PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73136
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
Bardzo ciekawi mnie, kto jest "A" więc stworzyłam listę.
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY

1.Dziewczyny wiedziały, że Alison ma starszego chłopaka.
2.Przyczyną śmierci Ali było uduszenie.
3.Ali miała na głowie ślady od uderzenia tępym narzędziem.
4.Alison odwiedziła Jennę w szpitalu, zaraz po wypadku z garażem.
5.Ali kłamała, że Toby je podglądał.
6.Jenna nie mogła wysyłać sms-ów, bo raz dziewczyny dostały
wiadomości, kiedy Jenna przy nich siedziała.
7.Na końcu 2 odcinka, Jenna zadzwonila do kogoś i powiedziała: "Wyślij wiadomość teraz"
8.Kiedy Emily i Maya robiły sobie zdjęcia[wtedy jak się pocałowały] ktoś je zabrał.
Raczej nie była to dziewczyna. Ten ktoś wyglądał jak trochę grubszy mężczyzna. Poza tym,
Maya wcale nie była zdziwiona/przestraszona, że zdjęć nie ma.
9.Ktoś filmował Spencer i Wrena, kiedy ten włamał się do jej domu .
10. "A" musiał/a wiedzieć, jakiej stacji radiowej słucha Hanna, skoro
zadedykowała jej piosenkę "I don't need you anymore". Musiał/a też wiedzieć, że
Hanna właśnie w tym momencie jedzie samochodem i słucha radia.
11."A" był/a w domu Spencer, wtedy jak na lustrze był ten napis.
I nikt nie widział jej/jego jak wchodzi/wychodzi?
12. Jenna miała szminkę takiego samego koloru, jakiego był napis na lustrze
w pokoju Spencer.
13. Toby miał romans ze swoją siostrą, Jenną.
14.W ciasteczku z wróżbą Hanna znalazła wiadomość od "A".
15.Lucas chodził z Hanną na spotkania[nie pamiętam jak się nazywały,ale
chodziło w nich o to, żeby nauczyć się odmawiać, jak ktoś proponuje Ci seks,
czy coś w tym stylu]
16.Toby ma wytatuowane 901 - w końcu wolny[901 - free at last].
To dzień, w którym zniknęła Alison [1 września]
17.Kiedy na studniówce Spencer i Alex byli u wróżki, ktoś podłożył tam kartę
"Kiss bye bye for your BFF", ale nie podpisał się "A".
18.Kiedy Aria, Hanna i Spence przeglądały teczkę Toby'ego, w pokoju była z nimi
Jenna która wszystko słyszała. Dziewczyny oczywiście o tym nie wiedziały.
19.Aria powiedziała, że Alison zobaczyła Toby'ego i Jennę "razem"[chyba wiecie, co
mam na myśli]kiedy wrzuciła petardę. Ale w takim razie, dlaczego tylko Jennie coś
się stało, a Toby'emu nic?
21.Gdy Jenna siedziała przy stoliku z dziewczynami, "A" napisał/a:
"szkoda, że Jenna nie widzi waszych min", czy coś takiego. Więc "A" musi chodzić
do ich szkoły.
22.Lucas nie wiedział, że Ali nazywała Hannę "Hefty Hanna", więc nie mógł jej tak nazwać
w smsie od "A". Dlatego powinniśmy raczej wykluczyć, że Lucas to nie "A".
23."A" wyłowił/a akta Toby'ego z rzeki.
24.Jenna poprosiła brata Ali, Jasona, o to, żeby mogła wygłosić dedykację
na ceremoni upamiętniającej.
25.Jenna mówiła, że Ali była dla niej wsparciem po wypadku, więc może
Ali powiedziała Jennie wszystko o dziewczynach?
26.Jason powiedział, że Jenna ZADZWONIŁA do niego, spytać, czy może wygłosić
dedykację. Natomiast Jenna powiedziała "when I was talking to him[Jason] I got that strange
sensation, like Ali was in the ROOM with us"[kiedy rozmawiałam z Jasonem, odniosłam
dziwne wrażenie, tak jakby Ali była z nami w pokoju].
27.Jenna powiedziała, że gdy rozmawiała w szpitalu z Ali, ta powiedziała, że
skończyła ze Spencer, bo się jej bała.
28.Toby[lub ktoś z jego telefonu]zadzwonił do Ali, w noc, kiedy z[a]ginęła.
29.Alison powiedziała bratu o podpaleniu garażu. Co więcej, zwaliła winę na
Spencer. Powiedziała też Jasonowi, że Spencer groziła Toby'emu.
30.Jason przyznał, że w niektórych kwestiach może być nawet gorszy niż Ali.
31.Ian był na ceremonii Alison.
34.Jenna na ceremonii powiedziała, że naprawdę poznała Ali, kiedy ta odwiedziła ją
w szpitalu.
35.Jason dał dziewczynom bransoletkę Ali, którą ktoś ukradł z pokoju Spence i
