PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

2 sezon pytania

ocenił(a) serial na 10

Hej. Jestem tu nowa i tak średnio ogarniam 2 sezon. Co nieco wiem, ale nie wszystko. Mam
nadzieje, że znajdzie się ktoś miły ( i cierpliwy bo pewnie te pytania były już milion razy, ale jest
tu dużo tematów i nie mam czasu szukać :( :)

1. Od którego odcinka Diego jest z Violettą ?
2.Jak Vilu została twarzą yumix ? (Był jakiś konkurs, czy coś ? ;p )
3. Co Diego knuje z Ludmiłą ?
4. Czy Leon jest z Larą ?
5. Od którego odcinka Fran jest z Marco ?
6. Na filmikach z 2 sezonu ( np. z 32 odcinka) widziałam jakąś dziewczynkę kto to jest ?
7. Z kim w końcu jest Herman ?

I to na razie na tyle, albo aż tyle. Pewnie później sobie jeszcze coś przypomnę i dopytam. Z góry
dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Przecież Codigo Amistad powstało w drugim sezonie. Pewnie chodzi o Junto A Ti. Ja tego częściej słucham w wykonaniu Fran i Violi lub w wykonaniu Fran i Marco.

MagdaJulka

jezu tak pomylilo mi sie :p ja nawet wole Marco i Fran <nie tylko dlatego ze kocham Marco al p prosru jakos głos Violi mi tam nie pasuje jakos)

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A mnie nie szczególnie podoba się jego głos, ale za to, że kocham Marco to kocham też mimo wszystko to jak śpiewa. To coś w stylu tego jak Sebek, który uważa Camilę i Federico za najlepsze głosy w Studiu.

MagdaJulka

tak Marco nie ma wybitnego głosu, ani skali ale w Junto a Ti po prostu sie według mnie sprawdza lepiej od Violi, po prostu jego głos dodaje tej piosence uroku :D
a co do Cami i najlepszego głosu w studio, to juz w innym temacie mamy nad tym wywód ;p a co do Fede to bym sie nawet zgodziła bo on ma strasznie mocny i dobr głos ;d

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Wiesz, mi też z początku podobał się głos Federico, ale po słuchaniu kilka, kilkanaście razy jakoś przestał na mnie działać. Za to z dnia na dzień coraz bardziej podoba się głos Francesci, a po głowie lata mi "Hoy somos mas" z 45 odcinka. Kobieta zmienną hest. Jestem tego idealnym przykładem, dlatego że od oglądania zdjęć Ruggero zaczyna mi się on coraz bardziej wydawać iddalony od ideału, mimo że z początku tak o nim myślałam.
Co do Marco - jakieś dziewczyny z Argentyny, Chile i tych innych chcą mi pocieszać Xabianiego.

MagdaJulka

ja dalej uwielbiam glos Fede chociazby w "Luz camara, accion" ;p wgl Ruggero wole słuchac gdu spiewa nie Violletciane piosenki ;p bo tam tak nie moze pokazac wszystkich swoich mozliwosci ;p a co do wygladu to zawsze wolalam Marco :D Fede zdobywał najwiecej glosem ;p
a Fran ma cudowny głos!! w Hoy somos mas z 45 słychac jaki ma mocny glos zagluszala chlopaków, wgl zawsz uwazalam ze z dziewczyn ona i Lena maja najlepsze losy w serialu

ocenił(a) serial na 10
karolina199

U mnie jeszcze była Ludmila, ale Ludmi coś ostatnio mało śpiewa. Dziś odkryłam, że pod konieć Peligrosamente Bellas gada "Ludmila odchodzi", "Naty tambien". Wiem, szybka jestem ;D
Federico ma super głos, ale jakoś mi bardziej podoba się Leona.

