To już dziś!!! Czy wy też nie możecie się doczekac i odliczacie??;D
Nie wiem, mam przez większosc czasu nasze forum na ekranie:P Już mi sie ręcę trzęsą :D
Jakie emocje ! :D Powiem szczerze, że jak leciał pierwszy odcinek to nie byłam na forum i nie przeżywałam tak, a tu jest taka atmosfera, że bardziej cieszę się z tego, że będzie Sherlock ! Dziękuję wszystkim za przeżywanie razem jak ważnych dla nas chwil ! :)
Angielski jest tak przyjemnym dla ucha językiem, że nawet o tych antykach słucha się niesamowicie i ma ochotę na więcej =D
Szczerze mówiąc wszystko jest przyjemne jak się to puszcza zaraz przed Sherlockiem. Angielski to taki miły dodatek :D
Ja tez :) pierwszy raz będę oglądać Sherlocka ze streama, 1 i 2 sezon machnęłam niedawno w ciągu 2 dni, przy 3x01 czekałam na kolejny dzień, by były napisy :P ale teraz już nie wytrzymam :)
ja czekałam tak dlugo, że zdazylam 2 razy się przeprowadzic i 2 razy zakochać :(
hahahahahahhahah :D kurde, naprawdę podziwiam was, krwa 2 lata czekania...nie no jakaś masakra.
A ja jutro biegnę wpłacić trochę gorsza na konto i zamawiam pełne wydanie (sezony 1-3) Sherlocka z Amazon.co.uk ^^
http://willietheplaidjacket.tumblr.com/post/72351132416/i-love-how-sherlock-has- brought-us-all-together
:D
chociaż ja akurat wyciszyłam głos :P
Rzadko tu piszę, ale jestem równie wielką fanką serialu i jestem mega podekscytowana. Muszę to jednak napisać: CUDOWNIE SIĘ WAS CZYTA, Z UŚMIECHEM NA TWARZY. JESTEŚCIE WSPANIALI, UWIELBIAM. :))))
Spokojnie, nikt już tu nie może xD jeszcze chwila i wszyscy zejdziemy na zawał.
Żeby nie potem na ostatnią chwilę to już teraz życzę wszystkim miłego oglądania i przede wszystkim przeżycia tego odcinka, bo emocje sięgają zenitu :D