-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------- Itachi nie żyje ciekawe co będzie teraz.
Itas padł, ale koniec miał świetny ^^
A co dalej? - Zakończenie serii, ot, co, to zbliża się wieelkimi krokami od pewnego czasu ;]
Sasuke został puknięty przez Itasia (bez skojarzeń proszę! ^^) Teraz Tobiaszek się ujawnił... Ciekawe co Sasuke zrobi...
Zrobiło sie niezłe zamieszanie.Ciekawe co takiego Mandara powie Sasuke.Chłopak ma ogromy dylemat.Zabił brata ledwo uszedł z życiem a tu nagle okazuje sie że jego brat chciał go chronić.Oj nie wyniknie z tego nic dobrego.
Zgadzam się... Itaś z tego co wywnioskowałam chce bronić Sasia przed Madarą... Tylko mnie zastanawia jak Itaś zamienił te oczęta... Przez samo puknięcie Sasia w czoło?????? Może jakieś nowe jutsu powstało przez pukanko ^^(nadal bez skojarzeń proszę! xD)
Itachi był bardzo zdolny więc kto wie co nowego wynalazł.(w mandze było powiedziane że właśnie przez dotkniecie przekazał mu te oczęta)
A ja jestem PEWNY ze tobi to nie madara ale Obito.Obito lewe oko oddal Kakashiemu a prawe mial niby zniszczone.Tobi ma maske na twarzy i otwor tylko na prawe oko co daje do myslenia bo niby czemu nie mial by normalnej maski z dwoma otworami na oczy.....jak dla mnie to klarowne i smiesznie oczywiste.Jezeli chodzi o to ze nazywa sie madara to moze byc trik podobny jak w przypadku wchloniecia orochimaru przez sasuke
Masa to najmniejszy problem. Sądzę że ten jeden otwór został specjalnie wprowadzony przez autora żeby wprowadzić zamieszanie wokół postaci.Jeśli to Obito to skąd ma taka siłę?Jeśli Madara to jakim cudem tak długo przeżył?Takie pytania mi sie nasuwają.Jednak jestem pewna(był powiedziane w mandze a właściwie napisane)że Tobi to Madara.
mozliwe duch madary przeja cialo Obito bo nie wierze ze majac podwojnego sharingama nie uzywalby go... gdyby jednak nie mial jednego oka zapewne nie chcial by tego ujawnic przed kakashim noszac caly czas maske:D.Zreszta Obito byl przeciez ze slynnego klanu wiec mial mozliwosci do osiagniecia takiej sily.pamietam jak w mandze gdy obudzil w sobie sharingama mial go bardziej rozwinietego [2/3] niz sasuke np.. Jak dla mnie to na 80% Obito.
wyjąłeś mi to z ust... Tylko dalej mnie dręczy dlaczego Uchiha XYZ nie powiedział Akatsuki kim jest naprawdę... Itaś sam powiedział Sasuke że to Madara... Czyli Akatsuki jest przekonane że To Madara... Tak by z tego wynikało...
Pein chyba wiedział, że Tobi to Madara, bo po co by mu mówił o różnych rzeczach? i było powiedziane, że Tobi stoi wyżej od Peina, a co za tym idzie musi być jeszcze potężniejszy od niego.
o jezu czemu Tobi mial by klamac ze jest Madarą! Chociaz Madara ma długie włosy a tamten ma krótkie wiec moze to jednak Obi. Ale to akurat mnie najmniej interesuje;/ najstraszniejsze jest to co teraz bedzie z Sasuke, gdy poznał prawde, że brat chciał go chronic! On poświecil swoja przyszlosc i szczescie, żeby zabic brata. A tu sie okazuje ze Madara maczał w tym palce, wiec tobi to musi byc on, bo skąd by o tym wiedział.
ale tragedia, że Zboczony pustelnik nie żyje to najwiekszy dramat ryczalam jak nie wiem, to wszystko jest takie smutne;( tyle samotnosci i bólu!
