Będzie się tak powoli zakochiwać... Gdy Osvaldo się wyprowadzi, zacznie się trochę zmieniać... Nawet będzie miła, wtedy będzie więcej takich scenek między nią, a Cruzem, a tak już bardziej to po wypadku. Jednak początkowo po wypadku będzie niemiła, jednak z czasem to się zmieni....
Nati nie będzie miała żadnego chłopaka... Zaprzyjaźni się z Fabianem, jednak nic z tego nie będzie. Fabian przy pomocy Naty będzie chciał zdobyć Fer, jednak nic z tego nie wyjdzie.. Dopiero, gdy Naty zmieni image będzie się spotykać z Juanjo i to mi się nie podoba, bo jak była brzydka, nawet na nią nie spojrzał jak na kobietę.
Nie, nie będzie :P
Oczywiście, że będzie, chyba napisałam, że będą się spotykać, będą mieć ślub i nawet dziecko.
magazynier przechodzi samego siebie,
ale ubaw miałam czytając powyższe
a może magazynier nie jest Polakiem? ;)
a tam, napisać można wszystko, a tak naprawdę to niewiadomo co i kto to magazynier_48.
a swoją drogą to jaką popularność zyskał na www.filmweb. ;)
w pełni sie z tym zgadzam, ze zyskał popularnosc :) mam jeszcze takie pytanie, mniej wiecej koło którego Max zejdzie sie z Marią? Chodzi mi o to jak ją juz zostawi dla Ximeny, potem dowie sie ze ona nie nosi jego dziecka itp.
Tutaj to będzie bardziej zagmatwane...Max niby rozstanie się z MD, ale po jakimś czasie, mimo, że będzie mężem Ximeny, będzie się spotykał z MD. Jak tylko znajdę czas to Ci odpiszę, tak dokładnie, bo odcinkiem nie pamiętam. Jutro napiszę bardziej dokładnie, bo już muszę lecieć, OK?
Ja ogólnie podziwiam wytrwałość jagodyjulii w odpowiadaniu na posty (zwłaszcza na posty magazyniera) bo ja chyba już dawno dałbym sobie spokój
Jesteś kolejną osobą, która mnie podziwia, a mi, aż tak głupio, gdy czytam takie coś, bo ja nic takiego nie robię...
Odpowiadam, gdy wiem...
Tak, magazynier_48, często przegina, ale chociaż nauczył się stawiać pytajnik na końcu zdania pytającego ;)
MD i Max będą razem, nawet długo. W 51 odcinku Max prześpi się z Ximeną- idiotyczny wątek i absurdalny. W 53 odcinku Ximena powie Maxowi, że spodziewa się jego dziecka, i w tym samym odcinku MD będzie chciała powiedzieć Maxowi, że jest z nim w ciąży. Jednak to Max, jako pierwszy, powiedział, że Ximena spodziewa się jego dziecka. I po tej rozmowie zaczyna się koniec między nimi, MD nie potrafi wybaczyć Maxowi. W 55 odcinku MD opuszcza DMV. W 56 odcinku ślub Maxa z Jimeną, MD poszła na ten ślub z Lindą, przekonać się na własne oczy, czy jej życzenie się spełni. Jednak, gdy Max wstępuje w związek małżeński z Ximeną, MD stwierdza, że pomiędzy nią, a Maxem wszystko się skończyło. W 58 odcinku MD napisał list pożegnalny Maxowi i oddała pierścionek zaręczynowy. W 68 MD i Max wrócili do siebie, jednak Max jest wciąż mężem Ximeny. I są razem, tzn. spotykają się. Ximenie się to nie podoba, bo wie o ciąży MD. Robi wszystko, aby Max miał wyrzuty sumienia, że gdy nie będzie się nią zajmował, to straci dziecko. Później robi scenę w kawiarni, w dzielnicy MD, po tym incydencie, Max i MD się spotykają, i MD stwierdza, że muszą się rozstać, bo nie może być z nim wiedząc, że naraża życie jego dziecka w 87 odcinku. W 93 odcinku Max dowiaduje się o ciąży MD, jest wściekły na Ximenę, że nic mu o tym nie powiedziała. Jedzie do mieszkania MD, i już wie, że to prawda. Później przychodzi tam Ximena,a Max obiecuje jej, że za chwilę zaczną się rozwodzić, Ximena stwierdza, że tego nie zrobi, wybiega za Maxem z mieszkania MD, i chwyta się pasa od samochodu Maxa, ten niczego nieświadomy ciągnie ją po asfalcie. Potem przyjeżdża karetka, zabiera Ximenę, stan zdrowia Ximeny i dziecka jest bardzo ciężki. W 94 odcinku MD wyjeżdża z Alonsem, do jego domu. W 97 odcinku MD rodzi dziecko, Max jest przy porodzie. I chyba tak mniej więcej od tego momentu są razem znowu. W miarę możliwości Maxa...
