Widziałam dużo negatywnych opinii o 4 sezonie, ale jak dla mnie był świetny. Nawet romans Piątki i Lily miał dla mnie sens. Wszystko na miejscu i jak być powinno, końcówka wzruszyła mnie do łez. Będę tęsknić za całą akademią i tym pokręconym rodzeństwem, a serial będzie dla mnie zawsze jednym z lepszych. ICONIC. Period
Zazdroszczę.
Kiedyś gadałem z gościem, który nie widział nic złego w 8 sezonie GoT.
Takim to dobrze się żyje.
No wiem, przecież mówię. Nie było w tym żadnej ironii XD.
Może nuta sarkazmu ;).
No ja zazdroszczę tym co dalej bronią drugiego sezonu Rodu Smoka mówiac ze to nadal świetny serial...
Widocznie jak sie na cos nastawisz z góry to zawsze bedziesz szedł tą utartą sciezka niezależnie co sie wydarzy dalej w danej produkcji.
Dlatego staram sie unikać jakichkolwiek trailerów, opinii, omówien, ocen przed obejrzeniem czegoś bo dziś zalewani jesteśmy autosugestiami co nas dostrajają czy coś ma sie nam podobać czy nie.
Ja zdecydowanie wolałabym, żeby zakończyli na trzecim sezonie. Czwarty niewiele wnosił, no i na siłę musieli zakończyć na smutno (plus cały wątek Bena i Jennifer był strasznie cringowy). A tak zupełnie nawiasem - czy w ostatniej scenie finału trzeciego sezonu nie widzieliśmy czasem pierwotnego Bena? Tak założyłam, a w związku z tym sądziłam, że pojawi się w czwartym sezonie.