powiedział im, że policja mu to dała.Jak się okazało, była to kopia prawdziwej bransoletki.
36.Lucas zniszczył pomnik Ali.
37."A" był/a zadowolony/a, że Toby'ego już "nie ma".
38.Ktoś był z Emily w szkolnej bibliotece podczas tornada i zabrał list.
Jak się okazało, był to policjant.
40."A" nie przesłała policjii całego filmiku z Ali i Ianem.
41."A" napisał/a Arii karteczkę, w której powiedziała jej, żeby przeczytała stronę 22.
Był tam wiersz Ezry noszący tytuł "B-26", czyli Ezra napisał go PO spotkaniu z Arią.
Ale jakim cudem tak szybko go opublikowali i dali do książki? Poza tym, skąd "A" wiedział/a,
że akurat w tej książce jest ten wiersz?
42."A" wysłała sms-a Monie.
44.Ian strasznie nalegał, żeby Melissa się z nim umówiła na kawę.
45.Spencer chodziła z Ianem, kiedy ten zerwał z Melissą.
46.Na swetrze Toby'ego, który dał Alison sweter, była jej krew.
47.Melissa powiedziała, że Ali zginęła pewnie przez to, że zbyt dużo sobie pogrywała.
48.Jak się okazało, 1.09 nie był tylko dniem, w którym z[a]ginęła Alison.
Był to też dzień, w którym Toby skończył z Jenną.
49.Jenna jest zakochana w Tobym.
50.Toby widział, jak Ali wsiadła do auta "jakiegoś kolesia".Miała wtedy na sobie sweter Toby'ego.
51.Jenna wiedziała, gdzie będzie ukrywał się Toby.
52.Dziewczyny znalazły bransoletkę z napisem "Jenna".
53.Ali miała romans z Ianem.
55.Gdzie Hanna zostawiła torbę, gdy biegła na parking?
56.Hannę potrącił ciemnoszary samochód z rejestracją; CRF2105 lub CBF2105
59.Po co do cholery Ian nagrywał Ali?
60.Hanna napisała dziewczynom w smsie, że widziała "A". Chwilę po tym, potrącił ją
samochód i Aria dostała sms'a od "A", że Hanna widziała zbyt wiele. Potem znów, okazuje się,
że Hanna widziała Noela Kahn. Czy to znaczy, że Noel jest "A" i współpracuje z kimś,
kto potrącił Hannę?
61.Ktoś, kto potrącił Han, zostawił samochód w lesie i uciekł. Nie mógł to być Noel,
bo nie zdążyłby skombinować tak szybko auta, potrącić Hannę i na dodatek ona
nie mogłaby go widzieć w tym samym czasie, chyba, że w lesie były 2 osoby ubrane na czarno
i tak jakby się "wymieniły", tzn. przy samochodzie Ezry Hanna widziała Noela, który
potem uciekł i w lesie pojawił się ktoś inny[też ubrany na czarno i biegnący]
62.Aria widziała Noela, kiedy karetka odjechała. Czemu nie powiedziała o tym dziewczynom?
63.Gdy Hanna trafiła do szpitala i dziewczyny czekały na jakieś wiadomości od lekarza,
matka Hanny rozmawiała z Lucasem.
64.Noel powiedział, że tamtej nocy był z Seanem.
65.Zdjęcie Mayi i Em zostało skradzione na imprezie Noela.
66.Jenna wiedziała, że Toby dał sweter Alison.
67.Alison odwiedziła/przyśniła się Hannie, kiedy była ona w szpitalu.
68.Ali powiedziała Han "Pamiętasz z tej nocy więcej, niż Ci się wydaje".
[Chodziło jej o noc, kiedy Alison zniknęła]
69.Alison powiedziała do Hanny "Jeśli powiesz prawdę złej osobie w złym
czasie, skończysz tak jak ja."
70.Ali powiedziała Hannie "I was so scared, that you are gonna die.
That's why I come back. I didn't care, how dangerous it was. I had to see you.", czyli
"Strasznie się bałam, że umrzesz. Dlatego wróciłam. Nie obchodziło mnie, jak niebezpieczne
to będzie. Musiałam Cię zobaczyć"
71.Ali nie jest "A", bo powiedziała "Powinnam zrobić coś z "A". Zdzira niemożliwie działa mi
na nerwy".
72.Alison wiedziała o "A".
73.Ali zostawiła ślad po szmince na plastikowym kubku w szpitalnym pokoju Hanny.
74.Drzewo z napisem "Alison + Ian" zostało ścięte i wywiezione kilka dni po tym, jak
Emily i Spencer je zobaczyły.
75."A" dał/a dziewczynom wskazówkę i najwidoczniej chciał/a, żeby zobaczyły to drzewo.
76.Melissa i Ian bardzo szybko się pobrali, chociaż Melissa mówiła, że Ian złamał jej serce,
że cierpiała itp.
77."A" napisał/a na gipsie Hanny: "Sorry about losing my temper.My bad. Love, A" czyli
"Przepraszam, że straciłam swoją ikrę. Mój błąd. Kocham, A". Może "A" podaje się za Ali i wiedziała, że
