Właśnie czy kinomianiak całkowicie padł? bo mam nadzieje że do 10lutego wywalczą swe.
Z tego co oni tam piszą na swojej stronie i co czytałam, to ciężko powiedzieć. Mam nadzieję że jeszcze ta strona wróci, bo nie tylko seriale, ale też i filmy tam oglądałam i to w sumie jedyna dobra strona bez limitów i za friko. Jakby co to na tej stronie którą podałam wyżej, odcinki są ( i powinny być) do obejrzenia online.
tak ,Kinomaniak to wielka strata.R.I.P. , będzie nam Ciebie brakować :) , dobrze, że są jeszcze inni ,może nie tak wielcy ale są:)
A jakie są jeszcze inne strony? W sumie korzystałam tylko z kinomaniaka, to nawet nie orientuje jakie są jeszcze tego typu strony.
jak odkryłem jakiś czas temu kinomaniaka nikt z moich znajomych o tym nie wiedział jak się pochwaliłem to w miesiąc ją zablokowali:):) narazie nie ujawnię, :)
a gdzie mozna znalezc forum gdzie nikt nie zadaje tych samych, bezsensownych pytan ?:P
Na pewno wszystkie sezony masz dostępne na dobre-filmy pl/seriale/the-walking-dead-2010-online/ śmiało można tam obejrzeć bardzo dobra jakość.