PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

DZIEWCZYNY ZE SPOILERÓW CHYBA NAM SIĘ WYCZERPAŁ LIMIT KOMENTARZY NA FORUM WIĘC ZAKŁADAM NOWY TEMAT!:)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie. Już wcześniej pisałam że to wina yigita. On sobie pozwolił na taki terroryzm ze strony dziecka. A co do jego stosunku do nur to już widzimy że on wie ze z nią coś nie tak i NIC nie zrobił. Iclal w takiej sytuacji dawno by do lekarza zawiózł. No ale fakt nie mieszkają razem. I widac ze chce z nią wyjechać i próbuje jakoś ten problem rozwiązać. Dobrze myślałam , żesceny między nimi były bardzo z jego strony pozytywne.
No i tu widzimy także jaka jest ich relacja. Miłość nie spełnia się bo nie nocowali w domu ani razu.

Ciekawa jestem jeszcze tej rozmowy na trawie. On coś o iclal mówił a potem oboje byli szczęśliwi. I wtedy nur jeszcze nie brała proszków.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ciekawy będzie trzeci sezon :/ ale nie zamierzam oglądać.zaczęłam oglądać "sezon na miłość" bez emocji oprócz śmiechu nic mnie nie rusza..ale piosenki tureckie są bardzo wzruszające i można sobie popłakać

ocenił(a) serial na 9
maja9128

O tak piosenki tureckie z tych seriali są super. Posciagałam sobie na smartfona i mogę słuchać jak gdzieś podróżuje.
A ja raczej obejrzę 3 sezon. Juz sie wkręciłam w ten serial to go skończę. Mam nadzieje ze ktoś ze mną przetrzyma. Razem raźniej. Mam nadzieje ze tez jakoś się uda potłumaczyc także kolejne odc bo bez tlumaczenia to jednak kiepsko jest.

Do Martyny
Bardzo dzięki za tłumaczenie. Az się wzruszyłam. Czułam ze yigit jakoś nie umie jej pomóc. Ale to jest przerażające jak nur się czuła i była z tym sama. A muzyka, o której piszesz, to tez moja ulubiona. Niestety zawsze wskazuje na jakaś tragedię albo rozstanie. Jak nur opuszczała ich dom taka biedna po wypadku j yigit na tych schodach zostal sam... a ona taxi odjechała. Wtedy zakochałam sie w tej melodii i ściągnęłam ja sobie i mam takui dzwonek w tel.
No więc nostalgia za każdym razem gdy ktoś dzwoni.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Mnie się jedna piosenka z tego "sezonu.. "podobała aż się wzruszyłam oglądając wtedy serial i leciała piosenka jeszcze żadna piosenka tak na mnie nie zadziałała.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A w jakiej scenie to było? Wszystkie chyba zlokalizowałam. Kto spiewa i nawet lyrics znalazłam. Mnie też się te piosenki i muzyka bardzo podoba. To fakt, że oprawa muzyczna s serialu jest super. Napisz która to piosenka to dam Ci namiary.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

https://youtu.be/Ckkjqqu844Q posłuchajcie sobie aż się w oku łezka kręci

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tylko nie znam wykonawcy znalazłam przypadkiem w soundtracku z tego serialu ale bez wykonawcy niestety

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ta piosenka była z odcinka w którym Öykü miała przyjęcie urodzinowe

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No i właśnie te piosenki i muzyka zostają w głowie. Ja uwielbiam Siłę w piosence Yara bende. Jest na tle klipu po rozwodzie. Zawsze płacze razem z nur i yigitem.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

https:plus.google.com118099094769788419305postsfPYLwcrGTkg to link do Yara bende

Elza49

Tutaj macie Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum też z serialu :D
https://youtu.be/z4V_GJbQrJI?t=11s

ocenił(a) serial na 9
Dominika97_

Hehe super

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No i cóż piosrnki nam zostały i wspomnienia fajnych chwil.
A wiecie jechałam dzis do domu i tak sobie myślałam, że jednak yigit nie przestanie być przy nur teraz w tym nieszczęściu. Pamiętacie nawet jak wyszła za kerem i on mówił że go zabiła to nadal jej szukał i pomógł jej. A teraz był przdciez przekonany że nur jest dla niego wszystkim po tej katastrofie i z tych dialogów to wynika. A nadto obiecał jej rodzicom. A yigit obietnic zawsze dotrzymuje. Może ją potem zamierza zostawić jak po wyratowaniu od kerem, ale jeśli wyjdzie na jaw ze była truta przez fikret to z nią zostanie.
Oby tylko ta policja wreszcie zadziałała.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tam beznadziejna jest policja !!! Tylko kto udowodni że była truta fatih boi się siostry i jakby wyszlo na jaw że to ona to albo ukryje dowód jej winy albo w końcu jej się sprzeciwi ryzykując tym samym stratę przyjaźni nur

