PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177017
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Pragnę jego śmierci, chce żeby cierpiał :D

ocenił(a) serial na 10
wrzosu2Dmx

Już nie pamiętam, kto i w którym odcinku znalazł trupa powieszonego na drzewie z obgryzionymi nogami, czyli jednak trupy jedzą swoich. Gość powiesił się sam, zmarł i chwile potem zmienił się w zombie. Potem go tylko podjadali.

ocenił(a) serial na 9
wrzosu2Dmx

Wydaję mi się że jesteś zwykłym cieplakiem co go ojciec za ostro łajał...a od Carla to się odpierd..l , rośnie nowy przywódca czy wam się podoba czy nie...

ernest2510

Źle ci się wydaje dziewczynko.

wrzosu2Dmx

Nie trawiłem do w pierwszym sezonie, w drugim w sumie też (co prawda dzięki niemu zginął "wytrzesz oczu" Dale), ale w trzecim jest naprawdę dobry. Trochę udaje takiego kozaka, ale naprawdę się wyrobił. W sumie od czasu śmierci Lori nikt już nie doprowadza mnie do białej gorączki... Nawet Andrea się wyrobiła (nie wierzę że to piszę :D). W ogóle pałam ogromną sympatią do grupy Ricka i będzie mi strasznie przykro, gdy Gubernator przetrzebi jej szeregi... No chyba że SPOILER broń od Morgana pomoże wcześniej roznieść Gubcia i całe Woodburry na strzępy ;) KONIEC SPOILERA

TomKruz

No właśnie też się strasznie zżyłam z grupą Ricka, ale pewnie nie ma takiej możliwości aby wszyscy przeżyli. :(

adrastea

Niestety... Ja obstawiam że odpadnie Beth, i nie wykluczone że Glenn, jeżeli jest taki nadpobudliwy, (skoro chce ruszyć z motyką na słońce, i w pojedynkę najeżdżać Woodbury )co było by przeogromną stratą...

ocenił(a) serial na 7
wrzosu2Dmx

popieram, wielkie męki dla Carla :) (uwaga spoiler -----------------------------ale na szczęście strzelił do Lori która mnie również mocno denerwowała jak ją tylko widziałem.....---------------------------) w sumie to Rick też mnie w 3 sezonie denerwóje i jeszcze ta Andrea która wydaje się być klasycznym przykładem głupiej blądynki.... spada też moja sympatia do zombi które są z odcinka na odcinek coraz bardziej zniewieściałe - takie zombi jakie teraz występuje w odcinkach to nie było by w stanie opanować żadnej bazy wojskowej, spokojnie ludzie by z nimi wygrali skoro taka Andrea zabija ich gołymi rękami ale owy wredny Carl ustrzeliwuje jak kaczki, jak już się rozpisałem to dodam do tego że Hershel stracił nogę i co ? anuż to że teraz znacznie szybciej się porusza niż jak miał obie sprawne :D zwrócił ktoś na to uwagę ?

Mr_R

Wszyscy się robią pomału denerwujący z Glena też wielki bohater się zrobił. Co tu dużo pisać, wieje nudą. Nawet jak coś się dzieje to nic się nie dzieje. Rick zwariował to tak jakby już nie żył.
Gra The Walking Dead jest 100 razy lepsza od filmu i komiksu.

ocenił(a) serial na 6
wrzosu2Dmx

To za co ta dziesiątka?

Tortuga033

Za Morgana.

ocenił(a) serial na 6
wrzosu2Dmx

http://1.bp.blogspot.com/_Bb00oXBKYLY/S0eafQTuodI/AAAAAAAAAdI/zQBC_dOyrv4/s320/j oker-face.jpg

wrzosu2Dmx

Rick nie zwariował, ma tylko gorsze dni ludzie ....... każdemu się zdarza.

wrzosu2Dmx

Powiedz to teraz :D Carl jest przekotem w nowych odcinkach