Jeżeli coś pogmatwałam to wybacz....
O rany ,dziekuje ze az tyle napisałas. Troche pozno sie Max dowie no ale to tak juz bywa :D jeszcze raz bardzo dziekuje:)
Ja spowoduję ten wypadek :]
Bądź jutro w centrum Meksyku koło 16:00 z kamerą :D będziesz sławny!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaką chorobę i kto? MS, myślę, że chodzi o Maxa Sandoval, ale DM? Nie wiem kto to jest... Jeżeli masz na myśl MD (Maria Desamparada), to już było o tym napisane, a jeżeli nie oni to napisz imieniem o kogo Ci chodzi.
Wszystkie rybki spia w jeziorze,
ciuralla ciuralla la
tylko jedna spac nie moze,
ciuralla ciuralla la.
A ty stary nie krec gitary,
ciuralla ciuralla la
Właśnie chodziło mi o MD i MS :D to oni będą żyli czy jak? A tutaj nie mogę znaleźć tego postu. A i w którym odcinku MD dowie się że Victoria jest jej matką?
tak naprawdę to oni będą żyli, bo MD ma nadprzyrodzone moce ;D uuu czary mary :D MD jak się dowie, że Victoria to jej mama to będzie chciała wydłubać jej oczy, ale pomyli głowy i zamiast matce, to wydłubie sobie oko ;D no i pozdro ;D
A w którym odcinku Bernarda wyzna Juanowi Pablowi że Maria jest jego córką? A wgl jak Bernarda dowie się że Maria jest jego córką i który to będzie odcinek?
Bernarda powie o tym Juanowi Pablo w 57 odcinku, na spowiedzi.
Bernarda dowie się o tym, że MD jest córką Victorii i Juana Pablo w 55 odcinku. Jednak badania DNA Marii Desamparady, zrobi nieco później.
Będzie to związane, z pojawieniem się Marii Magdaleny, sieroty, uznanej za córkę Victorii, bo została znaleziona, niedaleko miejsca wypadku Victorii przed laty... Jednak w trakcie pewnej rozmowy Bernardy z tą dziewczyną, ta powie, że tamtego dnia siostry zakonne znalazły jeszcze jedną Marię. Bernarda poszła do zakonnic i dowiedziała się, że tą drugą dziewczynką była Maria Desamparada (wcześniej Bernarda zrobiła testy DNA Marii Magdalenie i okazało się, że MM nie jest córką Vicky i Juana Pablo). I gdy już dowiedziała się o tej drugiej Marii, była pewna, że to ta druga jest tą zaginioną dziewczynką.
hahaha!!!!!!!!!!
ten magazynier_48 mnie rozbawia :D:D
ps. Maite dopiero się "rozwija" , jej kariera napędza do przodu .... nie bój się Magazynier_48 jeszcze ją zobaczyć ;| i dalej będziesz zadawać te durne pytania :P