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A tak apropos to ta piosenka której link tu dałam to śpiewa aygilde "haberin yok" trochę pasuje do Yigita i Nur która z was oglądała "sezon na milosc" to akurat pasuje do naszych zakochancow z Asla vazgeçmem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja dopiero zaczynam oglądać ale mam trochę zajęć teraz i w lipcu dopiero wezmę się do oglądania.

A co do fatiha to myślę że dość już tej prywaty. Nur wie o jego miłości bo słyszała. yigit wie bo aż tak głupi nie jest. A nie sądzę by fatih poświęcił nur i pozwolił ja skrzywdzic. Nie uwierzę że jest takim egoistą.
Nur dla niego zawsze dużo znaczyła wiec myślę że będzie z yigitem współpracował. A propos yigit nie uwierzył w ridwana trochę przyjął to ze sceptycyzmem. Ale z nur juz się wtedy nie dało rozmawiać. Jednak powinien się trochę tym zmartwic jak była w takim stanie i nie zostawiać jej samej sobie bo jak widać na jej rodzinę w ogóle nie można liczyć.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Jeśli oglądać zaczynasz sezon na miłość to się usmiejesz do łez ;)

maja9128

moim zdaniem za to co się teraz dzieje duza winę ponosi yit.Pozwolił Fikret namieszać sobie w głowie ,czekając na wyjasnienie sms unikał Nur,fakt żeNur wbiła sobie do głowy ,że napewno zrobiła to Idzal /wzięła pod uwage całokształt jej dokonań /miało tu niemałe znaczenie. Gdy byli razem w domu stale był zamyślony, na dystans ,unikał czułości Nur,trudno w takiej sytuacji iśc do łożka, tymbardziej ze Nur jednego razu chciała tam zostsć ale dostała całusa w czółko i na tym się skończyło.jednak to jego przebywanie stale z Fikret spowodowało u Nur niepewność, moze i zazdrośc,czuła ze coś się dzieje.Efekty pozbycia sie jej znamy ,Fikret dobrze wiedziała że po prochach Nur nie będzie sobą ,oczywiście nagle wychodzi absurdalna sprawa sms/nie wiem tylko kto wymyslił że to Ridwan/,ale niestety jest juz za pózno. Yit zaczyna się nia interesowac, gdy ona jest po iluś dawkachprochów i to są efekty, a byc może Nur jak /otrzezwieje /nie będzie tego co mówiła pamiętac.

Elza49

kurcze Elza, ja mam czas "wolny":D tylko wieczorem lub w nocy, ale chętnie Ci przetłumaczę o czym oni rozmawiali, żebyś nie musiała "kombinować":D
- to dla mnie naprawdę żaden problem, tylko proszę o cierpliwość :D, bo niestety nie mam aż tyle wolnego czasu :)

(37:10)
więc na samym początku jak kozan leży obok Nur mówi do niej, że pierwszy raz zrozumiał Iclal w momencie jak tamta mu powiedziała, że podoba jej się to, że ten dupek(Firat) ją kocha. Ale oczywiście on nie pozwoli Firatowi wykorzystać jej złamanego serca.
(37:43)
Y- nikt, nikt nie będzie wykorzystywać słabości matki mojego dziecka.
N- Masz rację, ani ty nie możesz mnie zrozumieć, ani ja ciebie..
Nur mówi, że nawet jeśli Yigit tego nie zauważa, ale ona(N) wierzy w to, że Firat naprawdę kocha iclal.
Następnie mówi, że ona wie, że nie może zmienić jego(Y) poglądów na ten temat, a on, nie może zmienić jej poglądów. Ale ona nie chce się kłócić na temat życia Iclal, ponieważ mają inne problemy.
(38:49)
N- Yigit, proszę cię, daj mi słowo.
Y- co tylko zachcesz.
N- jeśli ja udowodnię, że tego smsa wysłała Iclal, to ty ją zostawisz..
N- dlaczego się wahasz?
Y- to całkowicie inny temat.
Na to Nur stwierdza, że on(Y) wielokrotnie sam powiedział, że tym razem, jeśli oczywiście się okaże, że to Iclal wysłała tego esemesa, to nie będzie brał pod uwagę faktu, że jest "matką mojego dziecka".
Dlatego też ona(N) chce żeby on(Y) dał jej słowo, żeby zamknąć tą sprawę, oczywiście po tym jak się okaż, że to Iclal wysłała tą wiadomość.
(39:30)
N- Ciebie nie będzie interesować to kiedy, z kim i dlaczego Iclal się spotyka. Tobie będzie bez różnicy co ona robi.. Dlaczego milczysz?. Zapomniałeś o naszej rozmowie?.. Ten sms miał wszystko zakończyć.
(tutaj chwyta go za łapkę)
N- Yigit, jeśli Iclal to zrobiła, to jaka różnica z kim ona będzie? z Firatem, czy z kimś innym...
Y- dobrze, dobrze, masz rację. Jeśli rzeczywiście ona to zrobiła, to niech robi sobie co chce. Obiecuję ci to, ale również proszę abyśmy nie rozmawiali na ten temat, aż do całkowitego wyjaśnienia. ok?

