Spokojnie, ma być :) Czytałem gdzieś, że z racji napiętego grafiku Hardy'ego zdjęcia będą mogły się rozpocząć dopiero pod koniec tego roku. W planach jest też sezon 3 - na tyle Knight ma rozplanowaną całą historię.
info z neta: "Premiery 2. sezonu "Tabu" możemy spodziewać się więc dopiero na początku 2019 roku."
Tak długo czekam na drugi sezon, że już zapomniałam, co się działo w pierwszym.
Te całe IMDB to wrózbita z fusów jak potwierdza bzdury i skąd ma tą wiedzę jest rok 2024 i 2 sezonu nie ma , także wiarygodność -100
nakręcono (lub nadal jeszcze trwa kręcenie) prawdopodobnie 8 odcinków sezonu 2, zdjęcia miały się zacząć pod koniec 2019, należy sądzić, że do emisji dojdzie gdzieś pod kobiec 2020
Knight pracuje przy wielu rzeczach i zdecydowanie więcej czasu poświęca Peaky Blinders więc nie spodziewam się kolejnego sezonu prędko. Nie zdziwię się jeśli z zaplanowanych trzech sezonów zrobią się dwa.
Niewiele takich seriali ostatnio. Jeśli ktoś ma coś podobnego (nie scenariuszowo, tylko klimatycznie ) w pamięci, to proszę o info. A propos terminów : Fargo też już od trzech lat kolejny sezon kręcą... Wszystko przez nawał pracy showrunnerów, lub obecnego COVID-19 się przedłuża. Pozdrawiam serdecznie
https://www.filmweb.pl/serial/Forbrydelsen-2007-365605 znasz może? Oglądałam wieki temu i już nawet nie do końca pamiętam, ale zrobił na mnie wrażenie.
Jeszcze nie widziałem, ale pamiętam o tym serialu, i mam go zaznaczonego od jakiegoś czasu, ale zawsze jest coś co zaczynam oglądać, i odkładam to na później. Tak teraz skończyłem"Sneaky Pete'a"(możliwy), i z marszu niemal wpadł mi "Top Boy" (ten z 2011, a ma noty 7.9pkt) na razie. Bo jest jeszcze jeden, który też ma noty pow.7. Dzięki za propozycję. Pozdrawiam serdecznie, Paweł ️
skandynawskiego co prawda nie widziałem ale jest jeszcze amerykańska wersja super extra serial, polecam klimat
a jednak coś znalazłam
"Premiera serialu 'Tabu - sezon 2' (tytuł oryginalny - 'Taboo - season 2') zapowiadana jest na 2021 rok (Stany Zjednoczone)".
To jeszcze trochę poczekamy o_O
brak kontynuacji tego serialu byłby stratą świetnego potencjału. Pierwszy sezon był świetny więc nie rozumiem takiego opóźnienia w produkcji drugiego sezonu. Rozumiem że pandemia wpłynęła na opoznienie ale gdyby drugi sezon miał powstać, słyszelibyśmy jakieś info na ten temat.
https://www.digitalspy.com/tv/a37280861/tom-hardy-taboo-season-2-update/ info sprzed 3 dni - 2 sezon jest na etapie pomysłu, nic nawet nie kręcą jeszcze.
Masakra z tym drugim sezonem...jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby tak dlugo czekać na kontynuacje :(
"Tabu" między innymi zrobił ten sam typ co "Peaky Blinders" nijaki Knight .Jeśli miałby zamiar tak samo go nachalnie zlewaczyć i obsypać poprawnością polityczną jak ten drugi ... to nich nie robią Bo hadko (że tak użyje słowa na czasie) patrzeć na to, co się stało z początkowo dobrym, serialem
Zaczynają zdjęcia do filmu dopiero za rok :/ końcem 2023 ... to sobie jeszcze poczekamy https://pl.ign.com/taboo/49139/news/tabu-sezon-2-wiemy-kiedy-rusza-zdjecia-do-no wych-odcinkow