Czy tylko mi sie wydaje,ale dam sobie rękę uciąć,że w ostatnich ujęciach tego odcinka jak juz jest po walce i
trupy zwabione odglosami walki wchodza na teren więzienia,to jednym z tych trupów to żona ricka.nawet
kamera przez chwile pokazala ja z przodu a potem jeszcze jest ujecie jak idzie z pozostalymi trupami w
kierunku wiezienia.czy ktos tez to zauwazyl?
To była ta babka, którą Rick jakoś na początku serii spotkał w lesie, a ona go zaprowadziła do swojego obozowiska i popełniła samobójstwo.
ciekawe tylko co to miało oznaczać ? nie wrzuca się takich scen, bez jakiegos ukrytego podtekstu imo.
Ja nie doszukiwałbym się na siłę jakiś ukrytych znaczeń - laska sama się zabiła, nie została odstrzelona przez Ricka, przybyła zwabiona hałasem. Tyle.
no shit, sherlock!! :) A na przyszłość postaraj się podpinać odpowiedzi do głównego wątku, a nie do ostatnio dodanej wiadomości ;)
takich podtekstów to bym się nie doszukiwał. to jak szukanie sensu u lyncha ;) takie drobne wąteczki czy smaczki zazwyczaj zazębiają się w jednym odcinku.
Bo gdyby leciał z "żenującym dubbingiem dla dzieciarni", to byłbyś najwierniejszym fanem tego serialu.