Nur po tych słowach obcałowała mu dłoń i podsunęła ponętne usteczka :D.. ale niestety, tylko czółko zaliczyła;p

dalej Nur:
N- dlaczego nie przyznałeś się, że wiesz o uczuciach Fatiha?
(przytula się do zimnego kozana)
N- wiedziałeś, że on mnie kocha.. dlaczego to przemilczałeś?

(..tutaj piesek typu pikuś - wije się przed rudym koczkodanem..)

Y- no tak, nie powiedziałem, a wiesz dlaczego?
Dlatego, że nie miałem pewności czy ty w to uwierzysz. Ponieważ widziałem, że za każdym razem jak wynikał jakiś problem, to ty biegłaś z tym problemem do tego człowieka..
N- czuje się jak idiotka.. Ale wiesz, ja nie wiem co bardziej mnie dziwi, czy jego uczucia, czy to, że ty wiedząc o jego uczuciach nadal z nim współpracujesz..
Y- i co? teraz jestem winny temu, że zachowuję się jak dorosły?(odpowiedzialnie)
N- Yigit, przestań.. przecież to nie w twoim stylu.

tu Yigit stwierdza, że sam siebie zadziwia :D
a Nur mówi, że ona jego tez podziwia..

Yigit dalej mówi, że jedyna rzecz, która może doprowadzić go do szału (wyprowadzić z równowagi) z powodu Fatiha, czy z powodu innych(facetów), to nie to co oni czują, ale to co czuje i myśli Nur.
Mówi, że wiele razy ją ostrzegał w sprawie Fatiha.. z powodu pierwszej miłości, z powodu listu..że wszystko to go przytłaczało, czy tam obciążało..
(43:08)
Y- ale wszystko przezwyciężyłem. Znając uczucia Fatiha do ciebie, ja to wszystko przezwyciężyłem.
(43:15)

ocenił(a) serial na 9
martyna_any

Dzięki Martyna. Nie czuj się osacżona. Ja nie naciskam. Ja tylko proszę jesli możesz o masz wolną chwilę. Naprawdę jestem Ci bardzo wdzięczna ze chce Ci się spisywać te długie dialogi.
Ale widzę z tego co napisałaś że i yigit i nur wiedzą o miłości fatiha i on zupełnie niepotrzebnie się przed nimi ukrywa i jeszcze ukrywa sprawki fikret.
Jeszcze raz dzięki za tłumaczenie.

Elza49

Ten film, a raczej ten scenariusz jest dla mnie zagadką, ja nie rozumiem dlaczego każdy coś ukrywa.. nie ogarniam tego.. takie to dziwne. Myślałam, że chociaż Fatih będzie takim facetem z nabiałem. który poustawia to wszystko, ale znów poszli w stronę zmiękczenia faceta - nie umiem zrozumieć i pojąć czemu?? czemu wszyscy faceci w tym filmie idiocieją?

A tych odcinków to naprawdę będzie aż 57?.. bo teraz tak sobie policzyłam, że jeśli zaczną nadawać pod koniec września i do końca czerwca - bo potem wakacje, to wychodzi, że jest ok. 40 czwartków.. chyba, że będą nadawać 2 razy w tyg. albo nie wiem..

