Hej. Jestem tu nowa i tak średnio ogarniam 2 sezon. Co nieco wiem, ale nie wszystko. Mam
nadzieje, że znajdzie się ktoś miły ( i cierpliwy bo pewnie te pytania były już milion razy, ale jest
tu dużo tematów i nie mam czasu szukać :( :)
1. Od którego odcinka Diego jest z Violettą ?
2.Jak Vilu została twarzą yumix ? (Był jakiś konkurs, czy coś ? ;p )
3. Co Diego knuje z Ludmiłą ?
4. Czy Leon jest z Larą ?
5. Od którego odcinka Fran jest z Marco ?
6. Na filmikach z 2 sezonu ( np. z 32 odcinka) widziałam jakąś dziewczynkę kto to jest ?
7. Z kim w końcu jest Herman ?
I to na razie na tyle, albo aż tyle. Pewnie później sobie jeszcze coś przypomnę i dopytam. Z góry
dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)
1. Diego pocalowal Violette w 19 odc. Od tego momentu zaczęły sie problemy pomiędzy Leonem , a Violetta ,ale , od którego odcinka to za bardzo nwm.
2.nwm xD
3. To co Ludmila w 1 sezonie wygryzc ja ze studia ;p ( tak slyszalam )
4. Leon obecnie jest z Lara , ale zerwie z nią.
5. Tego nwm.
6. Tez ja widziałam śpiewała en mi mundo po włosku z Fran , Vilu i Cami . Ale tez nwm.
7. Z Angie ...
Mam nadzieje , ze chociaż po części pomoglam . Przepraszam , ze tak chaotycznie ;) chce żebyś tylko wiedziała , ze na wszystkie punkty ( oprocz jednego) Odpowiedzialam Ci na podstawie odcinków , ktore oglądałam ;)
7. German nie jest z Angie. Jest z Esmeraldą. Ale mam nadzieje, że do czasu. :P
1.Od 20 odcinka
2.Nie mam pojęcia xd
3. By została wywalona ze studia
4.Tak
5.Chyba od 7,ale nie jestem pewien
6.Chyba chodzi ci o kuzynkę Francesci
7.Z Esmeraldą
Oni nie są ze sobą o 20 odcinka. On tylko ją pocałował wtedy, a ona pobiegła za Leonem.
1. Pocałowali się, tak że oboje tego chcieli w 39 odcinku, a następnie w 40 odcinku zaczeli ze sobą chodzić.
2. A nie pamiętam. Chyba po prostu ją wybrali.
3. Knuje, by Viola wyleciała.
4. W 33 odcinku pierwszy raz się całowali i chyba od wtedy są razem, ponieważ w 34 drugi raz bez wahania się pocałowali.
5. Od 7 Szybko się zeszli i chyba są najdłuższym związkiem w Studio (pogratulować).
6. Nie wiem czy chodzi Ci Martinę, kuzynkęFran czy Ambar, córkę Esmeraldy.
7. Z Esmeraldą, szpiegiem wynajętym przez Jade i Matiasa.
Zależy, w którym sezonie. Violetta w pierwszych odcinoach pierwszego sezonu kończyła 17 lat, to jak są w następnej klasie w drugim sezonie to pewnie ma 18. Zastanawiam się, ile lat kończy Fran, bo zazwyczaj jej urodziny są one przy połowie sezonu.
Nie wiem. Chyba są w tym samym przedziale wiekowym i mają tyle samo lat, niestety nigdzie o wieku nie mówią ;)
Na razie nie są ze sobą. Po chyba 14 odcinku coś się u nich zastopowało, ale od 43 odcinka znów się za nią ogląda.
A ja dam wam cenną radę:
Nie oglądajcie tego czegoś bo codziennie tracicie 50 minut z życia których nikt wam nie zwróci
oglądasz to?
nie sądziłam że chłopczyka będzie interesować taki emocjonujący film o miłości i uczuciach
oh kogo wybierze violetta wszyscy zadają sobie to jedno pytanie od samego początku
:P
No właśnie! WŁAŚNIE TEN WĄTEK Z 1000 MOŻLIWYCH MNIE NAJBARDZIEJ INTERESUJE!
Tomas czy Leon, Tomas czy Leon, oh, sam nie wiem którego wybierze! Mam taki zamęt w głowie!
