PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 176999
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Czy tylko mi sie wydaje,ale dam sobie rękę uciąć,że w ostatnich ujęciach tego odcinka jak juz jest po walce i
trupy zwabione odglosami walki wchodza na teren więzienia,to jednym z tych trupów to żona ricka.nawet
kamera przez chwile pokazala ja z przodu a potem jeszcze jest ujecie jak idzie z pozostalymi trupami w
kierunku wiezienia.czy ktos tez to zauwazyl?

ocenił(a) serial na 10
shrek35

ślepy i tępy , a teraz jeszcze bez reki

shrek35

To była ta babka, którą Rick jakoś na początku serii spotkał w lesie, a ona go zaprowadziła do swojego obozowiska i popełniła samobójstwo.

ocenił(a) serial na 10
Pottero

masz u mnie nieśmiertelnego respekta za spostrzegawczość. Powaga :)

ocenił(a) serial na 6
Einshaew

ciekawe tylko co to miało oznaczać ? nie wrzuca się takich scen, bez jakiegos ukrytego podtekstu imo.

ocenił(a) serial na 10
boooyas

Ja nie doszukiwałbym się na siłę jakiś ukrytych znaczeń - laska sama się zabiła, nie została odstrzelona przez Ricka, przybyła zwabiona hałasem. Tyle.

ocenił(a) serial na 10
Einshaew

Przecież Carl strzelił Lori w głowe ,ale fakt była podobna

ocenił(a) serial na 10
vitaminana

no shit, sherlock!! :) A na przyszłość postaraj się podpinać odpowiedzi do głównego wątku, a nie do ostatnio dodanej wiadomości ;)

ocenił(a) serial na 10
Einshaew

o jaaa sorry a co to za różnica i tak każdy czyta po kolei -_--

ocenił(a) serial na 10
vitaminana

nowa na filmwebie?? :)

ocenił(a) serial na 10
Einshaew

na filmwebie nie ale na forum tak

ocenił(a) serial na 10
vitaminana

takze sorry myslalam ze to jeden chu

ocenił(a) serial na 10
boooyas

takich podtekstów to bym się nie doszukiwał. to jak szukanie sensu u lyncha ;) takie drobne wąteczki czy smaczki zazwyczaj zazębiają się w jednym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
shooshew

Też tak sądzę, po prostu taki ''smaczek''.

Pottero

wie ktoś dlaczego serial nie leci z żenującym dubbingiem dla dzieciarni?

ocenił(a) serial na 10
AtoManek

Bo gdyby leciał z "żenującym dubbingiem dla dzieciarni", to byłbyś najwierniejszym fanem tego serialu.

ocenił(a) serial na 9
Kurijuki

Nie no,ludzie.Wyobrażacie sobie to z dubbingiem?Kto by podkładał te głosy?W roli Ricka,Karolak,a może Szyc?Jako Darryl-Linda? "Nie chce mi się z tobą gadać" Litości...