wiem, że wszystkie tu jesteśmy fankami telenowel,ale nie wierzę,że nie ma niczego co Was w nich nie denerwuje:)może przypominają się Wam jakieś śmieszne wpadki:)Jeśli o mnie chodzi to wkurzają mnie strasznie monologi bohaterów-czasami to jest tak, że bohaterowie sobie siedzą gdzieś np. i przez 10 min gadają do siebie, co jest zazwyczaj nudne i niepotrzebne, bo to nic kompletnie nie wnosi do serialu, albo to jak w myślach przywołują jakieś sytuacje co się wydarzyły- hmm na przykładzie Nie igraj z aniołem np.- Marichuy w każdym (dosłownie)odcinku przez co najmniej 5 minut wspominała swój ślub z JM, albo jakieś wspólne chwile,no już mnie przez to szlag trafiał, bo tak raz na jakieś czas to niech sobie wspomina dziewczyna a co, no ale tak co chwilę to już przesada:). Noi to, że czasami to w telkach przesadzają z bajkowością- niby to są takie czasoumilacze, żeby się oderwać od codzienności,ale we wszystkim powinien być umiar. Jeśli chodzi o wpadki to nigdy nie zapomnę jak w Nie igraj z aniołem Ana Julia urodziła dziecko przez spodnie<hahaha>czasem jak mi smutno i sobie o tym przypomnę to się potem śmieję przez godzinę!Oczywiście to tylko takie przykłady, ja strasznie dużo gadam więc mogłabym epopeję na ten temat napisać. Jak coś się Wam przypomni to piszcie to się pośmiejemy:)
hahaha no nie mogę, nie mów, że są jakieś gejowskie sceny. Masz jakiegoś linka?
http://www.youtube.com/watch?v=IxQK8_rjGBA
tu wygląda słodko :P http://www.youtube.com/watch?v=Kwe10LVYESE&feature=related po 20 sekundach odtworzenia :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=NvixrrvIY20&feature=related
jest jeszcze parę linków :P
ale ten z gali ... ohh Diego jest przystojny!!!
dziękuję Ci bardzo Sylwio:)Aaaaale on jest boooskiii:<3. I nic się nie zmienił przez te lata, wygląda tak samo jak nie lepiej. A tą rolę to odgrywa genialnie masakra, ale mi humor polepszyłaś-zawsze grał amantów a tu proszę- gej:P:P. Ja chcę tą telenowele żeby puścili u nas!!!Chyba wyślę petycję do tv4:):D.A to z gali też super- i jestem w szoku bo zrozumiałam co powiedział- jednak te 15 lat oglądania telenowel dały mi niezłą lekcję hiszpańskiego. Ech ideał faceta, ten jego głos i w ogóle całokształt...<3.
Proszę bardzo;)
No jego głos jest zaje.b.i.st.y ! Nic się nie zmienił, dla niego czas stanął :))
Co do gali.... też zrozumiałam ( niektóre zdania) :P szok!! Ma poczucie humoru :D zawsze uśmiechnięty :P
dokładnie! Ideał faceta!! Jadę do Meksyku na podryw :P
<hahaha>kurde my poważne panie nauczycielki, a jak zwariowane nastolatki się zachowujemy:D. Moje dzieciaki by się ze mnie ponabijały jakby wiedziały, że ich Pani się tak podnieca i ma plakaty Diega w pokoju:) .Haha zarezerwuj bilet też dla mnie:D:D.
Hehe masz rację nasza sprawa:)Szkoda, że nie ma brata bliźniaka bo nie wiem jak my się nim podzielimy:)
hmnn ...
damy radę :P jakoś będzie.... Jedna będzie miała go na tydzień ,a druga weźmie na następny tydzień i tak w kółko :P hehehe
:D. Ok mi pasuje:). Zawsze mówię dzieciom, że trzeba się dzielić:P. Ciekawe tylko czy on serio jest biseksualny- odkąd mi to powiedziałaś, to nie mogę przestać o tym myśleć:(. W tej roli geja to był przekomiczny:D. Nie wierzę, że w rzeczywistości sam nim jest:(
....
wiesz... czytałam o tym kilka lat temu w ŚS ( była wzmianka o nim) i byłam w szoku!! ale... tak se myślę, to nie może być prawda!