Elza49

ja w żadnym stopniu nie czuję się osaczona, no weź :) .. ja po prostu zazdroszczę ludziom, że mają tyle wolnego czasu..
jak Gabriela podała tą stronkę z tłumaczeniami, to ja chyba przez dwa tygodnie chodziłam niewyspana, bo siedziałam po nocach i nadrabiałam zaległości:D

sprawdzałam teraz instagram #showtv i tam tą scenkę, która na nas zrobiła wrażenie (N+Y na trawce i mizianie buzi) obejrzało ponad 45 tys., a to chyba pokazuje, że wiele osób czeka na takie momenty :)

ocenił(a) serial na 9
martyna_any

Ale wiecie co oglądam teraz "sezon na miłość" i tam zakochani też przeważnie dają sobie całusy w policzek albo w czółko..rzadko się zdarza żeby dawali sobie w usta przeważnie to robili po kłótniach "na zgode". wiec mnie już nie dziwi to że oni całują w policzek albo w czółko..w serialu "1000 i jedna noc" też nie dawali w usta calusow..widocznie Turcy tak okazują miłość..

ocenił(a) serial na 10
maja9128

Dziewczyny nie wiecie czy to prawda że w 3 sezonie ta małpa Ruda Fikret ma zniknąć z serialu tak czytałam na fb

ocenił(a) serial na 9
Kasia55_

Tu wszystko może się zdarzyć z nowa reżyserka

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Martyna ja pisałam że tak zrozumiałam ze ma być 57 odc ale yo może być przełamanie tłumacza google bo ja to x tureckiego wrzuciłam a w tekście tez było ze ten ostatni 57 odc. to nie bedzie emitowany. Wiec może google tak to głupio przetłumaczył.
Wiec poczekajmy na zajawki sezonu i może we wrześniu coś nt będą pisać na instagramie lub fb po ang to będzie bardziej bliskie prawdy. Ja sama nie wiem co oni by wymyślili na 57 odc bo juz chyba wszystkie gagi i intrygi w tym serialu były.
Może fikret zniknąć z odc jak ja zamkną za trucie nur jeśli fatih się ogarnie. Bo faktycznie faceci w tym serialu to dziwne typy. Zwłaszcza yigit! A pamiętacie on mówił nur nad stawem ze w nim są dwie "osoby" jedna oschla surowa a druga miękka . To może teraz ta miękka wzięła górę i mamy takiego yigita zamiast gościa ,który w 1 sezonie pokazywał jak wojowac o władzę pieniądze prestiż i jak nie dawać się zastraszyć mafii. Teraz mamy yicika zamiast yigita.
No ale po info dziewczyn ze nowa reżyserka robi dobre filmy(sama zaczynam oglądać sezon na milosc) to ja mam jakąś taka dziwna nadzieje ze doprowadzi do wyjaśnienia tych knuc i intryg. Ze zmieni naszych facetów w dorosłych mężczyzn jak na ich wiek przystało i będziemy mieć z górki.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Widzę że i Elze zachecilysmy do oglądania "sezon na miłość":)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Pozytywnego coś! pozytywnego coś! Pozytywnego coś!

W naszej sytuacji to nietrudno zrozumieć

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A na którym odcinku sezonu już jesteś?? Bo ja na 47 z 59:) po 2h na cda dają pełne 2h odcinki z lektorem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oj ja zaczelam dpiero ma trochę pracy teraz i nie mogę się skupić na całych odc wiec to bez sensu po kawałku oglądać. Ale od jutra po pare odc to może Cię nie dogonie ale nadgonie

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Po kawałku kiepsko się ogląda ale jak zaczniesz to nie przestaniesz ogląda się ja lekko i z duża dawka humoru co brakuje w polskich serialach żeby mnie nadgonić to był pół dnia musiała oglądać:) do września może obejrzysz ;)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

taki by się przydał naszej Nur adorator na złość yigitowi że spędzał czas z fikret zamiast z mertem lub Nur. Serkan çayoğlu przystojniak :) zdecydowanie przystojniejszy od yigita

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Nawet nie wiesz jak ja się potrafię przyssać! Potrafię cały dzień z przerwą na pewno niezbędne czynności trwać przy komputerze lub tv jeśli mnie coś zafascynuje. Jak oglądałam Cesarzowa Ki -51 odc.- to zrobiłam je w kilka dni. A odc tez po 2 godz.
Nk może Cię nie dogonie. Zgoda. Ale podgonie i będziemy mogły wymienić poglądy. Ha ha.
A może zaczekaj na mnie? (To żart oczywiście. ) Ile już oglądasz? W dniach to zobaczę jak się ustawić do oglądania.
Gdyby nie konieczne moje zajęcia służbowe to pewnie bym już była zaawansowana w oglądaniu tez.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Zaczęłam oglądać w piątek rano.owszem możemy się wymienić poglądami mniej więcej pamiętam odcinki :) średnio 6-7 odcinków dziennie oglądałam.teraz mam kontuzje nogi więc muszę leżeć za bardzo z małym się zajmować nie mogę to oglądam w miarę możliwości.a wgl dochodzę do wniosku że LEKARZE w Polsce to konowaly szczególnie specjalisci

