Jeszcze nic nie jest pewne czy będzie 3 sezon. Twórca Travelers poprosił o wsparcie fanów serialu, żeby jednak Netflix zamówił 3 sezon, więc różowo to nie wygląda, takie coś przeważnie kończy się cancelem.
Zakończenie drugiego sezonu wskazywałoby na to, że nie będzie następnego sezonu. No, ale kto wie.
A dlaczego tak Wam zależy. Czy każdy serial musi przechodzić w tasiemiec, który po jakimś casie musi się zdegradować. No są wyjątki Stargate, Grimm, tylko zauważcie, że w nich były motywy na jeden odcinek i powoli rozwiajajaca sie fabuła główna. W "Podróżnikach" jest jakby dodatkowy czas, w jakim fabuła ma czas się rozwinąc, bohaterowie sie namalować. No może można by było pokazać kim był dyrektor i cy miał rację.
Mi jak dotąd zabrakło pokazania świata przyszłości, z którego przybywają podróżnicy. Chętnie bym zobaczył, jak tam sobie radzą :) Czekałem na to od połowy pierwszego sezonu i miałem nadzieję doczekać się w drugim, a tu nic, nawet jednego ujęcia.
Na pewno siedzą w jakichś bunkrach, jak by chcieli pokazać więcej to by wyszło drożej :-)
Wreszcie się doczekałem! W s03e07 jedno malutkie ujęcie z przyszłości, zawsze lepsze to niż nic, ha ha :) Nie wiem jak dalej, odc. 8-10 jeszcze nie widziałem.
Zazwyczaj tak jest że gdy serial wciąga to chcę się więcej i więcej :) - Jedyne czego żuje to że nie obejrzymy zapewne 3 sezonu w TV bo przejął go Netflix .
Akurat to był dyrektor który przesyłał informacje do umierających ludzi tak jak do dzieci. Przynajmniej ja to tak zinterpretowałem.
Jest zwiastun!
https://www.youtube.com/watch?v=xyEijpJ9YL0
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery
Już obejrzałem. Konkretna końcówka. Furtka na kolejny sezon jest. Ale nawet jakby nie miał powstać, to zakończenie jest świetne.serial 9/10 zajebisty
"zakończenie jest świetne" - prawda (jak lubił mawiać Trevor) :) Rzeczywiście finał bardzo dobry, po obejrzeniu stwierdziłem z zadowoleniem, że wreszcie jakiś serial ma prawilne zakończenie. Następnego sezonu w dotychczasowej konwencji raczej nie będzie, ale mam nadzieję na Podróżników 2 w nowej odsłonie z nową ekipą aktorów.
Zgadzam się. Aczkolwiek nowi aktorzy.. nawet jeśli, to boje się spadku formy. Ta ekipa była fajna i zgrana. Po prostu dało ich się polubić od pierwszego odcinka. Widać, że reżyser starał się zrobić coś porządnego. Postarał się.
Jeśli kolejny sezon miałby powstać, to jedynie na zasadadzie - zróbmy to, ale lepiej lub na takim samym poziomie, a nie, żeby odciąć kupon i tyle, bo takie coś nie przejdzie.
No nie liczył bym na kontynuację po trzecim sezonie finał sporo mówi fakt jest wzmianka że projekt podróżnicy jeden zakończył się fiaskiem i wprowadza się drugi ale to tylko po to aby fajnie wyglądało zakończenie
Ale jednak MacLaren się zdziwił po wysłaniu wiadomości, jak samolot nie nadleciał :)
Furtka więc jest taka, żeby pokazać jaka była ta ver2 :) co zmienili, z jakim skutkiem itp. Ja bym z chęcią zobaczył.
I taka furtka daje dodatkową opcję :)
Sezon 4 - ver2
Sezon 5 - ver3
Sezon 6 - ver4
itd. itd. :) Co sezon nowi aktorzy, nowe zespoły, nowe próby, co jakiś czas gościnne występy kiedy trafiamy na poprzednich itp. :) Można by to tak ciągnąć i 20 lat :)
Finał 3 sezonu był świetny, powalił mnie na kolana. Jeśli Z chęcią zobaczyłbym kolejna serię Travelers, lecz boję się tego, że nowi bohaterowie nie przypadną mi do gustu. Moimi faworytami byli Marcy, Philip, David, Trevor i agent McLaren
Oficjalnie serial został skasowny po 3 sezonie. Oznacza to, że nie powstaną już nowe odcinki.