Alison odwiedziła Hannę,ale nie wiedziała,że powiedziała Hannie, że "A" działa jej na nerwy i nadal się
za nią podaje i w tej "wiadomości na gipsie" przeprosiła Hannę za to, że "przyszła"?
78.Ktoś palił sobie tym ściętym drzewem w kominku. Jednak ten 'ktoś' nie wyglądał na mężczyznę.
Może to była Melissa? Ale skąd wiedziałaby o drzewie? Mógłby to być też Lucas -
on ma chude nogi. Ale po co miałby palić to drzewo?
79.Nikt ze szkoły nie domyślił się, że coś łączy Ezrę i Arię, skoro ona ciągle przesiaduje
w jego klasie, ciągle ze sobą rozmawiają na korytarzu itp?
80.Jenna weszła do klasy, kiedy Aria i Ezra trzymali się za ręce i na pożegnanie powiedziała:
"Przepraszam, że przeszkodziłam." Coś mi się nie wydaje, żeby była ślepa.
81.Noel był na imprezie Hanny i zaglądał do szafki, gdzie jej matka trzymała pieniądze.
Mógł je zauważyć i potem ukraść.
82.Noel nie odpowiedział na pytanie Arii o to, czy żywi on urazę do niej i jej przyjaciółek, za
to, że skłóciła go z jego dziewczyną.
83.Lucas zniszczył pomnik Alison.
84.Jenna wydała Toby'ego policji.
85.Hanna, gdy była sama w domu, widziała różne cienie, zupełnie, jakby ktoś był w jej domu.
Jeden z tych cieni był na schodach do góry i raczej było widać, że ktoś jest w domu.
Nagle Hanna zobaczyła drugi cień - ale to była jej mama, która wyszła zza rogu, nie szła ze
schodów na dół. Więc kto był na górze? Na dodatek za oknem Hanny też był cień, ale to mógł
być już jakiś samochód lub coś takiego.
86.Alison w hotelu Hilton Head w południowej Carolinie, tak samo jak Ian.
87."A" musiał/a wiedzieć, gdzie Hanna trzyma leki, bo włożył/a jej do jednego opakowania liścik.
88. Zdjęcie z końcowki 12 odcinka: http://i55.tinypic.com/2ij525g.jpg
Ciemnobrązowy stół, śmieszna skarbonka. Tam chyba leży srebrny laptop i.. chyba peruka.
Widzicie to?
89.Na początku odcinka 13, Ian szeptał do Melissy: "Jak się dowiedzą, będą zadawać pytania"
90."A" wiedział/a, że Ian ożenił się z Melissą.
91.Ali zniknęła w noc, kiedy wróciła z Hilton Head [hotel, w którym była z Ianem]
Może tam się pokłócili i stamtąd uciekła, a Ian wrócił i ją zabił? Pamiętacie filmik? Kamera się
przewraca, a Alison upada na ziemię.
92.Noel jest zawsze w pobliżu.
93.Noel był blisko Hanny, kiedy ta odebrała zamówienie[babeczki] i stał tam, dopóki nie zjadła.
94.Gdy Hanna jadła babeczki, jakiś chłopak powiedział "oink oink".
Tak brzmiała też wiadomość od "A" napisana na papierowym ręczniku w toalecie, gdy
Hanna wycierała ręce.
95.Wydaje mi się, że Ian zmusił Melissę do dziecka. Najpierw szepty, a potem, tego samego
dnia, Melissa kupuje test owulacyjny.
96."A" chyba podszywa się pod Alison. Najpierw Ali przychodzi do Han i mówi, że wkurza
ją "A", a potem dziewczyny dostają smsa: "A oznacza Alison - nie Amator."[chociaż w tym smsie
nie było na końcu "- A" jak w innych sms'ach. Może Alison żyje i wysłała tego jednego smsa.
98.Ian miał w pudle gazetę z informacją o zaginięciu Ali.
99.Ktoś obserwował dziewczyny, kiedy były one w domu Spencer i przeszukiwały pudła.
100.Na filmiku, który nakręcił Ian, Ali upada na ziemię, jęczy i mamrocze. Może Ian ją
udusił?
101.Ian nie może być "A", ponieważ nie wysłałby dziewczynom tego filmiku.
102.Ian pewnie słyszał wszystko, co dziewczyny mówiły o tym filmiku, dlatego podmienił
laptop Spence na kronikę szkolną i usunął filmik.
103.Ian był na dyskotece szkolnej.
104.Ian pracuje w szkole.
105."A" kazał/a tańczyć Hannie z Lucasem, więc musiał/a wiedzieć, co Lucas czuje do Hanny.
106."A" podłożył/a kasę za taniec z Lucasem do kurtki Hanny, czyli musiała tam mieć dostęp.
107.Ktoś, kto był na imprezie, na końcu odcinka odebrał od Elli kurtkę i czarne rękawiczki, widać było, że
męskie. Kto to mógł być? Zakładam,że uczeń, bo do opiekuna by raczej nie powiedziała[Ella] "mam nadzieję, żedobrze się bawiłeś/aś."