martyna_any

martyna_any
Hej :) a mogę prosić o tą stronkę z tłumaczeniami co podała Gabriela :) Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam :)

wywrotka87

martyna_any
Czytałam wszystkie Wasze wpisy, ale nie kojarzę aby była podawana taka stronka (rozumiem, że to chodzi o rosyjskie napisy). Tłumaczysz ze słuchu czy tekst? :)

ocenił(a) serial na 9
wywrotka87

Niektóre tutaj nie mogą dodawać linków bo mają za krótki staż na filmwebie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oj to niedobrze, że masz kontuzję. Współczuję bardzo bo to kłopot pewnie ale mam nadzieje, że idzie ku dobremu.
No ale to fajnie ze możesz tyle oglądać i raczej Cię nue dogonie. Ale już dziś spróbuję trochę w mocy posiedzieć i nadgonic.
Dobrego samopoczucia życzę

wywrotka87

no hej :)
ja nie mogę wklejać linków, ale cytuję to co napisała Gabriela :)

cytat <<
wpisz w wyszukiwarkę tytuł oryginału plus ros. napisy (po ang) czyli
asla vazgecmem russ sub
i już pojawią się adresy. ten turecki jest lepszy tzn. szybciej aktualizowany :)
>>koniec cytatu

tam jest tylko kilka odcinków z lektorem, a reszta z napisami..
życzę miłego oglądania :)

ocenił(a) serial na 9
martyna_any

Słuchajcie ten sezon na miłość to bomba. Ogladzm i kładę się ze śmiechu. Super gagi.
Ja tak chcę w AV. Niech ta reż cos z tym naszym serialem zrobi żeby nie był taki serio.
Maria dzięki za rekomendacje tego serialu.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Mówiłam że usmiejesz się na nim do lez

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Nie ma za co.przydałoby się żeby te kłótnie Yigita i Nur byly bardziej zabawne niż takie depresyjne.i żeby więcej czułości sobie okazywali i pocałunki koniecznie w USTA!!!!!! Jakaś odmianę w mercie powinni w 3sezonie zrobić

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Elza a co do kontuzji to nic nie jest lepiej do ortopedow nie mogę się dostać nawet prywatnie !! Większość na długich urlopach :/ jeśli chodzi o lepszych specjalistów.bo w Kielcach generalnie lekarz ortopeda nie umie odczytać zdjęcia Rtg.u mojej mamy parę lat temu nie zauważyli że oprócz złamanego srodstopia to palca złamała..wiec jak z nogami to do specjalistów z buska-Zdroju się kieruje

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Super jest. Takie gagi sytuacyjne są zawsze świetne. Naprawdę świetnie się ogląda.
Pamiętam ze kiedys oglądałam polska komedie To nie tak jak myślisz kotku. Tez były gagi sytuacyjne. I wyjątkowo jak na polską komedię mi się podobała.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Zobaczysz później co będzie :(

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Jasne. Dopiero 3 odc zaczęłam. Ale film fajny jest. Szybko się z nim uporam bo się dobrze ogląda. A noc przede mną ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Bardzo szybko sie go oglada i z lekkoscia i duzym humorem :D..i te ich "konskie zaloty"

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Kończę 4 odc. Super jest. Ale tur fan fatal czyli ruda i tu rozrabia. Ha ha. Znane podstępne chwyty. Gabriela miała rację ze to pierwowzór AV.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Aż taki pierwowzór nie jest ruda później będzie po dobrej str stała.ale Ayaz przyznaj że zdecydowanie przystojniejszy od Yigita

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Przede wszystkim pogodny w sposób urokliwy. Ma w sobie coś miłego i pociągającego zarazem. Owszem przystojniak z niego. Fakt.

Ale yigita się nie wyrzekne. Lubie mrocznych facetów. Maja w sobie jakąś tajemnicę. oczywiście nie mam na myśli tego lalusia z końcówki 2 serii, ale wierzę że nowa reżyser go trochę podkręci i bedze znowu trochę mrocznym i zaskoczonym zakochaniem yigitem.