Jak w tytule!! Bez sensu zakładać przed czy po nowym odc kolejny temat!!
Co myślicie o pierwszym zwiastunie 102 odc? Mała Nuran, na urodziny. Widać że pokochała Bahar, a Efsun zazdrość ściska. Tak sobie myślę że Atesik prędzej zacznie podejrzewać ze Nuran jest jego i Bahar córką. Nie podoba mi się policjant, pewnie kolejny skorumpowany glina. Nie mogę rozgrysc jakie powiązanie z Kenanem ma ta nowa Kizia.
Mala ciagnie do Bahar. Efsun popelnila blad porywajac dziewczynke, chodz Bahar zasluzyla na kare za zabicie jej dzieci. Znowu wyjdzie na zla osobe ktora w rzeczywistosci nie jest.
Efsun straciła dzieci przez nieszczęśliwy wypadek. Bahar niczemu nie jest winna. Mam nadzieje że w dalszych odc dziewczyna ogarnie się i zacznie walczyć o swoje.
Tak ale Bahar ja popchnela gdyby tego nie zrobila nic by sie nie stalo. Nie miala prawa byc tak szczesliwa gdy urodzila, wogole nie pomyslala o siostrze o tym co jej zrobila. Bahar tak samo jak Ates skrzywdzila Efsun i Arzu.
Pewnie ze bedzie walczyc o swoje bo jest podla i nie ma skrupolow zabila dzieci Efsun i plakala na pokaz po smierci Duruka a tak naprawde sie cieszyla.
Bahar wyrwała dłoń z ręki Efsun. Ta straciła równowagę, i dlatego uderzył w nią samochód. Nie widzę w tym winy Bahar. Ates nie skrzywdził Arda ve Efsun. Jak narazie krzywdzi samego siebie. Rozstał się z żoną, bo chce zemścić się na Kenanie. Zacznie się spotyc z tą tapeciara.
Ates udawal na poczatku ze Efsun mu sie podoba by zemscic sie na Mehmecie. Arzu tez potraktowal jak smiecia. Piekna z nich para nie ma co dzieciobojczyni i lajdak.
Matka Mehmeta zleciła zabójstwo rodziców Atesa. Logiczne chciał się zemścić, niedal rady pomścić ich przez Efsun. Wcale się nie dziwię, kto by z hipokrytkom wytrzymał. Z Arzu to zupełnie inna historia. Dobrze wiedziała że Atesik jej nie kocha. Zresztą Arzu była psychiczna.
Mial jej pomoc po smierci ich syna a nie leciec do Bahar od razu. Wszyscy gdy maly zniknal i umarl wspolczuli Atesowi ja mieli gdzies. Bahar tez wspolczuli chodz jej nie zalezalo na tym dziecku.
Bahar nie zależało na dziecku?? No proszę Cię, cierpiała ona jak i Ates. Bardzo chcieli tego dziecka!! Skoro Efsun chciała być matką to dlatego nie dała d... Ardzie, i poddała się in vitro? Chciała zostać wieczną dziewicą?
Bahar nie zalezalo na synu Atesa ten jej placz byl na pokaz. Efsun nie moze miec dzieci przez ten wypadek czyli przez Bahar. Wiem Bahar chciala miec dziecko i cierpiala po tym jak jej powiedziano.o smierci corki.
Ciekawa jestem dlaczego wprowadzono te bezdomna do serialu. Na dodatek w ostatnim odcinku krolowaly trojkaty i czworokaty milosne. Seczil nawet nie odwiedzila Efsun w szpitalu wielka przyjaciolka.
Efsun jest zazdrosna, ale myślę ze przede wszystkim się boi, że prawda wyjdzie na jaw i straci dziecko. Pewnie chciałaby trzymać Nuran jak najdalej od Bahar. No i prawdopodobnie duuużo czasu minie zanim Ates i Bahar zorientują się, że Nuran to ich córka. Zresztą zastanawiam się dlaczego nie dociekają jak doszło do rzekomej śmierci ich córki... Widzę, że myszka4 cały czas wyciąga sprawę wypadku Efsun w którym ta straciła dzieci. WYPADKU. Bahar nie popchnęła jej specjalnie, nie można nazwać tego morderstwem. A to Efsun cały czas krzywdziła Bahar, zawsze jej czegoś zazdrościła. Teraz ukradła jej dziecko co jest podłością. Każda z nich ma coś na sumieniu, ale myślę, że Bahar już odpokutowała za swoje winy.
Tak Efsun zazdroscila Bahar. Bahar byla ladniejsza, madrzejsza, bardziej lubiana. W koncu obie mialy to samo milosc i mialy zostac matkami. Nie stety Bahar to zniszczyla, moze zazdroscila ze Efsun urodzi bliznieta. Zgadzam sie nie powinna porywac dziecka, mogla ja tylko oklamac ja ze dziecko nie zyje i zobaczyc jak ona cierpi.
