PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735466}

Supergirl

2015 - 2021
6,4 11 tys. ocen
6,4 10 1 11494
5,7 6 krytyków
Supergirl
powrót do forum serialu Supergirl

Po pilocie jestem zadowolony. Oprócz Daredevila (który był ok) nie było na razie żadnego dobrego serialu od DC (oprócz Gotham - w nim jednak nie ma superbohaterów), a o tym g*wnie od Marvela to nawet nie wspomnę. Wreszcie coś dobrego ;)

ocenił(a) serial na 6
roach22

Przecież napisałem, że jest lepszy od reszty, a nie od DD. DD na samym początku powiedziałem, że najlepszy.

ocenił(a) serial na 10
Jajkonatwardo

Gdzie Ty widziałeś aby rozrywała koszulę? Przecież w trailerze zdejmuje płaszcz a nie zrywa koszulę.

ocenił(a) serial na 10
kunmateo

Gdzie Ty widziałeś aby rozrywała koszulę? Przecież w trailerze zdejmuje płaszcz a nie zrywa koszulę.

ocenił(a) serial na 6
mati100c

W pilocie

ocenił(a) serial na 10
Jajkonatwardo

Ona jej nie rozerwala tylko rozpiela normalnie, po co by miala niszczyc swoja koszule ?

ocenił(a) serial na 6
mati100c

A superman po co miałby ją niszczyć?

ocenił(a) serial na 10
Jajkonatwardo

Superman ją też rozpinał

Jajkonatwardo

W sumie pilot nie był taki zły. Widać, że 'zamieszany' w ten serial jest współtwórca 'Arrow' i 'The Flash' :) Zwłaszcza konstrukcja wszystkiego przypomina oba seriale, zwłaszcza ten z Flashem w roli głównej (i tytułowej). Mam na myśli oczywiście sposób, w jaki Karze dano 'misję' i co będzie robić (bardzo podobne do Flasha i do Arrowa z s1), jak i 'ekipę' z którą będzie współpracować (jak ekipy w obu serialach, choć tutaj skale musieli podnieść, poprzeczka wyżej i jakaś tajna organizacja xD).

Najbardziej przypadła mi do gustu główna bohaterka - casting uważam za strzał w dziesiątkę. Jeśli będę oglądał serial, to z pewnością za główną bohaterkę :D Pani Grant też daje radę, podobnie jak siostra głównej bohaterki. Również obsada drugoplanowa w postaci rodziców jest fajoooska (wiadomo, o co chodzi :D). Ogólnie jedyne, czego żałuję (infantylność była wpisana w ten serial od samego początku) to fakt, że nie należy on do CW - niby mowa jest, że może będzie spotkanko Arrow czy Flasha z Supergirl, nie mniej JEŚLI tyle pokazali i skupili się na kuzynie Kary to wątpię, że dojdzie do jakiegoś crossoveru, nie trzymałby się 'kupy' (choć nic się nie trzyma).

Ogólnie jestem na tak - przypomina mi poniekąd pilot serialu 'Gotham', który to serial z czasem tylko zyskiwał.

Jajkonatwardo

Nawet fatalny pilot Agentów jest o niebo lepszy od tego. Postać Kary jest całkiem dobra, reszta to kompletna porażka.

ocenił(a) serial na 6
roach22

Ciebie z dyskusji dyskwalifikuje avatar ;)

Jajkonatwardo

Rzeczowy argument! Raczej nie tyle dyskwalifikuje mnie mój awatar, co twój śmieszny komentarz na jego temat. Nie mam zamiaru dyskutować z tak kompetentną osobą, którą przerasta wymiana opinii i musi sięgać po bezsensowne ad personamy.

Żegnam

ocenił(a) serial na 6
roach22

Na jeden komentarz ci odpowiedziałem, a przy drugim zażartowałem. Trzeba było opowiedzieć tylko na ten pierwszy.

Również żegnam i pozdrawiam

ocenił(a) serial na 4
Jajkonatwardo

Daredevil jest od Marvela.