To narazie tyle, ale nadal 'tworzę'.
Dopisujcie własne pomysły.

ocenił(a) serial na 7

no właśnie :D. Czyli Ezra nie jest 'A' ! ':DD . A masz może jakiś typ kto to może być ? ;>

ocenił(a) serial na 7
ImmortalMe

Ezra ma wiele motywów, np.
- Aria, Hanna, Alison, Emily i Spencer, wyglądają o wiele lepiej w sukience niż EzrA
- Emily ma zdecydowanie bogatszą mimikę twarzy, dlatego EzrA próbował zniszczyć jej karierę, a tym samym życie.
EzrA kontroluje każdy swój ruch, ma nawet napisane, ile łyków wody wypije ; D

ocenił(a) serial na 7
ImmortalMe

Ja cały czas twierdzę, że A to napewno nie Ezra. Choć dziewczyny się uparły :)

użytkownik usunięty
ImmortalMe

Może Noel? Ale też nie ma za wielu dowodów, że to on.
Zastanawia mnie Maya, bo "A", w którymś odcinku kupował/a buty, które ona nosiła.
Jeśli nie oni to może Jason... Mam mętlik w głowie, wiele typów itd.
Po ostatnim odcinku byłam pewna na jakieś 80%, że to Lucas lub Mona, ale teraz jak na to patrzę, to wręcz logiczne, że scenarzyści nie ujawnili by "A" tak wcześnie. Także naprawdę nie mam pojęcia. Ale jedno jest pewne- Ezra to nie jest ;D

