Ród smoka (2022)
Ród smoka: Sezon 2 Ród smoka sezon 2, odcinek 1
odcinek Ród smoka (2022)

Ród smoka | Syn za syna

A Son for a Son 59m
7,3 2,1 tys. ocen
7,3 10 1 2056
Ród smoka
powrót do forum s2e1

Klasyczne HoD

ocenił(a) serial na 6

Akcja wlecze się jak rzeka w porze suchej. Przez większość odcinka nic - po czym na koniec twórcy umieszczają jakieś wydarzenie, które ma utrzymać naszą uwagę. Mocny w tym, w czym był mocny w poprzednim sezonie - światotwórstwo, klimat, aktorstwo, charakteryzacja, smoki. Po pierwszym odcinku nie spodziewałem się więcej, oby to się szybko rozkręciło.

ocenił(a) serial na 10
kanver

Za dużo tiktoka oglądasz skoro przez 0.1 sekundy nie ma akcji i zaczynasz sie nudzić, polecam zacząć czytać książki

ocenił(a) serial na 6
skate_54321

Faktycznie, trafna diagnoza. Może powinieneś zostać psychologiem i zarabiać z odczytywania ludzi, skoro jesteś w tym taki dobry.

kanver

Na jaką ty walkę liczyłeś w 1 odc gdzie muszą pokazać od nowa świat i dać główny napęd Aegona czyli właśnie zabicie Jaehaerysa. Nie rozumiem dlaczego każdy myśli, że jak nie ma naprdalania się co scene to serial jest nudny.  Na takie  Rook's rest przyjdzie czas jeszcze spokojnie, jeszcze będzie dużo bitew

ocenił(a) serial na 6
aseq113

Przecież napisałem "Po pierwszym odcinku nie spodziewałem się więcej, oby to się szybko rozkręciło". Czytać do końca proszę.

ocenił(a) serial na 10
kanver

jak lubisz firmy akcji polecam ci bajki i filmy marvela np batman, rod smoka to rerial intryk i snucia a nie film akcji

ocenił(a) serial na 6
fanta123

Ale wiesz, ze Batman ma tyle wspolnego z Marvelem co Rod smoka z najlepszymi sezonami GoT? Czyli nic.