Czytalam, ze Wentworth Miller prawdobodobnie jest gejem. Co o tym sądzicie?
Miller spotyka się z Jaredem Leto.
Tu macie zdjęcia z klubu w NY.
http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare.php
Wymyśl cos innego, powielanie tych samych głupich wpisów zaczyna być żałosne.
Pozdro...
On nie jest geje, dowod tego macie ponizej :) :
http://www.wentworth-miller.eu/content/view/6/5/
Tak na marginesie to fajna strona, nieraz sie ciekawe rzeczy znajdzie.
Ja to tylko słyszałam wypowiedzi aktorów z "Prison Break", w tym Sary Wayne Callies (dr Sarah Tancredi): "to wyjątkowy inteligentny i seksowny facet, ale zupełnie wyizolowany. Najpierw chyba musi dojść do ładu ze sobą, nim zwróci się w stronę innych". Wentworth za to twierdzi, że ma grupkę bliskich przyjaciół, głownie z czasu studiów. Jednak nie lubi wychodzić do barów i klubów. Najchętniej spędza czas w domu oglądając całymi dniami telewizję lub układając scrabble. Czyżby Miller mało towarzyski?? :) Pozdr.
nieeee na pewno nie jest gejem. conajmniej 3 razy w tygodniu umawiamy sie na seks, wiec to niemozliwe ;)
Proponuję takie tematy zakładać na forum Millera, jak widać, to jest forum filmu, a nie tylko on jest jego bohaterem.
no w sumie słuszne spostrzeżenie. ale może autorka tematu robi z tego taka sensację, że na wszystkich możliwych stronach zakłada ten temat xD
ok głupi żart ;P
Namiary nie są mi potrzebne :) Jednak gorącą 15nastką niewątpliwie jest autorka tematu - fanka Hilary Duff, która wyczytała zapewne na jakieś stronce internetowej dogmatyczne twierdzenia, że Miller jest gejem i postanowiła podzielić się z nami tymi "newsami" z nadzieją, iż ktoś kategorycznie zaprzeczy owym słowom, bo gdyby jednak "wencik" był gejem, to "straciłaby szanse na zostanie jego żoną".
Pozdrawiam :)
hehehehehe ;D;D a na co ona w ogóle liczyła. to nie ona zostanie jego żoną, tylko ja ;P także nie zakładajcie więcej takich tematów, gdyż on już jest mój. kocha mnie. MNIE! i żadna już nie ma prawa się na niego naplać, ani ingerować w jego życie czy to zawodowe czy prywatne. koniec kropka . ;P
Zaden z niego gej, tutaj macie zdjecia udowadniajace:
http://www.wentworth-miller.eu/content/view/6/5/
:| Powiedz mi, jaki dowód jest w tym, że sfotografowali go w obecności kobiety ? Odczytujesz z tego zdjęcia jakieś intymne pożycia ? Widnieje na nim coś jednoznacznego ? :|
Zgadzam się z " podmówczynią " .
A ty szukasz we wszystkim dziury. Bo co, od kiedy ktos kto nie ma zony i dzieci musi zaraz byc gejem...?
Masakryczny jest ten temat, a wpisy niewiele odbiegają!!! Aż cud, że żadna nie wpadła na pomysł, że w razie czego spróbuje go nawrócić na heteroseksualizm. Żal, ludzie, żal.
:>:> dzięki, że podzrucilas mi pomysl! jak sie okaże gejem - to ja go będe nawracac!!!!
polewam ;D
On nie jest gejem!!! To są jego słowa które wyczytałam na pewnej stronce
-Czasami kiedy ide po ulicy z mężczyzną ludzie wyobrarzajom sobie że jestem gejem ale tak nie jest. Po prostu jestem pracoholikiem i dla mnie praca jest narazie najwarzniejsza, nie mam czasu na umawianie się na randki a tym bardziej na załorzenie rodziny".
-Na zadane mu pytanie jakie lubi kobiety odpowiedział
-Kobieta powinna być atrakcyjna powinna mieć zaufanie do mnie i powinna nie mieć kompleksów. Chciałbym znaleść kobietę która zrozumie że jestem aktorem i która sprowadzi mnie czasami na ziemię.
I ja myśle, że on mówi prawde wiec sie odczepcie od niego :/
po co spekulowac na taki temat nie rozumiem
cokolwiek by nie powiedzial w wywiadach na temat swojej orientacji nie mamy pewnosci ze mowi prawde- nie jest anonimowy i moze mowic pod publiczke ;)zey nie stracic w oczach innych( czytaj fanek tym samym) ;)
hm... Polak podobno wierzy we wszystko co jest napisane... a moze sie mylę??? jak jest to trudno, nalepiej zabytać się go osobiście;P myslę, że spokojnie by odpowiedział:))
ja pierdzielę skończmy ten głupi temat... co właściwie nas to obchodzi? skoro i tak jest nieosiągalny ;P a więc jeśli jest nie do zdobycia, to po co nam to wiedziec jaka jest jego orientacja seksualna
nieźle polewałam na tym temacie, ale nie ma sensu juz tego ciągnąć, więc powiedzmy, że nie jest gejem i mam nadzieję, że teraz wszystkie panny czują się usatysfakcjonowane ;)
to ma być forum o serialum, a nie o panie millerze, wiec odpuscie sobie to ;]
pozdrawiam
Nie jest gejem, bo gdyby był to dlaczego chciałby założyć rodzinę?
Przeczytajcie sobie tutaj, to przestaniecie pisać bzdury z kosmosu:
http://www.wentworth-miller.eu/content/view/10/5/
Pisze, że chciałby mieć żonę i się ustatkować...
.Co jest z wami ludzie co piszecie takie żeczy co chwile się roi od teori spiskowych że on jest gejem .Nie inaczej jest na innych forach(czy Wentworth Miller to gej itd) .Ruszczie troche szarymi komóraki jeśli je macie wejdzie na stronki o Prison Break i poszukajcie sobie sami wtedy zakładajcie tematy .Nie che tu nikogo obrazać ale ludzie ile można wypisywać takie głupoty nawet tego nie sprawdzajać :(:(:(:(:(:(:( .Ciekawi mnie gdzie to przeczytałeś żę on prawdopodobnie jest gejem ?????????? .Przydał by się jakiś link ??????? .Czyżby znowu nastepna prowokacja ????????????????????.Póżniej się dziwicie że inni się wnerwiają na wes.
Czytałem, że prawdopodobieństwo upadku meteorytu na głowe człowieka podczas spaceru jest niemal zerowe, a jednak, mamy tu przypadek, odnotować natychmiast w księdze Guinessa...
gdzie dostałaś?? w parku?? na ulicy?? czy wpadł ci do pokoju???
do czego to? :P
a tak w ogóle to chcecie dać sobie spokój z tym tematem, a ciągle go podtrzymujecie! :P:P:P ale dzięki, tym samym dostarczacie mi powodów do radości :D
Dziewczyno, Wencik nie jest gejem, tylko homoseksualistą. Konieczne jest wg Ciebie takie walenie z grubej rury ? Kochana, trochę więcej tolerancji - wyrażając się w ten sposób okazujesz jej całkowity brak. Jesteś straszną i okrutną osobą. Zdemoralizowałaś mnie tym postem, przy czym nauczyłaś nowego, brzydkiego słowa. "Gej". Brrrr. Coraz więcej przekleństw lud nasz i kraj wbija mi do głowy :(
o rany za kogo Ty mnie masz?! ja skromna dziewczyna z prowincji, nie założyłabym takiego kretyńskiego tematu. przyjrzyj się dobrze, ja tu tylko polewam xD
jak mogłeś :(