ocenił(a) serial na 7

"A" jest prawdziwym potworem, a jedynym prawdziwym potworem jest EzrA:
http://imageshack.us/photo/my-images/809/ezru.jpg/

ocenił(a) serial na 7
ImmortalMe

Ezra ma wiele motywów, np.
- Aria, Hanna, Alison, Emily i Spencer, wyglądają o wiele lepiej w sukience niż EzrA
- Emily ma zdecydowanie bogatszą mimikę twarzy, dlatego EzrA próbował zniszczyć jej karierę, a tym samym życie.
EzrA kontroluje każdy swój ruch, ma nawet napisane, ile łyków wody wypije ; D

ocenił(a) serial na 7
accidenti

Emily ? Serio ? Ona ? No chyba Cię xD . przecież ona ma ciągle tą samą minę ;p. Ezra ma już bogatszą mimikę twarzy ;D. A przynajmniej nie wygląda jakby nie wiedział czy ma się śmiać czy płakać ;D .

ocenił(a) serial na 7
ImmortalMe

O nie : / EzrA jest jednak siostrą bliźniaczką Alison:
http://imageshack.us/photo/my-images/694/aliz.jpg/

ocenił(a) serial na 7
accidenti

taa .. zaraz wyjdzie na to, że zabił ją bo podobała mu się jej sukienka i teraz dręczy dziewczyny bo mają sukienki Ali które im pożyczyła ;D . No dobra, to już bez sensu ;D . z tego wszystkiego idę spać, dobranoc ;D.

ocenił(a) serial na 7
ImmortalMe

o dziewczyny już troszkę sobie żarty robicie a to faktycznie nie ma żadnego ładu. Ja bynajmniej mówię, że Ezra nie jest A i nie widzę sensu dlaczego miałby nim być. Bardziej podejrzewam że jest to Melissa i jeszcze kilka osób która sobie pomaga.

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Swoją drogą.. żarty, żartami - ale EzrA rzeczywiście fatalnie wygląda w sukience.

ocenił(a) serial na 7
ImmortalMe

Dobranoc : )
Z powodu sukienki? Nieee. EzrA zabił Ali, bo mu ukradła szminkę ; D

accidenti

HAHAHHAA, te zdjęcia mnie dobiły :D
swoją drogą, to skąd jest ta sukienka w serduszka? Ładna.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

Hm.. nie jestem pewna.. ale chyba z jakiejś firmy, która ma swoje konto na allegro.

ocenił(a) serial na 9
accidenti

coś w tym jest, tym bardziej że w tej scenie Aria szła do ojca a w jego gabinecie była jego kochanka, musi to być powiązane. to że aria nie zwracała na niego wcześniej uwagi też jest trochę dziwaczne moim zdaniem ale mniejsza z tym.. myślałam że Ezra przyjechał z innego miasta czy coś a tu się okazuje że był nawet w tej samej szkole w której pracował ojciec Arii. dlatego Ezra dobrze wiedział o ich romansie w związku z czym zaczął arię szantażować, że powiedzieć o tym matce. a później poderwał ją w barze żeby być bliżej dziewczyn. ezra jest A, byłam tego pewna na 80%, po tym odcinku (słabym swoją drogą) jestem pewna na 90%:p :)

youhaveamessage

Nie wiem, czy już gdzieś o tym mówiono, ale czy ta drewniana kasetka Ali, którą ukrywała, nie jest tą samą, którą dostała Aria od Jasona?

em71

tam tez była ta lalka ale Aria jeszcze nie otworzyła skrytki w lalce ;p a tam Ali ukryła karteczke ...

ocenił(a) serial na 7
damonka

a kiedy Jason dał szkatułkę Ari? W którym odcinku bo nic takiego nie pamiętam? I po co to zrobił?

użytkownik usunięty
monisia99

Jason powiedział Arii, że znalazł szkatułkę Ali i ona chciała ją zobaczyć. W 10 lub 9 odcinku 2 serii.

ocenił(a) serial na 7

no tak ... ale mam wrażenie, że coś z tą lalką jest związane. W końcu chyba nie bez powodu Alison chowała ją przed światem, prawda ?

