PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Rycerze

ocenił(a) serial na 8

A gdyby tak załozyli zbroje i wzieli miecze . W tedy trupki by ich nie dorwały a sam mieli by duże szanse w walce.Mogliby się tak naparzać dopóki ktoś by nie zasłabł. Jedyny minus tego pomysłu to to że niewiem gdzie w stanach znależć sredniowieczne muzeum....

ocenił(a) serial na 4
personboss

Rany człowieku, co Ty jeszcze w średniowieczu żyjesz czy jak? Zboję to możesz założyć, żeby sobie zdjęcie pamiątkowe zrobić :) No naprawdę, po kij grzyb banda przygłupich bohaterów, odziana w zbroje rycerskie ma się wypuszczać w "bój" z zombie? Przecież zombie jakby ich tak zobaczyli, to wygwizdaliby ich na miejscu :) Niech lepiej idą do kościoła się pomodlić. Beznadziejny jest już ten temat ze zbroją, daj mu umrzeć śmiercią naturalną...

ocenił(a) serial na 7
booyakassh

Co się tak bulwersujesz panie! Jest temat to pisze na temat - prosta logiczna sprawa. Hipokryta z Ciebie, zarzucasz mi że rozwijam temat a sam ciągniesz to dalej. Może dla Ciebie jest głupi ale nie dla mnie:) Wracając do tematu to cały pomysł ze zbroją nie jest najgłupszy ale na dłuższą metę okazał by się mało efektywny - za dużo zachodu z całym systemem ubierania/rozbierania i ograniczania ruchów. Jak już to powinni nosić coś co w jakiś sposób uchroniło by ich od zadrapań przez które mogła by się wdać infekcja.

ocenił(a) serial na 4
personboss

Ja się bulwersuję? Hipokryta? No dobra, niech już będzie...

"Jak już to powinni nosić coś co w jakiś sposób uchroniło by ich od zadrapań przez które mogła by się wdać infekcja."
No więc, skoro dyskusja ma trwać, to ja proponuję kevlarowe prezerwatywy, może być? :)

ocenił(a) serial na 7
booyakassh

Może być, dzięki. Temat zakończony

ocenił(a) serial na 4
personboss

Zapomniałeś kropki :) Teraz temat zakończony.

ocenił(a) serial na 5
Mati97

Spotkanie z zombiakami z tegoż serialu jest niczym rodzinna posiadówka w porównaniu z tymi zombie chociażby które zobaczyć możemy w 28 dniach później, dead set, czy devil's playground. Naprawdę trudno obronić ten serial...jak już milion osób pisało , podrzędny odział ZHP uzbrojony w kałasznikowy mógłby sobie poradzić. Dwa, że zakładając taką sytuację że wojsko padło, policja padła, to przecież zostaje masa broni i amunicji, która w całości nie mogła być rozkradziona. Nawet jakąś opuszczoną bazę wojskową znaleźć- to pierwsze co powinno się zrobić, przynajmniej moim zdaniem i w niej zamieszkać. Trudno mi sobie wyobrazić że dla zombiaków które nie mogą stratować drzwi stodoły, mury nie stanowiłyby odpowiedniej zapory- pamiętajmy też że te zombie do najinteligentniejszych istot nie należą tak więc o jakiejkolwiek pracy zespołowej z ich strony można z miejsca zapomnieć.