MagdaJulka

Leon tez fajny, ale ja jednak wole Fede :D
wgl słucham jeszcze raz Ven y canta w wykonaniu Cami najierw mysle ze zapamietałąm to gorzej, ale jak zaczyna refren i słysze to "Vieniiiiiiii " takim piskiem to umieram po raz kolejny xD
strasznie lubie Peligrosamente Bellas, ale ta piosenka wydaje mi sie strasznie przetworzona komputerowo, a jak ją spiewały w studio przed Pablo to wgl tak bylo słychac ze to playback

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ven y Canta to z początku śpiewa cicho i trochę zagłusza ją muzyka, ale w refrenie zaczyna głośniej i wtedy wychodzą z niej takie nieczyste dźwięki, że jak sobie tego jeszcze raz słuchałam dziś po południu to trzeba było trzymiesięczne dziecko uspokajać.
Jak śpiewahą to jeszcze to nie brzmi aż tak na przerobione, ale te ich krzyki są nienaturalne.

MagdaJulka

tak i te wstychania w chórkach tez nienatralne mega.
nie wiem naprawde co mi strzelilo do glowy ze znowu słuchalam Ven y canta Camili xd ale na pocieszenie puscilam sobie jazzową wersje Veo Veo Fran i juz mi lepiej :D ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Przypomniałaś mi, że Marco niedawno znów śpiewał Veo Veo dla Francesci ;) A to tło za nimi wyglądało sztucznie. Komuś z filmwebu pisałam, że przyśniło mi się Marco i Fran śpiewający Tienes Todo i od wtedy moim marzeniem jest usłyszeć ich wykonanie tej piosenki. Co o tym myślisz? Teraz bardziej jak Fran wyjedzie to pasuje im, żeby Marco zaśpiewał jakieś Te Esperare XD Piosenki Tomasa zawsze spoko.

MagdaJulka

Tomasek ma cały zamulajacy repertuar na takie okazje ;p a wgl co do wyjazzdu to irytuje mnie ze tak malo jest o tym w odcinkach, Maxi i Adreas juz wiedza Viola i Cami wiedza, wlasciwie wszyscy juz wiedza a tylko Marco sie tym jakos przejmuje, chociaz i tak na 45 minut odcinka ostatnio byli pokazywani moze przez 5 -.-
a Tienes Todo mogłoy byc ciekawe :D ale skoro ci sie smilo to tak jakby juz musialas slyszec jak to brzmi ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Jakby musiałam słyszeć jak to brzmi, ale chciałabym jednak usłyszeć jak oni to śpiewają. Napisze twit z prośbą o Tienes Todo Marcesci, ponieważ to mi się śniło.
Właśnie nie ma takie sporego repertuaru na tą okazje
Entre tu y yo - zbyt wesołe i tylko o chemii między nimi w każdym wersie tej piosenki
Tienes Todo - mówi o szczęściwej miłości raczej. Pasowałoby jakby cudownym trafem (który z pewnością będzie) miała zostać.
Verte de lejos - to jest o tym, że jest z innym, a póki co cieszmy się Marcescą. Nie wiem, co by się stało jakby z nim zerwała. Jedna część mi podpowiada, że walczyłby o nią, kolejna jakaś nispodzianka, pozbycie się wstydu i po prostu publiczne występy, kolejne jego słodkie słówki, od których się rumienie. Druga zaś mówi, że stałby się smętem z gitarą jak Tomas.
Na wyjazd Fran najodpowiedniejszą piosenką jest Te Esperare , które mówi, że mimo wszystko będzie na nią czekał.

MagdaJulka

ale wiesz w wykonaniu tomaska to wszystkie brzmialy mułowato ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Co jak co, ale muszę Ci racje przyznać. Do tego akurat ma talent.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Czy KAŻDY facet musi się rzy niej zmeiniać na lepsze? Jakby ona była jeszcze jakaś fajna, miła, czy coś, a nie tylko pusta egoistka.
Miałam nadzieję, że Diego będzie chamem do końca :( Zawiodłam się.

KeThA

niestety nie ale tez taki slodziutki nie jest dalej knuje z Ludmi ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ale robi się powoli słodziutki ;(

KeThA

tak romantyczne gesty i te sprawy no mówie zarazil sie genem Leona xd

ocenił(a) serial na 3
Himesama

Też jestem za Tomasettą w pierwszym sezonie i zgadzam się z tym, co napisałaś.