PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 176986
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

zgadzacie się?

ocenił(a) serial na 10
Axel

Seriously... xD

Ale za to śmiesznie, że miała idealnie pomalowane paznokcie u stóp. No doprawdy... xDD

użytkownik usunięty
lati

też to zauważyłam;D te idealne paznokietki ^^
a mnie to rozbrajało jak ona wolno się uwalniała... jeszcze w dyskusje wchodziła z tym doktorkiem.... eh po 1 powinna się pośpieszyć i udzielić mu pomocy, a po 2 choćby ze strachu powinna się streszczać z tym uwalnianiem, bo on mógł umrzeć w każdej chwili i się uwolnić! Albo mógł wpaść w każdej chwili Gubernator. Ale tego, że zostanie ugryziona to się nie spodziewałam!
A Carl jaki pyskaty cwaniaczek... nie znoszę tego gnojka ;]

ocenił(a) serial na 7
lati

Nie wiem, nie patrzyłem czy ma pomalowane paznokcie bo ogólnie brzydkie to nogi miała, bleee.
Tutaj macie te "piękności":
http://i.imgur.com/qNgtcp1.png
obrzydliwe, nie?

ocenił(a) serial na 8
Axel

Paskudne. Ale na Foot Job sie nadają.

użytkownik usunięty
filippo_2

Noooo... Polać wariatowi.

ocenił(a) serial na 7
filippo_2

Jesteś obrzydliwy...

lati

też o tym pomyślałam...dookoła zombiaki a ona pedicure pierwsza klasa:)

lati

Się dziwisz, przecież przez 8 miesięcy jak biegała z Michonne po lesie, pewnie z jedną parą butów.

użytkownik usunięty
Axel

Footjob siadłby jak złoto

ocenił(a) serial na 4
Axel

Ja się zgadzam, są stare i brzydkie

Axel

Świat opanowała zagłada, a Ty na jej stopy zwracasz uwagę? XD

ocenił(a) serial na 10
Axel

Brzydkie stopy to pół biedy, ważna jest twarz i sylwetka. Mnie zdziwiło to, że miała pomalowane paznokcie, reżycer powinien jej do tych scen kazać zmyć lakier. Jest apokalipsa zombie, a ona paznokcie maluje i to od stóp? Jeszcze to, że np. Lori chodziła w makijażu jestem w stanie zrozumieć, mogła się maznąć codziennie pare razy po rzęsach... ale stopy malować?