PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10058100}

Nocny lot

Red Eye
2024 -
6,7 826  ocen
6,7 10 1 826
Nocny lot
powrót do forum serialu Nocny lot

Bardzo dobry serial

użytkownik usunięty

Mega dobrze się to ogląda.Oby więcej takich seriali

ocenił(a) serial na 4

Ten tekst brzmi tak, jakby został napisany przez bota. Mnóstwo podobnych "wpisów" na forach, na YT, w komentarzach...

użytkownik usunięty
per333

haha nie chciało mi się rozpisywać.serial wczoraj wciągnięty na raz.Dla mnie mega dobry.Jest w nim.wszystko co lubię,wątek mi5,CIA jest tajemnicą dobra intryga i zaskoczenie

ocenił(a) serial na 2

Hahaha serial to bajka przecząca na każdym kroku prawu międzynarodowemu.

użytkownik usunięty
bartoszky_bartosz

jak chcesz coś na serio to oglądnij sobie film dokumentalny.Kino to ma być rozrywka i dla mnie ten serial był bardzo dobry.Moze i bajka ale bardzo przyjemna do ogladania

Też uważam, że całkiem spoko. Nie jest to wybitny serial, który odmieni czyjeś życie, ani dokument ukazujący tajniki pracy agencji specjalnych, nie oszukujmy się - ale jeśli ktoś szuka nieirytującego serialu do zbingowania, to to będzie dobry wybór. Duży plus za to, że mamy zakończenie - nie wiem, być może da się to jakoś naciągnąć na drugi sezon (kompletnie nie znam planów producentów), ale w tym jednym sezonie wszystkie wątki zamknięto, wszystko wyjaśniono i jest git, nie trzeba się martwić, że być może angażujemy się w historię, której zakończenia nigdy nie poznamy, bo skasują serial czy coś.