W ostatnim odcinku zostanie już prawie księdzem, wcześniej trafi do więzienia. Ogólnie ciekawa postać, i nawet go lubię i mu współczuję....
Gdy był mały ktoś (czytaj Bernarda) podpalił jego dom.. I te blizny są od tego pożaru. On jakimś cudem się uratował, ale jego rodzice nie.
Bernarda powie Juanowi Pablowi, że MD jest jego córką? No proszę hehe bardziej bym się spodziewał, że będzie chciała ją zabić.
Przepraszam za podwójny post, ale teraz na jednej stronie znalazłem zdjęcia z pokazu mody na którym MD będzie jedną z modelek i zemdleje. Kiedy to będzie? I dlaczego zemdleje? Czy to już po tym jak Victoria będzie wiedziała, że MD jest jej córką?
http://telenovela.blog.onet.pl/TDA-Pokaz-mody-Victoria-spotyk,2,ID429508650,DA20 11-07-02,n
oj sorry:D to ten link:) http://telenovela.blog.onet.pl/TDA-Goscie-na-pokazie-mody-Mar,2,ID429503207,DA20 11-06-29,n
To jest pokaz z ostatnich odcinków, i niby wszyscy będą myśleli, że jest w ciąży, bo wcześniej będzie miała zawroty głowy itp. chociaż sama MD będzie twierdzić, że czuje się jednak inaczej niż jak była w ciąży. Okaże się, że jest chora na tę śmiertelną chorobę tropikalną, na którą zachorował Alonso, wcześniej....
haha!!
jakie długie włosy ma Max, czyżby zapomniał ,że jest coś takiego jak fryzjer?:> aaa co to za laska, która siedzi koło Maxa???
Naty jest śliczna :D:D
Victoria ma wstrętną fryzurę , zaraz jej spadnie ten kok :P jaki księżulek :D:D
Szok! co tam robi Berni na pokazie?;>
jest Cesar Evora... aktor , który grał księdza w "Cristinie : P
Niestety Max gdzieś od połowy, a może i wcześniej zapomniał, że istnieje ktoś taki jak fryzjer.... Ale ta dziewczyna to nie Lucy?
Berni.... Oh, napisze tak krótko.... Victoria będzie mieć problemy w firmie, będzie musiała sprzedać udziały i te udziały wykupi... właśnie Berni. Później oni resztę udziałów sprzedają, i zaczną od nowa, w niewielkiej firmie, sami ją założą. Oczywiście będzie to nowy dom mody Victoria.
Tak, Cesar Evora, będzie w telce lekarzem... I będzie z Victorią na końcu...
dziękuję kochana za wytłumaczenie ;))
ps. nie znam Lucy ... z kim ona się przyjaźni? chyba jej nie ma jeszcze w telce...chyba że jam ślepa:P
ps. ale to nie samobój,że Berni bedzie mieć udziały w tej firmie? Ona i Victoria się nienawidzą :] szok!
fajnie,że lekarz grający Evorę będzie z Victorią:D:D
Proszę ;)
Lucy jest sekretarką w DMV, ta Lucy w pierwszych odcinkach była w jakimś klubie z Maxem. Nie często się pojawia...
Gdy Victoria sprzedawała udziały, nie wiedziała, kto je wykupi. I na złość Victorii, te udziału kupiła Bernarda. Tylko nie wiem, jak to do końca jest, bo niby Bernarda miała mieć połowę udziałów, a tak jakby zajęła miejsce Victorii...Tego nie jestem pewna... I Bernarda zaczęła wprowadzać swoje pomysły, nawet zmieniła nazwę domu mody... Victorii przełożonym, czy tam szefem mianowała Padillę, itd....Durna baba i tyle... No i później chyba Maxa wyrzuciła, albo on sam odszedł, i wszyscy, tzn. przyjaciele z nim, i założyli nową firmę, od podstaw. Wszystko zaczęli od nowa. Resztę udziałów wysprzedali, tzn. raczej Victoria, już nie pamiętam, kto je kupił, ale chyba Berni...
Ja to za nim nie przepadam, jednak teraz jak sobie przypomnę, Osvaldo i jego postępowanie, to sama już nie wiem. Jednak, mi się nie podoba z twarzy ten Heriberto, bo Osvaldo to chociaż zadbany itp, a Heriberto (Evora), to taki... niezadbany... Jednak każdy ma swoje zdanie ;)
Jeżeli zamotałam, wybacz....
Dzięki ;)) Aaa kojarzę Lucy ..faktycznie zauważyłam ją w klubie... to chyba ta laska co była pijana i chciała iść z Maxem gdzieś ( w wiadomym celu,ale dżentelmen Max nie poszedł) :P
Jezuu przełożonym Victorii był Padillo? szok! Biedna Vicki , to miała przerąbane ....
co do Osvalda, on mi się nie podoba.... nie wiem..jakoś nie pasuje do Victorii :P
a ten doktorek ...wiadomo ,że wygląda jakby o siebie nie dbał :D ale cóż wiek ... :D:D
Nic nie zamotałaś ;) dzięki serdeczne ;)
Nie pamiętam, ale najwcześniej dowie się Max, albo Osvaldo Pierwszy byłby Osvaldo, ale gdy Victoria postanowiła mu wszystko powiedzieć, i opowiedziała, on zasnął i niczego nie słyszał. Fer dowie się już po wypadku.
Fausto będzie w miarę własnych możliwości niweczył plany Bernardy. Ostatecznie pójdzie na policję i wyzna całą prawdę. A, i jeszcze na spowiedzi powie JP o morderstwach jego matki.
Eva będzie chciała trzy razy zabić Bernardę, niestety nic jej się nie stanie. Jednak policja wreszcie będzie ją ścigać. Jednak Bernarda ucieknie, zginie w katastrofie lotniczej.
A i przed ucieczką z kraju, zabije Evę.
Siedzi Jasiu na ławce, a koło niego siedzi kobieta w ciąży. Jasiu pyta:
- Co pani tu ma?
- Dziecko.
- A kocha je pani?
- Bardzo.
- To dlaczego je pani zjadła?
to nie dowcip ...ale przeczytaj / cie :D
"Drzewo czy dziecko" ?
Mam pewną obawę i mam nadzieję,że mi pomożecie ją rozwiać, jednak trochę boję się,że obawiam się słusznie. Mój strach wziął się z stąd, kiedy jedząc czereśnie zupełnie niechcący połknęłam pestkę.Niby czuję się normalnie,ale obawiam się,że ta pestka może zakiełkować w moim żołądku... albo co gorsza mogę z nią zajść w ciążę! Może to głupie,ale tak jakbym czuła coś w brzuchu? tylko teraz nie wiem, czy to drzewo, czy może dziecko?
nie o mnie chodzi ... słyszałam to od kogoś ... :D
Jak to usłyszałam to śmiałam się i łzy mi spływały po policzkach :P
Kiedyś podawałam jakąś stronkę ze streszczeniami magazynierowi_48, więc we wcześniejszych postach powinien być link, ja go nie mam.