ImmortalMe

Wiem kto jest mordercą
To Lady Gaga
Tylko ona mogłaby zmusić takie rzesze ludzi do wręcz biblijnego pytania

Kim jest A

Dokładnie w 9, bo to był odcinek ze zdjęciami.

youhaveamessage

- Czy Toby umrze? Czy Ezra jest "A"?
- Interesujące pytania. W sezonie 2B są na nie odpowiedzi.

Kiedy Jason wchodzi do pokoju Ali, ona pisze coś w swoim pamiętniku. To, co się tam znajduje, jest istotne.

ocenił(a) serial na 6
youhaveamessage

watpie zeby ezra był A

ocenił(a) serial na 8
kasztanowa_filmweb

zdjecie na scianie Ali....miala siosre blizniaczke na 100% i to ona ja przesladowala...jedno z .A to siostra blizniaczka i to na 100% niestety..

shiva89

Nie wiesz tego na 100%.

Wskazówka na cały ten sezon: What appears to be isn't. (takie "wolne" tłumaczenie; nic nie jest takim, jakie się wydaje)

youhaveamessage

a skąd ta wskazówka? :D

Leo_Wyatt

Z twittera Marlene ;)

youhaveamessage

oo to widzę, że cały czas jesteś na bieżąco. Wiadomo już którego stycznia wystartuje PLL? i czy masz jakieś nowe spoilery? :D

Leo_Wyatt

Nie, jeszcze nie widziałam takiej informacji, spoilerów też za dużo nie ma.

ocenił(a) serial na 6
Leo_Wyatt

wybaczcie offtop, ale nie chcę zakładać nowego wątku, mianowicie nurtuje mnie pewne pytanie, z kim spiskuje Jenna? Obejrzałam dziś 5 ostatnich odcinków I sezonu i jestem teraz przy pierwszym z II i nie mam pewności. Czy to Garett?

a tak btw, to Ezra nie może być A:P

koki3112

tak :) J. i G. to zgrana parka :D

w sumie ta wskazówka z twittera to mała pomoc - to, że w PLL wszystko jest pomieszane, wiadomo od pierwszych odcinków :DDD

ocenił(a) serial na 6
yootsuu

hm. nie sugerując sie napisami polskimi, które w wielu wypadkach nie są zbyt 'dokładne' natknęłam się na scenę, gdy 'A' jest oprowadzana po domu Emily, a przewodnik, zwraca się per 'Miss', więc A musi być kobietą.

koki3112

Końcówka 2x01:
"I see you found the guest bedroom. Shall we take* a look on the master?"
*tego nie jestem pewna, ale tam było albo to, albo może do you want to take....
nie wiem, gdzie ty tam słyszysz "miss".
Naprawdę myślisz, że scenarzyści są takimi idiotami, żeby się tak wyłożyć? :D

ocenił(a) serial na 6
youhaveamessage

specjalnie obejrzałam jeszcze raz.:) oglądam raczej bez napisów i chyba roiłam sobie to 'miss':D

koki3112

Właśnie ja też sprawdziłam teraz bez napisów ;D

Leo_Wyatt

Teraz na filmwebie jest napisane, że 13 stycznia, ale nic na ten temat nie mogę znaleźć, Marlene też nic nie mówi, więc raczej się tym nie sugerujcie.

Trwają prace nad scenariuszem do 2x25 (finał)

- Ezra nie wygląda na podejrzanego, ale może powinniśmy myśleć inaczej?
Marlene: Nie stawiałabym Ezry na początku listy podejrzanych.

- Czy Mona przyjaźni się z Lucasem?
Marlene: hmmmm...

