efekt byłby podobny jak Agata wciskała jej kit że Pawła kocha,pamiętasz ten wątek?
nie, miałąm długa przerwę w oglądaniu, wróciłam jakoś na etapie jak niedługo się wydało, ze Paweł to bigamista
I Paweł był nienormalny.W sumie pokazali go przed seksem Agaty z Witkiem a potem cisza.Mogli by coś wspomnieć.
I Paweł był nienormalny.W sumie pokazali go przed seksem Agaty z Witkiem a potem cisza.Mogli by coś wspomnieć.
w sumie co miała by zrobić,ona była zafascynowana Andrzejem a ten już odpadł z walki o nią.
Mogłaby chociaż pojawiać się na ślubie i wcześniej porozmawiać szczerze z córką zapytać czy jest tego pewna na 100% i czy rzeczywiście kocha tak Tomasza .A tak właśnie zabrakło mi takiej szczerej rozmowy o uczuciach może wtedy Wiktoria inaczej by postąpiła.
swoją drogą to dziwne z tymi strajkami, jakos tak nieszczerze Blanka to powiedziała, nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że Wandzie się pogorszyło i dlatego nie przylecieli
Też bym stawiała na nawrót choroby szkoda ,że tego nie rozwinęli ogólnie to czytałam opis odc 577i tam jest taki SPOJLER: Wiki wraca z podróży poślubnej i od razu rzuca sie wir pracy do tego niepokoi ją zachowanie Adama z czego Tomasz nie ukrywa zazdrości .Tego się właśnie spodziewałam czuje ,że ich jak szybko się zaczął tak szybko się skończy.
a propos Blanki, ta nowa aktorka jest bardzo ładna i w scenach z Tomaszem na razy miałam wrażenie, że go uwodzi
nie wiem ile Blanka może mieć lat, ale kto wie, może scenarzyści planują też jakiś wątek miłosny z jej udziałem?
e bez przesady,Tomasz to idealista a związek z Blanką pod pedofilię podchodzi.W sumie dziwne że te badania nad SM i miażdzycą tak przerwali,szkoda bo podobał mi się ten wątek.
no nie sądzę, żeby Tomasz rzucił Wiki dla Blanki, ale scenarzyści mogą wymyśleć, że np.Adam jej wpadnie w oko, zdaje się, że nie miała okazji go poznać, nic nie wie o nim i Wiki, oczywiście pod warunkiem, że jest pełnoletnia. Ile lat miała Wiki jak ją urodziła?
Wiki ma chyba 31 lat,bo jakiś rok temu miała równe urodziny.Ile ma lat Blanka ciężko dokładnie określić ale max 15,16 więcej na pewno nie.Więc jej romans to przesada Wiki chyba nie urodziła wcześniej niż mając 16 lat.
zawsze mogą coś wymyśleć, że doda sobie lat, a potem przypadkowo okaże się ,że to córka Wiki; mam nadzieję, że tak nie będzie, ale ta zmiana aktorki mi nie pasuje, jeśli musieli to mogli wziąć dziewczynę w typie starej Blanki a nie zupełnie inną
albo ta aktorka tak po prostu gra albo tak jej kazali kokietować, no przynajmniej ja tak odbieram jej zachowanie
a tak w ogóle, to przypomina mi miss Paulinę Krupińską
Trochę tak,odcinka nie oglądałem ale może chce właśnie przyciągnąć Tomka do matki a wygląda jakby go podrywała,albo go rozruszać bo facet trochę sztywny.
gdyby tak było Wanda pewnie skontaktowała by się że swoim ziomkiem Andrzejem.Może aktorce nie chce się angażować w jeden odcinek,a ojciec Wiki nie pojawił się ani razu to dopiero żenada.
tak i jeszcze w kościele,ale nie zmienia to faktu że ojciec Wiki móglby się pojawić,bo rodzice Przemka byli a Agata nie ma rodziców.
no właśnie, ojca nie było, dodatkowo, jeszcze zanim się okazało, że rodziców nie będzie to się dowedzieliśmy, że Tretter miał prowadzić Wiki do ołtarza, czemu nie ojciec?
