PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 223 tys. ocen
7,6 10 1 223300
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Wentworth Miller gej?

ocenił(a) serial na 10

Czytalam, ze Wentworth Miller prawdobodobnie jest gejem. Co o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
Alexz_3

że nie ma dziewczyny to robią z niego geja ludzie dajcie spokoj

ocenił(a) serial na 10
sara137

Ehe, ale czy ja mowie ze tak uwazm? ...

ocenił(a) serial na 10
Alexz_3

Myśle że nie bardzo.......Hahaha dobre uśmiałam sie po pachy :)

ocenił(a) serial na 10
Alexz_3

Miller spotyka się z Jaredem Leto.
Tu macie zdjęcia z klubu w NY.
http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare.php

ocenił(a) serial na 7
Wojtek_dpo

Wymyśl cos innego, powielanie tych samych głupich wpisów zaczyna być żałosne.
Pozdro...

ocenił(a) serial na 7
Alexz_3

Jesli to prawda to jest co zazdrościć jego chłopakowi:))

Alexz_3

On nie jest geje, dowod tego macie ponizej :) :
http://www.wentworth-miller.eu/content/view/6/5/
Tak na marginesie to fajna strona, nieraz sie ciekawe rzeczy znajdzie.

ocenił(a) serial na 10
biuro_5

Ja to tylko słyszałam wypowiedzi aktorów z "Prison Break", w tym Sary Wayne Callies (dr Sarah Tancredi): "to wyjątkowy inteligentny i seksowny facet, ale zupełnie wyizolowany. Najpierw chyba musi dojść do ładu ze sobą, nim zwróci się w stronę innych". Wentworth za to twierdzi, że ma grupkę bliskich przyjaciół, głownie z czasu studiów. Jednak nie lubi wychodzić do barów i klubów. Najchętniej spędza czas w domu oglądając całymi dniami telewizję lub układając scrabble. Czyżby Miller mało towarzyski?? :) Pozdr.

ocenił(a) serial na 7
Alexz_3

A nawet jeśli jest gejem, to niech sobie będzie, nic mi do tego

użytkownik usunięty
Alexz_3

nieeee na pewno nie jest gejem. conajmniej 3 razy w tygodniu umawiamy sie na seks, wiec to niemozliwe ;)

ocenił(a) serial na 10
Alexz_3

Proponuję takie tematy zakładać na forum Millera, jak widać, to jest forum filmu, a nie tylko on jest jego bohaterem.

użytkownik usunięty
selfish

no w sumie słuszne spostrzeżenie. ale może autorka tematu robi z tego taka sensację, że na wszystkich możliwych stronach zakłada ten temat xD
ok głupi żart ;P

ocenił(a) serial na 10

hehe z gorącymi 15nastkami wszystko jest możliwe :P

użytkownik usunięty
sh1b1

kto jest goraca 16nastka?:> masz na nia jakies namiary?:>

ocenił(a) serial na 10

Namiary nie są mi potrzebne :) Jednak gorącą 15nastką niewątpliwie jest autorka tematu - fanka Hilary Duff, która wyczytała zapewne na jakieś stronce internetowej dogmatyczne twierdzenia, że Miller jest gejem i postanowiła podzielić się z nami tymi "newsami" z nadzieją, iż ktoś kategorycznie zaprzeczy owym słowom, bo gdyby jednak "wencik" był gejem, to "straciłaby szanse na zostanie jego żoną".

Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
sh1b1

hehehehehe ;D;D a na co ona w ogóle liczyła. to nie ona zostanie jego żoną, tylko ja ;P także nie zakładajcie więcej takich tematów, gdyż on już jest mój. kocha mnie. MNIE! i żadna już nie ma prawa się na niego naplać, ani ingerować w jego życie czy to zawodowe czy prywatne. koniec kropka . ;P

Alexz_3

Zaden z niego gej, tutaj macie zdjecia udowadniajace:
http://www.wentworth-miller.eu/content/view/6/5/

ocenił(a) serial na 10
biuro_5

:| Powiedz mi, jaki dowód jest w tym, że sfotografowali go w obecności kobiety ? Odczytujesz z tego zdjęcia jakieś intymne pożycia ? Widnieje na nim coś jednoznacznego ? :|

Zgadzam się z " podmówczynią " .

sh1b1

A ty szukasz we wszystkim dziury. Bo co, od kiedy ktos kto nie ma zony i dzieci musi zaraz byc gejem...?

ocenił(a) serial na 7
Alexz_3

Masakryczny jest ten temat, a wpisy niewiele odbiegają!!! Aż cud, że żadna nie wpadła na pomysł, że w razie czego spróbuje go nawrócić na heteroseksualizm. Żal, ludzie, żal.

użytkownik usunięty
Lalu

:>:> dzięki, że podzrucilas mi pomysl! jak sie okaże gejem - to ja go będe nawracac!!!!

