Czy ktoś oglądał? Podobno to prequel sezonu 3 The walking dead. Ja nie oglądałem i nie wiem nawet czy są do tego napisy PL?
Napiszcie proszę.
Nie każdy zna perfekcyjnie język angielski aby zrozumieć każde słowo, zwłaszcza z akcentem amerykańskim, gdzie seplenią i mówią niewyraźnie.
Amerykanie właśnie mówią wyraźnie w przeciwieństwie do Angoli. Poza tym nie trzeba znać perfekt angielskiego.
kolega się normalnie grzecznie zapytał, a wy chcecie coś mu udowodnić. Nie każdy dobrze zna angielski. Tortuga033 to pewnie cały słownik tego języka zna.
Weź nie wymyślaj, bo normalnie do gościa piszę i nie mam zamiaru mu nic udowadniać.
Stwierdzam tylko fakt, że do zrozumienia tych webepizodów nie trzeba znać biegle angielskiego, bo nie są aż tak trudne do zrozumienia (ja sama angielskiego perfekt nie umiem). Poza tym na dobrą sprawę nic ciekawego i istotnego się z nich nie dowiadujemy, więc można sobie spokojnie odpuścić ich oglądanie.
to jest gratka dla fanów. Wiec odpuszczenie sobie historyjek innych ocalałych, mało rozsądne jest. Pierwszy mini serial był naprawdę dobry, ten tez jest ok.
Hmm, mieszkam w Anglii od kilku lat i anglielska telewizje o wiele lepiej rozumiem niz amerykanski akcent-slang. Jest wiele zwrotow, ktorych nie do konca rozumiem w TWD i nie zgrywajcie z siebie amerykanów, ktorzy kazdy odcinek rozumieja tak jak ogladanie polskiego serialu.
LOL...jak każdy kto mieszka w Anglii od kilku lat.
Nie rozumiem dlaczego na mnie naskakujesz i zarzucasz mi jakieś śmieszne rzeczy (pewnie zaraz przeczytam że nie jestem Polką i mam wypieprzać z tego kraju) tylko dlatego że stwierdziłam że mi jest lepiej zrozumieć amerykanów, niż anglików którzy w moim odczuciu mówią nie wyraźnie. Widzę że panowie jacyś nadwrażliwi.
jako mieszkanka krainy Oz, uprzejmie się zapytuję gdzie można zobaczyć te webisody, gdyż za każdym razem wyskakuje mi że w moim kraju są nieosiągalne...
Tutaj są, ale nie wiem czy będą ci działać bo nie rozumem twojego problemu?
http://www.skroc.eu/coldstorag
Dzięki, działały. Wcześniej wchodziłam na inne strony i wszędzie mi wywalało na odtwarzaczu, że filmy są niedostępne w moim kraju.
Jest to mini serial o tej pań zombie co jest jej tylko połowa i ją Rick spotyka jak wychodzi ze szpitala a tu link: http://www.youtube.com/watch?v=Qajfj5wzcCU