-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------- Itachi nie żyje ciekawe co będzie teraz.
Powinien pokazać nową technikę, a nie odgrzewać ciągle stare kotlety ;f
Aczkolwiek nadal imponujący widok zapewnia
Został pokazany prawdziwy Nagato (nie spodziewałem się że tak wygląda) :d poza tym prawdopodobnie w next chapterze mają uśmiercić postać Hinaty ;d
To chyba jakiś żart!!!Cholera nie sadziłam że moje domysły okażą się prawdziwe.Zabili Hinatę:((((dlaczego zawsze zabijają fajnych bohaterów?Ciekawe kogo wykoszą z drużyny Lee??
Nie piszcie, że Kakashi zginął, bo jeszcze to nie było bezpośrednio powiedziane... Nie dopuszczam w ogóle do siebie myśli, że Hatake mogłoby nie być w "Naruto"...:(
wiem, wiem,- przepraszam, no to inaczej zadam pytanie, w którym odcinku zdarzył się ten niemiły incydent z udziałem Kakashiego?
chapter 423.
oczywiście, że Kakashi nie zginął to niemożliwe. jeden z głównych bohaterów i tak marnie byłby uśmiercony, poświęcając mu niecały chapter, no tak po prostu nie może być.
ale było wspomniane, że Naruto potrafi wyczuć ludzką energię,a Kakashiego nie czuł i potem był taki moment, że zdał sobie sprawę, żę Kakashi umarł.
swoją droga, ktoś umrzeć musiał nie? :D XD
a dzisiaj pokazali rozmoweż z minato, no cóż. coś krótko to trwało nie uważacie?
Jak się okazało w nowym chapterze Hinata żyje i ma się w miarę dobrze. jak powiedziała Ten-Ten "jej stan nie jest poważny, ale może być jeśli nie udzielimy jej pomocy" czy jakoś tak...
A więc nie pomagajcie xD
Kakashi to jedna z tych postaci której nie życzę śmierci.Być może Kishimoto go nie uśmierci.
Możliwe, ale jest on chyba po prostu nieprzytomny.Być może w kolejnych rozdziałach się więcej dowiemy.Hinata też wyglądała na martwą a tu proszę już jest w porządku.Poczekamy zobaczymy.
Kakashi żyje, ostatni spoiler opisuje scenę, w której Tsunade dociera do Kakashi'ego, a Katsuya mówi, że on wciąż żyje. Co prawda, Tsunade jest zdołowana, gdyż przybyła za późno (jego stan jest krytyczny), ale zaczyna używać jakiegos specjalnego jutsu (sądząc po jej zachowaniu, nie jest to technika zbyt bezpieczna dla niej samej).
Tutaj podaję link do spoilera. http://sagenaruto.page.tl/Naruto-Manga-Spoilers.htm
Ah, tak przy okazji, zapraszam do przyłaczenia się do chatu. Znajdziecie mnie tam pod tym samym nick'iem. (język ang. obowiązkowy)...
a mnie coraz bardziej wkurzają nowe chaptery.
przez następne pięc będziemy poznawac historię Nagato, a potem bedzie dyskusja na kolejne 10 chapterów ,a potem sobie wybaczą, Nagato zdechnie ze zmęczenia i wszyscy będą szczęśliwi -.-