polewam ;D

ocenił(a) serial na 8
Alexz_3

On nie jest gejem!!! To są jego słowa które wyczytałam na pewnej stronce
-Czasami kiedy ide po ulicy z mężczyzną ludzie wyobrarzajom sobie że jestem gejem ale tak nie jest. Po prostu jestem pracoholikiem i dla mnie praca jest narazie najwarzniejsza, nie mam czasu na umawianie się na randki a tym bardziej na załorzenie rodziny".
-Na zadane mu pytanie jakie lubi kobiety odpowiedział
-Kobieta powinna być atrakcyjna powinna mieć zaufanie do mnie i powinna nie mieć kompleksów. Chciałbym znaleść kobietę która zrozumie że jestem aktorem i która sprowadzi mnie czasami na ziemię.
I ja myśle, że on mówi prawde wiec sie odczepcie od niego :/

ocenił(a) serial na 9
yyy_

po co spekulowac na taki temat nie rozumiem
cokolwiek by nie powiedzial w wywiadach na temat swojej orientacji nie mamy pewnosci ze mowi prawde- nie jest anonimowy i moze mowic pod publiczke ;)zey nie stracic w oczach innych( czytaj fanek tym samym) ;)

użytkownik usunięty
yyy_

uuu bo co nam zrobisz jak sie nie odczepimy?:>

Alexz_3

hm... Polak podobno wierzy we wszystko co jest napisane... a moze sie mylę??? jak jest to trudno, nalepiej zabytać się go osobiście;P myslę, że spokojnie by odpowiedział:))

użytkownik usunięty
Kate_51

ja pierdzielę skończmy ten głupi temat... co właściwie nas to obchodzi? skoro i tak jest nieosiągalny ;P a więc jeśli jest nie do zdobycia, to po co nam to wiedziec jaka jest jego orientacja seksualna
nieźle polewałam na tym temacie, ale nie ma sensu juz tego ciągnąć, więc powiedzmy, że nie jest gejem i mam nadzieję, że teraz wszystkie panny czują się usatysfakcjonowane ;)
to ma być forum o serialum, a nie o panie millerze, wiec odpuscie sobie to ;]
pozdrawiam

Alexz_3

Nie jest gejem, bo gdyby był to dlaczego chciałby założyć rodzinę?
Przeczytajcie sobie tutaj, to przestaniecie pisać bzdury z kosmosu:
http://www.wentworth-miller.eu/content/view/10/5/
Pisze, że chciałby mieć żonę i się ustatkować...

użytkownik usunięty
biuro_5

No czemu nie?:> może się przecież ustatkować w Holandii :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
Alexz_3

to napewno jakieś plotki puszczone przez zazdrosnych facetów:)

Alexz_3

.Co jest z wami ludzie co piszecie takie żeczy co chwile się roi od teori spiskowych że on jest gejem .Nie inaczej jest na innych forach(czy Wentworth Miller to gej itd) .Ruszczie troche szarymi komóraki jeśli je macie wejdzie na stronki o Prison Break i poszukajcie sobie sami wtedy zakładajcie tematy .Nie che tu nikogo obrazać ale ludzie ile można wypisywać takie głupoty nawet tego nie sprawdzajać :(:(:(:(:(:(:( .Ciekawi mnie gdzie to przeczytałeś żę on prawdopodobnie jest gejem ?????????? .Przydał by się jakiś link ??????? .Czyżby znowu nastepna prowokacja ????????????????????.Póżniej się dziwicie że inni się wnerwiają na wes.

użytkownik usunięty
prezes4428

zgadzam się :D:D:D zaprowadźmy tutaj porządek! ;P

użytkownik usunięty
Alexz_3

Czytałem, że prawdopodobieństwo upadku meteorytu na głowe człowieka podczas spaceru jest niemal zerowe, a jednak, mamy tu przypadek, odnotować natychmiast w księdze Guinessa...

gdzie dostałaś?? w parku?? na ulicy?? czy wpadł ci do pokoju???

użytkownik usunięty

do czego to? :P
a tak w ogóle to chcecie dać sobie spokój z tym tematem, a ciągle go podtrzymujecie! :P:P:P ale dzięki, tym samym dostarczacie mi powodów do radości :D

ocenił(a) serial na 10

Dziewczyno, Wencik nie jest gejem, tylko homoseksualistą. Konieczne jest wg Ciebie takie walenie z grubej rury ? Kochana, trochę więcej tolerancji - wyrażając się w ten sposób okazujesz jej całkowity brak. Jesteś straszną i okrutną osobą. Zdemoralizowałaś mnie tym postem, przy czym nauczyłaś nowego, brzydkiego słowa. "Gej". Brrrr. Coraz więcej przekleństw lud nasz i kraj wbija mi do głowy :(

użytkownik usunięty

do założycielki tego niezwykle porywającego tematu...

nice lips (na avatarze;)

użytkownik usunięty

o rany za kogo Ty mnie masz?! ja skromna dziewczyna z prowincji, nie założyłabym takiego kretyńskiego tematu. przyjrzyj się dobrze, ja tu tylko polewam xD

jak mogłeś :(

użytkownik usunięty

ale temat faktycznie jest bardzo porywający ;p