PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735466}

Supergirl

2015 - 2021
6,4 11 tys. ocen
6,4 10 1 11488
5,7 6 krytyków
Supergirl
powrót do forum serialu Supergirl

W którym odcinku Flash-a pojawia się Supergirl?
Oglądam właśnie 2-gi sezon (Supergirl) i już w 2-gim odcinku na końcu pojawia się "ciąg dalszy we Flash-u" ale po datach emisji seriali nie mogę się połapać o które odcinki chodzi... Pomoże koś??

Tindela

nie pamiętam który to był watek ale raz pokazuje się w trzecim sezonie odcinku 8 Invasion! oraz w czwartym odcinek tez 8 Crisis on Earth X, Part 3 w obydwu przypadkach sa to serie połączonych odcinków z flashem arrowem legendami i supergirl

Tibn

Dziękuję :) :*
Wątek z "Invasion" (w Supergirl to 8 odc 2-go sezonu "Medusa") już obejrzałam tj Flash (s03e08) później Arrow (s05e08) i na koniec DC Legends of tomorrow (s02e07)
A kolejny wątek z 16 odc 2-go sezonu "Star-Crossed" ma swoją kontynuację we Flash-u s03e17 "Duet"
Co do "Crisis on Earth X" to odcinek z 3-go sezonu Supergirl, który dopiero zaczęłam... Ale na pewno napiszę konkretne odcinki jak już do tego dojdę ;) Dla tych, którzy będą szukać po mnie... Zabrzmiało to trochę pompatycznie ale... ;P

Tibn

Owszem ja też dziękuję. Ale też chciał bym uzyskać pomoc gdyż na YouTube widziałem taka scenkę gdzie flash ratuje supergirl ale ona udaje normalna dziewczynę po czym jak ja uratował i byli na polu on sobie poleciała i się zatrzymała by się zapytać kim jest. Pomożesz? Mam nadzieję że widziałeś ten filmik. Obejrzałem wszystko z Flashem do 4 całego sezonu bo więcej nie ma na netflixie oraz Arrowa całego oglądałem. Proszę pomóż

Miki_132

a możesz wrzucić tu linka z tego YouTube bo żeś mnie teraz zaskoczył

Tibn

Miki_123 Ta scena była w supergirl. Chyba gdzieś pod koniec 1go sezonu. To jest cały odcinek jak Flash jest z Supergirl.

Miki_132

w pierwszym sezonie super girl w odcinku 18 pojawia się właśnie ten wątek

Blanka_Kolodziej

to był pierwszy odcinek w którym Bary albo jeśli wolicie flash się pojawił u super girl

Tindela

To było w 18 odcinku sezonu 1 supergirl propozycja pomocy
Jeśli chodzi o serial flash to według mnie to było w 18 odcinku sezonu 2 ponieważ flash przeszedł przypadkowo przez portal na początku ale nie znalazłem nigdzie potwierdzenia (trafiłem tu szukając go)