W którym odcinku Flash-a pojawia się Supergirl?
Oglądam właśnie 2-gi sezon (Supergirl) i już w 2-gim odcinku na końcu pojawia się "ciąg dalszy we Flash-u" ale po datach emisji seriali nie mogę się połapać o które odcinki chodzi... Pomoże koś??
nie pamiętam który to był watek ale raz pokazuje się w trzecim sezonie odcinku 8 Invasion! oraz w czwartym odcinek tez 8 Crisis on Earth X, Part 3 w obydwu przypadkach sa to serie połączonych odcinków z flashem arrowem legendami i supergirl
Dziękuję :) :*
Wątek z "Invasion" (w Supergirl to 8 odc 2-go sezonu "Medusa") już obejrzałam tj Flash (s03e08) później Arrow (s05e08) i na koniec DC Legends of tomorrow (s02e07)
A kolejny wątek z 16 odc 2-go sezonu "Star-Crossed" ma swoją kontynuację we Flash-u s03e17 "Duet"
Co do "Crisis on Earth X" to odcinek z 3-go sezonu Supergirl, który dopiero zaczęłam... Ale na pewno napiszę konkretne odcinki jak już do tego dojdę ;) Dla tych, którzy będą szukać po mnie... Zabrzmiało to trochę pompatycznie ale... ;P
Owszem ja też dziękuję. Ale też chciał bym uzyskać pomoc gdyż na YouTube widziałem taka scenkę gdzie flash ratuje supergirl ale ona udaje normalna dziewczynę po czym jak ja uratował i byli na polu on sobie poleciała i się zatrzymała by się zapytać kim jest. Pomożesz? Mam nadzieję że widziałeś ten filmik. Obejrzałem wszystko z Flashem do 4 całego sezonu bo więcej nie ma na netflixie oraz Arrowa całego oglądałem. Proszę pomóż
Miki_123 Ta scena była w supergirl. Chyba gdzieś pod koniec 1go sezonu. To jest cały odcinek jak Flash jest z Supergirl.