- Czy Ezra coś ukrywa? Jest słodki, ale w Rosewood nic nie jest takim, jakie się wydaje.
Marlene: Nic nie jest takim, jakie się wydaje.

youhaveamessage

Chyba jest jeszcze dla nas nadzieja (tzn dla tych, którzy uważają, że Ezra ma coś z tym wspólnego) :D
Dlaczego tak sądzę? Bo ostatnio Lois Blumenthal napisała na swoim twitterze, że właśnie skończyła czytać scenariusz i widzi kolejnego podejrzanego/podejrzaną o bycie "A". Gdy ktoś zadał pytanie na ten post "coś wspólnego z Ezrą?" Lois odpowiedziała "chyba spodoba wam się to, co będzie się działo z Ezrią*"

*dokładnie było "I think you'll enjoy Ezria ride" ale nie wiedziałam, jak przetłumaczyć "Ezria ride" więc wymyśliłam coś zbliżonego.

Więc albo Lois się trochę wygadała, albo po prostu nie zauważyła, że to pytanie o Ezrę było pytaniem zadanym do jej postu, że jest kolejny podejrzany/a o bycie A.

https://twitter.com/#!/loisblumenthal - tutaj cała "rozmowa"

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Dopóki wyraźnie w serialu mi tego nie pokażą, będę wierzył w to, że Ezra jest "A" :) Poza tym, nikt inny mi do tej roli nie pasuje ;] No może Jenna jeszcze ;]

youhaveamessage

Ezria? Zadowoleni w sensie, że ten związek-porażka się wreszcie zakończy czy wręcz przeciwnie? :D xD

smiles

Mam nadzieję, że wyjdzie na jaw, że to Ezra jest A i związek się zakończy, hahaha ;D

youhaveamessage

@yham a czy to nie Ty bylas zawsze obronca Ezry? ;P chyba dawno nie wchodzilam do tego tematu bo przegapilam Twoja zmiane frontow ;D

Na zwiazek A&E nie moge patrzec od poczatku, wiec im szybciej sie rozpadnie tym lepiej, aczkolwiek nie liczylabym na to zbytnio :/ Scenarzysci zdecydowanie maja na punkcie Ezry obsesje ;P

sandra_crashdown

Nie :D Ja go broniłam, bo nie lubię Jasona, i jak już bym miała wybierać między nimi, to wybrałabym Ezrę :D

behind the scenes:
http://prettylittleliars.us/photos/thumbnails.php?album=356 2x20
http://prettylittleliars.us/photos/thumbnails.php?album=349 2x19
http://prettylittleliars.us/photos/thumbnails.php?album=344 2x18 (to Ezra rozmawia z Mayą? O.o)

http://prettylittleliars.us/bts-photos-updated/?utm_medium=twitter&utm_source=tw itterfeed no i tu wszystkie, wystarczy kliknąć na dany odcinek.

youhaveamessage

Aaa, no i zapomniałam i nie zdążyłam.
Jakiś czerwony płaszcz zagra dużą rolę w sezonie 2B.

youhaveamessage

W sezonie 2B zobaczymy mieszkanie Wrena. Ono dużo o nim mówi.

youhaveamessage

Eeee czy ktos w ogole podejrzewa Wrena o bycie A.? To by chyba byl lekki cios ponizej pasa ;P Ale wlasnie tak sobie pomyslalam, ze skoro jest lekarzem to moze robil jakis staz w szpitalu dla psychicznie chorych, ewentualnie jakies praktyki studenckie (to tak nawiazujac do watku z blizniaczkami ;D)

sandra_crashdown

może, ale on nie jest psychologiem ani psychiatrą.. więc chyba nie praktykowałby w psychiatryku. chociaż, w PLL wszystko jest możliwe. XD

Wren byłby chyba przegięciem, ew. mógł pomagać Melissie, ale ona chyba już uciekła z grona podejrzanych - za dużo jej NIE ma, by mogła mieszać. :P

'Jakiś czerwony płaszcz zagra dużą rolę w sezonie 2B.' - może mój czerwony płaszcz ;DD

yootsuu

Hahaha ;D

W sezonie 2B będą jakieś nowe związki.

youhaveamessage

Taaa pewnie zaserwuja nam Ezre z Maya ;P ... chyba padne ze smiechu ;D

sandra_crashdown

Ej, weź, nawet tak nie mów. W tych zdjęciach co podawałam u góry było chyba zdjęcie Ezry i Mayi w Apple Rose Grill.