Akcja wlecze się jak rzeka w porze suchej. Przez większość odcinka nic - po czym na koniec twórcy umieszczają jakieś wydarzenie, które ma utrzymać naszą uwagę. Mocny w tym, w czym był mocny w poprzednim sezonie - światotwórstwo, klimat, aktorstwo, charakteryzacja, smoki. Po pierwszym odcinku nie spodziewałem się więcej, oby to się szybko rozkręciło.
Za dużo tiktoka oglądasz skoro przez 0.1 sekundy nie ma akcji i zaczynasz sie nudzić, polecam zacząć czytać książki
Faktycznie, trafna diagnoza. Może powinieneś zostać psychologiem i zarabiać z odczytywania ludzi, skoro jesteś w tym taki dobry.
Na jaką ty walkę liczyłeś w 1 odc gdzie muszą pokazać od nowa świat i dać główny napęd Aegona czyli właśnie zabicie Jaehaerysa. Nie rozumiem dlaczego każdy myśli, że jak nie ma naprdalania się co scene to serial jest nudny. Na takie Rook's rest przyjdzie czas jeszcze spokojnie, jeszcze będzie dużo bitew
Przecież napisałem "Po pierwszym odcinku nie spodziewałem się więcej, oby to się szybko rozkręciło". Czytać do końca proszę.
jak lubisz firmy akcji polecam ci bajki i filmy marvela np batman, rod smoka to rerial intryk i snucia a nie film akcji