niestety;( poprostu tragedia! ja cały czas rycze oglądam wciąż na youtube sasuke and sakura jak jeszcze byli tak emocjonalnie zwiazani dlaczego on odszedł;/ bardzo bym chciała, żeby wrócił żeby znów zaistniała ich paczka, czy on nie rozumie że był z Naruto jak bracia to smutne, Naruto zawsze chciał tylko zostac docenionym przez Sasuke;(
o matko jak to się uspokój wiem, że to tylko manga ale bardzo polubiłam te postacie;) cały czas się nie moge pogodzic z tym, boshe oby ta trójka wróciła chce żeby było jak dawniej, a co się teraz wogóle z Sasuke stanie?? wiadomo kiedy bedzie nastepny chapter??
po za tym nie rozumiem was tam jest tyle bólu, cierpienia i samotności;/ najstraszniejsze były te sceny z Gaarą, który chciał tylko ludzkiej krwi po takich przeżyciach, a spotkał Naruto który też był samotny jeszcze te sceny na góże, że obok naruto zaczeli się pojawiac ludzie, a Gaara wciąż był sam to załamujące;( szkoda, że manga tak bardzo wyprzedziła anime, nie bedzie żadnego zaskoczenia, ale i tak będe przeżywac śmierc Pustelnika;(
No dosłownie.. ja też. Myślałam, ze się tam nie pozbieram. No ale cóż, ja po całej ciemnej stronie mocy tak rozpaczam >.<
ja strasznie rozpaczałam jak myslalam ze gaara zgina hehe, po itachim w ogole nie plakalam tylko jak sie dowiedzialam ze oddal sasuke swoje oczy;/
tak w ogole to naruto mnie strasznie wkurzal bo zawsze byl taki slaby;/ a myslicie ze Sasuke w koncu bedzie z Sakurą?, a Naruto z Hinatą??
Szczerze? Nie chce żeby Sasuke był z Sakurą... Powód? Nie wydaje wam się to zbyt melodramatyczne?
Sasuke opuszcza Wioskę i swoich przyjaciół, aby zdobyć moc by dzięki niej zabić mniemanego mordercę klanu, swojego starszego brata Itasia, a później co? wraca do wioski jakby niby nic i jest z Sakurą? Jeśli tak to ma wyglądać stracę sympatię do tej anime i mangi...
o jezu wescie mnie nie załamujcie, ta trójka była najlepsza, straszne było jak Sasuke do nich tak mówił, ale oni wszyscy z Kanohy go chcą ocalic, ja ume jak Sasuke nie bedzie dobry;/ a z drugiej tez strony jest mi strasznie żal Itaśa on był taki tajemniczy jak przybyl do Kanohy to nie chciał z nikim walczyc;p i zawsze tak sie spogladal zamyślony w niebo;) ale przestancie jakby Sasuke miał byc np. z karin to bym sie zabila;/ ja nie moge zniesc odcinka w ktorym on sie zegnał z Sakurą i powiedzial dzięki;(
Ja tam nie chcę, żeby z shonena nam jakieś romansidło zrobili. Dlatego [a moze z powodu natury yaoistki] nie chcę, by Sasuke się z jakąkolwiek dziewczyną wiązał. Zresztą.. on do wszystkich mówi "zostaw mnie", "spadaj", "odczep się" itd.
no tak jenny ta trójka za krótko kurde byla razem nie moze tak byc to bedzie dramat;/ niech sasuke oprzytomnieje;( proszee
Hinata i Naruciak bez problemu... Ale tak jak pisałam Sasuke i Sakura odpada... No ale jak czytałaś mangę to widziałaś jak Sasuke reaguje na Karin... xD podejrzewam że tutaj nic nie będzie xD
Hola,hola.....my tu o powaznych problemach dotyczacych serii a wy tu jakies za przeproszeniem pierdoly sadzicie o jakis bzdurnych zwiazkach.ja wiem dziewczyny ze takie sprawy was najbardziej kreca ale nie rozkrecajcie sie;D