Ja też w to nie wierzę!No cóż Ricky Martin jest gejem, Christian Chavez ze Zbuntowanych też, ale oni to wyglądają na gejów, ale nasz Diego stanowczo nie:)Wydaję mi się, że nawet w tej telenoweli zagrał geja żeby udowodnić, że nim nie jest...ech dobrze wiedzieć, że jest na tym świecie ktoś kto ma fioła na jego punkcie jak ja. Jak koleżanki mi się pytają kiedy sobie jakiegoś faceta znajdę to im mówię,że czekam na Diega, ale one nie wiedzą o kogo chodzi:)
co do Camili masz rację! Grała w Cudzie miłości( córka Lucrecii de la Torre) i była płaska jak deska.
Ninel Conde to w 100% jest z plastiku :P nie mogę na nią patrzeć! dla mnie ona nie jest atrakcyjna, tylko obleśna! wszystko napuchnięte... usta, tyłek...miała coś z powiekami... masakra! ale ją nie porównujmy, ona nie gra głównych ról!
no właśnie nie gra głównych ale niestety często gra i trzeba patrzeć na jej szafę trzydrzwiową, aż takiego to ja bym nie chciała:)
A bo tak popatrzyłam na twój profil z ciekawości jakie seriale jeszcze oglądasz i zobaczyłam, że jakieś głosowanie na ulubione pary filmowe prowadzisz, to myślałam, że to na blogu się głosuje. Nie ja nie mam, chciałam kiedyś z koleżanką zrobić taki o telenowelach i bohaterach, ale koniec końców nie zrobiłyśmy:(
Aha:). Dobra a tak wracając do amantów, to masz jakiegoś telenowelowego ulubieńca?Ja i sydziuchna jesteśmy za Diegiem:). Drugiego takiego nie ma:)
Ale, który Diego? ;) Czy ja wiem, ja chyba jednak za Williamem Levym bym była, jakoś jak wiem, że on będzie grał w jakiejś telce to z założenia chce mi się bardziej oglądac :p
A tak z poza tematu... Nareszcie te żmije znikneły z serialu. Jak Marfil wreszcie zdechła do aż lżej się zrobiło... A Octavia to już w ogóle! Dwie żmijki dostały to na co zasłużyły, a ten Pedro wreszcie pokazał charakter! Pzdr!;-)
Hmm kurczę ja nie mam teraz czasu na oglądanie Osaczonej a widzę, że tyle się dzieje:(Który odcinek był dzisiaj?A co się z Sharon dzieje?
hehe proste my z Sydziuchną wiemy co dobre:)Ale widzę,że Mayte i Niebi też są w naszym klubie uwielbienia do Diega:)William jest niby przystojny ale nie urzekła mnie jego historia, nie ma tego czegoś dla mnie. Właśnie wczoraj z Camillą3 się zastanawiałyśmy czy ma jakiś botoks w ustach, bo ma nadnaturalnie wielkie-taka męska wersja ust A. Jolie:). Jakby była jakaś telka z Diegiem w tv to z pewnością śliniłabym się przed tv i nie przegapiłabym żadnego odcinka. Kurde ale się rozpisałam jak zwykle:P
Pozwólcie że zapytam: Który to Diego? Bo rozumiem że nie ten z Osaczonej;p Ja jestem że tak powiem w "klubie" Williama... Przyjrzałam mu się ostatnio i powiem wam że cukiereczek hehe:) A co do Osaczonej, to Sharon uciekła z psychiatryka i podpaliła pokój Mevy z nią samą w środku i z Gaviotą oczywiście. No i bójka między Maxem a Diegiem. ten drugi chciał zabić tego pierwszego... No w ostatnich odcinkach zawsze dużo się dzieje. A dziś był chyba przedostatni...
