To już dziś!!! Czy wy też nie możecie się doczekac i odliczacie??;D
Skąd te pomysły o żałobie i okropieństwie trzeciego odcinka? Jakoś dotąd nie patrzyłam zbytnio w spoilery a mnie to ciekawi, co twórcy takiego powiedzieli?
Mówi się (tzn plotkuje) że będzie wieksza bomba niż w Reichenbach Fall a ktoś kto to już widział stwierdził, że po tym umrzemy....
też miałam podobny dylemat. czy oglądać dziś i pewnie połowy nie zrozumieć <zwłaszcza jak Sherlock wpadnie w tej swój dedukcyjny fristajl> czy czekać na napisy...
ale oglądam dzisiaj, nie ma bata :D
Ja nie czekam na napisy. To by mnie zabiło. No i wszędzie potem będą spojlery.
To o której polskiego czasu to jest ? 21:30 czy 22:30 bo znalazłam 2 TV guide i generalnie sobie przeczą :( mam nadzieje , że za 40 minut :P
Taaa ja bym powiedziala że nas chcieli specjalnie wynudzic a potem na Sherlocku tak nam skoczy ciśnienie, że zobaczycie...;D
Tak jakby nie mogli jakiegoś talk show puścić... grahama nortona <3 a gośćmi byłaby ekipa Sherlocka <3 pomarzyć można xD
To jest straszne - jak odkrylam Grahama żaden inny talk show mnie tak nie porywa. To jest człowiek stworzony, aby to prowadzić!
http://www.youtube.com/watch?v=vBqHxlWXovs <3
Eh o tym krześle posłuchałam, już się przestraszyłam, że włączyłam nie ten program. Ale już za 7 minut powinno się zacząć :)
15! adrenalina mi się dźwiga... to objaw - mówię Wam to objaw, że sherlock sie czai za rogiem xD
tylko mi go za bardzo nie obciążcie bo sie pochlastam jak zacznie sie zacinać xD
W tym wypadki zachowam się jak nasz kochany socjopata i nie bede was powstrzymywac xD