na amazonie znajdziesz wszystkie 17 tomow do tego zbiorcze book'i lub compendia
Empik.com tylko niestety jest w sprzedaży od 2 tomu :)http://www.empik.com/szukaj/produkt?author=Kirkman+Robert
Ja Ci odpowiem na to pytanie bo jestem w temacie jak najbardziej. Allegro to najlepsza opcja więc nie ma co go wykluczać. Co do innych stron to jak odnajdziesz w sieci komiksy np na gildia, to nie napalaj się zbytnio na kupno ponieważ często księgarnie nie zmieniają statusów dostępności danego tomu i później wychodzą takie akcje typu "zapłaciłem" a oni dzwonią z przeprosinami, że jednak tego egzemplarzu nie ma i zwracają Ci kasę. Pierwsze tomy 1-5 spokojnie powinieneś znaleźć na allegro.Wiem, że ciężko będzie Ci dostać tomy 6, 7 praktycznie nigdzie ich nie ma. Sama również nie kupiłam więc musiałam zaopatrzyć się w wersję na kompa. Pisałam do wydawnictwa Taurus Media odpowiedzieli mi, że dodruk planują na luty/marzec 2013 (brakujących tomów of course). Oczywiście piszę o polskim wydaniu "Żywe trupy". No i tania ta zabawa nie jest, nie wiem z czego wynika różnica cenowa niektóre tomy kosztują 35 (135stron) a niektóre 49 i również są takiej samej grubości.