The Boys (2019)
The Boys: Sezon 4 The Boys sezon 4, odcinek 4
odcinek The Boys (2019)

The Boys | Mądrość wieku

Wisdom of the Ages 1h 3m
7,7 1,2 tys. ocen
7,7 10 1 1171
The Boys
powrót do forum s4e4

Wiem jakie zamierzenia mieli scenarzyści. Od początku ten serial skręcał w lewą stronę. Robił to subtelnie wyśmiewając jednak obie strony. Jednak oglądając 4 sezon uzmysłowiłem sobie że przez nieudolne pisarstwo i agitację polityczną, zamiast wspierać tych dobrych (niby) to zaczynam kibicować homelander'owi. I wiecie co? Zaczynam go rozumieć.

ocenił(a) serial na 9
psxmaster

XDDDDDDDDDd

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
psxmaster

Come on, mówisz że zaczynasz kibicować Homelanderowiz co tu więcej komentować XD

psxmaster

Wyzywasz lewaków od zboczeńców, podczas kiedy kibicujesz postaciom, wsród których jest pedofilka (Firecracker) oraz gwałciciel (Homelander). Nieźle.

ocenił(a) serial na 2
Piotr_Plucinski

bo tylko Homelander i Butcher maja w tym serialu realne szanse na zaoranie tego patusiarskiego zdegenerowanego towarzystwa. to oczywiste

psxmaster

Pewnie przegrałeś konkurs na najlepszego cosplayera Alexa Jonesa i teraz płaczesz.

Virsitaris

Nastepny bez żadnych argumentów. A jak brak argumentów to zaczynają się wycieczki osobiste. Cóż nic więcej się spodziewać nie można po lewackich wybrykach natury.

Virsitaris

Ma rację. Ta agitacja jest tak głupia i nachalna, że stała się autoparodią. Trudno wspierać tępych propagandystów kibicując tym, których oni sobie wybrali. Dlatego kibicuje Homelanderowi. Mnie to w ogóle nie dziwi. A jak już się mądrzysz i pouczasz, pisz "zresztą" tak.

Dead__Parrot

Jak widać da się czytać ze zrozumieniem.

Virsitaris

Nie wiem czym ty oglądałeś że nie widzisz tak tępej i prostej propagandy lewackiej która aż leję się z ekranu w 4 sezonie. Agitacja przeciwko trumpowi też jest tak prymitywna że wychodzi odwrotnie niż sobie założyli scenarzysci. Główne postacie których charakter budowano od pierwszego sezonu nagle podejmują decyzję z dupy i zachowują się jak kretyni. A homelander ? Torturowali dzieciaka przez kilka czy kilkanaście lat a teraz się dziwią że mu odwaliło.

rafiil

Weź coś na uspokojenie, może wtedy napiszesz coś jak osoba z dwócyfrowym iq, a nie jakiś chattebot.

psxmaster

Jak można dyskutować z takimi ludźmi jak ty? Nic nie zrozumiałeś przez 3 sezony the boysow ale dopiero teraz się skapnąłeś bo Francuzik pocałował faceta. Śmieszny jesteś

ocenił(a) serial na 7
psxmaster

Po 4 odc raczej bym nie dopingował Homelanderowi.

aronn

Ten odcinek wyjasnia dlaczego jest taki pokręcony. Gdyby tobie prano mózg i torturowano kilkanaście lat to nie było by dziwne że zwariował byś. Sami go stworzyli a teraz nagle zdziwieni.

aronn

Generalnie homelander zemscil się na tych co go torurowali. Czym to się różni np. od tego co zrobiła kimiko na tych co jej robili to samo?

psxmaster

Generalnie to pokazuje jakim jest popaprańcem. Mógł te rzekome tortury przerwać w każdym momencie jak powiedziała ta lekarka ale tego nie zrobił. I teraz po kilkudziesięciu latach odwaliła mu do końca korba i przyszedł się mścić. Jakoś nie zemścił się na Voighcie który to wszystko zlecił tylko na naukowcach i to jeszcze w części na tych co ich widział na oczy pierwszy raz. Klasyczny zjeb który powinien być już dawno uśmiercony tylko niby jest tak super że wydaje mi się że jest bogiem.... Szkoda tylko że z przerostem prostaty.

ocenił(a) serial na 8
pawulon1_2

Spożyć powinieneś pawulon aby się uspokoić.

Daryzda67

Zabłysnąłeś...

ocenił(a) serial na 8
użytkownik usunięty
dsdd_dffgg

Nie rób z Kripke takiego samego debila jakimi są niektóre lewaki którzy cisna "beke"on nie cisnie beki tylko powiedział dyplomatycznie że dziwi się że niektórzy ludzie z prawej to oglądają. I że to dobrze że oglądają. Gość trochę odplynol w tym sezonie i to prawda, o ile mi zabardzo lewactwo nie przeszkadza to już faktycznie ten sezon to przegiecie

Ja tam widzę krytykę dzisiejszych czasów, a szczególnie jak korporacje wpływają na społeczeństwo i całe kraje.

SpeedyG

No dokładnie, serial stara sie też pokazać Homelandera jako ofiare, która robi złe rzeczy i generalnie jest moralną przepaścią, ale nie pokazują go w czarnobiałych barwach, tylko w odcieniach szarości, pokazują co nim kieruje. Coś jak ten film o Jokerze (ten psychologiczny).

psxmaster

Siemanko, zgadzam się w 100 procentach. I wiesz co niech sobie zbole wezmą wszystkie seriale. Wydupione, ja nie oglądam po 2 odcinkach.

ocenił(a) serial na 7
psxmaster

XDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 8
KennyDeath

Idź i zamelduj to swojemu idolowi Stalinowi.

Daryzda67

Stalin to zbrodniarz taki sam jak serialowy Homelander, w sumie bardzo podobne charaktery, oboje to totalni psychopaci, pragnący tylko sadyzmu, zniszczenia, nienawiści do wszystkich i cierpienia wszystkich, ja nigdzie Stalina nie wychwalam, cały mój wywód był na temat HOMELANDERA, odklejonego seryjnego mordercy i dyktatora pokroju Stalina i Hitlera i gwałciciela, za to ty wychwalasz i popierasz postać, która kanonicznie jest obleśnym gwałcicielem (co odcinek 8 tego sezonu potwierdził, gdyby komuś to z główki wypadło). No chyba że gwałt też wychwalasz, w takiej sytuacji, proponuję zbadać sobie łeb, choć wątpię żeby coś pomogło.

ocenił(a) serial na 8
KennyDeath

Ale ty wiesz,że najwięksi gwalciciele i sadystyczni mordercy to były komuchy czyli dziadkowie obecnych lewaków? Reżyserzy tego serialu też chodząc na studia słuchali wykładów swoich profesorów czyli agentów KGB/GRU wysłanych na zachód żeby go zdegenerować. Dlatego mają tak nasrane we łbie a jedyny problem świata jaki trzeba rozwiązać (wedlug nich) to więcej przywilejów dla pederastów :)

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 9
psxmaster

Ale ten serial cudownie przewidział co się stanie jak Trump wygra wybory. Już mamy nawet pierwsza kongresmenkę, która chce świętem państwowym uczynić dzień urodzin Trumpa.