Ojciec to fikcyjna postać,nie wiem czy kasy zabrakło żeby wyjnając aktora na kilka odcinków w roku.
Może Wiki nie była do końca pewna czy zdążą mnie najbardziej rozwalił Falkowicz biegnący na ślub wcześniej zasłabł poczuł się trochę lepiej co robi nasz profesor spieszy się na ślub swojej niedoszłej miłości maskara i jeszcze ta muzyka , która leciała przed kościołem ....
ja w ogóle nie rozumiem czemu Falkowicz chciał być na tym ślubie?? żenujące to było
i jeszcze jej ramię zaofiarował, a ona się ucieszyła z tego, gdzie tu jakas logika?
w internecie pisało że dalej będzie chciał czegoś więcej mimo ślubu.A nawet jak sam sobie odpuścił to ze względu na brata mógł sobie darować te uprzejmości.
Logiki brak jeszcze te ich uśmiech wgl to jestem ciekawa kiedy Wikotria dowie się o jego chorobie pewnie nie prędko .Dobry był też Adam najpierw mówi ,że nie jedzie potem jednak jedzie myślałam ,że rzeczywiście przerwie ten ślub ,ale jak przyszedł tak szybko poszedł.
w necie dostępne były zdjęcia jak Adam stoi w drzwiach, a Wiki go widzi, ale w serialu tego nie było, widać zmienili zdanie w ostatniej chwili
mnie rozwaliła Agata - Adam, nie jedziesz, będzie jej przykro..., normalnie jakby ich nakryła podczas przyjacielskiego buziaka;-)
No właśnie tak myślałam ,ale może lepiej ,że tak się nie stało bo wyszłaby scena niczym z jakiegoś filmu ksiądz się pyta czy ktoś jest przeciw w tym monecie wbiega Adam ,Consalida jednak zrozumiała ,ze go kocha przeprasza Tomasza i wybiega z Krajewskim i koniec ..
i pod kościołem czeka Andrzej na traktorze i każe im wsiadać,uciekają tym traktorem a za chwilę w pościg za nim innym traktorem rusza Tomasz z wściekłym tłumem.
Tłum ma ze sobą pochodnie i widły ,Wiktoria z Adamem postanawiają jechać do Hiszpanii i zacząć sprzedawać tortille
tam raczej nie,bo Tomasz łatwo by ich namierzył,raczej gdzieś dalej np Argentyna.Zresztą Tomasz zmienia się w totalnego świra większego niż Paweł i całe życie poświęca na zemstę.
do poszukiwań przyłącza się Paweł który za pomoc odwetu na Wiki żąda pomocy w rewanżu na Agacie.
No właśnie nic złego. Napisałam "haha, ale wymyślacie :D" z sympatią, rozbawiliście mnie swoimi historiami.
Nie podchodź tak poważnie do wszystkich postów.
nie podchodzę poważnie,właśnie dlatego wymysliłem te historię,nie wiem czemu odebrałaś to że ja tak poważnie pytam,chciałem tylko się upewnić że odbierasz to w zabawny sposób.Bo taki był cel żeby rozbawić innych użytkowników.
Spokojnie taka historia może się wydarzyć skoro Falkowicz zostanie ćpunem to czemu Wiki ma nie nie uciec z Adamem np gdzieś za granice.
Z Tomaszem też w końcu Paweł pierwotnie był grzecznym chłopcem w białej koszuli,to dlaczego Tomaszowi po zawodzie miłosnym ma nie odwalić,a Paweł całe życie w więzieniu nie spędzi a w jego mniemaniu ma z Agatą rachunku do wyrównania z Wiktorią też w końcu to ona maglowała Agatę żeby go zostawiła.I w ten sposób z serialu obyczajowo-medycznego zrobi się sensacyjny.