Wiec Arda juz wie ciekawe co zrobi, czy powie prawde i jestem ciekawa jak potocza sie losy ich malzenstwa.
Odc 102
Dzieje się, dzieje. Mam nadzieje że cały sezon będzie taki.
Wkoncu Barbie Mahmeta dostała po nosie. Brawo Efsun!! Jej realizację z Hulia są świetne, zawsze się nienawidzily a tu taka zmiana. Denerwuje mnie Muge, widać że zaburzenia psychiczne odziedziczyła po matce.
Bahar pokazała pazury, mam nadzieje że nie zmieni się i będzie chciała poznać prawdę co tak naprawdę stało się z jej córka.
Bahar zawsze taka byla, ale dopiero w 3 sezonie zaczela sie ujawniac jaka jest. Morderczyni!!! Zaynep kocha Arde a Cemal cos nadal do niej czuje. Lepiej niech juz wyjedzie.
A ty dalej z tą morderczynią.
Hello! Mamy czwarty sezon!! Wkoncu Bahar przestała być placzliwa. Stała się silna i mam nadzieje ze będzie tak dalej.
Mam nadzieję że Arda zostawi Efsun po tym co usłyszał. Zayep na tym skorzysta, mimo że nie przepadam za nią. Denerwuje mnie Nehrin, zaczyna osaczac Atesa. Jestem ciekawa kiedy ona i Bahar staną oko w oko. Scena w mieszkaniu Atesa, świetna. Omer miał niezły ubaw.
Ja mam nadzieje ze Arda jej wybaczy, w koncu Bahar tez ich skrzywdzila zrobila z Efsun kaleke a splynelo to po niej jak po kaczce. Efsun popelnila blad porywajac dziecko, ale jej dzialanie byla konsekwencja tego co zrobila jej Bahar.
Efsun jest najbardziej poszkodowana predzej czy pozniej prawda wyjdzie na jaw straci Nuran, poronila nie moze miec wiecej dzieci, z Arda tez nie wiadomo jak sie jej ulozy
Widzę ze dyskusja kręci się wokół jednego wątku. To już jest nudne i męczące. Dyskusja ma być na temat bieżących odc a nie wracać do ciągle tego samego.
Dla mnie Efsun to hipokrytka, Bahar powinna wmiare szybko dowiedzieć się prawdy. Zabrać małą. Zemścić się na Efsun, Sultan i ojcu.
Ates to lajdak ta dziewczyna nic zlego nie zrobila a on robi sobie z niej przynete by zemscic sie na Kenanie. Nie saszilam ze Seczil odwazy sie pojsc do rezydencji. Brawon Efsun jak zrobila porzadek z Cemre.
Cemre panoszy się po rezydencji, szkoda mi Huli to tej,, przemijanie,, nie potrafi się bronić. Skoro Seczil wróciła, wróci Sakine. Brakuje jej w serialu, i jeszcze Mumu!
Ates chce uderzyć w Kenana przez coś co go zaboli. Padło na Nehrin, coś mi się wydaje ze taka święta ona nie jest. W kolejną,, Arzu wariatke,, się zamieni. Podoba mi się wygląd Atesa w tym sezonie, jest mega.
Moze aniolem.nie jest ta Nehrin, ale nie zasluzyla co robi Ates. Z Arzu tez Ates obszedl sie jak z smieciem. Hipokrytka jest Bahar, udawala ze jest nieszczesliwa z powodu smierci Duruka a tak naprawde sie cieszyla i tylko krazyla wokol Atesa.
Tak sie zastanawiam czemu Bahar wyszla wczesniej z wiezienia. Dostala wyrok 9 lat,a do tego co ja oblal powiedziala czy pamieta co jej zrobil 5 lat temu. Gdzie wogole jest Mehmet Emir. Zastanawiam sie co sie stalo z Hanife i jej matka.
Kazdy odcinek w tym sezonie jest coraz ciekawszy. Szkoda Efsun Ardy Nuran i Atesa. Efsun i Arda bardzo sie kochaja,widac ze ich milosc jest silna, silniejsza niz Bahar i Atesa.Chodz nie zaczela sie zbyt dobrze. Nuran nie rozumie co sie dzieje czemu rodzice tak dziwnie sie zachowuja. Cemal kocha Zaynep szkoda Muge. Cemre dostala za swoje. Ciekawa jestem co sie stalo z jej matka i synem. Bahar zachowuje sie jak wariatka,rozpacza po stracie corki, szkoda ze nie pamieta jak na to samo cierpienie skazala Efsun.
