Tu zamieszczajmy spoilery jakie udało nam się znaleźć o sezonie 3. Ja znalazłem autoryzowane od british writers spoilery dotyczące "starej obsady". Pierwszy odcinek będzie poświęcony Effy w nim wystąpi także Tony, który wraz ze swoją siostrą odwiedzi Jall. Ciężarna dziewczyna opowie o swej rezygnacji z kariery dla dziecka. W drugim odcinku w jednej scenie gościnnie pojawi się Sketch. W odcinkach 1-3 mamy poznać wszystkich nowych bohaterów i ogólnie ich zarys sytuacj. W czwartym odcinku Effy wraz ze swoimi znajomymi oraz bratem wyjeżdża do Londynu na weekend. Paczka Effy nieźle się bawi, a tymczasem prawie wszyscy ze "starej ekipy" spotykają się u Maxxiego. Brakuje tylko Jall i Cassie. Ten odcinek ma być niejako zamknięciem dawnych wątków a otwarciem nowych. Poznajemy nowe historie nowych postaci, a także zakończenie tych poprzednich. Sid opowiada o swojej podróży do NY i o tym jak szukał Cassie, ale na próżno. Michelle mówi o studiach i o swoim nowych chłopaku. Jednak namiętność pomiędzy nią a Tonym odnawia się. Maxxie wyznaje przyajciołom, że nie radzi sobie w Londynie, brakuje mu pieniędzy i nie odniósł sukcesu, a także doznał rozczarowania w miłości. Podczas gdy Effy świetnie się bawi, bohaterowie wcześniejszych sezonów późną nocą zasypiają, oczyszczeni ze swoich historii. Od odcinka 5 nie będą pojawiać się już dawne postacie. Dopiero pod koniec sezonu zobaczymy Cassie, i poznamy jej historię, która będzie związana z jednym z nowych bohaterów. Także Jall może pojawić się gościnnie w kliku scenach.
Spoilery potwierdzone z british writers!
Świetne spoilery. poza tym, że Jal usunęła ciążę w drugim sezonie to wszystko gra XD
Gosh.
Te spoilery wydają się bardzo ciekawe i chciałabym,żeby tak było.Mam nadzieję,że pokażą jeszcze starych bohaterów i dowiemy się jak potoczyły się ich losy.Co do Jal,to mi też się wydawało,że ona już miała aborcję,ale kto wie.