Czyli obie jesteśmy w jego "klubie" :p Noo, chociaż niektóre telki były tak przeciągnięte, że właśnie w ostatnich odcinkach najbardziej zamulali...
Dokładnie np. w Morzu Miłości, w ostatnich odcinkach to takie nudy były, że już marzyłam,żeby się skończyło:)Haha czyli mamy na razie dwa kluby: Williama i Diego Ramosa<3:D. Ja i Sydziuchna z całym sercem jesteśmy w klubie Diega- Camilla3 i Lola140392- klub Williama:P.Może dziewczyny mają jeszcze jakieś inne typy?Pauliska a Ty gdzie się zapisujesz?Założę się, że do Williama:P
Pancholon mi się nie podoba :P
Lola chodzi o Diego Ramosa.... grał adwokata w Zbuntowanym Aniele i Amor Latino :) Najbardziej mi się spodobał w Amor Latinio ;))) słodki cukiereczek :D
Pancholon haha no to dałaś czadu teraz <hahaha>. Hmm niech się zastanowię- NIE MÓJ TYP! Nie jest brzydki ale nie podoba mi się w ogóle:P
wiesz co... Jorge Luis Poza ( serialowy Diego) grał w "Donde esta Elisa " , postać gliniarza, który włącza się w poszukiwania zagonionej Elisy , w między czasie zakochuje się w wzajemnością w Danie ( matka Elisy, grała ją Sonya Smith) nawet fajną parę tworzyli na ekranie :P W tym serialu wyglądał nawet fajnie! Nie miał tych kudłów co w Osaczonej :P hihih
Ktoś się pytał czy Diana miała coś poprawione.Więc śledzę Alejandrę że wam odpowiem, że Nie.Alejandra Lazcano jest całkowicie naturalna,zawsze była i jest naturalna,jest miłą osobą i zawsze ma poczucie humoru ;).
A właśnie wczoraj na ten temat rozmawiałyśmy z Camillą3 i stwierdziłyśmy, że Diana jest raczej naturalna- w porównaniu do reszty obsady:P. z tym poczuciem humoru to się nie wypowiadam, bo jej nie znam- w Osaczonej nie tryskała poczuciem humoru a w realu to nie wiem jaka jest:)
Ja dzień w dzień śledzę Alejandrę lazcano i w jednym wywiadzie powiedziała że nie zniosłaby chłopaka ponuraka.
Ona grała w osaczonej,valeria,pobre diabla,catalina i sebastian,tormenta de pasiones a teraz gra w nowym cielo rojo i zawsze z kimś utrzymuje kontakt,zawsze jest uśmiechnięta i ogólnie mówią o niej dobre rzeczy , zawsze ma poczucie humoru i całkowicie naturalna nie to co Ninel Conde która jest po 26 operacjach plastycznych!
Za to uwielbiam ALejandre.A co do klubu jak muszę wybrać to wybieram Williamka,ale całym sercem jestem oddana Davidowi Zepedowi <3<3 oczarował mnie;p.Może jest szansa że go kiedyś,kiedyś tam zobaczę na razie składam na bilet mam na koncie już 2 tysiące , ale jak wyjadę potrzebuję więcej ; ))).
No David mi się podoba też, ale kurcze tak mi obrzydł po tym co zrobił w Osaczonej. Wiem, że to rola tylko, ale jednak. A chyba on większośc ról miał jako czarny charakter. ;)
hmm a mi się ani David nie podoba ani William- za bardzo metroseksualny, nie cierpię kolesiów, którzy są tacy lalusiowaci:)Jednak, gdybym musiała któregoś wybrać to chyba jednak Davida, bardziej męski jest...:)