Denerwuje mnie już ten serial, główną bohaterką jest Bahar a traktują ją jak piąte koło u wozu !!!! Co się dzieje z jej ojcem :-/ to przecież jeden z najbogatszych ludzi w Turcji i pozwala na takie traktowanie własnej córki, która mieszka gdzieś w jakiejś norze, a reszta rodzinki ( i nie tylko ) mieszka sobie w wypasionej willi, wozi się furami za kilkaset tysięcy :-/ Powinien w końcu wziąć się w garść, stanąć na wysokości zadania, postawić rodzinkę do pionu i przypomnieć wszystkim kim jest Mehmet Emir i jego córka Bahar :)
Co odcinek jest coraz ciekawiej. Nie moglam zrozumiec co takiego powiedziala Cemre w ostatniej scenie i dokad oraz dlaczego wyjezdza Arda. Widac ze tych dwoje bardzo sie kocha.
Mnie interesuje milosc ojca do corki. Mehmed w koncu powinien pierdzielnac reka w sciane i pokazac miejsce koichance, siostrze , Efsun i calej reszczcie ...... To Bahar jest jego corka i ten serial jest o nich
Fakt Bahar jest w tym sezonie mniej niz kiedys. Moimi ulubionymi bohaterami sa Arda i Efsun i za nich trzymam kciuki. Bahar wcale nie jest aniolem i to zaczelo byc widoczne w 3 sezonie a od 79 odcinka z Bahar wyszlo prawdziwe zlo. To co z matka zrobily Arzu bylo okropne.
Czy ktos sie domysla o co chodzilo Cemre z tym hotelem? Dlaczego Efsun i Arda mowili ze byc moze przytulaja sie ostatni raz.
Arda jak robil " ten tegosss" z Zeynepp to Efsun byla jego najwiekszym wrogiem :) Wiec nie rozumiem na jakiej podstawie Efsun moze miec do niego pretensje.
może i masz rację, ale Bahar w końcu zapłaciła za wszystko spędzając kilka lat w więzieniu, a Efsun? Była podejrzana w kilku sprawach a posiedziała najwyżej miesiąc, tylko dlatego ze niczego jej nie udowodniono, przyczyniła się do śmierci Hatice a to nie byle co. Bahar nie zabiła Kenana, a nawet jeśli to przecież morderca. Za wszystko winę ponoszą Ates bo chciał się zemscić za śmierć matki oraz Efsun, która zmusiła Bahar do ucieczki przed policja, chociaż nie miały szansy bo ta deptała im po piętach. Kolejny raz Efsun chciała przed wszystkim uciec jak zawsze to robiła, gdy coś nie szło po jej myśli. Wniosek z tego jest tylko jeden wszyscy są winni oprócz Bahar ale tylko ona poniosła konsekwencje. Jak zwykle
Gdzie Wy to oglądacie? W 5 tygodni obejrzałam wszystkie odcinki na Cda... zostały mi 3 i rozpacz mnie bierze bo dalej już tylko w oryginale z czego potrafie wyłapać tylko takie podstawowe słowa jak np. mama, tata, czy dobry wieczór... Helpunku!
Wiekszos z nas tak wylapuje ale jesli chcesz to moge sie z Toba podzielic linkami z 61 i 62 odc.tylko musisz mnie zaprosic do znajomych :)
To są te odcinki zaraz po tych które leciały na Tv Puls? Tam są podzielone na 3... Byłabym dozgonnie wdzięczna!
Mnie sie wydaje, ze Arda odszedl bo przekonal sie jaka naprawde jest Efsun, ze sie nie zmienila i on jej nie zdradzi przed rodzina ale nie chce dalej zyc w zwiazku z kims kto jest chory psychicznie:P:P:P, Hulya (mimo wszystko tez mi jej bylo zal), nie jest swietoszkiem, ma za uszami i to sporo :)
Efsun sie zmienila to nie jest ta sama dziewczyna z co z 1 i 2 sezonu, tak jak Bahar. Efsun wiele przeszla w 3 sezonie ciezki pobyt w wiezieniu, smierc Ismaila, poronienie, bezplodnsc, smierc ojca. To moze sie odbic na kazdym. Arda tez nie jest swiety w 1 i 2 sezonie tez bylo z niego niezle ziolko.
To przez Bahar Efsun nie ma i nie bedzie miala wlasnych dzieci. Fakt Efsun nie powinna byla porywac dziecka Bahar popelnila blad, ale to bylo konsekwencja tego co zrobila Bahar.
To byl wypadek , jesli Efsun podeszla do tego tak jak piszesz tym bardziej musza ja oddac na leczenie.....
Mnie jest zal Efsun nie zasluzyla sobie na to co ja spotkalo. Z Bahar wyszla podlsc w 3 sezonie, ktora idac po swoje nie liczy sie z nikim i niczym.