A tak na serio to serial jest naprawdę ciekawy, chodź czasami nudny, to naprawdę go lubię :D
Są genialne postacie jak Olga i Jade, z których można się pośmiać, postacie, które są naprawde ładne typu Camila, postacie bijące ciepłem takie jak Angie i postacie z niesamowitym talentem muzycznym jak Lena, Federico i Cami :D
A i tak 4 chłopaków z mojej klasy prócz mnie oglada violette :D
Jest i ciągle się o to kłócimy :D I on jest z Caxi - wyobrażasz sobie? :O
Ale ten Fede <3
Jest za Caxi? Ja też...chyba. Chociaż akcje Naxi są spoko to wolę jednak Camilę z Maxim :-) Taa, Fede jest niesamowity <3
Jeszcze nie wiemy, bo nie pojawiła się w serialu, ale na 99% Leon i Violetta będą śpiewać ją na ślubie Germana.
W sumie ja też mam pytanie. W wielu opowiadaniach Marco jest przedstawiany jako brat Diego i na odwrót. To prawda? Niestety nie znam hiszpańskiego i odcinków z drugiego sezonu nie oglądam, ale mam jakieś pojęcie, co tam się wyrabia. xdd
Nie. Zawsze zato krzyczę, biję i chcę udusić. Diego na początku było powiedziane, że przyleciał z Hiszpani, natomiast Marco mówił Fran o jego rodzinnym Meksyku. Dodatkowo aktorzy mają inny akcent. Diego typowo hiszpański, a Marco jak inni z Ameryki Łacińskiej. Z nich braci choćby reżyser się starał braci nie zrobi. Na początku byli kumplami, ale już nie są.
Nie, ona będzie chciała by był o nią zazdrosny, on będzie myślał, że nie zwraca na na niego uwagi i nie są razem.
I tego właśnie nie lubię we.. właściwie wszystkich parach ! Są ze sobą szczęśliwe, ale same (jakby na siłe) sprawiają sobie problemy -.- A potem dziwią się, że nie mają szczęścia w miłości..
Właściwie to Camila dała się przekonać Ludmile, że powinna zrobić coś, by Broduey był zazdrosny ;) Nawet blondi jej wskazała chłopaka.
Właściwie... Jeden mieszkał z ojcem, drugi z matką. W telenowelach to możliwe, ale żaden z nich na razie się nie przyznał, że są rodzeństwem. Ukrywają się? ;)
Jestem tego pewna! W 68 sezonie Violetty z pewnością się o tym dowiemy. Zastanawia mnie tylko, skąd o tym wiedzą blogerki?
Przecież to już dawno się stało, mianowicie w 80 odcinku 47 sezonu. W 1 odcinku 48 już o tym doskonale wiedzieli,zapomniałaś? :>
No niestety teraz wyszło, że nie mam pamięci do liczb. Zgubiłam się na 27, a może 32 sezonie?
A wyszło już na jaw, że Olga jest babcią Violetty? Bo z tego co pamiętam to było właśnie w 32, gdy powstała z grobu :>
Tak! Było! Odkopał ją Andres, który odkrył, że ją prawdziwie kocha i obudził ją pocałunkiem prawdziwej miłości.
Przecież ona była wtedy z Cardoso! Tomas wstąpił do wojska w 27 sezonie. Cami miała wtedy tylko 10 adoratorów, podczas gdy Viola 394. I właśnie Tomas chciał zawalczyć o Violettę z resztą jej adoratorów, dlatego wstąpił do wojska. Ktoś pamięta jakie były dalsze losy Cardolgi? :>
Zrobiliście mi wszyscy mętlik w głowie. Myślałam, że było tylko 25 sezonów, a w finałowym odcinku tytułowa bohaterka popełniła harakiri, więc jakim cudem jest nagle 47? Ktoś tu coś ściemnia.
Tomas poskładał ją "super glue" i zatańczył nad nią taniec swojego blasku, dlatego żyje. ;)
No tak, teraz to ma sens ;D A kiedy Camila się dowiedziała, że Broduei tak naprawdę jest kobietą, białą, i nie umie tańczyć?
To chyba było w 24 sezonie, tuż po tym jak zaszedł (albo zaszła) w ciąże z Germanem.
A, wtedy, kiedy Fran rozwiodła się z Lucą, bo uznała, że ma powołanie i poszła do klasztoru? Albo wtedy, kiedy Angie spadła z dachu, na którym całowała się z Gregoriem i złamała rękę?