Turbulencje (2018-2023)
Turbulencje: Sezon 1 Turbulencje sezon 1, odcinek 9
odcinek Turbulencje (2018-2023)

Turbulencje | Trudności nawigacyjne

Dead Reckoning 42m
7,6 246  ocen
7,6 10 1 246
Turbulencje
powrót do forum s1e9

Sorry ,ale czy ta żona Bena jest naprawdę tak tępa.Jak może nie zauważać ,że dzieje się coś czego ona nie ogarnia :1 pojawienie się męża i syna po tylu latach nie starszych ani o jeden dzień.2 choćby ostatnia sytuacja jak Cal był w szpitalu ,przez te eksperymenty na zaginionych pasażerach.I wtedy lekarka kazała jej zaufać mężowi ,że antybiotyki nie pomogą, bo powód jego złego stanu jest inny.I kurcze faktycznie udało się bez nich.
Przecież z tym wszystkim co się dzieje wokół niej ,to nielogiczne ,iż nie widzi tego ,że coś jest nie tak i mąż mówi prawdę o chronieniu syna.Nie wiem czy mam być o to zły na twórców serialu czy na kogo bo albo zrobili idiotkę z niej albo z nas :(

Co o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 8
romek_krakow

Jest mega irytujaca. To chyba najslabsza dla mnie czesc tego serialu, nie moge na nia patrzec.

ocenił(a) serial na 7
romek_krakow

Widać, że nie tylko ja mam takie podejście :D

romek_krakow

Ja również mam ogromny problem z Grace – żoną Bena ale od innej strony. Sytuacja przecież wygląda tak. Zaginął samolot z mężem i synkiem. Przez około roku czasu ogarniała sprawy wokół siebie jak i podjęła terapię więc Danny do jej życia wszedł po około roku od czasu zaginięcia i był z nią przez 4 lata. Samolot powraca i ta baba ma problem z zamknięciem tej relacji? Na litość Boską ale to jest debilne. Przecież jej małżeństwo trwało o wile dłużej. Przechodzili razem z Benem przez wiele cierpień jak i pięknych chwil. Podobnie ich córka. Jasne jak zaginął samolot miała chyba 8 lat (nie pamiętam dokładnie). Nosz kurde ale 8 letnie dziecko pamięta swojego kochanego tatę i jakiś tam Danny choćby nie wiem co nie powinien być kochany na równi z ojcem, który dał jej życie i wychował. Jasne gdyby Ben był toksyczny to co innego. Ale Ben jest kurka wodna chodzącym ideałem, zawsze był kochającym ojcem więc ja nie rozumiem czemu one tak lgną do Dannego. Zresztą Danny to też jakiś ideał – trzeba przyznać że ta Grace to ma szczęście jak cholera. Więc Grace i Dannemu w dupach się poprzewracało i to się tak żenująco ciągnie. Ben jak idealny facet zapomina Grace że żyła i spała z innym, ratuje rodzinę od bankructwa bo Grace zdążyła wydać 500tyś dolarów (!) z ubezpieczenia, a Grace nie może skończyć ze swoim lover boyem. Serial ten związek w bezsensowny sposób pokazuje bo niby Grace kocha Bena miłością prawdziwą ale wciąż ma maślane oczka do Dannego – katastrofa i wnerw.

AKSORZ

agfff nienawidze takich osob jak ona

ocenił(a) serial na 4
AKSORZ

Ona utrzymywala ten dom i corke przez 5 lat dzbanie xD

Damiann17

Ej no weź ... czemu tak o mnie napisałeś ... teraz mi jest przykro.

AKSORZ

No to go zabiłeś dobrocią:)