Ludzie co z Wami dlaczego tak wysokie oceny! Zlepek retrospekcji i żadnej akcji. Napewno nie był najlepszy z dotychczasowych. Ale oczywiście istotny dla dalszej fabuły, żeby nie było.
Już pisałem: z tymi retrospekcjami zaczyna przypominać Lost i zapewne taki też będzie final, totalnie z anusa
Najlepszy w tym sezonie. Ile tu się dzieje to aż trudno opisać. No i jak dużo rzeczy się dowiedzieliśmy, a jeszcze więcej można przypuszczać.
Zdecydowanie najgorszy odcinek obu sezonów póki co. Nuda, flaki z olejem, nic się nie dzieje, a jednocześnie totalny chaos i skakanie po liniach czasowych i świadomościach. Całość można było pokazać w 10 minut i nie marnować ludziom czasu. Obejrzę serial do końca, ale ten odcinek sprawił, że tak jak po S01 byłem napalony na dalszą część jak dzik na trufle, to podczas tego odcinka chciałem, by ta męczarnia już się skończyła i życia nie marnowała. Ugh. Mocne 4/10 [póki co jedyny osobno oceniony przeze mnie odcinek]
TikTok pasuje bardziej do takich żenujących komentarzy, jak Twój. Chyba, nie wiem, nigdy tam nie byłem. Ale dzięki za komentarz na poziomie.