś "On beat" i moment, w którym on śpiewał, a po nim zaraz Xabiani. Mi się wydawało, że to on śpiewał ich obu fragmenty, ponieważ Facundo ma zupełnie inny głos niż w "Ahi Estare".

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Bardzo podobnie brzmiało, ale da się rozróżnić, że najpierw śpiewa Facu, a później Xabi. ;)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No, ale tam był taki dziecięcy głos, że mi nie pasował do Facundo.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Natomiast jak jest ten moment, kiedy z Cami rapują... Huhu ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No, no. Dobra, ja ruszam dupę z domu, bo już mi odbija i głupoty tylko pisze.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dokładnie. W Ahi Estare z Mercedes wypadł genialnie, :3

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Coś pięknego! <3 Mogłabym słuchać na okrągło.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja też. ^_^
On ma genialny głos, podobnie jak Leon, pasuje do ballad i szybszych utworów. :3

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

A Ruggero... Jak śpiewa to... to... Tego się nie da opisać! Ja czekam aż będzie piosenka którą zaśpiewa TYLKO Maxi, albo z jakąś jedną osobą towarzyszącą. Lub z Naty - ona też ma świetny głos a rzadko ją dają :(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oj tak, a na tym występie w 2 sezonie, jak miała wyprostowane włosy, bez tego hiszpańskiego seplenienia, jak nie ona! Zaskoczyłam się kiedy ją zobaczyłam i usłyszałam. Niech dadzą taki duet Maxi&Nati, jakaś piosenka o miłości czy coś w tym stylu, ciekawie by pewnie wyszło. ;3

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

No ba - na to czekam :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak. Niespodzianka. W filmie "Nuestro Camino" ułożyła Natalia i Maxi XDD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Poprawił mu się wygląd w drugim sezonie, ale to jest jedyna poprawa. Kobieciarz - lata za każdą.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

I tak go kocham - jest uroooczny *.*

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Uroczy? Że każdą nową uczennicę by chciał?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie... Jakoś tak ^^ Spotka swoją miłość i się zmieni. DO tej pory nie znalazł nikogo odpowiedniego. I chcę dodać, ze on NIE latał z Andreą, tylko chciał udowodnić,że ona do niego stroi różne miny za plecami Andresa.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, ale chciał być nawet ze swoja kuzynką i specjalnie gadał jej głupoty o Andresie, żeby tamtej się nie spodobał na pewno.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No, to było głupie :/ Pozwól mi o tym zapomnieć!!!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie! Jestem zła! Jedyne za co go lubię to za kręcenie z Natą.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja go jakoś tak ogólnie lubię :) Pozytywna z niego postać jest, ale jak sobie chcesz. W każdym razie w jednym się zgadzamy: Ma być Naxi ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie w jednym. W jednym się nie zgadzamy. Ja nie lubię Maxiego, a ty tak.
Tak to... Marcesca, Naxi, Leonetta, Xabiani, Ruggero, Leomas (xddd) itd

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

W sumie masz rację :D Chodziło mi o to, że w jednym co do postaci Maxiego :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oj tam, oj tam. Lepiej szukać podobieństw w całość, bo według filmwebu mało nas łączy.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Właśnie to zobaczyłam. Jestem w szoku!!! :O

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dopiero zauważyłaś? Ja byłam w szoku, że tak mało, ale bywa.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie sądzę, żeby aż tak wiele nas dzieliło :) No, ale najważniejsze, że mamy jakiś wspólny punkt - Leomasa <3

KeThA

A mnie? A mnie? Obawiam sie, ze ze względu na romans z T. mnie nienawidzisz :(

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven3

Boże broń! Postanowiłam o nim zapomnieć... Oddaję go tobie i Leónowi, żyjcie sobie szczęśliwie! Tylko obawiam się, że nie dodałam CIę do mojej piosenki :( Na 20.000 wyświetleń bloga przy następnej piosence już o tobie wspomnę. Piosenk będzie o podbojach Tomasa ;D

KeThA

Ale czy mnie lubisz? ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven3

Oczywiście, że tak :) To Boże Broń było to tego, że miałabym cię nienawidzić :P

KeThA

Uff... Wiem, że mnie lubisz, usłyszałam jak śpiewasz, mogę już umierać spokojnie ;D Wiem, bo łączą nas skoki narciarskie, a nic więcej do szczęścia nie trzeba ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven3

Skoki narciarskie łączą ludzi <3 Ja tak bym się nie cieszyła za słuchania mojego głosu, ale wiersze natomiast piszę G-E-N-I-A-L-N-E :D Szczególnie o Tomasie ...

KeThA

Ależ wiem ;D Ja się specjalizuję raczej w prozie, nie wiem czy widziałaś mój nowy rozdział, w którym uległam drzemiącej we mnie od dawna pokusie dania Diego po pysku. I stało się ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven3

Uuu, idę czytać :D Jak Diego dostał w morduchnę swą to mam podwójną motywację :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Prawda, że ci ostatnio piękny komentarz zostawiłam? :D

KeThA

Bardzo. Jak dobrnę do końca twoich wywodów to dostaniesz i ode mnie litanię xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven3

No dziękuję Ci, że moje wypociny nazywasz wywodami :D Ostatnio kazałą mi babka mówić coś przed klasą ( w ogóle nie ogarniałam o co jej chodzi) i gadałam od rzeczy, a później mi powiedzieli, że to brzmiało, jakbym prowadziła wykład, że powinnam zostać adwokatem i że potrafię zrobić coś z niczego, czyli gadać na temat którego nie ma:P

KeThA

Hehe, a to rzadka umiejętnośc ;D Ja się tremuję, nie cierpię występować przed klasą.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven4

Akurat problemu z gadaniem nie miałam nigdy :) Ile by mnie osób nie słuchało. Gorzej jest, jak mnie ktoś przed wystąpieniem np. przed szkołą rozśmieszył i zaczynam się na środku śmiać ^^

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven3

To ja obawiam się, że możesz mnie nienawidzić za romansowanie z twoim mężem, ale on taki seksowny jest.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Leomas łączy ludzi, to para która nadała moje życiu sens i mogę spokojnie żyć w przekonaniu, że są ludzie dla siebie stworzeni

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiesz, miłość od pierwszego wejrzenia, te sprawy :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A zwłaszcza, gdy jest tak cudowna, że mi tego niby odciągania, czuć to ich przyciąganie między nimi, którego nawet fizyka nie wytłumaczy.
Ja jednak mam na to definicje.
Prawdziwej miłości nigdy nie powstrzymasz.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Szalone definicje szalonej Magdy ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Są takie życiowe i pouczające jak twarz Tomasa.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie obrażaj Tomasa ;) On jest taki... hot, że słów brak, a nie jakiś tam życiowy, on lata w przestworzach swej zajebistości <3